Results 91 to 104 of 104
Thread: ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
-
18-02-2020, 17:22 #91
Τώρα "ξέρω ότι δεν πρόκειται να την έχω και τρελαίνομαι "
Όταν την είχες "ξέρω τι έχει κάνει και τρελαίνομαι " .. Είναι όντως αντιφατικό..
Τα ξαναειπαμε..Όποιος δεν αντέχει το παρελθόν απλά φεύγει..Δεν ήταν χαζομάρα..Την κακοποιησες..
Και φυσικά όπως σου είπαν και οι άλλοι..Πας για ψυχοθεραπεία επειγόντως...Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
- 20-05-2020, 14:53 #92
και νομιζα οτι εγω θελω γιατρο επειδη ειχε εναν μονο η κοπελα μου κι αυτος δεν εκανε τπτ ουτε καν ολοκληρωση παιδικη σχεση δηλαδη σχολειου....
τι σου ειναι το μυαλο τελικα..αλλα ρε φιλε εχουν δικιο οσα λενε οκ μας ενοχλει να τα σκεφτομαστε οι αντρες η να τα κανουμε εικονες οσα εχει κανει αλλα βαλε και τον εαυτο σου μεσα κανεις δεν ειναι τελειος...εκεινες πως πρεπει να νιωθουν δηλαδη για το δικο μας παρελθον?το θεμα ειναι το τωρα γτ σκεφτομαστε τα παλια και χανουμε το τωρα..αλλα οτι και να εχει κανει χερι δεν απλωνουμε δεν ειναι αντρικιο...απλα το παιρνεις αποφαση και προχωρας...αν δεν μπορεις φυγε μαθε να ελεγχεις αυτα που νιωθεις αλλα απο οτι διαβαζω εχεις θεμα και πρεπει να το λυσεις...και νομιζα οτι εγω εχω θεμα με τι σκεψεις μου αλλα υπαρχουν χειροτερα και ειμαι οκ :P
20-05-2020, 15:03 #93Miliva21GuestΕσύ καλά τα λες φίλε μου ο θεματοθετης δεν ξέρω αν θα τα δει αυτά τα ωραία που γράφεις γιατι είναι παλιά η δημοσίευση........
20-05-2020, 15:24 #94
20-05-2020, 15:57 #95
γενικα το μυαλο μπορει να σε τρελανει οπως ο φιλος το αφησε και δεν το ηλεγξε και λογικο να εχει τρελαθει οπως ειπα κι εγω σκεφτομαι διαφορα αν μου λενε για παρελθον και με ριχνει ψυχολογικα αλλα μεχρι εκει δεν χρειαζεται ουτε να φτιαχνουμε διαφορα σεναρια ουτε να ξανα επαναφερουμε το παρελθον στο τωρα αφου δεν αλλαζει τι να κανουμε και ειμαι σιγουρος πως αν φεροταν εκεινη σε αυτον λογω του δικου του παρελθον θα της απαντουσε να μην την ενδιαφερει ... τι εκανε εκεινος δηλαδη αν εχει κανει ...αλλα το χερι δεν το απλωνουμε σε γυναικες κι ας ειναι η μεγαλυτερη π.. σε ολα δεν ειμαστε σε σπηλιες....και νομιζα οτι εγω εχω θεμα επειδη σκεφτομαι το παρελθον που δεν υπαρχει και τπτ σπουδαιο απο μερια μου για την κοπελα μου...αλλα μενει στο μυαλο μου γτ πολυ απλα σκεφτομαι οτι με μενα ειναι αψογη ειναι κριμα να της φερθεις αδικα για κατι που εκανε και σιγουρα δεν σε ηξερε και δεν τα εκανε σε σενα..ποσο μαλλον βια απλα ηθελα να πω την αποψη μου και ειμαι 23 :P
28-05-2020, 19:56 #96
Λοιπόν. Εγώ θα πω την άποψή μου, και σε όποιον αρέσει!
Καταλαβαίνω την ζήλια. Όλοι μας πονάμε στην ιδέα πως ο άνθρωπος που αγαπάμε, το σώμα του που λατρεύουμε, στο παρελθόν ανήκε αλλού. Είναι πολύ εύκολο να το ξεπεράσεις αυτό, αν σκεφτείς ότι κι εσύ έδινες το σώμα σου αλλού. Τον πόνο που έχεις εσύ, τον έχει και ο σύντροφός σου. Αν είναι η πρώτη σου σχέση, και ο/η σύντροφός σου είναι πιο έμπειρος/η, τότε δύσκολα θα το ξεπεράσεις, μπορεί και ποτέ. Θα έχεις καλύτερη τύχη στην επόμενη σχέση σου.
Προσωπικά, δεν με πειράζει εάν η κοπέλα είχε 10 συντρόφους πριν από εμένα. Αν είχε συναισθήματα για αυτούς, κλάιν. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον για πράγματα που έκανε με έναν άνθρωπο που είχε συναισθήματα. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άντρα, για πράγματα που έκανε με κοπέλες τις οποίες αγάπησε!! Το ίδιο ισχύει και για τους δύο
ΟΜΩΣ
Εμένα δεν μ' αρέσει όταν άντρες και γυναίκες βρίσκουν γκόμενους/ες μόνο για σεξ. Εκεί ναι ρε φίλε, με πονάει. Εγώ είμαι 23 ετών, είχα τρεις σχέσεις στην ζωή μου. Όλες είχαν διάρκεια τουλάχιστον δύο χρόνια μίνιμουμ. Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι με κοπέλα, με την οποία δεν νιώθω συναισθήματα και δέσιμο. Μ' αρέσει, έτσι την βρίσκω. Έχω υπάρξει κι έναν χρόνο αγάμητος, να το πω ξερά, επειδή δεν βρήκα κοπέλα να ερωτευτώ και να ξεκινήσω κάτι σοβαρό.
Η τρίτη μου σχέση, η οποία είναι μεγαλύτερη από εμένα, είχε δύο γκόμενους για μικρά χρονικά διαστήματα, μόνο για σεξ. Συν μια ξεπέτα στον δρόμο με άλλον. Συν ένα προχωρημένο φάσωμα με άλλον. Εκεί με πόνεσε. Γιατί να δώσεις το κορμί σου σε άνθρωπο που σε θέλει μόνο για να σε πηδήξει? Αναξιοπρεπές δεν είναι?
Βέβαια δεν την χτύπησα, δεν την έβρισα, τίποτα απ' όλα αυτά. Με πόνεσε όμως. Κάθε άνθρωπος το δέχεται διαφορετικά. Βέβαια αν κι εγώ είχα γκόμενες για σεξ, δεν θα είχα δικαίωμα να μιλήσω. Δεν το έκανα εγώ όμως.
Η δικαιολογία ήταν πως ήταν παραμελημένη από την τότε σχέση της, ήθελε να ικανοποιήσει την ανάγκες της, ήθελε και να ζηλέψει ο δικός της, και το έκανε. Το μετάνιωσε. Το θεώρησε λάθος. Αλλά δεν πίστευε στον εαυτό της, δεν θεωρούσε σημαντικό το σώμα της σε εκείνη την φάση, ήταν πληγωμένη από την απιστία του άλλου. Δεν θα το ξανα έκανε. Αυτό ακριβώς μου είπε.
Βέβαια τα πράγματα περιπλέκονται. Προσωπικά μου πόνεσε περισσότερο που μου είπε ψέματα για το παρελθόν της. Επειδή κατάλαβε τι φάση είμαι εγώ, δεν ήθελε να με πληγώσει και να με χάσει. Και στην αρχή, διαστρέβλωσε κάποια πράγματα, άλλα μου τα έκρυψε. Αυτό με πόνεσε περισσότερο από τους γκόμενους. Θα ήταν προτιμότερο να μου έλεγε "δεν είμαι έτοιμη να πω κάποια πράγματα, τώρα", παρά να σκαρφίζεται ιστορίες και να με κοροϊδεύει.
Τέλος πάντων.
28-05-2020, 20:31 #97
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
28-05-2020, 20:41 #98
Αναξιοπρεπές θα ήταν και για εμένα, το ξεκαθάρισα. Γι' αυτό και δεν το έκανα και δεν το κάνω. Δεν έχει να κάνει με σεξισμό, ξανα λέω το θεωρώ αναξιοπρεπές και για τον άνδρα και για την γυναίκα!
29-05-2020, 10:19 #99
Αναξιοπρεπές είναι που συνεχίζουμε να φορτώνουμε με ενοχές τους άλλους και τον εαυτό μας για μία φυσιολογική ανάγκη. Ιδίως τις γυναίκες σε αυτή τη χώρα. Είχε ανάγκη σεξ η άλλη, βρήκε κάποιον που υπήρχε χημεία, ήθελε το ίδιο, έγινε και τελείωσε. Αν είναι και οι δύο ελεύθεροι και θέλαν το ίδιο πράγμα κι αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, γιατί είναι αναξιοπρεπές και γιατί να λέμε ότι ο ένας εκμεταλλεύτηκε την άλλη;
Με κάτι τέτοιες βλακείες αισθάνεται η άλλη ενοχικά μετά και λέει ένα σωρό μπούρδες στον εαυτό της και στους άλλους για να δικαιολογηθεί λες κι έκανε κάτι για το οποίο πρέπει να δικαιολογηθεί. Για αυτό και η κοπέλα σου σου έλεγε ότι να 'ναι, διότι δεν την βοήθησες κι εσύ να αισθανθεί άνετα κι ακομπλεξάριστα σε αυτό το θέμα.
Λίγες Ελληνίδες θα σου πουν "Έκανα σεξ γιατί το γούσταρα" . Θα σου πουν ένα κάρο μπούρδες τύπου "Α, έκανα σεξ αλλά δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου εκείνη την εποχή", "Α, έκανα σεξ αλλά πίστευα ότι δεν το εννοούσε ότι ήθελε ons, πίστευα ότι θα έρθει να με ζητήσει σε γάμο μετά", "α, έκανα σεξ γιατί στην τρίτη δημοτικού μου πέταξε ο Μιχαλάκης μία σαϊτα στο μάθημα και απέκτησα ψυχολογικά προβλήματα" .
Λες και κάναν κάνα έγκλημα ξέρω 'γω...
29-05-2020, 12:06 #100
Σεξ ενώ ήσουν σε σχέση με άλλον όμως. Δεν ήταν ελεύθερη και απλά αποφάσισε να βρει γκόμενο. Ήταν σε μακροχρόνια σχέση, αυτός άρχισε να την απατά, προσπάθησε να τον ταρακουνήσει και δεν τα κατάφερε, και για να τον κάνει να ζηλέψει (και για να ικανοποιήσει και τις ανάγκες της) βρήκε. Τώρα λέει το μετάνιωσε, ήταν λάθος αλλά τότε είχε χάσει τα λογικά της.
Γι' αυτήν την περίπτωση, τι μπορούμε να πούμε;
29-05-2020, 14:52 #101
29-05-2020, 15:21 #102
Δεν την κεράτωσα εγώ, ο πρώην της την κεράτωσε -.-
29-05-2020, 22:33 #103
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις γιατί το παρελθόν δεν αλλάζει. Κοιτάς το παρόν, αν είναι τώρα σωστή απέναντί σου και αν η σχέση σας είναι ποιοτική.
31-05-2020, 03:04 #104
Φίλε τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε που σηκωσες χέρι, ούτε που δεν αντέχεις το παρελθόν της. Έλεγχο θέλεις να έχεις και σε μια γυναίκα που έχει εμπειρίες δεν μπορεί κάποιος να της προκαλέσει τοξικό έλεγχο και υποταγή γιατί το παρελθόν μαρτυράει ότι μπορεί να χωρίζει και να βρίσκει άλλον αν η σχέση δεν της κάνει. Άν αξίζεις σαν άντρας θα μείνει μαζί σου, αυτό σε ζοριζει μέσα σου. Άν πίστευες ότι αξίζεις ούτε που θα σε ένοιαζε τι έκανε πριν. Όχι ότι δεν αξίζεις, το θέμα είναι τι νοιώθεις μέσα σου χωρίς να το επιδιώκεις όταν σχετίζεσαι και θελεις ερωτικά καποια γυναίκα.