ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Π ΝΟΣΗΣΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ(ΤΛΚ ΜΑΤΑΙΩΣ) ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Π ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΠΛΗΡΩΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΟ...ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ.ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ,Π ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩ... ΥΓ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ?(ΕΣΤΩ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...)ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?

TI EGINE ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ?

george1520
    Guest
    Δεν απάντησαν αμέσως.. Άρα δεν αξίζεις; χμμμμ.. Να η ρίζα του κακου..

Πριν πέσω σε κατάθλιψη.. Πριν 2 χρόνια δηλαδή.. Έγραφα κάθε βράδυ σε ένα χαρτί τι έχω να κάνω την επόμενη μέρα.. Ένιωθα πως αν δεν το κανω θα αφήσω πράγματα πίσω. Ήθελα να έχω τον έλεγχο της μέρας μου...
    Στην ψυχοθεραπεία τους πρώτους 5 μήνες πήγαινα με χαρτάκι στην τσεπη. Για το τι θα πω, για το τι έγινε.. Μια μέρα αποφάσισα να μη πάρω χαρτί.. Οι συζητήσεις μας ήταν καλύτερες... Έφευγα από εκεί και ένιωθα ότι άξιζε που πήγα..

Θέλω όμως να σχολιάσω το δεύτερο σου μήνυμα.. Γιατί πήρες ως "απόρριψη" το γεγονός ότι δεν σχολίασαν ακόμη το θέμα σου;
    Last edited by george1520; 05-02-2020 at 10:46.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

george1520
    Guest
    Φίλε εεεε.. Εβαλα λάθος σχόλιο.. Διάβασα άλλο θέμα και έγραψα αλλού. Κάνω επεξεργασία.. Και ρίξε μια ματιά στο τι έχω να πω. Συγνώμη. Στο πρώτο μου σχόλιο δες

ΟΚ..............

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Π ΝΟΣΗΣΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ(ΤΛΚ ΜΑΤΑΙΩΣ) ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Π ΚΑΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΠΛΗΡΩΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΟ...ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΙΚΡΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ.ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ,Π ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩ... ΥΓ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ?(ΕΣΤΩ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...)ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
    Καλή σου μέρα! Λες από τότε που άρχισες να νοσείς, ξεκίνησες αυτή τη συνήθεια. Αρχικά, εύχομαι να είναι όλα καλά με την υγεία σου! Μήπως λοιπόν ήθελες να βρεις κάπου μια διέξοδο κ νόμισες οτι αυτό θα σου την δώσει; Απ' ότι καταλαβαίνω σου προσθέτει δυσκολίες στη ζωή σου, γράφεις κιόλας οτι το περνάει ένα μέρος της ζωής σου με το να γράφεις αυτά τα προγράμματα, αν λοιπόν αυτό σε ενοχλεί κι αν σου λείπει χρόνος που θα ήθελες να τον αφιερώσεις αλλού, τότε θα μπορούσες να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου ειδικού αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου.
    Η ζωή είναι απρόβλεπτη, κανένα πρόγραμμα σε χαρτάκι και καμία αναφορά στο μυαλό δεν την μπορεί να την προβλέψει. Το μυαλό χρειάζεται κι αυτό ξεκούραση, δεν νομίζεις; Όταν σκέφτεσαι όλη την ώρα τι έχω να κάνω τώρα και τι σε δύο ώρες, μόνο στρες μπορεί να σου προσφέρει. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι φαντάζει αυτό, μην παρεξηγηθώ!
    Να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμεί, βρες τι είναι αυτό που στο προσφέρει αυτό και βάλε το στην καθημερινότητά σου!

Quote Originally Posted by aquarius251 View Post
    Καλή σου μέρα! Λες από τότε που άρχισες να νοσείς, ξεκίνησες αυτή τη συνήθεια. Αρχικά, εύχομαι να είναι όλα καλά με την υγεία σου! Μήπως λοιπόν ήθελες να βρεις κάπου μια διέξοδο κ νόμισες οτι αυτό θα σου την δώσει; Απ' ότι καταλαβαίνω σου προσθέτει δυσκολίες στη ζωή σου, γράφεις κιόλας οτι το περνάει ένα μέρος της ζωής σου με το να γράφεις αυτά τα προγράμματα, αν λοιπόν αυτό σε ενοχλεί κι αν σου λείπει χρόνος που θα ήθελες να τον αφιερώσεις αλλού, τότε θα μπορούσες να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου ειδικού αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου.
    Η ζωή είναι απρόβλεπτη, κανένα πρόγραμμα σε χαρτάκι και καμία αναφορά στο μυαλό δεν την μπορεί να την προβλέψει. Το μυαλό χρειάζεται κι αυτό ξεκούραση, δεν νομίζεις; Όταν σκέφτεσαι όλη την ώρα τι έχω να κάνω τώρα και τι σε δύο ώρες, μόνο στρες μπορεί να σου προσφέρει. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι φαντάζει αυτό, μην παρεξηγηθώ!
    Να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμεί, βρες τι είναι αυτό που στο προσφέρει αυτό και βάλε το στην καθημερινότητά σου!
    APLA DINEI TO PROGRAMMA THN PSEYDAIS8HSH T ELEGXOY...

george1520
    Guest
    Έχεις δοκιμασει να ξυπνήσεις χωρίς να έχεις προγραμματίσει τίποτα? Να δεις πως θα εξελιχθεί η μέρα σου;

Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΘΕΛΗΣΗ ΔΛΔ..

Junior Member
    Ψευδαίσθηση...όπως το είπες!

Junior Member
    Συμφωνώ με τον george..δοκίμασε να το πας βήμα βήμα, ένα απόγευμα, μετά μία μέρα, μετά περισσότερες μέρες και οι εβδομάδες θα έρθουν μόνες τους..
    τι εννοείς να το τηρήσεις για πάντα;; ξέρεις ποιες θα είναι οι ανάγκες σου σε ένα μήνα ή ένα χρόνο; μην αναλώνεις τον χρόνο σου άδικα, τη ζωή "πρέπει" να τη χαιρόμαστε!
    Ζήτα βοήθεια από ειδικό, μην εγκλωβίζεσαι από μόνος σου!

ntinti
    Guest
    Το να προγραμματισεις την επόμενη μέρα σου σε μια στιγμή που είσαι χαλαρός σου δίνει την ευκαιρία να δεις αν όντως μπορούν να βγουν κάποιες δουλειές που έχεις να κάνεις χρονικά ......
    Αν βλέπεις ότι δεν σου φτάνει η μέρα να κάνεις αυτά που έχεις προγραμματίσει, τότε αλλάζεις τον προγραμματισμό ,βάζεις προτεραιότητα τις δουλειά που πρέπει να γίνουν και αναβάλεις αυτές που μπορούν να γίνουν για την μεθεπόμενη φορά.....
    Όλη αυτή η διαδικασία σε βγάζει από το τρομερό ανχος να τα προλάβουμε όλα και φυσικά από την απογοήτευση που νοιώθουμε στο τέλος της ημέρας ότι δεν προλάβαμε να τα κάνουμε.....

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχεις δοκιμασει να ξυπνήσεις χωρίς να έχεις προγραμματίσει τίποτα? Να δεις πως θα εξελιχθεί η μέρα σου;
    ναι ναι βεβαιως.ισως πρεπει να αποτοξινωθω απο αυτη τη συνηθεια...απλα το γαμωτο ειναι οτι εχει καποια λιγα οφελη...

george1520
    Guest
    ναι ναι βεβαιως.ισως πρεπει να αποτοξινωθω απο αυτη τη συνηθεια...απλα το γαμωτο ειναι οτι εχει καποια λιγα οφελη...
    Μην το κάνεις απότομα.. Ίσως αποτύχεις και αυτό να σε κάνει να νιώσεις ότι χρειάζεσαι τον προγραμματισμό..
    Εξήγησε ακριβώς πως λειτουργείς για να δούμε τι αλλαγές μπορούν να γίνουν.

Page 1 of 2 12 LastLast