Ειμαι τόσο μπερδεμένη - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 57 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 855
    Senior Member
    Βρε Μαρια, ουσιαστικα ομως δε λες οτι στα 52 ακριβως ειναι που θα επρεπε να εχεις μια καποια ωριμοτητα παραπανω για να παρεις τις αποφασεις που τελικα, με το να κρυβεσαι, δε παιρνεις;

Επισης δεν ξερω ποσο λαμβανεις υπ' οψιν σου οτι ειδικα η κορη σου ειναι ακομα σχετικα μικρη για την ηλικια τη δικη σου, και υπαρχει αναποφευκτα μια κουρσα με τον χρονο να κινηθεις πρωτου επηρεαστει η περαιτερω ψυχολογικη αναπτυξη της με ολα αυτα. Αλλα βεβαια αν πιστευεις οτι στα παιδια σου δεν περναει τιποτα, σε πεισμα ολων των ειδικων που τον τελευταιο αιωνα καταρριπτουν αυτον το δημοφιλεστατο οσο και βλαπτικο μυθο, τι να σου πουμε εμεις παραπανω;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    [QUOTE=Αλεξία10;1097365]Ναι είναι τεράστια διαφορά γιατί τα παιδιά μου δεν είναι μεγάλα σαν τα δικά σου για να καταλάβουν.. Ούτε μπορούν να μείνουν μόνα τους οταν φεύγω για την δουλειά...Γιατί το ένα από τα παιδιά μου έχει ιδιαιτερότητα..Γιατί τα πιο δύσ
    Στα 33 έχεις άλλες δυνάμεις. Δεν έχεις αναλωθεί σωματικά και συναισθηματικά τόσο πολύ. Το κορμί σου αντέχει. Η ψυχή σου αντέχει. Έχεις περιθώρια να διορθώσεις πράματα και να κάνεις λάθη.
    Last edited by mariasilk; 09-03-2020 at 13:50.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariasilk View Post
    Στα 33 έχεις την ζωή μπροστά σου. Έχεις δυνάμεις να φτιάξεις πράματα απο την αρχή. Έχεις τον χρόνο να κάνεις και λάθη. Στα 52 όμως οι αποφάσεις θα πρέπει να έιναι πιο ξεκάθαρες ειδικά όταν υπάρχουν ακόμα παιδιά που θέλουν την οικογένεια. Κατάλαβε τι σου λέω. Ο άντρας μου αλλαξε και πλέον δεν μπορώ να του χρεώσω τίποτα αρνητικό. Άλλαξε ουσιαστικά. Αν συνέχιζε όπως παλιά θα είχα εύκολη απάντηση. Αλλαξε όμως. Πληγώθηκε πολύ. Κάνει τεράστια υπομονή μαζί μου. Ολα αυτά εμένα με μπερδεύουν ακόμα παραπάνω. Κάθομαι και σκέφτομαι μερικές φορές πόσοι άντρες θα σου έκαναν έρωτα ώρες μετά την αποκάλυψη μιας απιστίας? Εχει τρομερά ψυχικά αποθέματα και αγάπη για εμένα. Το ξέρω. Ξέρω οτι 33 χρόνια αγάπης είναι τεράστιο βάρος για να το βγάλω απο επάνω μου.
    Στα 33 έχεις την ζωή μπροστά σου? Μα εδώ δεν συζητάμε για κρίση ηλικίας..Αλλά για το αν θέλεις να είσαι με τον άντρα σου ή όχι..
    Όσο για τα παιδιά ξέρω γιατί έχω..Εννοείται όλα τα παιδιά αν τα ρωτήσεις, θέλουν τους γονείς τους μαζί..Αλλά όταν δεν γίνεται απλά δεν γίνεται..
    Για την ζωή που λες ότι είναι μπροστά μου και ότι έχω περιθώρια για λάθη...Έχεις λάθος..Άν θέλεις μπορώ να σου περιγράψω μόνο μια μέρα από την καθημερινότητα μου και θα δεις ότι δεν έχω το περιθώριο και το δικαίωμα ούτε για να πεθάνω..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Βρε Μαρια, ουσιαστικα ομως δε λες οτι στα 52 ακριβως ειναι που θα επρεπε να εχεις μια καποια ωριμοτητα παραπανω για να παρεις τις αποφασεις που τελικα, με το να κρυβεσαι, δε παιρνεις;

Επισης δεν ξερω ποσο λαμβανεις υπ' οψιν σου οτι ειδικα η κορη σου ειναι ακομα σχετικα μικρη για την ηλικια τη δικη σου, και υπαρχει αναποφευκτα μια κουρσα με τον χρονο να κινηθεις πρωτου επηρεαστει η περαιτερω ψυχολογικη αναπτυξη της με ολα αυτα. Αλλα βεβαια αν πιστευεις οτι στα παιδια σου δεν περναει τιποτα, σε πεισμα ολων των ειδικων που τον τελευταιο αιωνα καταρριπτουν αυτον το δημοφιλεστατο οσο και βλαπτικο μυθο, τι να σου πουμε εμεις παραπανω;
    μου, ο πατέρας των παιδιών μου. Απλά με την συμπεριφορά μου του στερώ και εκείνου την χαρά. Εγω έχω το πρόβλημα.
    Last edited by mariasilk; 09-03-2020 at 13:50.

Senior Member
    Εχω μια κόρη στα 10. Οντως έχεις ουσιαστικά προβλήματα να λύσεις αλλα πρακτικά. κατάλαβε όμως αν στα δικά σου προβλήματα σου έβαζα θάνατο μητέρας + χήρος πατέρας με κατάθλιψη + ψωρίαση + ανεκπλήρωτος έρωτας + 33 χρόνια σχέσης + αλλαγή άντρα και όλα αυτά σε 6 μήνες πως θα ένιωθες.
    Ο θάνατος πονάει μεν αλλά είναι μέσα στην ζωή και κάποια στιγμή θα τον βιώσεις..
    Εμένα η μάνα μου ζει αλλά με παράτησε στην ηλικία της κόρης σου..ουσιαστικά είσαι πιο κερδισμένη γιατί στην ηλικία που είσαι μπορείς να ζήσεις χωρίς μάνα..Εγώ δεν ήξερα να κάνω ΤΊΠΟΤΑ..Από 10 χρονών μέχρι σήμερα ότι έχω κάνει στην ζωή μου το έκανα μόνη μου..Θα πρέπει να φτάσουμε 117 σελίδες για να πω πως τα κατάφερα ..
    Ψωρίαση δεν έχω αλλά έχω κατάθλιψη για την οποία δεν υπάρχει αλοιφή..
    Και ούτε εγώ ήθελα να χωρίσω..Αλλά ήξερα όμως ότι δεν τον θέλω στην ζωή μου αυτόν τον άνθρωπο.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Στα 33 έχεις την ζωή μπροστά σου. Έχεις δυνάμεις να φτιάξεις πράματα απο την αρχή. Έχεις τον χρόνο να κάνεις και λάθη. Στα 52 όμως οι αποφάσεις θα πρέπει να έιναι πιο ξεκάθαρες ειδικά όταν υπάρχουν ακόμα παιδιά που θέλουν την οικογένεια. Κατάλαβε τι σου λέω. Ο άντρας μου αλλαξε και πλέον δεν μπορώ να του χρεώσω τίποτα αρνητικό. Άλλαξε ουσιαστικά. Αν συνέχιζε όπως παλιά θα είχα εύκολη απάντηση. Αλλαξε όμως. Πληγώθηκε πολύ. Κάνει τεράστια υπομονή μαζί μου. Ολα αυτά εμένα με μπερδεύουν ακόμα παραπάνω. Κάθομαι και σκέφτομαι μερικές φορές πόσοι άντρες θα σου έκαναν έρωτα ώρες μετά την αποκάλυψη μιας απιστίας? Εχει τρομερά ψυχικά αποθέματα και αγάπη για εμένα. Το ξέρω. Ξέρω οτι 33 χρόνια αγάπης είναι τεράστιο βάρος για να το βγάλω απο επάνω μου.
    Σε όλες όμως τις ηλικίες ξέρεις πως οι άνθρωποι δεν είναι παιχνιδάκια για να ικανοποιούν τα θέλω μας..
    Πιστεύω ότι ψυχολόγο δεν πήγες ποτέ. Κι αν πηγές σίγουρα μια φορά και δεν ξανά πάτησες.
    18 σελίδες να σου λέμε όλοι το ίδιο πράγμα και εσύ εκεί να επιμένεις. Θα το κάνουμε σήριαλ.. Θα το πούμε "Η Μαρία που τους μπερδεύει όλους".
    Δεν θα αλλάξει η ζωή σου αν δεν αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ο θάνατος πονάει μεν αλλά είναι μέσα στην ζωή και κάποια στιγμή θα τον βιώσεις..
    Εμένα η μάνα μου ζει αλλά με παράτησε στην ηλικία της κόρης σου..ουσιαστικά είσαι πιο κερδισμένη γιατί στην ηλικία που είσαι μπορείς να ζήσεις χωρίς μάνα..Εγώ δεν ήξερα να κάνω ΤΊΠΟΤΑ..Από 10 χρονών μέχρι σήμερα ότι έχω κάνει στην ζωή μου το έκανα μόνη μου..Θα πρέπει να φτάσουμε 117 σελίδες για να πω πως τα κατάφερα ..
    Ψωρίαση δεν έχω αλλά έχω κατάθλιψη για την οποία δεν υπάρχει αλοιφή..
    Και ούτε εγώ ήθελα να χωρίσω..Αλλά ήξερα όμως ότι δεν τον θέλω στην ζωή μου αυτόν τον άνθρωπο.
    Εσυ το ξέρεις λες. Εγω δεν το ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε όλες όμως τις ηλικίες ξέρεις πως οι άνθρωποι δεν είναι παιχνιδάκια για να ικανοποιούν τα θέλω μας..
    Πιστεύω ότι ψυχολόγο δεν πήγες ποτέ. Κι αν πηγές σίγουρα μια φορά και δεν ξανά πάτησες.
    18 σελίδες να σου λέμε όλοι το ίδιο πράγμα και εσύ εκεί να επιμένεις. Θα το κάνουμε σήριαλ.. Θα το πούμε "Η Μαρία που τους μπερδεύει όλους".
    Δεν θα αλλάξει η ζωή σου αν δεν αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα
    Εχω πάει πάνω απο 10 φορές. Ολοι μου είπαν τα ίδια. Δεν είμα
    Last edited by mariasilk; 09-03-2020 at 13:51.

Senior Member
    Εσυ το ξέρεις λες. Εγω δεν το ξέρω.
    Από την στιγμή που δεν νιώθεις καλά...Μάλλον το ξέρεις..

Senior Member
    Από την στιγμή που δεν νιώθεις καλά...Μάλλον το ξέρεις..

Σου είπα δεν είναι οτι μου κάνει κάτι. Απλά εγω νιώθω οτι πνίγομαι. Εγω έχω το πρόβλημα. Δεν είναι ότι τσακωνόμαστε. Δεν είναι οτι δεν του εκφράζω αυτά που νιώθω. Δεν είναι οτι έχουμε προβλήματα. Οκ μερικές φορές στα νεύρα μου θα του τα χώσω. Μιλάμε κανονικά

Senior Member
    Σου είπα δεν είναι οτι μου κάνει κάτι. Απλά εγω νιώθω οτι πνίγομαι. Εγω έχω το πρόβλημα. Δεν είναι ότι τσακωνόμαστε. Δεν είναι οτι δεν του εκφράζω αυτά που νιώθω. Δεν είναι οτι έχουμε προβλήματα. Οκ μερικές φορές στα νεύρα μου θα του τα χώσω. Μιλάμε κανονικά. Ζούμε όπως ένα κανονικό ζευγάρι 33 ετων. Εγω απλά νιώθω οτι πνίγομαι μερικές φορές. Το έχω ξαναπεί. Σήμερα έχω όλα αυτά που ήθελα. θα μου πείτε οτι τώρα είναι αργά διότι πάγωσα. Δεν ξέρω Δεν ξέρω αν έχω παγώσει ή απλά είμαι σε κατάθλιψη και δεν μπορώ να δω καθαρά.

Αλεξία στα 52 μου έκανα το λάθος και ερωτεύτηκα. Μάλιστα τον έχασα καθώς δεν ήξερα αν ήθελα να μείνω παντρεμένη ή όχι. Ζήτησα διαζύγιο και εκείνος άλλαξε. Εχουν περάσει 9 μήνες και ακόμα προσπαθεί. Τον έχω διαλύσει ψυχολογικά και το ξέρω. Εκείνος όμως κάθεται και ενδιαφέρεται, μου δείχνει αγάπη, προσπαθεί να με κάνει ευτυχισμένη, να είναι δίπλα σε όλους μας. Μερικές φορές σκέφτομαι οτι είναι μόνος για όλους χωρίς ίχνος αγάπης απο κανέναν. Ο γιος μου στην κοσμάρα του. Η κόρη μου έχει γίνει χειριστική μαζί του. Εγώ το ίδιο μερικές φορές και απλά κάθομαι και τον κοιτάω και λέω πως αντέχει. Μας αγαπάει πολύ. Αυτό είναι το γαμώτο της υπόθεσης. Αυτό που λογικά θαυμάζεις σε ένα άντρα και εγώ εκεί να το αποφεύγω και να τον κατηγορώ. Δεν μπορώ όμως να ξεχάσω αυτά που μου έχει κάνει.
    Μα τα είπαμε τόσες φορές...Ή τα αφήνεις πίσω όλα και συνεχίζεις μαζί του χωρίς να του "χτυπας" αυτά που έκανε..Ή χωρίζεις..Δεν είναι κατάσταση αυτή έτσι...

Senior Member
    Μα τα είπαμε τόσες φορές...Ή τα αφήνεις πίσω όλα και συνεχίζεις μαζί του χωρίς να του "χτυπας" αυτά που έκανε..Ή χωρίζεις..Δεν είναι κατάσταση αυτή έτσι...
    αυτά μου έχουν πει και οι ψυχολόγοι. Απλά δεν μπορ

Senior Member
    αυτά μου έχουν πει και οι ψυχολόγοι. Απλά δεν μπορώ στην φάση αυτή να τα βάλω όλα πίσω. Θέλω πραγματικά να το κάνω αλλά δεν μπορώ. Είμαι σε χάλια ψυχολογική κατάσταση. Νιώθω οτι τίποτα δεν πάει καλά στην ζωή μου. Θεωρητικά τα έχω όλα. Εχω μια οικογένεια, σπίτι, ταξίδια, διακοπές, καλά σχολεία, βγαίνουμε έξω, ψωνίζω, κάνω όλα αυτά που στερήθηκα τόσα χρόνια. Τόσα χρόνια όμως τον αγαπούσα ακόμα. Μου φέρονταν άσχημα και τον αγαπούσα. Μετά την απιστία μου άλλαξα διότι κατάλαβα οτι κορόιδευα τον εαυτό μου. Δεν ζούσα απλά είχα μπει στο τρυπάκι.

Απλά εγω έχω κολλήσει στο facebook διαβάζω βλακείες, τα παίρνω και ξεσπάω επάνω του. Σκέφτομαι και τον άλλον. σκέφτομαι οτι έχει περάσει 1 χρόνος απο την ιστορία με την μάνα μου και γενικά είμαι χαμένη.
    Πώς ΔΕΝ θα ένιωθες χαμένη?

Senior Member
    Βλέπω και τις φίλες μ
    Σκέψου λοιπόν όλα α

Senior Member
    Πώς ΔΕΝ θα ένιωθες χαμένη?
    Αν μπορούσα να γυρίσω πίσω 20 χρόνια και να τα πι

Page 18 of 57 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast