Εχω ενα μικροβιο στο λαιμο και οι γιατροι δε με βοηθανε.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Senior Member

Εχω ενα μικροβιο στο λαιμο και οι γιατροι δε με βοηθανε.

Απο τον οκτωβριο ειμαι βραχνιασμενος και πρεπει να καθαριζω το λαιμο μου απο υγρο για να μιλησω κανονικα. Συχνα ο λαιμος μου στεγνωνει και κοβεται η φωνη μου. Αυτο ξεκινησε με πονο στο στομα, στη γλωσσα και στο λαιμο. Συντομα τα συμπτωματα απο το στομα υποχωρησαν αλλα παρεμεινε το προβλημα στο λαιμο. Εχω παει σε δυο γιατρους και μου λενε οτι δεν εχω τιποτα. Αρνουνται να μου γραψουν καλλιεργεια μηπως υπαρχει καποιο μικροβιο.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Απο τον οκτωβριο ειμαι βραχνιασμενος και πρεπει να καθαριζω το λαιμο μου απο υγρο για να μιλησω κανονικα. Συχνα ο λαιμος μου στεγνωνει και κοβεται η φωνη μου. Αυτο ξεκινησε με πονο στο στομα, στη γλωσσα και στο λαιμο. Συντομα τα συμπτωματα απο το στομα υποχωρησαν αλλα παρεμεινε το προβλημα στο λαιμο. Εχω παει σε δυο γιατρους και μου λενε οτι δεν εχω τιποτα. Αρνουνται να μου γραψουν καλλιεργεια μηπως υπαρχει καποιο μικροβιο.
    Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε; και γιατί αρνούνται?
    Τι εξήγηση έδωσαν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε; και γιατί αρνούνται?
    Τι εξήγηση έδωσαν?
    Ξερω γω ειπα μηπως εχει κανει καμια σχετικη εξεταση κανεις να τη ζητησω. Λεει δε βλεπει τιποτα στο λαιμο αρα δεν εχω τιποτα. Εμενα κλεινει ο λαιμος μου τελειως μετα απο λιγο, λες και μιλουσα ωρες.

Senior Member
    Έχεις και βήχα/φλέματα ή μόνο βραχνάδα;

Μήπως στο σπίτι έχετε υπερβολική υγρασία ή αντίθετα ξηρασία; Διότι ξυλόσομπες κι air conditions να ξέρεις ότι ξηραίνουν πολύ το χώρο συνήθως, αν κοιμάσαι σε ξηρή ατμόσφαιρα γίνεται ο λαιμός σα γιαλόχαρτο. Αν πάλι κοιμάσαι σε χώρο με υγρασία, τα πνευμόνια σου θα νιαουρίζουν σε λίγο. Το λέω γιατί είναι καιρό που το έχεις και τυχαίνει να είναι χειμώνα, ίσως παίζει ρόλο και αυτό, να αερίζεις καλά το δωμάτιό σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Έχεις και βήχα/φλέματα ή μόνο βραχνάδα;

Μήπως στο σπίτι έχετε υπερβολική υγρασία ή αντίθετα ξηρασία; Διότι ξυλόσομπες κι air conditions να ξέρεις ότι ξηραίνουν πολύ το χώρο συνήθως, αν κοιμάσαι σε ξηρή ατμόσφαιρα γίνεται ο λαιμός σα γιαλόχαρτο. Αν πάλι κοιμάσαι σε χώρο με υγρασία, τα πνευμόνια σου θα νιαουρίζουν σε λίγο. Το λέω γιατί είναι καιρό που το έχεις και τυχαίνει να είναι χειμώνα, ίσως παίζει ρόλο και αυτό, να αερίζεις καλά το δωμάτιό σου.
    Δεν εχω βηχα αλλα πρεπει να διωξω υγρο απο το λαιμο, ξερεις πως κανουμε, δεν ειναι ακριβως βηχας. Το σπιτι εχει υγρασια το χειμωνα αλλα τον οκτωβρη ειχε πολυ ζεστη. Κατι αλλι ειναι. Καποιο μικροβιο.

Σα να μην εφτανε αυτο μου τραβηξε με δυναμη τη γλωσσα και με ποναει ακομα.

ntinti
    Guest
    Ορέστη να σκεφτείς μόνο πως η πρώτη αντίδραση του Οργανισμού μας στα μικρόβια είναι ο πυρετός.
    Έχεις πυρετό? αν όχι τότε μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε άλλο οπότε όπως ήρθε θα φύγει μην το σκέφτεσαι.

Senior Member
    Ακομα ποναει η γλωσσα μου,

Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Ορέστη να σκεφτείς μόνο πως η πρώτη αντίδραση του Οργανισμού μας στα μικρόβια είναι ο πυρετός.
    Έχεις πυρετό? αν όχι τότε μπορεί να οφείλεται σε οτιδήποτε άλλο οπότε όπως ήρθε θα φύγει μην το σκέφτεσαι.
    ΕΧΩ πυρετο, χαμηλο ομως, και οχι καθε μερα. Και οχι δεν κανουν ολες οι λοιμωξεις πυρετο.

Senior Member
    Η γλωσσα μου ποναει ακομα και δυσκολευομαι να πω το σιγμα και αν θελετε το πιστευετε. Ειναι φυσιολογικο να ποναω τοσες μερες μετα; Προφανως επιτηδες με τραυματισε η γιατρος. Με το που με ειδε φανηκε η κακη προθεση της, σκεφτονται καραφλος = χρυσαυγιτης.

Antonis8
    Guest
    Καλλιέργεια μου έχουν πει ότι κάνουν μόνο στο νοσοκομείο,εδώ στο νησί τουλάχιστον, αν έχεις υψηλό πυρετό. Και πρέπει να υποψιάζονται και συγκεκριμένο μικρόβιο για να βρεθεί. Κάνε μια crp να δεις αν έχει ανέβει. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δεις από αιματολογικές εκτός της καλλιέργειας αν έχεις κάποια λοίμωξη.

Το να έχεις περιστασιακή βραχνάδα μπορεί να είναι και σημάδι παλινδρόμησης. Και το ότι κόβεται η φωνή και το στέγνωμα. Ή λαρυγγίτιδα λόγω παλινδρόμησης.

Οι λεμφαδένες της περιοχής πώς είναι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Καλλιέργεια μου έχουν πει ότι κάνουν μόνο στο νοσοκομείο,εδώ στο νησί τουλάχιστον, αν έχεις υψηλό πυρετό. Και πρέπει να υποψιάζονται και συγκεκριμένο μικρόβιο για να βρεθεί. Κάνε μια crp να δεις αν έχει ανέβει. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δεις από αιματολογικές εκτός της καλλιέργειας αν έχεις κάποια λοίμωξη.

Το να έχεις περιστασιακή βραχνάδα μπορεί να είναι και σημάδι παλινδρόμησης. Και το ότι κόβεται η φωνή και το στέγνωμα. Ή λαρυγγίτιδα λόγω παλινδρόμησης.

Οι λεμφαδένες της περιοχής πώς είναι;
    Την παλινδρομηση την καταλαβαινω. Νιωθω το οξυ να ανεβαινει στον οισοφαγο. Αυτο ειναι διαφορετικο πραγμα. Εχει εκλυτικο αιτιο την ομιλια. Σημερα που μιλησα πολυ εκλεισε ο λαιμος μου τελειως. Τραγικη κατασταση. Και ολο αυτο ξεκινησε τον Οκτωβρη μετα απο ενα φιλι που ειχε επισης συμπτωματα πονο εσωτερικα στο στομα και τη γλωσσα χωρις αφθες. Αποκλειεται να ειναι συμπτωση αυτο. Προφανως τα παντα προκαλεσε καποιο μικροβιο.

Στο παρελθον μού ειχαν κανει καλλιεργεια για στρεπτοκοκο χωρις να εχω πυρετο. Κανονικα επρεπε και τωρα να μου κανουν καποια καλλιεργεια.

Δε μου ειπε κατι για τους λεμφαδενες ουτε η μια ουτε η αλλη γιατρος.

Senior Member
    Εξακολουθω να νιωθω διαρκη ενοχληση στη γλωσσα και να μη μπορω να πω το σιγμα. Επιτηδες και με δολο με τραυματισε η γιατρος του Ευαγγελισμου και μετα με εστειλε χαμογελωντας ειρωνικα για λογοθεραπεια. Αυτα τομαρια θεωρουν οτι κατεχουν την απολυτη ατιμωρησια. Αν αυτη την περιμενω εγω εξω απ το νοσοκομειο και της ανοιξω το κεφαλι με λοστο, θα εχω αδικο;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Εξακολουθω να νιωθω διαρκη ενοχληση στη γλωσσα και να μη μπορω να πω το σιγμα. Επιτηδες και με δολο με τραυματισε η γιατρος του Ευαγγελισμου και μετα με εστειλε χαμογελωντας ειρωνικα για λογοθεραπεια. Αυτα τομαρια θεωρουν οτι κατεχουν την απολυτη ατιμωρησια. Αν αυτη την περιμενω εγω εξω απ το νοσοκομειο και της ανοιξω το κεφαλι με λοστο, θα εχω αδικο;
    Γιατί πιστεύεις οτι μπορεί να το έκανε αυτό η γιατρός; ποιο το όφελος για αυτήν, απο αυτήν την πράξη;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Γιατί πιστεύεις οτι μπορεί να το έκανε αυτό η γιατρός; ποιο το όφελος για αυτήν, απο αυτήν την πράξη;
    Να εκτονωσει την κακια της. Ενδεχομενως και να επισπευσει την εξεταση αν της ελεγα δε μπορω, ποναω. Με κοιταξε τρεις φορες επειδη επεμενα οτι εχω συμπτωματα.

Λες να κατάπιες κουτάλι όπως τον εισοβήτη του Αρκά? ...
    γιάννης

Senior Member
    Το προβλημα με την εκφορα του σ μονιμοποιηθηκε. Οσο κι αν πιεστω δε μπορω πια να το προφερω. Ειναι απιστευτα εκνευριστικο γιατι ειναι και ο ηχος παραξενος αλλα και η αισθηση στη γλωσσα οταν βγαινει ο αερας.Προφανως επαθε βλαβη το νευρο. Επιτηδες αλλαξε λαβη η κυρια αυτη και μου τεντωσε την ακρη της γλωσσας μεχρι εξω σαν καρτουν. Αυτα ειναι αδιανοητα πραγματα! Μονο εγκληματιας το κανει αυτο σε ανθρωπινο σωμα. Μου ρχεται να τη δαγκωσω και να την κοψω ετσι οπως μιλαω.

Page 1 of 2 12 LastLast