Results 631 to 645 of 855
Thread: Ειμαι τόσο μπερδεμένη
-
07-01-2021, 12:50 #631
- 07-01-2021, 13:04 #632MarilouGuest
07-01-2021, 13:07 #633
07-01-2021, 13:20 #634
07-01-2021, 13:26 #635
αν εχεις διαβασει τα προηγουμενα, ο γκομενος την εδιωξε κι εχασε την εμπιστοσυνη της. τωρα και να τον θελει, δεν ειναι βεβαιη αν θα της σταθει οπως πρεπει, κι εκτος αυτου, χανει την ανετη ζωη και το κοινωνικο στατους που της προσφερει ενας "καλος" γαμος.
δηλαδη, απο βολεμα...
07-01-2021, 15:42 #636
07-01-2021, 15:49 #637
07-01-2021, 17:10 #638
Ξανά μήπως και καταλάβετε τι λέω. Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε σχέσεις καλές ή κακές που απλά μας εκπαιδεύουν να βρούμε κάτι καλύτερο και πιο ταιριαστό. Στην δική μου περίπτωση τα πράγματα είναι ανάποδα. Βρήκα κάτι τέλειο για εμένα και ενδεχομένως για πολλές γυναίκες και απλά μετά από 15 χρόνια μου τελείωσε χωρίς κάποια αφορμή.
Έκανα το λάθος να πείσω τον εαυτό μου ότι τον αγαπώ ενώ στην πραγματικότητα είχα πάψει να τον αγαπάω. Δεν υπάρχει γιατί. Απλά έπαψα. Του φέρθηκα άσχημα το ίδιο και εκείνος σαν μια προσπάθεια να βρούμε την αιτία.
Ο γκόμενος με άφησε για τον απλό λόγο ότι ήθελε να νιώθει ότι είναι καλύτερος από τον άντρα μου. Σαν γυναίκα δεν κρύβομαι. Με ρώτησε και του είπα ότι ο άντρας μου ήταν καλύτερος αλλά έπαψα να τον αγαπώ.
Το ίδιο δεν κατάλαβαν πολλές φίλες μου και ψυχολόγοι. Για εμένα τα πράγματα είναι απλά. Θα ήθελα να βρω έναν άντρα που απλά θα τον αγαπάω και όσο κρατήσει. Δεν θα βρω το ξέρω. Όχι γιατί είμαι παράξενη αλλά γιατί δεν αντέχουν να ξέρουν ότι έπαψα να αγαπώ έναν τέλειο για εμένα άντρα. Αρχίζουν τις ερωτήσεις ψαχνωντας να βρούνε χώρο για εκείνους. Ηλίθια πράγματα. Δεν μπορώ να σε βάλω στην ζωή μου πριν από τριάντα χρόνια. Δεν υπήρχες. Όπως εγώ δεν ρωτάω το παρελθόν τους και απλά κοιτάω το παρόν θέλω να κάνουν και εκείνοι το ίδιο. Αυτό τους μπλοκάρει. Απαιτώ ειλικρίνεια στην σχέση. Σε θέλω και με θέλεις. Φτάνει αυτό. Αν θα εξελιχθεί σε κάτι ωραίο δεν το ξέρει κανείς. Μην ρωτάς για το παρελθόν μου διότι θα νιώσεις λίγος. Να σε προστατέψω προσπαθώ. Δεν ακούνε και πάνε γυρεύοντας. Μην μου κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας, μην με πιέζεις και μην ψάχνεις να βρείς γιατί έπαψα να αγαπάω. Αυτό είναι δικό μου θέμα.
Δυστυχώς κανένας ψυχολόγος και ψυχιατρος δεν με κατάλαβε. Απλά είναι τα πράγματα. Έπαψα να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησα. Όπως ξαφνικά ερωτεύεσαι το ίδιο ξαφνικά φεύγεις.
07-01-2021, 17:20 #639
Δυστυχώς αυτό που στην πραγματικότητα είναι απλό να το καταλάβει κάποιος .. τελικά δεν είναι για τους άντρες μπορεί και για τις γυναίκες. Η καλύτερη σχέση μπορεί να τελειώσει χωρίς αφορμή. Δεν χρειάζεται να έχουμε προβλήματα και ασυμβατότητα. Μπορούμε να παραμείνουμε για πολλά χρόνια ευτυχισμένοι και ξαφνικά η γυναίκα να αποφασίσει ότι τελείωσε. Απλά και σταρατα. Εγώ δυστυχώς δεν το κατάφερα αυτό. Έκανα λάθη και πίεσα τον εαυτό μου. Τώρα που κατάλαβα ότι τα πράγματα απλά τελειώνουν χωρίς κάποιο λόγο νιώθω ήρεμη. Θα μου πείτε δεν είσαι δυστυχισμένη? Σήμερα θα σας πω κάτι απλό. Είμαι διότι έμαθα την ιστορία ανάποδα και πλέον οι ελπίδες μου είναι μηδενικές. Είμαι όμως δυστυχισμένη και για τον άντρα μου. Εγώ του είπα ότι έπαψα να τον αγαπώ χωρίς καμία αφορμή. Εγώ είμαι η αιτία που χρεωκοπησε καθώς τον είχα φτάσει στα πρόθυρα τρελας.
Δεν φταίω όμως και έπρεπε να περασω πολλά χρόνια για να το καταλάβω.
07-01-2021, 18:20 #640
Καμία σχέση. Αντίθετα μάλιστα θα έλεγα. Είχε πάντα άποψη αλλά ποτέ δεν την επέβαλε σε κανένα. Το πρόβλημα που είχα με τον άντρα μου ήταν ότι μου πρόσφερε πάντα περισσότερα από όσα μπορούσα να του προσφέρω εγώ.
Τσακωθηκαμε δύο φορές στα 15 πρώτα χρόνια με δική μου ευθύνη. Ήμουνα μικρή και πίστευα σε ιδανικές σχέσεις. Αποφάσισα να τον φέρω σε επαφή με την μάνα του που είχε να δει 13 χρόνια. Ένιωθα ότι με αυτό τον τρόπο θα τον κάνω να νιώσει καλύτερα. Έγινε Τούρκος και εξαφανίστηκε για μια εβδομάδα. Γύρισε και μου είπε σε ευχαριστώ για την προσπάθεια και ξέρω τους λόγους που το έκανες αλλά δεν δουλεύει έτσι. Η δεύτερη φορά ήταν με τους γονείς μου. Τους είχα προειδοποιήσει ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με εξαιρετικό μυαλό. Τσακώθηκαν με τον πατέρα μου άσχημα. Ο άντρας μου είχε δίκιο. Εγώ είχα την νοοτροπία ότι πρέπει να σεβαστεί τους γονείς μου ακόμα και εάν εκείνοι έχουν λάθος. Αντέδρασε. Περίμενα μου λέει να σταματήσεις τον πατέρα σου ώστε να μην φτάσει τα πράγματα στα άκρα διότι θα αντιδρούσα. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως αγαπώ έναν άντρα που δεν τους ταιριάζει. Μαλακίες ελληνικής οικογένειας.
Πολλές φορές γελάω με ορισμένες φίλες μου που κστηγορουν τους άντρες τους για μαλθακους χωρις προσωπικότητα.. Στην ουσία δεν θα μπορούσαν να ζούνε με έναν άντρα με προσωπικότητα διότι θα ένιωθαν λίγες. Ένιωσα εγώ πολλές φορές και είχα εκτός από το πακέτο της μόρφωσης, επαγγελματικής καριέρας και πάνω από όλα την αγάπη του ...λίγη.
Έπρεπε να είχα ακούσει μια πρώην του ... Μακάρι να μην ήταν τόσο ειλικρινής. Εγώ όχι μόνο δεν την άκουσα αλλά θεώρησα και θεωρώ την ειλικρίνεια την καλύτερη βάση για μια σχέση. Δεν μου είπε ποτέ ψέματα. Ούτε για να δικαιολογηθεί για χαζά πράγματα. Απλά δεν υπήρχαν χαζά πράγματα στην ζωή του. Δεν θα αργούσε ποτέ και πουθενά. Θα ήταν πάντα ατσαλακωτος και καθαρός. Πάντα προετοιμασμένος επαγγελματικά. Πάντα πρόθυμος να κάνει χαζομάρες μαζί μου.
07-01-2021, 18:29 #641
Γράφω όλα τα παραπάνω διότι αυτά μου έβγαλε η ψυχανάλυση. Έπρεπε να με βοηθήσει να καταλάβω ότι σταμάτησα να αγαπώ έναν άνθρωπο που για εμένα ήταν τέλειος. Με βοήθησε ακόμα να καταλάβω ότι δεν πρέπει να περιμένω να ζήσω κάτι παρόμοιο και τόσο δυνατό. Δεν μου χρυσωσε το χάπι που κάνουν στην Ελλάδα. Μου είπε ότι μάλλον θα μείνω μόνη μου καθώς κανένας άντρας δεν μπορεί να ανεχτεί μια γυναίκα που πέρασε καλά και απλά σταμάτησε να αγαπάει. Οι άντρες μου είπε κρατάνε ταμείο. Φοβούνται να εμπλακούν με μια γυναίκα σαν και εσένα. Είτε λοιπόν θα αρχίσεις να λες ψέματα για να τους κρατήσεις είτε θα μείνεις μόνη σου. Για τον άντρα σου δεν θα πω τίποτα. Είναι πιο δυστυχισμένος από εσένα καθώς έχασε την μούσα του χωρίς να φταίει.
07-01-2021, 19:06 #642
Το αντίθετο λες, αλλά έλεγε αυτά που θέλει χωρίς να τα επιβάλλει γινόντουσαν αποδεκτά ή καταλήγανε στο τελικά έχεις δίκιο ε; Να σε ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κατι κάποια αλλαγή που θα μπορούσε να κάνει στην ζωή του χωρίς να του το πεις εσύ το οποίο θα σε έκανε να τον ερωτευτείς; Μην μου απαντήσεις γρήγορα άσε το χρονο να κυλήσει και σκέψου...
07-01-2021, 19:28 #643
Θα σου εξηγήσω για την γυναίκα και τον ψυχίατρο από πρώτο χέρι διότι της μίλησα. Ήταν τότε 39 ετών και μόνη. Είχε έναν αποτυχημένο γάμο και εψαχνε να βρει έναν σύντροφο. Ήξερα ότι ο άντρας σου ήταν παντρεμένος αλλά το είχα δει να έχει αλλάξει πολύ. Τον ρώτησα τι έχει. Κάποια θέματα που δεν μπορώ να λύσω μου είπε. Τον ρωτούσα επίμονα για έξι μήνες. Κάποια στιγμή πήγαμε για καφέ. Τον πίεσα πολύ. Μου είπε ότι απλά έχασε την διάθεση που είχε. Το είπα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του. Γέλασε και μου είπε να βρω κάποιον άλλον. Περασε ένας χρόνος και τον έβλεπα να διαλύεται. Είχε αλλάξει. Είχε γίνει απόμακρος. Βαριά κατάθλιψη. Μου είπε ότι θα μπορούσε να με ερωτευτεί αλλά δεν θα με αγαπούσε ποτέ και άρα δεν υπάρχει λόγος. Έκλαψα πολύ. Μην κλαίς μου λέει διότι δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να σου πιάσει ούτε το χέρι. Δεν το έκανε. Έπαθα εμπλοκή. Δεν ξεπέρασα ποτέ τα μάτια του. Είχα ερωτευτεί ότι δεν είχα ποτέ. Μετά από έξι μήνες με διέγνωσαν με καρκίνο.
Την ρώτησα να μου πει εάν της είπε κάτι για εμένα. Ναι μου λέει. Μου είπε ότι πώς μπορώ να σε αγαπήσω όταν τα έχω δώσει όλα στην γυναίκα μου. Πώς θα μοιραστώ μαζί σου μέρη που αγαπώ και πήγα με την γυναίκα μου? Δεν θέλω να σβήσω τις αναμνήσεις μου και εσύ πάντα θα νιώθεις σαν την δεύτερη γυναίκα.
Δεν σου αξίζει και δεν το κάνω. Της εξήγησα πως ένιωθα. Με κατάλαβε αμέσως. Κρίμα μου λέει για ένα τέτοιο άνθρωπο αν σκεφτείς ότι προσπαθούσα χρόνια να κάνω τον άντρα μου ευτυχισμένο χωρίς να παίρνω τίποτα. Το κερασάκι μου λέει ήταν όταν μου είπε ... Πώς θα σου κάνω έρωτα όταν όλα αυτά που φέρνουν ηδονή σε μια γυναίκα τα έχω φτιάξει για κάποια άλλη? Τότε κατάλαβα τι σημαίνει αγάπη. Δεν είχα νιώσει έτσι ποτέ. Πριν τελειώσουμε μου λέει ... Καλύτερα να μην ζήσεις ποτέ τέτοια αγάπη και να παραμείνεις σε αυτά που οι περρισοτεροι άνθρωποι θεωρούν αγάπη.
Δεν μίλησα ποτέ στον άντρα μου. Ένιωθα ότι μετά από κάτι τέτοιο θα έπρεπε να νιώσω ξανά ερωτευμένη μαζί του. Δεν ένιωθα. Δεν ένιωθα ούτε προδομένη. Δεν ένιωθα τίποτα.
08-01-2021, 09:06 #644
Η Αμερικανίδα μου έδωσε μια βάση που δυστυχώς μακάρι να είχα βρει νωρίτερα. Με σταμάτησε να σκέφτομαι το γιατί και τι έφταιξε. Δεν έφταιξε τίποτα. Απλά τελείωσε. Γνώρισα ένα παιδί που μετατρέπεται με τα χρόνια σε έναν άντρα. Παιδί δεν ξέρω εάν ήτανε ποτέ. Κάποιος που μένει μόνος από τα 12 θεωρώ ότι δεν είναι ποτέ παιδί. Εγώ από μικρή είχα μια αυξημένη σεξουαλικότητα και προσωπικότητα. Γνώριζα παιδιά που με φοβόντουσαν. Ήμουνα ειλικρινής. Με θεωρούσαν απόμακρη και ψηλομητα. Δεν ήμουν. Απλά ήθελα κάποια πράγματα από τις σχέσεις με βασικό την ειλικρίνεια.
Αυτό που με τράβηξε τότε κοντά του ήταν το γεγονός ότι δεν με φοβήθηκε. Δεν έπαιξε μαζί μου. Ήταν 19 χρόνων και μου είπε κάτι απλό. Θέλεις να περάσουμε μια εβδομάδα παρέα σαν να είμαστε εραστές από παλιά και αν μας βγει μας βγήκε? Δέχτηκα.
Δεν προσπάθησε στην εβδομάδα αυτή να μου το παίξει καλός και στοργικός. Ήταν αληθινός. Ειλικρινής. Μου μιλούσε άνετα για τα λάθη που είχε κάνει, για την ζωή του, κλπ. Το ίδιο έκανα και εγώ. Το σεξ ήταν απερίγραπτα καλό. Μέσα από το σεξ σου έδινε να καταλάβεις τα δικά του συναισθήματα για εσένα.
Εξελίχθηκε σε έναν τεράστιο έρωτα. Τον έβλεπα και έλιωνα. Μεγαλώσαμε. Τελειώνω εγώ την νομική και εκείνος το Πολυτεχνείο. Να διαβάζει, να δουλεύει και να μου κάνει έρωτα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αγόρια του κύκλου μου διέφερε πολύ. Δούλευε, σπούδαζε και ζούσαμε καταπληκτικά.
Συνεχίζεται...
08-01-2021, 09:13 #645
Φύγαμε παρέα για το εξωτερικό. Εγώ με τα λεφτά του μπαμπά και εκείνος με υποτροφία. Μάστερ, διδακτορικά κλπ. Ξεκινάμε δουλειά. Εκείνος πάντα λίγο πιο μπροστά χρονικά από εμένα. Πιο διαβαστερος. Το έβλεπε σαν δουλειά. Οργανωτικος και γρήγορος. Εγώ πήγαινα πιο χαλαρά. Ξεκινάει η καλύτερη περίοδος της ζωής μας.
Στα 31 έβγαζε σημερινά χρήματα 300000 τον χρόνο. Δούλευε σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία και είχε καταφέρει να εξελιχθεί αρκετά γρήγορα. Ποτέ δεν θα δούλευε πολυ. Απλά έβλεπε λύσεις εκεί που κανένας άλλος δεν έβλεπε.
Συνέχιζεται...