Ειμαι τόσο μπερδεμένη - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 57 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast
Results 631 to 645 of 855
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Ασχετο αλλά αυτος ο χαρακτηρισμος πραγματικα ποσο με ¨κλωτσαει ¨οταν τον διαβαζω ...Ειδικα οταν το διαβασα πρωτη φορα εδω μεσα και εψαξα να δω σε ποιους απευθυνεται ...
    Τελικα αλλο αυτο ειναι πολυ αντιφατικο ...Ανθρωποι που διεγείρονται ερωτικά από το μυαλό και τη διορατικότητα ενός άλλου ανθρώπου να ονομαζονται ετσι ,ξερεις εμας το πρωτο συνθετικο αλλου μας παει ....
    Αλλα ειδα και την αναλυση-σημασια της και ενταξει καπως το αφομοιώνεις ολο αυτο μετα ,αλλα και παλι ....
    Οκ πες το mindfucker τι να κάνουμε τώρα.... εκεί θα κολλήσουμε;

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Οκ πες το mindfucker τι να κάνουμε τώρα.... εκεί θα κολλήσουμε;

Οκ! Αλλη μια πλευρα του φορουμ !ενημερωνομαι για καινουργιο λεξιολογιο που αφορα χαρακτηρισμους ανθρωπων!

Με συνχωρεις αλλά εγω οπου εχω αποριες ρωταω και ψαχνομαι τι να κανω,εμπλουτιζω τις γνωσεις μου !

Ενημερωτικη παρενθεση ηταν ας παμε παρακατω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariasilk View Post
    Να σου εξηγήσω. Αυτός ο άνθρωπος μου έχει δώσει τέτοια αγάπη που μου είναι δύσκολο να την αποχωριστώ. Ο γκόμενος μια ημέρα ήθελε σεξ αλλά ήταν κουρασμένος. Μισή ώρα με το αμάξι δεν μπορούσε να την κάνει. Την έκανα εγώ. Το σεξ δράμα. Με είδε που τα είχα πάρει. Συγνώμη μου λέει λάθος μου. Δεν πειράζει του λέω. Με πίεσε να του πω. Του είπα ότι ο άντρας μου έκανε 88 ώρες ταξίδι για να βρεθεί μαζί μου και το σεξ ήταν καταπληκτικό. Τσατιστηκε. Άρχισε να μου βγάζει μαγκιες. Κουλαρε αγοράκι του είπα την σε νοιαζει το παρελθόν μου εφόσον είμαι μαζί σου. Δεν είσαι μου λέει. Είσαι ακόμα εγκλωβισμένη με τον άντρα σου. Αλήθεια είναι του λέω. Πέρασα υπέροχα για πολλά χρόνια αλλά τώρα τελείωσε. Είχαμε κάποια προβλήματα που είχαν να κάνουν βασικά με εμένα. Έπαψα να τον αγαπώ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλω εσένα. Δεν το κατάλαβε. Το πήρε στραβά. Άρχισε τα κουλά. Σαν παιδάκι που του πήραν το παιχνίδι. Ήμουνα και είμαι ερωτευμένη μαζί του αλλά όχι όσο ήμουν με τον άντρα μου. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι έχω εμπειρίες από μια τρομερή σχέση που κράτησε πολλά χρόνια και απλά τελείωσε. Αναγκαστικά θα κάνω συγκρίσεις όταν γίνεσαι παιδί. Δεν του αρεσε καθόλου. Ψέματα δεν λέω του λέω. Αν θέλεις σχέση σοβαρή μαζί μου θα πρέπει να μάθεις να είσαι ειλικρινής. Δεν ζητάω από εσένα να μου δώσεις τον τρελό έρωτα. Αυτο τον έζησα. Ηρεμία θέλω και αγάπη. Μπήκε σε μια ηλίθια συζήτηση λες και ήταν αυτός ο άντρας μου και τον είχα απατήσει.
    Με ρωτούσε ακόμα εάν είναι καλύτερος εραστής. Όχι του είπα δεν είσαι καλύτερος εραστής. Μπορεί να σε ποθώ πολύ αλλά δεν ξέρεις να δίνεις ηδονή σε μια γυναίκα. Μπορεί να έχεις πάει με πολλές αλλά την έννοια της ηδονής δεν την ξέρεις.

Θίχτηκε σαν παιδάκι. Έφτασε στο σημείο να με ρωτήσει εάν σταμάτησες να αγαπάς έναν τέτοιο αντρα τότε πότε θα σταματήσεις να αγαπάς εμένα? Δεν ξέρω του λέω και είναι ηλίθια συζήτηση.

Στεναχωρήθηκα που ήμουνα ειλικρινής μαζί του αλλά έτσι με έμαθε ο άντρας μου. Δεν μου ζήτησε ποτέ επιβεβαίωση. Δεν το είχε ανάγκη. Συγχώρεσα τον γκόμενο αλλά ξενέρωσα μαζί του.

Πέρασε ένας χρόνος για να καταλάβω την ζημιά που μου έκανε ο άντρας μου. Μου έδωσε τέτοιες εμπειρίες που δύσκολα θα τις βρεις σε άλλον άντρα. Επίσης καταλαβα γιατί τον ερωτευτηκα. Τα είχε όλα επί δέκα. Έζησα μοναδικές στιγμές και σε μια ηλικία που απλά δεν χορταινα.

Θα μου πείτε γιατί έπαψα να τον αγαπάω? Με την αμαρικανιδα ψυχολόγο κατάλαβα ότι απλά τελείωσε. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι άσχημο για να τελειώσει. Δυστυχώς δεν ήθελα να το δω καθαρά και κάναμε δύο παιδιά. Τότε απλά κατάλαβα το λάθος μου. Λάθος ? Δεν ξέρω. Μάλλον εγωισμός διότι τα είχα όλα αλλά είχα παψει να τον αγαπώ. Οι φίλες μου με έβριζαν. Βρε χαζή που θα βρείς άλλον τέτοιο άντρα. Βρε σε αγαπάει πραγματικά. Βρε ηλίθια που θα βρείς άντρα που θα σου κάνει έρωτα με τις ώρες, θα σε ταιζει στο κρεβάτι, που δεν σου ζητάει τίποτα και θα είναι τέτοιος φίλος? Επηρεάστηκα πολύ. Ένιωθα ότι πρέπει να τον αγαπάω. Δεν τον αγαπούσα όμως. Μου είχε φύγει.

Τότε έγινα σκύλα μαζί του. Ήθελα να τον κάνω να πάψει να με αγαπάει και να με χωρίσει. Του έβγαλα έναν πολύ κακό εαυτό που απλά τον έκανα να γίνει νευρικός. Όταν με χρειαστηκε δίπλα του εγώ είχα πάψει να τον αγαπάω. Εκεί είναι που βρέθηκε η άλλη γυναίκα. Πάλι όμως την παράτησε χωρίς να της πιάσει ποτέ το χέρι. Πάλι βρέθηκε κοντά μου ψαχνωντας να βρει τι έκανε λάθος. Τότε του είπα ότι είχα πάψει να τον αγαπώ. Άλλαξε πολύ τότε και απομακρύνθηκε από εμένα. Δεν μου έδειχνε πλέον αγάπη. Έγινε αδιάφορος. Μέσα του ξέρω ότι με αγαπούσε πολύ. Προσπαθούσε να βάλει τίτλους τέλους αλλά απέτυχε. Τους έβαλα εγώ όμως με τον γκόμενο.

Ερωτεύτηκα μια έξοδο από ένα λάθος. Το δικό μου λάθος που δεν είχα την δύναμη να πω τελείωσε χωρίς κανένα λόγο και παράπονο.

Οι Έλληνες ψυχολόγοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως μπορεί να τελειώσει κάτι τόσο δυνατό.

Η Αμερικανίδα πριν από τρείς μήνες μου ζήτησε να κάνει μια συνεδρια με τον άντρα μου. Εκείνος την έκανε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Την επόμενη ημέρα μου λέει.. πως άντεξες τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο που σε διαβάζει στο λεπτό. Που μπορεί να σε χειραγωγήσει τόσο εύκολα ? Δεν με χειραγωγήσε ποτέ της λέω.

Μου έστειλε το βίντεο της συνεδρίας. Οι ρόλοι άλλαξαν σε πέντε λεπτά. Την έκανε να κλαει με αναφιλητα. Την διέλυσε ψυχολογικά καθώς ένιωσε ότι εκείνη προσπαθούσε να μπει στο μυαλό του χωρίς να της το έχει επιτρέψει. Τις έδινε απαντήσεις που την έκαναν να ρωτάει πράγματα που έβγαιναν εκτός ορίων. Της απαντούσε με ειλικρίνεια.

Την είχα προειδοποιήσει. Μην κάνεις το λάθος να τον πιέσεις διότι θα σε διαλύσει. Μιλάει μόνο σε εμένα διότι με εμπιστεύεται.

Από την μια ήθελα να γελάσω και από την άλλη ντράπηκα. Ντράπηκα διότι έβαλα τον άντρα μου να γίνει παιχνίδι μιας άλλης γυναίκας. Ντράπηκα που σταμάτησα να τον αγαπώ.

Η ψυχολογος όταν ηρέμησε μου είπε ότι τέτοιοι άντρες είναι σαν τα ναρκωτικά. Σε φτάνουν στην υπέρτατη ηδονή αλλά σου αφήνουν τέτοια κατάλοιπα που θα σε κυνηγούν μια ζωή. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Την είχα προειδοποιήσει. Σκέψου της λέω να τον είχες γνωρίσει ερωτικά.

Ποτέ δεν κατάλαβε κανένας και καμία ψυχολόγος ότι ένας τέτοιος άντρας μπορεί να αγαπήσει τόσο πολύ και να ελευθερώσει τέτοια ενέργεια που είτε την αντέχεις είτε όχι. Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως μαζί σου είναι τόσο ήρεμος και στοργικός όταν αγαπάει.

Γιατί λοιπόν μένω μαζί του και του κάνω σεξ χωρίς φιλιά. Είναι μια κοινή μας επιλογή. Εκείνος δεν έχει την δύναμη να αγαπήσει πάλι και μάλιστα μου λέει μάλλον κακό θα κάνω στις γυναίκες μετά από τέτοιες πληγές που μου έχεις κάνει. Πλέον δεν θα ανοιχτω ξανά και απλά θα τις τρελάνω. Εγώ από την άλλη νιώθω ότι με έχει γεμίσει με τα σημάδια του. Θα πρέπει να λέω ψέματα για μια ζωή για να βρω έναν άνθρωπο. Θα πρέπει να εξηγώ πως σταμάτησα να αγαπάω έναν τέτοιο άντρα. Επειδή οι άντρες είναι εγωιστές δεν θα καταλάβουν ποτέ πως μπορεί μια γυναίκα που τα έχει όλα απλά να σταματήσει να αγαπάει.
    Το έζησα με τον γκόμενο. Είδα στα μάτια του τον φόβο. Με είχε και δεν του έφτανα. Ήθελε να νιώθει ο πρώτος και ο μοναδικός. Δεν κατάλαβε ποτέ ότι δεν έπρεπε να ρωτάει πράγματα για το παρελθόν μου. Τον είχα προειδοποιήσει να μην το κάνει διότι θα πληγωθεί. Κανένας άντρας δεν θα νιώθει άνετα με μια γυναίκα που έχει δώσει και έχει πάρει τα πάντα. Νιώθουν ανήμποροι. Νιώθουν ότι πρέπει να είναι εκείνοι οι τρομεροί και φοβεροί. Δεν τους φτάνει η αγάπη μιας γυναίκας για το σήμερα. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι απλά δεν μπορώ να πω ψέματα για την ζωή μου. Αυτή έζησα. Δεν θα λέω ψέματα για να τους μεγαλώσω τον εγωισμό.

Έχουν φτάσει να μου την πέφτουν στο FB και να με ρωτάνε εάν έχω πάει σε όλα αυτά τα μέρη που έχω φωτογραφίες? Προφανώς και έχω πάει. Προφανώς και έχω ζήσει μια καλή ζωή με πολύ έρωτα και αγάπη. Προφανώς και πήγα με τον άντρα μου. Δεν καταλαβαίνουν ότι μπορεί να τα έχεις όλα και απλά να πάψεις να αγαπάς.

Έπαψα βρε παιδιά και δεν νιώθω πλέον ενοχές. Απλά τελείωσε. Γιατί πρέπει να προσπαθείτε να φανείτε καλύτεροι? Δεν το ζητάω. Αφήστε πίσω το παρελθόν μου. Είναι δικό μου. Μην ψάχνετε να βρείτε ψεγάδια για να φανείτε καλύτεροι. Δεν χρειάζονται ψεγάδια για να πάψεις να αγαπάς. Αντίθετα. Τα ψεγάδια μερικές φορές λειτουργούν λυτρωτικά και διατηρούν τις σχέσεις.

Αυτό έμαθα με την αμεριικανιδα. Στην Ελλάδα μάλλον έχουμε πολλά προβλήματα ειλικρίνειας στις σχέσεις και άρα δεν μπορούν να τα καταλάβουν. Πολύ ψέμα που εγώ σιχαίνομαι. Ψεύτικοι άνθρωποι που φοβούνται.
    Ναι. Αδυνατώ να σε καταλάβω ειλικρινά. Ότι και να πεις δεν θα καταλάβω γιατί έμεινες.
    ΑΝ δεν μας κάνεις πλάκα βέβαια.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Σου είπα ούτε το χέρι. Τι δεν καταλαβαίνεις . Δεν την πήδηξε.
    A!!!!! τι την εκανε τοτε;; και γιατι την αποκαλεις "την αλλη γυναικα";;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ναι. Αδυνατώ να σε καταλάβω ειλικρινά. Ότι και να πεις δεν θα καταλάβω γιατί έμεινες.
    ΑΝ δεν μας κάνεις πλάκα βέβαια.
    αν εχεις διαβασει τα προηγουμενα, ο γκομενος την εδιωξε κι εχασε την εμπιστοσυνη της. τωρα και να τον θελει, δεν ειναι βεβαιη αν θα της σταθει οπως πρεπει, κι εκτος αυτου, χανει την ανετη ζωη και το κοινωνικο στατους που της προσφερει ενας "καλος" γαμος.
    δηλαδη, απο βολεμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν εχεις διαβασει τα προηγουμενα, ο γκομενος την εδιωξε κι εχασε την εμπιστοσυνη της. τωρα και να τον θελει, δεν ειναι βεβαιη αν θα της σταθει οπως πρεπει, κι εκτος αυτου, χανει την ανετη ζωη και το κοινωνικο στατους που της προσφερει ενας "καλος" γαμος.
    δηλαδη, απο βολεμα...
    Τα έχω διαβάσει. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της και το ότι μας "εξηγεί" τόσο αναλυτικά για να πείσει μάλλον τον εαυτό της.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Τα έχω διαβάσει. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της και το ότι μας "εξηγεί" τόσο αναλυτικά για να πείσει μάλλον τον εαυτό της.
    ε, προφανως ....

Senior Member
    δηλαδη, απο βολεμα...
    Ξανά μήπως και καταλάβετε τι λέω. Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε σχέσεις καλές ή κακές που απλά μας εκπαιδεύουν να βρούμε κάτι καλύτερο και πιο ταιριαστό. Στην δική μου περίπτωση τα πράγματα είναι ανάποδα. Βρήκα κάτι τέλειο για εμένα και ενδεχομένως για πολλές γυναίκες και απλά μετά από 15 χρόνια μου τελείωσε χωρίς κάποια αφορμή.

Έκανα το λάθος να πείσω τον εαυτό μου ότι τον αγαπώ ενώ στην πραγματικότητα είχα πάψει να τον αγαπάω. Δεν υπάρχει γιατί. Απλά έπαψα. Του φέρθηκα άσχημα το ίδιο και εκείνος σαν μια προσπάθεια να βρούμε την αιτία.

Ο γκόμενος με άφησε για τον απλό λόγο ότι ήθελε να νιώθει ότι είναι καλύτερος από τον άντρα μου. Σαν γυναίκα δεν κρύβομαι. Με ρώτησε και του είπα ότι ο άντρας μου ήταν καλύτερος αλλά έπαψα να τον αγαπώ.

Το ίδιο δεν κατάλαβαν πολλές φίλες μου και ψυχολόγοι. Για εμένα τα πράγματα είναι απλά. Θα ήθελα να βρω έναν άντρα που απλά θα τον αγαπάω και όσο κρατήσει. Δεν θα βρω το ξέρω. Όχι γιατί είμαι παράξενη αλλά γιατί δεν αντέχουν να ξέρουν ότι έπαψα να αγαπώ έναν τέλειο για εμένα άντρα. Αρχίζουν τις ερωτήσεις ψαχνωντας να βρούνε χώρο για εκείνους. Ηλίθια πράγματα. Δεν μπορώ να σε βάλω στην ζωή μου πριν από τριάντα χρόνια. Δεν υπήρχες. Όπως εγώ δεν ρωτάω το παρελθόν τους και απλά κοιτάω το παρόν θέλω να κάνουν και εκείνοι το ίδιο. Αυτό τους μπλοκάρει. Απαιτώ ειλικρίνεια στην σχέση. Σε θέλω και με θέλεις. Φτάνει αυτό. Αν θα εξελιχθεί σε κάτι ωραίο δεν το ξέρει κανείς. Μην ρωτάς για το παρελθόν μου διότι θα νιώσεις λίγος. Να σε προστατέψω προσπαθώ. Δεν ακούνε και πάνε γυρεύοντας. Μην μου κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας, μην με πιέζεις και μην ψάχνεις να βρείς γιατί έπαψα να αγαπάω. Αυτό είναι δικό μου θέμα.

Δυστυχώς κανένας ψυχολόγος και ψυχιατρος δεν με κατάλαβε. Απλά είναι τα πράγματα. Έπαψα να αγαπώ με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησα. Όπως ξαφνικά ερωτεύεσαι το ίδιο ξαφνικά φεύγεις.

Senior Member
    Δυστυχώς αυτό που στην πραγματικότητα είναι απλό να το καταλάβει κάποιος .. τελικά δεν είναι για τους άντρες μπορεί και για τις γυναίκες. Η καλύτερη σχέση μπορεί να τελειώσει χωρίς αφορμή. Δεν χρειάζεται να έχουμε προβλήματα και ασυμβατότητα. Μπορούμε να παραμείνουμε για πολλά χρόνια ευτυχισμένοι και ξαφνικά η γυναίκα να αποφασίσει ότι τελείωσε. Απλά και σταρατα. Εγώ δυστυχώς δεν το κατάφερα αυτό. Έκανα λάθη και πίεσα τον εαυτό μου. Τώρα που κατάλαβα ότι τα πράγματα απλά τελειώνουν χωρίς κάποιο λόγο νιώθω ήρεμη. Θα μου πείτε δεν είσαι δυστυχισμένη? Σήμερα θα σας πω κάτι απλό. Είμαι διότι έμαθα την ιστορία ανάποδα και πλέον οι ελπίδες μου είναι μηδενικές. Είμαι όμως δυστυχισμένη και για τον άντρα μου. Εγώ του είπα ότι έπαψα να τον αγαπώ χωρίς καμία αφορμή. Εγώ είμαι η αιτία που χρεωκοπησε καθώς τον είχα φτάσει στα πρόθυρα τρελας.
    Δεν φταίω όμως και έπρεπε να περασω πολλά χρόνια για να το καταλάβω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Η Μαρία έχει μπλέξει με sapiosexual που της έχει εγκλωβίσει το μυαλό, γιατί αυτό κάνουν αυτοί βγάζουν έναν εαυτό που εγκλωβίζει, χωρίς να χειραγωγούν, απλώς είναι αυτοί που είναι και δεν μπορείς να τα βάλεις με τέτοιο τύπο εύκολα, είναι τέτοια η συγκαταβατικότητα τους που δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ή σήμερα λες θα κάνω αυτό και αύριο χωρίς να έχει συζητηθεί κάτι θα έχει αλλάξει γνώμη μόνο αν έχει κάποιος την δύναμη να κάνει την υπερβολή μπορεί να ξεπεράσει ένα τέτοιο άνθρωπο!

Καμία σχέση. Αντίθετα μάλιστα θα έλεγα. Είχε πάντα άποψη αλλά ποτέ δεν την επέβαλε σε κανένα. Το πρόβλημα που είχα με τον άντρα μου ήταν ότι μου πρόσφερε πάντα περισσότερα από όσα μπορούσα να του προσφέρω εγώ.

Τσακωθηκαμε δύο φορές στα 15 πρώτα χρόνια με δική μου ευθύνη. Ήμουνα μικρή και πίστευα σε ιδανικές σχέσεις. Αποφάσισα να τον φέρω σε επαφή με την μάνα του που είχε να δει 13 χρόνια. Ένιωθα ότι με αυτό τον τρόπο θα τον κάνω να νιώσει καλύτερα. Έγινε Τούρκος και εξαφανίστηκε για μια εβδομάδα. Γύρισε και μου είπε σε ευχαριστώ για την προσπάθεια και ξέρω τους λόγους που το έκανες αλλά δεν δουλεύει έτσι. Η δεύτερη φορά ήταν με τους γονείς μου. Τους είχα προειδοποιήσει ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με εξαιρετικό μυαλό. Τσακώθηκαν με τον πατέρα μου άσχημα. Ο άντρας μου είχε δίκιο. Εγώ είχα την νοοτροπία ότι πρέπει να σεβαστεί τους γονείς μου ακόμα και εάν εκείνοι έχουν λάθος. Αντέδρασε. Περίμενα μου λέει να σταματήσεις τον πατέρα σου ώστε να μην φτάσει τα πράγματα στα άκρα διότι θα αντιδρούσα. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως αγαπώ έναν άντρα που δεν τους ταιριάζει. Μαλακίες ελληνικής οικογένειας.

Πολλές φορές γελάω με ορισμένες φίλες μου που κστηγορουν τους άντρες τους για μαλθακους χωρις προσωπικότητα.. Στην ουσία δεν θα μπορούσαν να ζούνε με έναν άντρα με προσωπικότητα διότι θα ένιωθαν λίγες. Ένιωσα εγώ πολλές φορές και είχα εκτός από το πακέτο της μόρφωσης, επαγγελματικής καριέρας και πάνω από όλα την αγάπη του ...λίγη.

Έπρεπε να είχα ακούσει μια πρώην του ... Μακάρι να μην ήταν τόσο ειλικρινής. Εγώ όχι μόνο δεν την άκουσα αλλά θεώρησα και θεωρώ την ειλικρίνεια την καλύτερη βάση για μια σχέση. Δεν μου είπε ποτέ ψέματα. Ούτε για να δικαιολογηθεί για χαζά πράγματα. Απλά δεν υπήρχαν χαζά πράγματα στην ζωή του. Δεν θα αργούσε ποτέ και πουθενά. Θα ήταν πάντα ατσαλακωτος και καθαρός. Πάντα προετοιμασμένος επαγγελματικά. Πάντα πρόθυμος να κάνει χαζομάρες μαζί μου.

Senior Member
    Γράφω όλα τα παραπάνω διότι αυτά μου έβγαλε η ψυχανάλυση. Έπρεπε να με βοηθήσει να καταλάβω ότι σταμάτησα να αγαπώ έναν άνθρωπο που για εμένα ήταν τέλειος. Με βοήθησε ακόμα να καταλάβω ότι δεν πρέπει να περιμένω να ζήσω κάτι παρόμοιο και τόσο δυνατό. Δεν μου χρυσωσε το χάπι που κάνουν στην Ελλάδα. Μου είπε ότι μάλλον θα μείνω μόνη μου καθώς κανένας άντρας δεν μπορεί να ανεχτεί μια γυναίκα που πέρασε καλά και απλά σταμάτησε να αγαπάει. Οι άντρες μου είπε κρατάνε ταμείο. Φοβούνται να εμπλακούν με μια γυναίκα σαν και εσένα. Είτε λοιπόν θα αρχίσεις να λες ψέματα για να τους κρατήσεις είτε θα μείνεις μόνη σου. Για τον άντρα σου δεν θα πω τίποτα. Είναι πιο δυστυχισμένος από εσένα καθώς έχασε την μούσα του χωρίς να φταίει.

Senior Member
    Καμία σχέση. Αντίθετα μάλιστα θα έλεγα. Είχε πάντα άποψη αλλά ποτέ δεν την επέβαλε σε κανένα. Το πρόβλημα που είχα με τον άντρα μου ήταν ότι μου πρόσφερε πάντα περισσότερα από όσα μπορούσα να του προσφέρω εγώ.

Τσακωθηκαμε δύο φορές στα 15 πρώτα χρόνια με δική μου ευθύνη. Ήμουνα μικρή και πίστευα σε ιδανικές σχέσεις. Αποφάσισα να τον φέρω σε επαφή με την μάνα του που είχε να δει 13 χρόνια. Ένιωθα ότι με αυτό τον τρόπο θα τον κάνω να νιώσει καλύτερα. Έγινε Τούρκος και εξαφανίστηκε για μια εβδομάδα. Γύρισε και μου είπε σε ευχαριστώ για την προσπάθεια και ξέρω τους λόγους που το έκανες αλλά δεν δουλεύει έτσι. Η δεύτερη φορά ήταν με τους γονείς μου. Τους είχα προειδοποιήσει ότι είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος με εξαιρετικό μυαλό. Τσακώθηκαν με τον πατέρα μου άσχημα. Ο άντρας μου είχε δίκιο. Εγώ είχα την νοοτροπία ότι πρέπει να σεβαστεί τους γονείς μου ακόμα και εάν εκείνοι έχουν λάθος. Αντέδρασε. Περίμενα μου λέει να σταματήσεις τον πατέρα σου ώστε να μην φτάσει τα πράγματα στα άκρα διότι θα αντιδρούσα. Οι γονείς μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως αγαπώ έναν άντρα που δεν τους ταιριάζει. Μαλακίες ελληνικής οικογένειας.

Πολλές φορές γελάω με ορισμένες φίλες μου που κστηγορουν τους άντρες τους για μαλθακους χωρις προσωπικότητα.. Στην ουσία δεν θα μπορούσαν να ζούνε με έναν άντρα με προσωπικότητα διότι θα ένιωθαν λίγες. Ένιωσα εγώ πολλές φορές και είχα εκτός από το πακέτο της μόρφωσης, επαγγελματικής καριέρας και πάνω από όλα την αγάπη του ...λίγη.

Έπρεπε να είχα ακούσει μια πρώην του ... Μακάρι να μην ήταν τόσο ειλικρινής. Εγώ όχι μόνο δεν την άκουσα αλλά θεώρησα και θεωρώ την ειλικρίνεια την καλύτερη βάση για μια σχέση. Δεν μου είπε ποτέ ψέματα. Ούτε για να δικαιολογηθεί για χαζά πράγματα. Απλά δεν υπήρχαν χαζά πράγματα στην ζωή του. Δεν θα αργούσε ποτέ και πουθενά. Θα ήταν πάντα ατσαλακωτος και καθαρός. Πάντα προετοιμασμένος επαγγελματικά. Πάντα πρόθυμος να κάνει χαζομάρες μαζί μου.
    Το αντίθετο λες, αλλά έλεγε αυτά που θέλει χωρίς να τα επιβάλλει γινόντουσαν αποδεκτά ή καταλήγανε στο τελικά έχεις δίκιο ε; Να σε ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κατι κάποια αλλαγή που θα μπορούσε να κάνει στην ζωή του χωρίς να του το πεις εσύ το οποίο θα σε έκανε να τον ερωτευτείς; Μην μου απαντήσεις γρήγορα άσε το χρονο να κυλήσει και σκέψου...

Senior Member
    ναι, ξερω. υπαρχουν κι αλλοι υποκριτες. δεν ηταν ο μονος...
    ενταξει, αν παραμυθιαζεις τον εαυτο σου με τις σαχλαμαρες που σου ειπε ο σουπερ συζυγος, δεν απορω που εχεις βραχυκυκλωσει...
    επειδη δεν της επιανε το χερι δεν υπηρξε σωματικη επαφη!!! στο ειπε και το πιστεψες οτι ειναι οκ, αν δεν της πιανει το χερι, και το λες και παραεξω!!!
    δλδ το οτι της επιανε ολο το σωμα και εκαναν σεξ , ΔΕΝ ειναι σωματικη επαφη. επρεπε να της πιασει και το χερι...
    ας της επιανε το χερι, χωρις να την πηδαει... καλυτερα θα ηταν...

αυτο που βλεπω οτι ο κ. τελειος σας εστειλε και τις δυο στον ψυχιατρο... εκτος αν επιλεγει γυναικες που παραμυθιαζονται ευκολα και εισασταν ηδη για ψυχιατρο.
    το οτι δεν τον ειχε ποτε, εννοειται οτι ισχυει, αλλα ισχυει για ολες τις γυναικες και ανδρες που μπαινουν σε σχεσεις με δεσμευμενους κι ελπιζουν να τους χωρισουν. ολες στον ψυχιατρο καταληγουν , αν δεν ξερουν που πανε και μπλεκουν.
    αυτο ομως δεν εχει σχεση με το "χερι". το οτι δεν της επιανε το χερι ειναι αστεια δικαιολογια του για να υπονοει οτι δεν μετραει αυτο το κερατο.
    πραγματικα αστειο...

το οτι δεν τον αγαπουσες ηδη, ειναι αλλο κεφάλαιο, αλλα μην μας λες οτι δεν εκανε και τπτ επειδη δεν της επιανε το χερι... αυτα ειναι υποκρισιες.
    η γυναικα πηγε στον ψυχιατρο επειδη δεν καταφερε να τον χωρισει, οχι επειδη δεν της επιανε το χερι...τα αλλα της τα επιανε..

ΑΥΤΑ ΕΖΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ;;;; αφου σε βοηθησε τοσο η καλη αμερικανιδα ψυχιατρος που σου ειπε οτι την εβγαλε νοκ αουτ ο συζυγος στα 5 λετπα, γιατι δεν προχωρας; γιατι τα λιβανιζεις ακομα και τα επαναλαμβανεις; αυτη η ψυχολογος, η ζει μονο στο μυαλο σου, η ειναι ασχετη. αν ζει στο μυαλο σου, γραψε μυθιστορημα.

ωραια! λες, πηρες αποφασεις και εισαι μια χαρα με αυτες. καλη ζωη, λοιπον!!!!
    γιατι τα λιβανιζεις παλι;
    γιατι εισαι παλι εδω να τα επαναλαμβανεις; ποιο ειναι το προβλημα τωρα; αφου στα ελυσε ολα, η ψυχολογος.
    Θα σου εξηγήσω για την γυναίκα και τον ψυχίατρο από πρώτο χέρι διότι της μίλησα. Ήταν τότε 39 ετών και μόνη. Είχε έναν αποτυχημένο γάμο και εψαχνε να βρει έναν σύντροφο. Ήξερα ότι ο άντρας σου ήταν παντρεμένος αλλά το είχα δει να έχει αλλάξει πολύ. Τον ρώτησα τι έχει. Κάποια θέματα που δεν μπορώ να λύσω μου είπε. Τον ρωτούσα επίμονα για έξι μήνες. Κάποια στιγμή πήγαμε για καφέ. Τον πίεσα πολύ. Μου είπε ότι απλά έχασε την διάθεση που είχε. Το είπα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του. Γέλασε και μου είπε να βρω κάποιον άλλον. Περασε ένας χρόνος και τον έβλεπα να διαλύεται. Είχε αλλάξει. Είχε γίνει απόμακρος. Βαριά κατάθλιψη. Μου είπε ότι θα μπορούσε να με ερωτευτεί αλλά δεν θα με αγαπούσε ποτέ και άρα δεν υπάρχει λόγος. Έκλαψα πολύ. Μην κλαίς μου λέει διότι δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να σου πιάσει ούτε το χέρι. Δεν το έκανε. Έπαθα εμπλοκή. Δεν ξεπέρασα ποτέ τα μάτια του. Είχα ερωτευτεί ότι δεν είχα ποτέ. Μετά από έξι μήνες με διέγνωσαν με καρκίνο.

Την ρώτησα να μου πει εάν της είπε κάτι για εμένα. Ναι μου λέει. Μου είπε ότι πώς μπορώ να σε αγαπήσω όταν τα έχω δώσει όλα στην γυναίκα μου. Πώς θα μοιραστώ μαζί σου μέρη που αγαπώ και πήγα με την γυναίκα μου? Δεν θέλω να σβήσω τις αναμνήσεις μου και εσύ πάντα θα νιώθεις σαν την δεύτερη γυναίκα.

Δεν σου αξίζει και δεν το κάνω. Της εξήγησα πως ένιωθα. Με κατάλαβε αμέσως. Κρίμα μου λέει για ένα τέτοιο άνθρωπο αν σκεφτείς ότι προσπαθούσα χρόνια να κάνω τον άντρα μου ευτυχισμένο χωρίς να παίρνω τίποτα. Το κερασάκι μου λέει ήταν όταν μου είπε ... Πώς θα σου κάνω έρωτα όταν όλα αυτά που φέρνουν ηδονή σε μια γυναίκα τα έχω φτιάξει για κάποια άλλη? Τότε κατάλαβα τι σημαίνει αγάπη. Δεν είχα νιώσει έτσι ποτέ. Πριν τελειώσουμε μου λέει ... Καλύτερα να μην ζήσεις ποτέ τέτοια αγάπη και να παραμείνεις σε αυτά που οι περρισοτεροι άνθρωποι θεωρούν αγάπη.

Δεν μίλησα ποτέ στον άντρα μου. Ένιωθα ότι μετά από κάτι τέτοιο θα έπρεπε να νιώσω ξανά ερωτευμένη μαζί του. Δεν ένιωθα. Δεν ένιωθα ούτε προδομένη. Δεν ένιωθα τίποτα.

Senior Member
    Η Αμερικανίδα μου έδωσε μια βάση που δυστυχώς μακάρι να είχα βρει νωρίτερα. Με σταμάτησε να σκέφτομαι το γιατί και τι έφταιξε. Δεν έφταιξε τίποτα. Απλά τελείωσε. Γνώρισα ένα παιδί που μετατρέπεται με τα χρόνια σε έναν άντρα. Παιδί δεν ξέρω εάν ήτανε ποτέ. Κάποιος που μένει μόνος από τα 12 θεωρώ ότι δεν είναι ποτέ παιδί. Εγώ από μικρή είχα μια αυξημένη σεξουαλικότητα και προσωπικότητα. Γνώριζα παιδιά που με φοβόντουσαν. Ήμουνα ειλικρινής. Με θεωρούσαν απόμακρη και ψηλομητα. Δεν ήμουν. Απλά ήθελα κάποια πράγματα από τις σχέσεις με βασικό την ειλικρίνεια.

Αυτό που με τράβηξε τότε κοντά του ήταν το γεγονός ότι δεν με φοβήθηκε. Δεν έπαιξε μαζί μου. Ήταν 19 χρόνων και μου είπε κάτι απλό. Θέλεις να περάσουμε μια εβδομάδα παρέα σαν να είμαστε εραστές από παλιά και αν μας βγει μας βγήκε? Δέχτηκα.

Δεν προσπάθησε στην εβδομάδα αυτή να μου το παίξει καλός και στοργικός. Ήταν αληθινός. Ειλικρινής. Μου μιλούσε άνετα για τα λάθη που είχε κάνει, για την ζωή του, κλπ. Το ίδιο έκανα και εγώ. Το σεξ ήταν απερίγραπτα καλό. Μέσα από το σεξ σου έδινε να καταλάβεις τα δικά του συναισθήματα για εσένα.

Εξελίχθηκε σε έναν τεράστιο έρωτα. Τον έβλεπα και έλιωνα. Μεγαλώσαμε. Τελειώνω εγώ την νομική και εκείνος το Πολυτεχνείο. Να διαβάζει, να δουλεύει και να μου κάνει έρωτα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αγόρια του κύκλου μου διέφερε πολύ. Δούλευε, σπούδαζε και ζούσαμε καταπληκτικά.

Συνεχίζεται...

Senior Member
    Φύγαμε παρέα για το εξωτερικό. Εγώ με τα λεφτά του μπαμπά και εκείνος με υποτροφία. Μάστερ, διδακτορικά κλπ. Ξεκινάμε δουλειά. Εκείνος πάντα λίγο πιο μπροστά χρονικά από εμένα. Πιο διαβαστερος. Το έβλεπε σαν δουλειά. Οργανωτικος και γρήγορος. Εγώ πήγαινα πιο χαλαρά. Ξεκινάει η καλύτερη περίοδος της ζωής μας.

Στα 31 έβγαζε σημερινά χρήματα 300000 τον χρόνο. Δούλευε σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία και είχε καταφέρει να εξελιχθεί αρκετά γρήγορα. Ποτέ δεν θα δούλευε πολυ. Απλά έβλεπε λύσεις εκεί που κανένας άλλος δεν έβλεπε.

Συνέχιζεται...

Page 43 of 57 FirstFirst ... 33414243444553 ... LastLast