Results 1 to 12 of 12
Thread: Έντονη δίψα και ξηροστομία
-
14-02-2020, 22:08 #1
Έντονη δίψα και ξηροστομία
Γειά σας, τις τελευταίες 3 μέρες εχω πόνους στο στομάχι, έντερο και 2 φορές έκανα και διάρροια. Επίσης έχω έντονη δίψα και ξηροστομια και το στόμα μου είναι σαν φαρμάκι παρόλο που πίνω 3 λίτρα νερό την ημέρα. Έχω ανχωθει από τι μπορεί να προέρχεται όλο αυτό. Μήπως είναι κάποια ίωση? Μήπως είναι το σεροκουελ και το ζαναξ που παίρνω , που το δημιουργεί αυτό? Το ζάχαρο μου τον Δεκέμβρη που είχα κάνει εξετάσεις ηταν 105. Επίσης παίρνω βηταμινη c, ομεγα3, εχεινακεια και μαγνήσιο. Δεν ξέρω αν οι βηταμινες πεζουν κάποιο ρόλο στην ξηροστομία και την έντονη δίψα.
- 15-02-2020, 23:58 #2
Να κάνετε εξετάσεις. Το σάκχαρο κάνει αυτά τα συμπτώματα.
16-02-2020, 11:44 #3
Είχα κάνει το Δεκέμβριο και είχα 106. Αλλά θα ξανακάνω τωρα πάλι εξετάσεις.
16-02-2020, 12:08 #4Antonis8GuestΚαμπύλη ζαχαρου πρεπει να κάνεις.
Ξηροστομια μπορει να είναι και απο συμπληρωματα αλλά αν είναι σε ακραίο βαθμό,κοίταξε το.
Και αύξησε το βαθμό ενυδατωσης σου και με αλλά υγρά εκτός απο νερο. Εχεις συχνοουρια; Αν πινεις πολυ νερό και δεν λαμβανεις αρκετούς ηλεκτρολύτες και αλάτι μέσα στη νερά, δεν το κρατάει ο οργανισμός σου και το αποβαλλει αμέσως.
16-02-2020, 13:06 #5
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχειριση, απαγορεύεται να επιχειρούμε online διαγνώσεις.
Last edited by Aeon; 17-02-2020 at 12:32.
"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
16-02-2020, 13:53 #6ntintiGuestΠάντως να ξέρεις και η χρήση των χαπιών που κανείς έχει τέτοιες παρενέργειες ειδικά το ζαναχ...
Απέκλεισε τα παθολογικά αίτια και να ξέρεις ότι είναι από τα χάπια .
16-02-2020, 15:44 #7
Γενικά έπινα πάντα πολύ νερό και ναι έχω συχνοουρια και πριν με πιάσει το στομάχι και το έντερο αλλά δεν είχα αυτή την αίσθηση του στόματος μου σαν φαρμακι. Γενικά το αλάτι το αποφευγω αλλά όχι τελείως. Από ηλεκτρολύτες τρώω γενικά φρούτα, κυρίως μήλο τώρα που έχω το στομάχι και το έντερο και 2 μπανάνες την ημέρα. Από νερό σίγουρα 3 λίτρα την ημέρα.θα ξανακάνω γενικές αναλύσεις για να δω και που βρίσκετε το ζάχαρο. Επίσης ο παθολόγος μου έγραψε και κάποιες ειδικές πάλι για δει αν έχει επιδεινωθεί το σύνδρομο χρονιάς κόπωσης που μου είχε βρει ή αν όλο αυτό που έχω είναι από κάτι άλλο.
17-02-2020, 15:23 #8
Ντιντι δεν υσχύει αυτό που λες για το ειδικά το ζάναξ. Δε το πάω με ειδικά αλλά στη προκειμένη περίπτωση είναι πιο ειδικά το κάθε αντιψυχωτικό. Μη λέτε άμα δε ξέρετε. Και τα χάπια αυτά παθολογικά δημιουργούν τα προβλήματα και ο εγκέφαλος όργανο είναι.
17-02-2020, 15:25 #9YokoChocoGuestΤο seroquel προκαλεί έντονη ξηροστομία. Το είχα πάρει ένα βράδυ στέγνωσε το στόμα και ο οισοφάγος δεν μπορούσα να αναπνευσω.
17-02-2020, 16:19 #10ntintiGuest
17-02-2020, 17:33 #11
Άκου να δεις γιατί δεν έχω μπει να κάνω πλάκα εδώ σε καποια θεματα ούτε να πειράξω κόσμο αλλά στη προκειμένη περίπτωση ο θεματαθέτης λέει παίρνω σιρκουελ και ζαναξ σε τάδε ποσότητες. Αν του πεις εσύ του θεματοθέτη ειδικά το ζάναξ μετά πρέπει να του πεις τουλαχιστον και ειδικά το σιροκουελ αν και για μενα ειναι προφανες οτι με ειδικα δε μπορεις να εκφρασεις την ουσια. Ρώτα ξάνα το γιατρό να σου εξήγησει γιατί δε κατάλαβες καλά και μπαιρδευεις και το θεματοθέτη. Ο γιατρός δε θα πει ειδικά θα σου πει για την ξηροστομία και γιατί προκαλείται και μετά θα μπορείς και μόνη σου να καταλάβεις με το ειδικά που θες γιατί και το ζαναξ και το σιροκουελ ειναι ειδικά. Εγω τα είπα σε προηγουμενη αναρτηση με το θεματοθετη γι αυτο και δε του απαντησα και εδώ αλλα δε μπηκα να του πω ειδικα το σιροκουελ απλα του ειπα δες το σιροκουελ φιλε γιατι να δωσω και ενα hint που λενε οι αγγλοι έχει διαφορα να παθεις ξηροστομια απο σιροκουελ και διαφορα απο ζαναξ. Δεν ειμαι γιατρος και ουτε μαρεσει να εκλαικευω και να μπαιρδευω οπως με το ειδικα το δικο σου. Ασε λοιπον τους γιατρους και προσεχε τι λες εδω μέσα. Ειμαι πραγματικα πολυ αυστηρος μαζι σου αλλα αμα με ήξερες απο κοντα θα με συμπαθουσες πιστευω γιατι ειμαι πολυ καλο παιδι και ευχαριστο και συ καταλαβαινω πως εισαι καλη κοπελα και μπηκες να το βοηθησεις αλλα οταν ο αλλος παιρνει σιροκουελ και ζαναξ και του λες ειδικα απο το ζαναξ το παθαινεις αυτο ειναι επικυνδινο για εμενα παρα που πηγες να το βοηθησεις του ειπες κατι πολυ επικυνδηνο για εμενα. Νοιωθω ασχημα που στην λεω αλλα το ειδικα μη το χρησιμοποιεις με τα φαρμακα γιατι ο εγκεφαλος και το πως λειτουργει ειναι πολυ πολυπλοκος και το τι κανουν τα φαρμακα σε αυτον αλλο πολυ πολυπλοκο. Αληθεια στο λεω μη νευριασεις αμα στα ελεγα απο κοντα θα γελαγες μαζι μου στανταρ.
17-02-2020, 18:32 #12ntintiGuestΠίστεψε με δεν νευριαζω με κανέναν από εδώ μέσα γιατί μπορώ να έχω διαφορετική άποψη .....
Δεν θα μπω σε αυτό το τριπακι....έπαψα καιρό να νευριαζω επειδή ο άλλος διαφωνεί μαζί μου,δεν θα ανοίξω κανενός Τ κεφάλι να του βάλω μέσα τις δικές μου σκέψεις.....
Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί αλλά το να είσαι τόσο απόλυτος για ένα ιατρικό θέμα μόνο αν ήσουν γιατρός θα το συζητούσα.....
Έχω την άποψη μου και θα την εκφράζω ,έχεις την άποψη σου και θα την εκφράζεις μέχρι εκεί όμως......
Τώρα αν κάθε θεματοθετης (ωραία λέξη πρώτη φορά εδώ την συναντησα)επηρεάζεται και υιοθετη αποψεις χωρίς την εγκρίσει του γιατρού ας αναλάβει και τις ευθύνες του μετά....
Καθενας υπόλογος για τα λεγομενα του εδώ μέσα είναι μόνο στο ιδιο του τον ευατο και όχι σε κανέναν αλλο!