ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 104
    Senior Member
    Τι αλλο θα δω εδω μεσα αληθεια..μ αρεσει που του απαντατε κιολας σοβαρα...του εκκολαπτόμενου φονια..
    Γτ κ μονο που την ακουμπησε ειναι εγκληματιας.
    Αι σιχτιρ!
    Επειδη εισαι αντρας δεν εχεις καμια δυναμη κ εξουσια σε καμιας το κορμι!!!!το κορμι της το κανει ο.τι θελει γτ ετσι γουσταρει!! Κ κακως απαντησε με ποσους ειχε παει..κ μονο απ την ερωτηση σου με ποσους εχει παει,δεν αξιζεις φιλε.
    Εισαι για λυπηση μονο κ για φυλακη.

Junior Member
    ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...
    ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ .

Senior Member
    Αν μπαίνουν στη σύγκριση και δεν αντέχουν, αφήνουν την κοπέλα να βρει κάποιον που να αντέχει και πάνε να βρουν άλλη που να αντέχουν το παρελθόν της, δεν την κρατάνε κοντά τους να τη βασανίζουν σωματικά και/ή ψυχολογικά.

Senior Member
    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ..ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΣΩΜΑ Κ ΘΕΛΟΥΝ Κ ΑΥΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ.!! ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ Κ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΠΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ...
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΚΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ! Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Κ ΨΕΜΜΑΤΑ.
    Κ ΓΤ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΛΔ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙ? ΓΤ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Κ ΤΟ ΣΕΞ? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ?
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΟΒΟΛΑΕΙ?

Senior Member
    Κ ΓΩ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ Κ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11 Κ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΑΡΤΟ Κ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΡΓΑΡΑ..ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΣ ΨΥΧΙΚΑ Κ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Senior Member
    Δεν θα βγει άκρη σήμερα εδώ.. Αυτό το ποστ θα πάει πολύ μακριά..
    Λοιπόν.. Εσύ με λίγα λόγια λες ότι ο άντρας πρέπει να συγκρίνεται με τους πρώην της γυναίκας του.. Η γυναίκα του πρέπει να είναι παρθένα για να μην συμβεί αυτό.. Αλλά δεν μας λες.. Αυτές που έχουν περάσει από τα χέρια σου ή και του άντρα μου ή οποιουδήποτε άλλου.. Τι θα γίνου αυτές; Θα μείνουν μόνες; Δεν θα παντρευτούν ποτέ για να μην νιώθει άβολα ο άντρας τους;
    Όσο διαβάζω τόσο νευριαζω.. Το παρελθόν είναι δικό της και άμα σ'αρέσει.. Εσύ έχεις κατι να της πεις για το παρόν; Απ ότι φαίνεται όχι.. Αλλά και να έχεις πρόβλημα σου.. Εσύ αποφασίζεις αν θα μείνεις μαζί της.. Αλλά με αυτή τη συμπεριφορά και με το μακρύ σου το χεράκι θα έπρεπε να προσέχεις άλλα πράγματα και όχι το παρελθόν της.. Θα έπρεπε να σκεφτείς πως ίσως αρχίσει αυτή και σε συγκρίνει με κανένα πρώην που δεν την χτυπούσε... Και αν δεν το έχει κάνει ακόμα θα το κάνει.. Και εσύ αυτό που έκανες θα το ξανακάνεις...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Όταν πας στα 50 μηνύματα φίλε στείλε μου.. Με τον τρόπο που σκέφτεσαι θα καταστρέψεις την ψυχή ενός ανθρώπου...

Senior Member
    Αλεξια μπραβο σου! πολυ σωστη η τοποθετηση σου.
    δλδ εμας τις γυναικες νομιζετε δεν μας ενοχλει αν σκεφτουμε οτι ο αντρας μας εχει παει με αλλες??

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Αλεξια μπραβο σου! πολυ σωστη η τοποθετηση σου.
    δλδ εμας τις γυναικες νομιζετε δεν μας ενοχλει αν σκεφτουμε οτι ο αντρας μας εχει παει με αλλες??
    Ε να αρχίσουμε και εμείς να συγκρίνουμε τον εαυτό μας.. Τι να πω.. Προσωπικά δεν ρωτάω πολλά για τις πρώην του άλλου.. Όσο για το δικό μου παρελθόν.. Σε όποιον αρέσει..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by trela View Post
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.
    Τι εννοείς ανήθικο; Εννοώ τι είναι ανήθικο για σένα; Γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Τι εννοείς ανήθικο; Εννοώ τι είναι ανήθικο για σένα; Γιατί δεν έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη..

NA ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!

Senior Member
    NA ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!
    Ααααα αυτό είναι ανήθικο.. Δηλαδή πες πως εγώ τώρα δεν είμαι παντρεμένη και ούτε έχω σχέση.. Και είμαι κολλημένη με κάποιον.. Αν το κάνω μαζί του είναι ανήθικο; Γιατί; Ποιον κερατωσα;;;;;
    Αα και να ρωτήσω και κάτι.. Τώρα εσύ είσαι παντρεμένος με μια που δεν έχει αξιοπρέπεια; Αυτό έχεις καταλάβει; Γιατί αν δεν είχε αξιοπρέπεια δεν μπορεί να έχει ούτε τώρα..
    Και τελευταίο.. ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΌ.. Εσύ ΟΟΟΟΤΙ έχεις κάνει το έκανες πάντα μεσα σε σχέση; Δηλαδή με όσες έχεις πάει είχες σχέση μαζί τους;

Senior Member
    τι λες τωρα! πολυ ανηθικο να πηγαινει η κοπελα με καποιον που δεν εχουν σχεση κ τον γουσταρει αυτη κ αυτος οχι...γτ μαλλον αυτος δεν της ειπε "θες να τα φτιαξουμε?"
    μεγαλε..ολοι κανουμε λαθη....ξεκολλα...εχεις θεματα ψυχολογικα κ λυσε τα με εναν ψυχολογο.

Senior Member
    επισης δεν μπορεις να κρινεις κανεναν κ καμια για οσα εκαναν, τι εισαι ο θεος? κ κρινεις οτι ειναι ανηθικη?ποια ανηθικοτητα? ανηθικο ειναι αυτο που κανεις εσυ..δεν εχεις αξιες κ αρχες..αν ειχες δεν θα την κακοποιουσες την κοπελιτσα επειδη εκανε σεξ με καποιον που ηθελε τοσο πολυ..εχεις εντελως λαθος πεποιθησεις..σχεδον αστειες πεποιθησεις..
    αλλα δεν φταις εσυ..εσυ εισαι αυτος που εισαι...αυτη φταιει που σε ανεχεται ακομα κ μαλιστα σου εδωσε κ αναφορα για το τι εχει ζησει.

george1520
    Guest
    Εσύ θα πήγαινες με κάποια ανά διαστήματα χωρίς να έχεις σχέση μαζί της?

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast