Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
οσα περιγραφεις ειναι καθαρα υστερικα συμπτωματα αγχους, συγχρονες υστεριες κ σωματοποιησεις του αγχους..
χρειαζεσαι θεραπεια ειτε με ssri ειτε ψυχολογο ή κ τα 2 μαζι.
το καλυτερο ειναι η ψυχοθεραπεια φυσικα...δεν εχεις κατι γτ πολυ απλα θα το εδειχνε κ η μαγνητικη.
εχω κανει τυφλωση στο δεξι μου ματι για λιγη ωρα απο αγχος, υστερικο συμπτωμα μου παν.
εχω κανει ψυχογενη επιληψια. τρομους, αδυναμια ενος ακρου...ολα αυτα κ δεν ειχα τπτ. το ενιωθα κιολας οτι δεν ειχα τπτ.
γτ εγω δεν εχω υποχονδριαση... αλλα οι γιατροι εκαναν τα παντα απο εξετασεις κ τους ελεγα ειναι απο αγχος, μη μου κανετε εξετασεις τσαμπα.... κ οντως κ ετσι ηταν.
δεν γινεται να ζεις ετσι...πρεπει να μπεις σε πλαισιο θεραπειας με ψυχολογο κ ισως κ καποιο σσρι.
ευχομαι ο.τι καλυτερο.
δεν ξερω για την περιπτωση σου...... αλλα εσυ οπως λες γραφεις οτι το ενιωθες οτι δεν ειχες τπτ......! εδω δεν μιλαω για ανχος εγω...... εχω καποια συμτωματα πολυ σοβαρα και το CRP εχει φτασει στο 18.4 δεν υπαρχει περιπτωση να παρω ssri ενω ξερω οτι εχω και hashimoto και δεν περνω καν αγωγη για τον θυροιδη γιατι ολοι η ενδοκρινολογοι ειναι οτι να ναι....... ο καθενας λεει την μαλακια του...... εφτασα στο σημειο να περνω t4 και μετα απο 10 λεπτα να πρεπει να παρω 2mg xanax....... και το ειπα σε γιατρο και μου ειπε μην ξαναπαρεις τ4....... δεν ξερω σοβαρα τι θα κανω.....! παντως μια χαρα ειναι η διαθεση μου..... δεν υποφερω και τοσο πολυ.... καλα ειμαι γενικα.......