Results 31 to 36 of 36
Thread: Ταχυκαρδία με το που ξυπνάω!
-
14-02-2020, 19:16 #31
Λες ότι σε παρακολουθεί χρόνια καρδιολόγος όμως σε βρίσκει μια χαρά, τι σου λέει όταν πηγαίνεις ξανά κάθε τόσο;
Εμένα ο καρδιολόγος μου είχε πει ότι δεν βρήκε κάτι και μάλλον είναι ψυχολογικό, δεν έχει νόημα να το ψάχνω παραπάνω.
Λες επίσης ότι όταν δεν είσαι μόνη δεν έχεις αυτά τα συμπτώματα κάτι που δείχνει πάλι ότι είναι ψυχολογικό.
Έχεις πάει ποτέ σε ψυχολόγο;
- 14-02-2020, 19:45 #32ntintiGuest
Τέτοια παιχνίδια κάνει το άτιμο το μυαλό μας .....
σου δημιουργεί εμμονές σε κάθε ευκαιρία είτε μικρή είτε μεγάλη,βρίσκει τρόπο και τρυπώνει. ....
Η ψυχοθεραπεία σε βοηθάει να το διαχειρίζεσαι .....
Για παράδειγμα κάθε φορά που θα σκέφτεσαι ότι κάτι μπορείς να έχεις και να στρεσαρεσαι θα σταματάς ότι κανείς και θα κάθεσαι να σκέφτεσαι βάση τα πραγματικά σου στοιχεία, δηλ.πήγα στο γιατρό ,έκανα εξετάσεις και όλα είναι μια χαρά οπότε όλα ειναι μια χαρά και όλα αυτά που σκεφτομαι τώρα
Δεν ισχύουν.....
Θα το κάνεις συνέχεια ,θα εκπαιδευεις το μυαλό σου στις θετικές σκέψεις.....
Μετά από καιρό το μυαλό σου αυτόματα θα έχει μόνο τα θετικά και οτιδήποτε αρνητικό θα το διαγραφει....
Θέλει πολύ δουλειά αλλά πιάνει!
14-02-2020, 22:43 #33
Ο καρδιολόγος μου λέει ότι όταν μου συμβαίνει να σκεφτομαι πως δεν έχω τίποτα. Να προσπαθήσω να μην με φοβίζει πράγμα αδύνατον! Τώρα όσο αφορά το άλλο ότι όταν είναι ο άντρας μου σπίτι νιώθω ασφάλεια ναι. Όχι ότι δεν με πιάνει. Ίσως δεν με πιάνει τόσο έντονα γιατί νιώθω πιο ήρεμη. Όχι ότι δεν με πιάνει καθόλου. Σε ψυχολόγο είχα πάει χρόνια πριν. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήμουν καλά. Είχα πάρει αγωγή κάποια στιγμή μετά από συμβουλή ψυχιάτρου γιατί δεν μπορούσα άλλο να το παλέψω.Εδω και μήνες όμως με έχει ξαναπιάσει πολύ έντονα έπειτα από κάτι τραγικό που συνέβη στην οικογένεια μου
14-02-2020, 22:45 #34
15-02-2020, 08:28 #35
O καρδιολόγος σου είναι σωστός, γιατί θα μπορούσε να σε παραπέμπει να κάνεις ένα σωρό εξετάσεις να ψάχνετε το ένα και το άλλο για να σε αρμέγει, αλλά αυτός αντίθετα είδε ότι δεν έχεις κάτι παθολογικό και σου το είπε. Προσπάθησε να σε συμβουλεύσει μάλιστα και στο ψυχολογικό κομμάτι στα βασικά. Αφού το βλέπεις κι η ίδια ότι είναι ψυχοσωματικά όλα αυτά και αφού έχεις ήδη εντοπίσει και πότε ξεκινήσαν πάλι, από κάτι που συνέβη στην οικογένειά σου, πρέπει να κοιτάξεις αυτό το κομμάτι. Αν δεν μπορείς να ηρεμήσεις με τίποτα μόνη σου αυτή τη στιγμή και ήδη έχουν περάσει μήνες έτσι, καιρός να ξαναδείς ειδικό.
15-02-2020, 09:09 #36ntintiGuestΕφοσο τα έχεις ξαναπεράσει είναι γνώριμα μονοπάτια για εσένα αυτά οπότε ξέρεις πάνω κάτω να τα αντιμετωπίσεις ...
Όποτε ξέρεις πάλι ότι αν δεις ότι δεν μπορείς να το διαχειριστής μην το αφεισεις και σε πάρει κι άλλο από κάτω ,ξανά ζητά βοήθεια.....
Έτσι και εγώ το πέρασα μια ,το ξεπέρασα και τώρα πάλι τα ίδια ,δεν περίμενα ξαναπηγα στο γιατρό μου και τώρα η αγωγή λειτούργησε πιο γρήγορα από την περασμένη φορά.....
Τώρα πλέον σκέφτομαι να την κρατήσω όσο πάει ,άλλωστε είναι πολύ χαμηλή η δόση που παίρνω ....
Εγώ πλέον θέλω ποιότητα ζωής και όχι ποσότητα ,θέλω να είμαι δίπλα στην οικογένεια μου βράχο όπως με είχαν μάθει τόσα χρόνια....
Αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να παίρνω αγωγή ,εχω συμβιβαστεί πλέον και δεν με απασχολεί. ....