Εχω ενα μικροβιο στο λαιμο και οι γιατροι δε με βοηθανε. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Οταν πινω αλκοολ νιωθω ενοχληση στη γλωσσα σα να πρηζεται σε καποια σημεια. Νομιζω οφειλεται σε αγγειοδιαστολη στο σημειο του τραυματισμου. Μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει περασει ακομα, ο πονος τουλαχιστον, γιατι το ψευδισμα ειναι πια μονιμο. Επισης νιωθω την επιφανεια της γλωσσας τραχια και υποψιαζομαι οτι μαζι με τον τραυματισμο κολλησα και καποια μολυνση απο την κυρια ωρλ.

Senior Member
    Ετσι μου ερχεται να τη δαγκωσω

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Οταν πινω αλκοολ νιωθω ενοχληση στη γλωσσα σα να πρηζεται σε καποια σημεια. Νομιζω οφειλεται σε αγγειοδιαστολη στο σημειο του τραυματισμου. Μου κανει εντυπωση οτι δεν εχει περασει ακομα, ο πονος τουλαχιστον, γιατι το ψευδισμα ειναι πια μονιμο. Επισης νιωθω την επιφανεια της γλωσσας τραχια και υποψιαζομαι οτι μαζι με τον τραυματισμο κολλησα και καποια μολυνση απο την κυρια ωρλ.
    Μου θύμισες ένα χαζό ανέκδοτο όπου πάει ενας ασθενής στον γιατρο και του λέει "Γιατρε αγγίζω εδώ πονω, αγγίζω εδώ πονω" (και έδειχνε διαφορά σημεια του σώματος του) και του λέει ο γιατρός "μην αγγίζεις"..

Μην πίνεις αλκοόλ Ορέστη και αμέσως λύνονται όλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Μου θύμισες ένα χαζό ανέκδοτο όπου πάει ενας ασθενής στον γιατρο και του λέει "Γιατρε αγγίζω εδώ πονω, αγγίζω εδώ πονω" (και έδειχνε διαφορά σημεια του σώματος του) και του λέει ο γιατρός "μην αγγίζεις"..

Μην πίνεις αλκοόλ Ορέστη και αμέσως λύνονται όλα.
    George αστο καλυτερα

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    George αστο καλυτερα
    Πες..........

Banned
    το θεμα ειναι πως εχει συνηθισει καπιος γιατι το να κοψει τις συνηθειες του ειναι λιγο δυσκολο αυτο πχ δε το ειχε φανταστει ως τωρα κανενας οτι θα ερθει μια εποχη που η υλη δε θα ειναι οπως ηταν

Senior Member
    Ψηλαφησα τη γλωσσα μου με το δαχτυλο και παρατηρησα οτι στο κεντρο, εκει που με ποναει, υπαρχει ενα βαθουλωμα και το μπροστινο τμημα που συνεχιζει απο εκει, ειναι πολυ πιο λεπτο. Προφανως εχω ξαναπιιασει τη γλωσσα μου και γνωριζω οτι δεν υπηρχε αυτο το βαθουλωμα. Εχω παθει εμφανη ζημια στη γλωσσα απο αυτην την κυρια. Πρεπει να την παω στα δικαστηρια.

Senior Member
    Δειχνει τωρα ο αλφα τι τραβανε οι γιατροι στον ευαγγελισμο. Πραγματι, κι εγω συμπονω την κυρια που τσακωσε το πενηνταευρω, μου προεξενησε ανηκεστο βλαβη στη γλωσσα γιατι ετσι της καβλωνε, και για τον πονολαιμο που εχω εδω και μηνες μού ειπε χασκωντας ειρωνικα να κανω λογοθεραπεια. Της ευχομαι κουραγιο στη μαχη που δινει και να προσεχει την υγεια της. Θα χειροκροτησω και το βραδακι απο το μπαλκονι.

Senior Member
    Η γλωσσα μου στην ακρη εχει κανει ενα πετιεργο εξογκωμα,. Το ανεβαζω να το δειτε.

https://ibb.co/RbpS3b2

Επισης πιο πισω μοιαζει να εχει βαθουλωμα και ανακαλυψα οτι μπορω πλεον να τη διπλωσω. Ειναι σα να εχει διαχωριστει. Αλλα το πιο οφθαλμοφανες ειναι αυτο στην ακρη.

Senior Member
    Πιστευω οτι αυτο το εξογκωμα που δημιουργηθηκε ειναι ουλωδης ιστος που δημιουργηθηκε εσωτετικα στη γλωσσα ως αποτελεσμα του τραυματισμου. Ακομα ποναω και δυσκολευομαι στην ομιλια. Φανταστειτε με ποση δυναμη την τραβηξε αυτη η επικινδυνη κοινωνιοπαθης. Δεν προκειται για ιατρικο λαθος, αλλα για κακοβουλη ενεργεια.

Senior Member
    Πραγματικα πηρα την κατω βολτα μετα απο αυτον τον τραυματισμο. Δεν ειναι μονο ο διαρκης πονος στη γλωσσα. Με κατεβαλε ψυχολογικα. Και ξερω οτι σε οποιον γιατρο και να παω θα ριξει μια ματια και θα μου πει δεν εχεις τιποτα. Πως γινεται να πεισω για αυτο που νιωθω στο σωμα μου; Δεν υπαρχει εξεταση που να αποκαλυπτι τη φλεγμονη, το οιδημα, το τραυμα, εσωτερικα σε εναν ιστο.

Page 2 of 2 FirstFirst 12