Quote Originally Posted by zodiac19 View Post
Καλησπερα...
Εχω φαει αρκετο μπουλινγκ στη ζωη μου και αναρωτιεμαι μηπως φαινομαι χαζος ή πολυ αδυναμος προς τους υπολοιπους....
Πλεον και στη δουλεια που ειμαι, προσπαθουν οι μεγαλυτεροι να με ψαρωσουν πολλες φορες...
Μια φορα ειχε ερθει ενας καινουριος και χωρις να του δωσω το θαρρος χωρις τιποτα, μου λεει σε μια φαση ''θες να σου δωσω ενα φιλακι στον κ@λο??''...

Επιπλεον ειναι αλλοι 2 που μου κανουν ''πλακες'' που σε αλλους δεν θα εκαναν...χωρις να τους δωσω το θαρρος...
Δεν μπορω να καταλαβω, τοσο χαζος φαινομαι στα ματια τους?...εχω βαρεθει τοσα χρονια να ειμαι ο πιο αδυναμος αυτος που του κανουν οτι θελουν...νιωθω ωρες ωρες πολυ βλακας...
Μηπως ειναι οντως πλακα και τα βλεπω εγω ολα εχθρικα πλεον??...

Θελω να με φοβουνται και να γινω πιο δυναμικος!!
Όπως και να είμαστε σαν άνθρωποι εξωτερικά και εσωτερικά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας φέρεται άσχημα.. Άρα φίλε μου το πρόβλημα δεν είσαι εσύ αλλά αυτοί.. Αν θες να αλλάξεις κάτι σε σένα θεωρώ ότι το πιο σωστό είναι το μέσα σου.. Πρέπει να αποκτήσεις φωνή. Να πιστέψεις σε σένα... Επισκέψου ένα ψυχολόγο.. Μίλησε μαζί του και θα γνωρίσεις πτυχές του εαυτού σου που δεν ήξερες.. Θα δεις αμέσως ότι όλοι αυτοί που δεν ήξεραν να φερθούν σωστά, είναι απλα ανθρωπάκια. Θα γνωρίσεις κόσμο που αξίζει. Αλλά πρέπει πρώτα να μάθεις τον εαυτό σου για να τον πιστεύεις.. Εδώ φαίνεται ότι πιστεύεις αυτά που βλέπουν οι άλλοι σε σένα και όχι αυτό που είσαι.