Results 16 to 30 of 58
Thread: Περί σεξ
-
12-02-2020, 16:21 #16
Kala ta lete oloi sas ... to agxos apotyxias kai h mh empeiria to ftasan ekei pou to eftasan ... prepei na to dw to sex me allo mati kai oxi kati san anagkh .... eyxaristw olous osous egrapsan kai me boithisan me to problhma mou :)
- 13-02-2020, 03:34 #17
. Μετά για κάποιο λόγο ενώ δεν ήξερες που πάνε τα τέσσερα, καθόσουν και έλεγες παρλαπίπες για την μεγάλη εμπειρία σου, γεγονός που όταν έφτασε η κρίσιμη ώρα σου φόρτωσε επιπλέον άγχος. Γενικά, σκέφτηκες αφού βρήκα να τον χώσω κάπου τώρα, ας τον χώσω, χωρίς να είναι οι συνθήκες κατάλληλες καθόλου. Αυτό συνέβη για να το πω όσο πιο απλά μπορώ.
Σονια! ,δε μπορω να πω οτι περιμενα τετοια λογια απο εσενα! μια γυναικα να μιλαει ετσι σε εναν νεο ανδρα.
Νομιζω οτι εισαι πολυ αυστηρη με εναν νεο, και λογικος αντιδρασωντα πρωταρη.
13-02-2020, 04:10 #18
Φιλε μου, πρωτα απο ολα, μην "χαλιεσαι" για τις κριτικες των παιδιων του φορουμ. Εχεις δικιο βεβαια διοτις ειναι υπερβολικοι και πολυ αυστηροι μαζι σου!! σε κρινουν αδικα, σαν να διεπραξες βιασμο σε καμια ανιλικη παρθενα!
Πρωτα απο ολα για πιο λογο να εχουμε συναισθηματα προς την κοπελα ! αφου εσυ εισαι το επικεντρο! ο Tomtim μας αποσχολει φιλοι μου συμφορμητες! ειναι απλη λογικοι, αυτος ανεβασαι το θεμα, αυτος μας ρωταει τη γνωμη μας, αυτος καταθετη τη εμπειρια του,αυτος ειναι που πικραθηκαι, αυτος ειναι που "χαλαστηκαι" και οχι η γκομενα οπου απο οτι φενεται μονο ενδιασμους και ντροπες δεν εχει! η κοπελιτσα ειναι ακομπλεξαριστη και απο τα λεγομενα του θεματοθετη, απο το πως του φερθηκε (στωματικο ερωτα δεν κανουν ευκολα οι πρωταρες ) κι γενικος απο τη περιγραφη του ,η κοπελια ειναι "ανοιχτοποδαρουσα" καλα κανει, δικο της ειναι το κορμι, κανει ερευνα στον ανδρικο πλυθησμο οπως οι πιο πολλες !! χαχαα.
Λοιπον φιλεμου, η αποψη μου ειναι οτι καλος επραξες και αποκτησες την πρωτη σου εμπειρια,διοτις εισαι μεγαλος σε ηλικια και θα επρεπε ειδη να ειχες κανει σεξ! Ο λογος που κομπλαρες, ο λογος που χαλαστηκες μαζι της ειναι οτι αργησες λιγακι με αποτελλεσμα να συνηθησεις καπως στον καταραμενο αυνανισμο οπου δυστυχως ,οταν γινετε καθημερινη συνηθεια -και λογικο για νεο παιδι σαν εσενα !! οπου το παθος σου, το κορμι σου δυψαει για ερωτα! εισαι στην πιο γωνιμη εποχη σου, ειναι λογικο να εχεις συνεχως στυσεις! - ποσο σε ζηλευω αγοριμου!! χαχα - , ομως η συνεχεις αυτοοικανοποιηση , σε συνδιασμο με τα πορνο δημιουργουν μεσω των φαντασιοσεων σου την γυναικα οπου θες να ζευγαρωνεις να ειναι υπερβολικα ομορφη! να εχει κορμη αισθησιακο οπως τα ομορφα κοριτσια στα πορνο! Οπου δυστυχως οι πιο πολλες γυναικες εκει εξω πασχιζουν να μιασουν με αυτες, αλλα ειδικα οι ελληνιδες !! εχουν ενα περιεργο αλλαζονικο υφος ,με απαξιοτικη συμπεριφορα στις προσπαθειες των ανδρων να τις φλερταρουν! Τν ιδια στιγμη, βλεπεις κοπελες απο την βορεια Ευρωπη με αναλογιες οπου θα ζηλευαν οι περισσοτερες ελληνιδες και οχι λογο διατροφης μοναχα, οχι λογο γυμναστικης! αλλα λογο "κατασκευης, DNA. κι βλεπεις λοιπον τις ξενες αυτες κοπελες παρα τα καλοι τους να απαντουν, να ανταπαντουν με ευγενια, με ενδιαφερον ανεξαρτητως εαν υπαρχει απο την πλευρα τους ενδιαφερον προς τον ανδρα οπου την πλησιαζει! Ετσι λοιπον ,τα αντιστοιχα νεα αγορια ,εκει περναν με πιο ομαλο τροπο στην ενηλικιοση τους, γινοντε ανδρες με αρμωνια κοινωνικη κσι βιολογικη .
Αποψημου ειναι να συνεχιζεις ετσι,να κυνηγας το σεξ κι ας ειναι εφημερο,προχειρο ,ακομα και μη ποθητο! δες το σας μια πραξη αναγκαια για να φτασεις σε σημειο που θες με την λογικη οτι πρωτα πρεπει να μαζεψεις εμπειρια! Ειναι σημαντικο να αποφευγεις οσο μπορεις τον αυνανισμο!! κανει πολυ κακο φιλεμου!!!
Υ.Γ."" για να "χτισεις" πρεπει πρωτα να "μπαζωσεις"
13-02-2020, 08:09 #19
Άλλα ντ΄'αλλα παπαντάλα.
13-02-2020, 08:15 #20
Πιο σεξιστικά πεθαίνεις
Last edited by elisabet; 13-02-2020 at 08:41.
13-02-2020, 08:31 #21
ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΛΕς ΕΜΕΝΑ ??
Δεν υπαρχει διγμα σεξισμου σε εμενα!! και στα γραπταμου, αλλα επειδη υπαρχει τεραστιος φασησμος απεναντι μου ! επειδη συνεχως με "χτυπας" με ρατσισμο προς την ασθενεια μου, και με πουριτανισμο στις νεανικες και ριζοσπαστηκες για την εποχη και για την χωρα μας ιδεες μου νιωθωντας στεναχωρημενος αναγκαζομαι να απαντησω.
Το οτι αναφερω πως δεν μας ενδιαφερει η κοπελα ,αλλα το αγορι, ο θεματοθετης δλδ!! το λεω διοτις πολυ απλα το θεμα αφορα αυτον! ,αυτος το εθεσαι, για την δικητου εμπειρια,και τον δικο του προβληματισμο.Εαν γραψει η κοπελιτσα την δικη της ιστορια παλυς θα ελεγα κι θα εγραφα με σκοπο την δικη της εμπειρια,την δικητης ιστορια προς κριση .
Φανταζομαι Ελησαβετ οτι δεν εχεις κομπλεξ να γραψεις ενα συγνωμη προς εμενα για το χαρακτησμο σου .ε? Διοτις ειναι μεγα αδικια να λες εμενα ετσι, εμενα που ολα τα μηνυματαμου εχουν το "χρωμα" της πανανθρωπινης ισωτητας, μηνυματα γεματα με θαυμασμο προς το γυναικειο φυλο.!! Εμενα που οι αριστερες ιδεες μου ειναι γεματες και με φεμηνιστικες αποψεις!
13-02-2020, 08:37 #22
ειλικρινα Σονια , ειναι κριμας ! Μεχρι σημερα διεκρινα καποιο επιπεδο αξιολογο στα μηνυματα σου, δυστυχωςε ομως εχθες παρεκτραπεις λιγο.
Ο λογος που δε σου εκανα αναφορα προσβλητικου μηνυματος ειναι διοτις νομιζω πως σου ξεφυγαι!! Και μπορεις με ενα σου μηνυμα, με μια "συγνωμη" να ξεχαστει το θεμα!
13-02-2020, 08:41 #23
13-02-2020, 08:43 #24
Που την είδες τη συγγνώμη ακριβώς; Δεν έχω κάτι να ζητήσω συγγνώμη. Επειδή απάντησα στο παιδί κυνικά; Τι το λογικό έκανε ο πρωτάρης που λες; Πήγε με κάποια που τον ξενέρωνε και το έπαιζε κι ο μέγας εραστής πιο πριν ενώ ήταν παρθένος, με αποτέλεσμα ούτε το προφυλακτικό να μην μπορεί να βάλει εκείνη τη στιγμή. Πως να του κάνει κούκου μετά; Που βρίσκεις την λογική σε όλο αυτό;
Αντίθετα εσύ θεωρείς λογικό να του λες ότι άργησε να κάνει σεξ στα 19, λες κι όλοι πηδιούνται σαν κουνέλια από τα 14. Κι ότι ξαφνικά φταίνε οι Ελληνίδες που κομπλάρουν τα αγόρια. Που ακριβώς κόμπλαρε η κοπέλα τον θεματοθέτη; Και γιατί το γενικεύεις;
13-02-2020, 08:54 #25
αν αναφερεσαι σε εμενα - αν κι φοβαμαι οτι τοσο λογος για λαθος, διοτις δεν θα το λες για μενα αφου δεν υπαρχει τετοιο νοημα στα κειμενα μου -Αν ομως , λεω μια στις εκατο .Θα περιμνα μια "συγνωμη " μαζι με ενα μικρο κειμενο απολο πουνα ετειολογηται.
Αυτα, καλημερα και σε παρακαλω σταματα το "μπουλινγκ" πανω μου, με "κατακρεουργεις" και δεν καταλαβαινεις οττι ειμαι σε μια πολυ ευαισθητη φαση μου λογο της νεας μου αγωγης, αλλα και του ευαισθητου και δεδομαινου συνεσταλμενο χΡκτηρος μου.```````
13-02-2020, 08:57 #26george1520GuestΓιώργο δεν ξέρω γιατί περιγράφεις έτσι τις γυναίκες της χώρας σου και ανεβάζεις τόσο τις γυναίκες των άλλων χωρών αλλά να ξέρεις δεν είναι ωραίο.. Αν το δούμε το θέμα από την οπτική που εσύ το βλέπεις γιατί να μην είναι και οι άντρες καλύτεροι από ότι οι Έλληνες.
Συμβουλεύεις τον θεματοθετη να περπατάει και να γαμ.. Χωρίς να τον νοιάζει η άλλη κοπέλα γιατί θεωρείς ότι ο αυνανισμός δεν κάνει καλό.. Θα κοιτάξεις ναι τον θεματοθετη αλλά θα του πεις να σέβεται και τις γυναίκες και όχι να τις βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας που θέλει να βγάλει τις κ... Πάνω του..
Δεν υπάρχει κάπου κανόνας για το πότε πρέπει κάποιος να κάνει σεξ... Κάποιοι κάνουν νωρίς άλλοι αργούν...
13-02-2020, 11:04 #27
Η γενικευση που εκανα ηταν πανω στα νευρα μου και ηταν λαθος! Το παραδεχομαι οτι πωτες!! και σε κανενα κοινωνικο θαματισμο δεν υπαρχει ενα ολοκληρο συνολο ανθρωπων οπου να εχουν ακριβως το ιδιο χαρακτηριστικο διακριτικο βαση φιλου, χρωματος η ρατσας! Δεν ηταν σωστο λοιπον οτι αναφερα ολες οι Ελληνιδες. Ομως οπως καθε λαος, καθε φιλη ,εχει καποια δικα του πωλητισμικα χαρακτηριστικα οπως το οτι οι Ιταλιδες σαν ερωτευμενες με καποιν ειναι πιο κτητικες στη σχεση τους,θελουν καπως πιο κλιστη σχεσ,η πιο δεσμευμενη σχεση με τον συντροφο τους δλδ σε αντιθεση με κοπελες απο βορειες χωρες οπου μπορουν και αρεσκοντε καποιες απο αυτες σε πιο ελευεθερες σχεσεις, σε πιο αδεσμευτες σχεσεις. Ετςι λοιποξν το να πω οτι οι ιταλιδες ειναι καπως πιο ζηλιαρες απο τις Σουηδεζες δεν νομιζω οτι ειναι σεξιστικο. ειναι κατι που λενε ολο. .\\ς
Οσο για τον θεματοθετη,ναι, νομιζω οτι για την εποχη του ειναι λιγο μεγαλος ,θα επρεπε να ειχε αρχισει νωριτερα.Και για αυτο φταιει μαλον το πορνο, οπου δημιουργει υπερβολικες απετησεις απο τις γυναικες -σε αυτο φανταζομαι συμφωνειτε!- αρα αν εκανε σεξ απο πιο νωρις θα ταν καλητερα τα πραματα για το φιλο μας τωρα διοτις θα ειχε ειδη καποιες εμπειριες, θα ειχε μαθει και το πτοφυλακτικο ,ισως ειχε βρει και καποια κοπελιτσα που να του αρεσε και ΙΣΩς θα ειχε αποφυγει και αρκετες φορες τον αυνανισμο!
Επειδη θελω να ειμαι σωστος, εγω στην ηλικια του σχολειου, λυκειου δλδ και γυμνασηου ,οπως ολα τα αγορακια ειχα το ιδιο προβλημα, λογο της ενοχλησης αναγκαζομουν να καμω αυτη την κακη συνηθεια (υπερβολικα αμαρτολη πραξη) τον αυνανησμο! τωτες βεβαια δεν ηξερα το οτι ηταν λαθος ! δεν ξερα οτι υπαρχει θεμα με την οραση και πως μετεπειτα μπορει να υπαρξει προβλημα ορασης! δεν ηξερα οτι κανει κακο στο προστατη, οτι μπορει να καταστραφεις δλδλ δεν τα γνωριζα ολα αυτα! μεχρι πριν 5 χρονια περιπου μου τα πανε. Βεβαια συγουρο δεν ειναι αφου δεν μου τα αναφερε γιατρος επισημος.
Το λαθος ειναι οτι πεσατε πανω στο θεματοθετη επειδη μηλαει λιγο αφθορμητα για την κοπελιτσα, λογικο ειναι! Οσο για το οτι εκανε τον εξυπνο το εκανε διοτις ντρεποταν να πει την αληθεια! λαθος του οντως! Ομως δεν πρεπει να κρινουμε αυστηρα ενα νεο παιδι!! ποσο μαλον οταν η κοπελα η ιδια ελεγε ολα αυτα!
13-02-2020, 11:17 #28
το μπουλινγκ που μου κανεις ειναι απιστευτω!! δειχνει την ελληψη συναθσηματων μεσα σου προς ανθρωπους με προβληματα,με ασθενιες! οπως εμενα! Συνεχως με "χτυπας" , αδιαφορωντας για τις συνεπειες των πραξεων σου ,δεν ξερω αν γελας, αν διασκεδαζεις οσο με προσβαλλεις ενω εγω νιωθω εδω , στο γραφειο μου την τρομοκρατια μεσα απο τα δαχτυλα σου να τρυπαει την ψυχη μου!
Το φορουμ ειναι μια διεξωδο για ανθρωπακια σαν εμενα, οπου ο Θεος θελησε να μην μας κανει τοσο δυνατους σας εσενα! να μην μας κανει τοσο υγειες σαν εσενα! Προσωπικα ,στο φορουμ εγω κανω το αντιθετο απο εσενα ,προσπαθω αδυνατα ατομα σαν εμενα να τους δινω κουραγιο! Εσυ Ελησαβετ εχεις βαλει σκοπο να μου την λες συνεχως! αν μπορουσες να ασκησεις και βια σωματικη πανω μου θα το εκανες! και ισως ειναι το ευτηχες και το ασφαλες της ανωνυμιας του φορουμ που με κανει κι νιωθω καπως ασφαλης! αλλα οχι, πολυ διοτις ατομα σαν εσενα κανεις δεν ξερει για το τι ειστε εικανα να κανετε!1 Υπαρχουν βραδιες που ο φοβος οτι μπορει να με βρεις, μεσω της I.P. kαι να μου κανεις κακο κι απο κοντα με κυριευουν !!
Ελησαβετ σε παρακαλω μην με πειραζεις!
13-02-2020, 11:24 #29
Από τη στιγμή που είσαι τόσο νέος, έχεις ήδη πραγματοποιήσει ένα γύρο εξετάσεων που βγήκαν αρνητικές και καταφέρνεις μόνος σου να έχεις στύση, είναι πολύ απίθανο να υπάρχει κάποιο ουρολογικό πρόβλημα. Την απάντηση την δίνεις παρακάτω.
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Υποθέτω ότι παρακολουθείς τέτοιο θέαμα εδώ και χρόνια (κατά τη διάρκεια της εφηβείας λοιπόν). Αν ναι, τότε έχεις, κατά κάποιον τρόπο, εκπαιδεύσει τον εγκέφαλό σου να διεγείρεται μ' αυτό το θέαμα και όχι με τη σκέψη του φυσικού αγγίγματος μιας κοπέλας. Ο αυνανισμός δεν είναι πρόβλημα όταν συνδέεται με ένα φυσικό πρόσωπο αλλά εδώ πολύ φοβάμαι ότι συνδέεται με φαντάσματα.
Αυτά είναι από τη μια προσωπικές προτιμήσεις, που από την άλλη όμως πλάθονται σε μεγάλο βαθμό από τις παραστάσεις με τις οποίες ο κόσμος βομβαρδίζεται από τα διάφορα μέσα ενημέρωσης (έντυπα, τηλεοπτικά, ηλεκτρονικά). Προσωπικά βρίσκω χαριτωμένες μικρές ατέλειες όπως σπυράκια και φακίδες. Με το μακιγιάζ έχω ιδιαίτερα άσχημες σχέσεις γιατί καλύπτει τη φυσική ομορφιά των κοριτσιών (οι περισσότερες νεαρές την έχουν και δε χρειάζονται μακιγιάζ) και παραπλανά.
Τέτοια άγνοια υπήρχε στην εποχή μου που ζούσαμε στις σπηλιές ντυμένοι με προβιές ζώων. :P Εσύ γιατί έτσι; Ούτε τη στοιχειώδη άσκηση για το σπίτι δεν έκανες; Θα μπορούσες πολύ απλά να ψάξεις στο ίντερνετ πώς τοποθετείται σωστά ένα προφυλακτικό και τι πρέπει να προσέξεις κατά την εφαρμογή για να μην το σκίσεις κατά λάθος. Πέντε λεπτά δουλειά. Απλά πράγματα.
13-02-2020, 12:15 #30