Results 31 to 45 of 70
Thread: Φόβος ανακοπής λόγω ζαναξ
-
19-02-2020, 00:43 #31
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 1,741
- 19-02-2020, 00:45 #32Antonis8Guest
Νομίζω ναι,θα μπορούσε να είναι από το θυροειδή. Σε τόσους γιατρούς που έχεις πάει πώς το εξηγούν αυτό με τη crp?
Εμένα το ζολοφτ μου έγραψε ο ψυχίατρος γιατί μου είπε ότι κάνει και τις λιγότερες παρενέργειες. Φοβάμαι για ταχυκαρδιες και long qt βέβαια.
Για ένα διάστημα το ζαναξ το έπαιρνα (0,25) για ενάμιση μήνα κάθε μέρα και μετά το έκοψα όταν έπαθα την αλλεργική αντίδραση και άρχισα κορτιζόνη και αντισταμινικο (το ξοζαλ) Έκανα καλύτερο ύπνο και απο το ζαναξ! Όντως βοηθάνε πολύ. Και με έκαναν να αισθάνομαι και νυσταγμενος νωριτερα και γενικά έκανα πολύ καλό και ποιοτικό ύπνο όσο τα έπαιρνα. Θα τον ρωτήσω αν μπορώ να ξαναπάρω για να μην παίρνω ζαναξ.
19-02-2020, 00:55 #33
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 1,741
εμενα το zoloft μου εκανε 220 παλμους και ειχα αυξημενα αντανακλαστικα και ημουν 1 εβδομαδα νοσοκομειο........... με ενα χαπακι τον 50mg <<γιαυτο ρωτα τον γιατρο σου να το ξεκινισης απο πολυ μικρη δοση και οχι απο 50 κατευθιαν οπως μου ειπαν εμενα.......>> αλλα εγω οκ ισως ειχα καπια αλεργεια στην χημικη ουσια.... δεν ξερω... παντως μου ειπαν οτι επαθα σεροτονικο συνδρομο
δεν μου λενε τπτ για το crp...! δεν το ψαχνει κανενας γιατρος περισσοτερο.............. η παθολογος μου λεει οτι θα ειναι απο τον θυροιηδη 95%
εγω απο την αλλη πιστευω οτι ειναι καπιο αυτοανοσο προβλημα......... δεν ειναι δυνατον να νιοθω αδυναμια στο ενα χερι-ποδι και μουδιασμα στην γλωσσα και να μου λενε δεν εχεις τπτ....... ανχος εχεις...... και μετα να μου λενε πρεπει να το ψαξουμε περισοτερο μηπως εχω ms...... αλλα εγω δεν παω νοσοκομειο να κανω παρακεντηση....... απο την στιγμη που εκανα μαγνιτικη δεν υπαρχει περιπτωση να κανω κατι αλλο......! γενικα παντα ειχα ανχος στην ζωη μου..... παντα κατι με ενοχλουσε....... θα κανω την θεραπεια με τα αντικαταθλιπτικα θα παρω και το cipralex οπως μου ειπε η γιατρος μου και θα δω πως θα παει η κατασταση......!
19-02-2020, 15:19 #34george1520GuestΑντώνη πως είσαι σήμερα;;
Θες να ανοίξεις νεο θέμα για να μιλήσεις για αυτά που βιώνεις όλο αυτόν τον καιρό και όχι για τις αρρώστιες? Ίσως αν μιλήσεις να σε βοηθήσει. Από ότι κατάλαβα αυτή την περίοδο έχεις αρκετά προβλήματα. Μέχρι να παρεις την απόφαση να πας ψυχολογο..
19-02-2020, 23:54 #35Antonis8Guest
20-02-2020, 00:14 #36Antonis8GuestΘα ανοιξω ίσως καποια στιγμή.
Δεν είμαι θέμα αποφασης. Εκανα ψυχοθεραπεια και δεν με βοήθησε. Εκανα ξανα και μερικές συνεδρίες όταν ξεκίνησε η ορθοστατικη. Δεν θέλω να σκαω 100 ευρώ τη βδομάδα για να ακουω ότι όλα έχουν να κάνουν με τη ζωή μου ως βρέφος. Θα ήθελα να κάνω CBT αλλά δεν υπαρχει στο νησί.
Εχω διαβάσει πολλα πάνω στη ψυχανάλυση, δεν πρόκειται περι άρνησης,απλως θέλω να δοκιμασω κι αλλες μεθοδους (πχ τα φάρμακα). Δεδομένου ότι έχω ΙΔΨ απο μικρό παιδί,το πιθανοτερο είναι πως έχει γενετική αιτιολογία,ίσως τα φάρμακα όντως με βοηθήσουν. Δυστυχώς έχουν πολλες παρενέργειες όμως.
Σήμερα είμαι έτσι κι έτσι. Δεν είχα καποια διένεξη με αυτούς γιατί δεν τους ειδα. Σκέφτομαι όμως για την κλοπη των πραγματων μου και νιώθω θύμα που έκανα εξυπερετησηστην αδερφή μου. Μάλιστα ειπε στον πατερα μου ότι κράτησε τα πραγματα μου επειδη όσο ελειπε ταξίδι και φροντιζα τα σκυλιά της,δεν της καθαρισα το σπιτι, λες και οφειλα ή λες και με προσελαβε για καθαριστρια. Την γλύτωσα απο περιττά έξοδα αφού αν δεν προσεχα τα σκυλιά θα πληρωνε πασιον και βγάζει και γλώσσα. Απορω για τον χαρακτήρα ορισμένων ανθρωπων και πώς δεν ντρεπονται.
Με ενοχλεί και η στάση του πατερα μου γιατί δεν κάνει τιποτα ουσιαστικό.
Αύριο έχω να κάνω κάτι που με αγχωνει,μια συνάντηση κα φοβάμαι μηπως δεν με πάρει υπνος τωρα ή μηπως δεν έχει την εκβασηπου θέλω η συνάντηση
Χθες κοιμηθηκα αλλά όχι τόσο βαριά όσο ήθελα και έκανα διακοπτομενο υπνο απο τις έξι και μετά.
Ο γιατρός μου είπε να παρω ένα φυτικο συμπληρωμα με μελατονινη. Το είχα δοκιμάσει και στο παρελθον όταν είχα θέμα και δεν με βοήθησε. Θα δω, ισως ξαναπαρω ζαναξ, αν και νιώθω καπως νυσταγμενος,θα δοκιμασω αρχικά χωρίς. Θα κοιμηθω στης γιαγιάς μου σήμερα και όχι στο καινούργιο σπιτι γιατί ηρθα αργά στο χωριό με το ηλεκτρικό πατινι για να ταισω τις γατες και δεν ήθελα να φύγω μες στο βράδυ γιατί καθώς ερχομουν ενιωσα ζάλη. Ποναω και συνέχεια αριστερά στον ώμο. Ο γαστρεντερολογος μου είπε ότι ίσως είναι εγκλωβισμενα αέρια εντέρου που χτυπανε προς τα πάνω αντανακλαστικά
Είμαι σε διαδικασία διακοπης του φαρμάκου για το στομάχι και έχω σκαμπανεβασματα όσον αφορά τη χωνεψη.Last edited by Antonis8; 20-02-2020 at 00:29.
20-02-2020, 00:19 #37Antonis8GuestΠριν που μετρησα την πιεση μου μου έβγαλε για πεντε συνεχείς μετρήσεις το σηματακι της αρρυθμιας. Ο καρδιογραφος τσεπης όμως δεν επιβεβαιωσε καποια αρρυθμια. Εχω ωστόσο χαμηλή πιεση (80/53) γιατί δεν ηπια πολλα υγρά σήμερα.
Επισης,όταν εφευγα απο το σπιτι,για να μην ανεβαινω τις σκάλες, εφυγα απο το υπογειο και συρθηκα κάτω απο το κατεβασμενο παντζουρι και μόλις σηκωθηκα οι παλμοι μου ήταν στους 160.Καθισα για να πεσουν και επεσαν σε ένα λεπτο αλλά με τρόμαξε αυτός ο αριθμός.
20-02-2020, 00:35 #38
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Αντωνη ψαξε για καμια συνεδρια απο skype. Θα ειναι και πιο οικονομικα. Νομιζω με την ορθοστατικη πρεπει να προσεχεις τα αποτομα σηκωματα, απο ξαπλωμενος γυρνα λιγο καθιστος, μετα σηκω. Ειναι σπουδαιο πραγμα η υγεια και οσο αγχωνομαστε, τοσο τη χειροτερευουμε.
Αντωνη καποια στιγμη θα ανεβασω βιντεο με ενα μουσικο του δρομου που ειναι κατι σαν προφητης,. Θα ηθελα να τα δεις.
20-02-2020, 00:49 #39Antonis8GuestΤο σκεφτηκα αυτό με το σκαιπ. Οταν τακτοποιηθω καπως και βρω χρονο,θα το ψαξω.
Εχεις δίκιο σε αυτό. Συρθηκα κάτω και μετά με τη μια σηκώθηκα οποτε για αυτό ανέβηκαν τοσο. Εχω γενικά τρελες μετρησεις καποιες φορες. Πριν μετρησα δυο φορές την πιεση μου απανωτα και τη δεύτερη μου την έβγαλε 68/52. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μέτρηση. Μετά τη μετρησα απο το άλλο χέρι και ήταν 85/53.
Οκ, όταν τα ανεβάσεις πες μου.
20-02-2020, 04:47 #40
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 1,741
20-02-2020, 08:47 #41george1520GuestΚαλημέρα Αντώνη.. Ίσως ο ψυχολόγος που έκανες τότε συνεδρίες να μη ήταν ο κατάλληλος ή εσύ να μη έδωσες τον χρόνο που χρειάζεται μια θεραπεία. 100 ευρώ όμως την βδομάδα? Μια φορά την βδομάδα να πηγαίνεις 50-60 ευρώ ή κάθε 15. Από ότι άκουσα εσείς στην Ελλάδα έχετε την δυνατότητα να πάτε και δωρεάν απλά χρειάζεται χρόνος μέχρι να έρθει η σειρά σας.
Όσο για τον τρόπο που σκέφτεται η αδελφή σου απλά δεν έχω λόγια.. Από ότι κατάλαβα δουλεύεις και μαζί της?
20-02-2020, 15:26 #42Antonis8GuestΔυο φορες τη βδομάδα ππήγαινα. Αλλά δεν είναι προτεραιότητα μου αυτό τώρα με τα θέματα υγείας.
Σήμερα το πρωι ξύπνησα με ιλιγγο. Στον υπνο μου δηλαδή, εκεί που κοινομουν γυρναω πλευρο και ξαφνικά ενιωθα ζάλη ενώ κοιμομουν. Ξύπνησα και γύριζαν τα παντα και ενιωθα τάση για εμετό. Μετά απο πολυ κοπο κατάφερα να ντυθω και να πάω στο γιατρό να με δει. Ιλιγγος μου είπε απο το αυτί. Εμφανιζα και νυσταγμο στα μάτια. Πρώτη φορά μου συνέβη αυτό. Λογικά έχω κάποια νευρολογική παθηση , όλα εξηγούνται απο αυτό.
20-02-2020, 16:13 #43george1520Guest
20-02-2020, 16:42 #44Antonis8GuestΕχω κώφωση απο το δεξι αυτί και υπερλειτουργει το αριστερό,δεν είναι ψυχολογικό.
Δεν πληρωσα κάτι στο γιατρό,είναι αυτός που με βλεπει συνέχεια,δεν με χρεωσε.
20-02-2020, 16:43 #45
Similar Threads
-
Αυτός ο φόβος της ανακοπής μ έχει φτάσει στην παρανοια
By vickie_victoria in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 4Last Post: 06-10-2019, 12:23 -
Εκτακτες,φόβος ανακοπης
By Antonis8 in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & ΑυτοβοήθειαReplies: 25Last Post: 04-05-2019, 16:05 -
Βραδυκαρδιες / Φοβος ανακοπης
By pewlepepe in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 8Last Post: 22-10-2016, 16:00 -
Φοβος ανακοπής κ.α - Εσείς πως αντέχετε;;
By Carie_ in forum Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)Replies: 8Last Post: 21-08-2014, 02:01 -
φόβος για έμφραγμα λόγω άγχους
By MAMAVE in forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης ΔιαταραχήReplies: 26Last Post: 16-12-2013, 12:39
Να σκεφτώ την μεταμόσχευση ή όχι;
29-06-2025, 17:20 in Χρόνιος Πόνος, Ψυχολογία Ασθένειας/Υγείας