Ειμαι τόσο μπερδεμένη - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 57 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 855
  1. #316
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    373
    Χθες του είπα ότι πλέον δεν τον νιώθω σύζυγο και εραστή επάνω στα νεύρα μου. Πήγαμε διακοπές παρέα και ενώ περνούσαμε καλά και πραγματικά ένιωθα ωραία έπαθα κρίση πανικού. Νιώθω ότι κταπιεζω συναισθήματα που δεν βγαίνουν. Τον χτύπησα και ένιωσα ότι ξέσπασα. Του είπα ότι πλέον η αγάπη του μου δημιουργεί μίσος. Το επόμενο πρωί μου μίλησε πάλι τρυφερά λες και δεν έγινε τίποτα. Του ζητάω να μην μου δείχνει την αγάπη του και εκείνος μου λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Με ρώτησε γιατί είμαι μόνιμα πεσμένη και του απάντησα διότι νιώθω την ανάγκη να πω αυθόρμητα σε αγαπώ σε κάποιον άλλον. Μου έχει γίνει εμμονή. Εκείνος στωικά θα μαζέψει την πληγωμένη του καρδιά και θα συνεχίσει να με αγαοα. Η κολλητή μου δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι δυνατόν να μην ανταποκρινομαι σε μια τέτοια αγάπη. Μοναδική αγάπη το ξέρω. Σπάνια από αυτές που είναι για ταινία. Το ίδιο μου λέει και η ψυχίατρος. Εγώ απλά δεν μπορώ να την αντέξω. Εγώ νιώθω ότι πνιγομαι. Περασα ένα μήνα με εξαιρετικές διακοπές για τα σημερινά δεδομένα. Με έναν άνδρα απίστευτα καλό και ερωτικό. Εγώ παγωμένη και φοβισμένη. Του είπα ότι απλά θα μείνουμε μαζί και όπου μας βγάλει. Εκείνος προσπαθεί σαν να με γνώρισε χθές. Έφτασα να του πω ότι μερικές φορές που τον φιλάω νιώθω ότι βρίσκομαι στην αγκαλιά ενός άλλου. Εκείνος τα ίδια. Αγάπη και αφοσίωση. Δεν μπορώ πλέον να προσποιουμε διότι μου βγάζει συναισθήματα πανικού. Τα παιδιά. Τα παιδιά νομίζουν ότι περνάμε την καλύτερη εποχή μας. Ευτυχισμένα με γέλια και χαρές. Νιώθω ένοχη μερικές φορές που φτάσαμε εδώ.

  2. #317
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    2,111
    Ωωωω ω... Γεια σου..


    Γιατί δεν χωρίζεις είπαμε;

  3. #318
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Planet Euphoria
    Posts
    2,876
    Γιατι να χωρισει εχει τον αλλον να την ταιζει εχει και τον γκομενο ε και γραφουμε και κανα μελο για να περασει η ώρα.

  4. #319
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    255
    Mindcrime τι μετασαρκωση επαθες βραδιατικα;

  5. #320
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Planet Euphoria
    Posts
    2,876
    Αλλα δεν φταιει αυτη ο αντρας της φταιει που δεν βαζει ενα ντεντεκτιβ να παει για διαζυγιο δικαστικα να μην της δινει και μια και να βρει καποια αλλη να φτιαξει τη ζωη του

  6. #321
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2020
    Posts
    2,111
    Υπάρχει και η πιθανότητα να τρολαρει.. Να μην ξεχνιόμαστε..

  7. #322
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Planet Euphoria
    Posts
    2,876
    Quote Originally Posted by LiloCook View Post
    Mindcrime τι μετασαρκωση επαθες βραδιατικα;
    Μου θυμιζει μια γειτονισα μου που εχει κανει δυο γαμους και συντηρειται απο τη διατροφή των παιδιών. Τωρα η γειτονισα μου πηδιεται με τον κρεοπωλη της γειτονιάς και λεω στη συντροφο μου ποτε θα φαμε κουφετα για τριτη φορά να δουμε ενα παιδι επιπλεον και να ανεβασουμε το κασε της διατροφης;

  8. #323
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    255
    πάντως πολυ μεγαλο ενδιαφερον για τα πηδήματα της γειτονισσας,δεν νομίζεις;

  9. #324
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    373
    Έχω καταλάβει πλέον ότι είμαι εγκλωβισμένη σε μια καλή ζωή με έναν άνθρωπο που αγαπώ πολύ σαν φίλο αλλά όχι πλέον ερωτικά. Πλέον νιώθω ότι φταίω εγώ που δεν μπορώ να νιώσω όπως παλιά. Οι κρίσεις πανικού συνεχίζονται. Βρήκα νέο ψυχίατρο αλλά δεν με βοηθάει ιδιαίτερα. Θα ήθελα ιδανικά να χωρίσω και να ηρεμήσω από την καλή ζωη, με μια καλή οικογένεια και έναν άντρα που με αγαπάει. Τρελό το ξέρω αλλά πλέον νιώθω διαλυμένη. Ούτε μπρος ούτε πισω. Φοβάμαι ότι κάθε επιλογή μου θα είναι λάθος. Τώρα που τα έξοδα της οικογένειας αυξάνονται με τον νέο φοιτητή νιώθω ακόμα πιο παγιδευμένη. Εκείνος το χαλβά του. Αγάπη και προσοχή. Να τον βλέπω να λιώνει σαν άνθρωπος και να μην νιώθω τίποτα. Στήριγμα και βράχος. Ένας τρελός που απλά προσπαθεί για όλους μας. Εγώ παγωμένη. Μακάρι να μην είχε αλλάξει και να είχα το άλλοθι. Το είχα και το έχασα. Τώρα απλά το.μυαλο.μου κάνει παιχνίδια με άλλους άντρες. Χαμένη. Ο ψυχίατρος χαμένος και.εκεινος. ποια απόφαση να πάρω με την μικρότερη συναισθηματική απώλεια για τους ανθρώπους που αγαπώ,? Εγκλωβισμένη σε.μια.καλη ζωή με έναν άνθρωπο που έπαψα να βλέπω σαν εραστή.Με έναν άνθρωπο.που ποτέ δεν πίστευα ότι θα ανεχόταν την συμπεριφορά μου και τον εγωισμό.μου. Εγώ απλά μονη. Τελικά δειλιασα όταν έπρεπε να χωρίσω. Τώρα απλά ... Ένας παγωμένος άνθρωπος σε μια.καλη ζωή. Προχθές ξεκινήσαμε να κάνουμε έρωτα και όταν κατάλαβε ότι δεν έχω διάθεση απλά μου είπε δεν πειράζει όταν έχεις μου το.λες. Απλά μου έφερε έναν καφέ και ένα τσιγάρο. Τελικά κάναμε έρωτα. Μου άρεσε και.μετα σιωπή. Βυθιστηκα πάλι στις σκέψεις μου. Μακάρι να πατούσα ένα κουμπί και να.ημουνα καλά μαζί του. Μακάρι. Τώρα παγωμαρα. Ψυχίατρος ... Να αποφεύγω ότι μου δημιουργεί κρίσεις πανικού. Μα ο καλός μου άντρας μου τις δημιουργεί που απλά με αγαπάει και.εγω δεν θέλω.

  10. #325
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    373
    Πιέζω τον εαυτό μου να μου βγάλει μερικά αισθήματα για τον άντρα μου αλλά τίποτα. Όσο τον πιέζω παθαίνω κρίσεις πανικού. Μακάρι να μπορούσα αλλά δεν μπορώ. Θέλω αλλά δεν μπορώ. Νιώθω πλέον ενοχές που δεν μπορώ και γίνομαι χειρότερα. Νιώθω ενοχές που στο μέλλον αν χωρίσω θα με κατηγορήσουν τα παιδιά μου. Του λέω ότι μένω για την κόρη μου και μόνο. Μακάρι να ένιωθα κάτι ερωτικό διότι τον αγαπώ και περνάμε καλά. Μου πήρε και αμάξι δώρο. Τα πάντα για εμένα. Νιώθω τύψεις πλέον που δεν μπορώ να του δώσω τίποτα. Οι τύψεις με σκοτώνουν.

  11. #326
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    373
    Νιώθω πλέον ενοχές ότι τα παιδιά μου δεν θα καταλάβουν εάν χωρίσω.και θα με μισήσουν. Το ζήτησα να με αφήσει ελεύθερη να συνέλθω. Να μην με πιέζει με το ενδιαφέρον του. Μου λέει πως μπορώ να το κάνω όταν ο άνθρωπος που αγαπώ είναι χάλια? Δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορώ να τα βάλω πίσω διότι τον θεωρώ υπεύθυνο για την ψωρίαση. Με αρρώστησε ψυχικά και σωματικά. Πώς να τα βάλω πίσω? Πώς να μου βγουν ερωτικά συναισθήματα? Γιατί να πρέπει να κάνω ξανά τον μαλακα και να ξεχάσω ότι μου έχει κάνει. Προσπάθησα αλλά δεν μου βγήκε. Του είπα να ζήσουμε μαζί για τα παιδιά όπως κάνουν πολλά ζευγάρια. Διαφώνησε. Δεν μπορώ μου είπε διότι είμαι ερωτευμένος μαζί σου και μου ζητάς να είμαι παγωμένος δίπλα σε έναν άνθρωπο που λατρεύω. Άντε τώρα να βγάλεις άκρη με ένα τέτοιο άνθρωπο. Με γεμίζει τύψεις που δεν νιώθω ότι αξίζω. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση να ζούμε ωραία και φιλικά να πηγαίνουμε βόλτες και εκδρομές και.να πηδιομαστε κάθε 15 ημέρες. Εγώ όμως δεν μπορώ να του δώσω τίποτα παραπάνω τουλάχιστον τώρα. Είμαι ψυχικά σμπαραλια. Δεν μπορώ. Εάν με αγαπούσε θα έπρεπε να με αφήσει ήσυχη. Ούτε έρωτες ούτε σχέσεις.

    Οι ψυχίατροι τελικά δεν μπορούν να διαχωριστούν τέτοια προβλήματα. Κανένας δεν με έχει βοηθήσει να βρω ηρεμία. Αγωγή και αγωγή. Μα δεν θέλω αγωγή. Δεν έχω κατάθλιψη διότι μακρυά του είμαι καλά. Μια χαρά γελάω. Μαζί του είμαι άλλος άνθρωπος.

    Δεν μπορώ να του λέω ψέματα.την αλήθεια του λέω. Δεν είμαι.σε θέση να διαχειριστώ τα προβλήματα μου και φταίει εκείνος. Εκείνος άλλαξε και έγινε νορμάλ. Τώρα είναι αργά για εμένα. Τον απάτησα και πλέον μέσα μου το έσπασα. Το τελείωσα. Δεν ξέρω αν επηρεαστηκα από τον θάνατο της μάνας μου. Σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά τότε εμένα μου τελείωσε.

    Τον αγαπώ πολύ σαν φίλο, είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, περνάω καλά μαζί του, έχω οικειότητα στο σεξ, μου βγάζει και ερωτισμό, μου αρέσει να με προσέχει αλλά ερωτικό συναίσθημα μεταξύ άντρα και γυναίκας δεν μου βγαίνει. Αυτά δεν μπορεί να καταλάβει ο ψυχίατρος. Επιμένουν να δω την ζωή μου όπως είναι σήμερα και να μην σκέφτομαι το παρελθόν. Δεν μπορώ και δεν θέλω διότι νιώθω το θύμα της υπόθεσης. Μπορεί να προσπαθούν να με βοηθήσουν να μην πάρω αποφάσεις που θα μετανιώσω. Μου λένε ότι δεν έχω ξεπεράσει τον θάνατο της μάνας μου.

    Δεν με αφήνει όμως ο εγωισμός μου να τα δω. Δεν θέλω να αντιμετωπίσω τίποτα διότι δεν έχω αντοχές. Τερμάτισα σαν άνθρωπος. Άκουω τα παιδιά.μου να γελάνε και νιώθω τύψεις.

    Δεν θέλω τίποτα παρά ηρεμία και δεν την έχω. Ξέρω ότι αν χωρίσω θα το μετανιώσω διότι πλέον έχω ότι μου έλειπε τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια όμως εγώ είχα συναισθήματα και τώρα δεν έχω και εάν έχω τα έχω θάψει.

    Ο χρόνος που όλα τα σβήνει δεν με βοηθάει διότι δεν θέλω να τα σβήσω. Φοβάμαι πλέον ότι φταίω εγώ που δεν νιώθω. Φοβάμαι μην δυστυχιαω μόνη με τύψεις. Φοβάμαι ότι αν χωρίσω και νιώσω ότι θέλω να τα ξαναβρούμε ότι δεν θα με αφήσει ο εγωισμός μου.

    Οι ψυχίατροι δεν βοηθάνε εμένα. Ζητάω να μου πουν πράγματα για να σταματήσω να νιώθω έτσι και δεν μου λένε. Δεν λένε τίποτα. Κάθονται και απλά κουνάνε το κεφάλι. Θέλουν να με πείσουν να δω την σημερινή εικόνα ώστε να ζυγισω σωστά. Τι να ζυγισω δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω.

    Ζυγισμένα τα έχω. Δεν μπορώ να προσποιούμε, δεν μπορώ να προσπαθώ χωρίς συναίσθημα δεν μπορώ να χωρίσω διότι δεν μπορώ να διαχειριστώ την επόμενη ημέρα και αυτός είναι ερωτευμένος με εμένα.

    Κουράστηκα να γράφω και να μιλάω. Κουράστηκα σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ άλλο.

  12. #327
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    373
    Γράφω το τελευταίο μήνυμα καθώς πλέον γνωρίζω την ιστορία μου. Τα 6 χρόνια συναισθηματικής απουσίας του άντρα μου και ο θάνατος της μητέρας μου με ώθησαν στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα. Τον ερωτεύτηκα τραγικά πολύ. Τότε έβαλα ταφόπλακα στον γάμο μου. Χώρισα με τον έρωτα μου καθώς τα πρέπει μου δεν μου άφηναν διεξόδους. Με χώρισε εκείνος και.καλα έκανε. Ζητάω να χωρίσω από τον άντρα μου. Εκείνος αλλάζει τραγικά. Μένω δίπλα του για εκείνον και όχι για εμένα. Έπαθε ένα τρομερό σοκ και πραγματικά χάθηκε. Από την μια να σκέφτομαι τον ανεκπλήρωτο έρωτα και από την άλλη να μένω με έναν άνθρωπο από ανάγκη. Αλλάζει πάρα πολύ και η αγάπη του και ο έρωτας του αρχίζει να με πνίγει. Προσπάθησα να επαναφέρω συναισθήματα αλλά μάταια. Τίποτα. Πέρασε ένας χρόνος και πλέον έχω έναν καταπληκτικό άντρα που με αγαπαει, που τώρα καταλαβαίνω τι έκρυβε πίσω από την κατάθλιψη του, παιδιά που είναι όλα χαρά και εμένα να τον αγαπάω αλλά χωρίς έρωτα. Πλέον να νιώθω τύψεις που δεν καταφέρνω να επαναφέρω τα συναισθήματα που είχα ώστε τα πράγματα να φτιάξουν και.να γίνουν νορμάλ. Προσπάθησα, πίεσα τον εαυτό.μου αλλά δεν μου βγαίνει. Από την.μια να γίνομαι κακή μαζί του και από την άλλη να ντρέπομαι που δεν μου βγαίνει. Δίπλες τύψεις πλέον. Πλέον να χωρίσω δεν θέλω διότι έχω αναγνωρίσει τους λόγους που τον αγαπαησα και τον αγαπώ. Δεν θέλω για τα παιδιά μου και για εμένα καθώς ξέρω τι αξίζει. Το.ερωτικο.ομως δεν μου βγαίνει και.πλεον έχω αρχίσει να πιστεύω ότι θα πεθάνω συναισθηματικά μόνη μου. Το timing δυστυχώς δεν βοηθάει ποτέ. Πλέον ξέρω ότι τον αυθορμητισμό που είχα μαζί του τον έχω χάσει. Τα πράγματα πλέον δεν είναι στα πλαίσια του ψυχολόγου καθώς δεν υπάρχει λύση για κανένα μας. Εκείνος με αγαπάει και μου δείχνει έρωτα εγώ τον αγαπάω και του δείχνω παγομαρα. Προσπαθούμε δυστυχώς σε ένα χαμένο παιχνίδι διότι αγαπιόμαστε και δεν θέλουμε να χωρίσουμε. Συγνώμη για όλα

  13. #328
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    373
    εδώ και 6 μήνες ακολουθώ μια φαρμακευτική αγωγή. Δυστυχώς για εμένα δεν μου βελτιώνει την ζωή. Αντίθετα έχω πάθει 19 κρίσεις πανικού. Από απλές κουβέντες και εικόνες από τον άντρα μου. Ακόμα και στις διακοπές μαζί του έπαθα κρίση πανικού χωρίς επειδή ένιωθα ότι καταπιέζομαι μαζί του. Ήμουνα πολύ ερωτική μαζι του αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε ήταν μια ουτοπία που δεν ήθελα μέσα μου. Δεν ήταν προσποίηση. Νόμιζα οτι ήμουνα καλά. Χωρίς να γίνει το παραμικρό απλά κατερρευσα. Τέτοια δείγματα δεν με βοηθούν να συνεχίσω. Δεν με βοηθούν και.να τελειώσω. Ο ψυχίατρος μου μιλάει για μετά τραυματικό σύνδρομο το οποίο δεν μπορώ να ξεπεράσω εύκολα με την αγωγή και θα πάρει χρόνια. Η αγωγή λοιπόν μου βγάζει πλέον τις κρίσεις πανικού ή μου δείχνει ότι δεν μπορώ.

  14. #329
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    Posts
    4,783
    Αγάπη και συμπόνοια μπορεί να νοιώθεις και για τον παπά της ενορίας και για την ξαδέρφη σου την Τιτίκα και για τον μπαρμπα Μήτσο από απέναντι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους παντρευτείς και θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί τους. Εσύ σε σελίδες επί σελίδων μας λές ότι έχεις ξενερώσει με τον άντρα σου αλλά δεν το παίρνεις απόφαση να φύγεις από τον γάμο σας γιατί είναι ερωτευμένος και σε προσέχει. Αν σε ερωτευόταν η Μαρία στο κομμωτήριο θα καθόσουν ξαφνικά να πιέζεις τον εαυτό σου να κάνετε πλακομ*νια και να συζείτε; Όλα αυτά που λες είναι θέμα επιλογών. Φυσικά και θα έχεις κρίσεις πανικού κι ένα σωρό άλλα όταν συνεχώς αισθάνεσαι πιεσμένη να βγάλεις συναισθήματα που δεν σου βγαίνουν, να λειτουργήσεις ερωτικά και σεξουαλικά ενώ δεν λειτουργείς, να ζεις με κάποιον με τον οποίο έχεις ξενερώσει. Η αγωγή δεν κάνει θαύματα από μόνη της αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου και δεν ηρεμίσει το μέσα σου.

  15. #330
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2020
    Posts
    373
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Αγάπη και συμπόνοια μπορεί να νοιώθεις και για τον παπά της ενορίας και για την ξαδέρφη σου την Τιτίκα και για τον μπαρμπα Μήτσο από απέναντι, αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους παντρευτείς και θα περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί τους. Εσύ σε σελίδες επί σελίδων μας λές ότι έχεις ξενερώσει με τον άντρα σου αλλά δεν το παίρνεις απόφαση να φύγεις από τον γάμο σας γιατί είναι ερωτευμένος και σε προσέχει. Αν σε ερωτευόταν η Μαρία στο κομμωτήριο θα καθόσουν ξαφνικά να πιέζεις τον εαυτό σου να κάνετε πλακομ*νια και να συζείτε; Όλα αυτά που λες είναι θέμα επιλογών. Φυσικά και θα έχεις κρίσεις πανικού κι ένα σωρό άλλα όταν συνεχώς αισθάνεσαι πιεσμένη να βγάλεις συναισθήματα που δεν σου βγαίνουν, να λειτουργήσεις ερωτικά και σεξουαλικά ενώ δεν λειτουργείς, να ζεις με κάποιον με τον οποίο έχεις ξενερώσει. Η αγωγή δεν κάνει θαύματα από μόνη της αν δεν τα βρεις με τον εαυτό σου και δεν ηρεμίσει το μέσα σου.
    Δεν μπορώ να ηρεμήσω διότι πλέον νιώθω υπεύθυνη για όλους. Διότι δεν ξέρω τι είναι αυτό που πρέπει να κάνω. Να χωρίσω και να διαλύσω την ζωή τριών ανθρώπων και την δική μου μαζί. Ακόμα και αν καταλάβω ότι έκανα λάθος που χώρισα και τελικά τον θέλω δεν πρόκειται να με αφήσει ο εγωισμός μου. Να μείνω και να ηρεμήσω? Δεν ηρεμώ και δεν μου συμβαίνει τίποτα πλέον. Τραύματα έχω που δεν μπορώ να ξεπεράσω. Τραύματα από τον άντρα μου. Τραύματα από τον θάνατο της μάνας μου και τραύματα από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα που έχασα από την δειλία μου. Το θετικό είναι ότι έχω τρία σε ένα. 6 ψυχολόγοι και ψυχίατροι να με κοιτάνε. Βοήθεια καμία. Η αγωγή δεν κάνει τίποτα. 3 αλλάξαμε και τίποτα.

Page 22 of 57 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast

Similar Threads

  1. Είμαι μπερδεμένη
    By ariana in forum Κοινωνικό Άγχος-Φοβία
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2019, 12:58
  2. Είμαι μπερδεμένη
    By mperdemeni88 in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 7
    Last Post: 29-05-2015, 21:57
  3. Ειμαι μπερδεμενη!!!
    By Τάρια in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 8
    Last Post: 10-12-2012, 12:32
  4. Γιατί να είμαι τόσο μα τόσο πολύ δειλή;
    By tita1977 in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Replies: 28
    Last Post: 07-02-2011, 15:34
  5. ειμαι μπερδεμενη
    By kelly2008 in forum Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία
    Replies: 4
    Last Post: 17-05-2008, 12:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •