Φόβος ανακοπής λόγω ζαναξ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 70 of 70
    Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    φιλε αντωνη ολα τα φαρμακα ειναι επικινδινα....... αυτο δεν συμενει οτι πρεπει να τα αποφυγουμε..... και το τσιγαρο και το αλκοολ ειναι αλλα αλλοι καπνιζουν φουγαρο καθε μερα και πινουν...... τα αντικαταθλιπτικα δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραγματα...... αλλα θα συμφωνησω μαζι σου οτι το xanax σε μικρες δοσης και μακροχρονια λυψη ειναι πιο ακινδυνο απο οτι καποια αντικαταθλιπτικα...... μου το εχει πει και γιατρος ψυχιατρος αυτο.... η βενζοζιαπινες μπορει να προκαλεσουν εθισμο και εντονο ανχος με την μακροχρονια χρηση με αποτελεσμα ο χρηστης να θελει μεγαλητερη δοση για να εχει το αποτελεσμα που ειχε πριν..... εγω τοσα χρονια περνω σταθερα μικρη δοση σχετικα..... εχω παει στο 0.75 αυξησα λιγο για τα βραδια για να μπορω να κοιμαμε πιο καλα...! γιατι υποφερω απο τον θυροιδη μου.......... εχει πριστη η γλωσσα μου.... ζαλιζομαι συνεχεια...... και εχω αδυναμια στα χερια........ και ασταθεια...... και ενα σπαστικο μουδιασμα στην γλωσσα ολη μερα...! δεν ειναι ανχος καλα ειμαι απο θεμα διαθεσης...! απλα τωρα ξεκινησα την ρυθμιση του θυροιδη μου γιατι το ειχα αφησει εντελος και δεν επερνα την θεραπεια με το t4.......
    Ίσως με τη ρύθμιση του θυρεοειδούς να νιώσεις καλύτερα γενικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Πού; Δεν πολυμπαινω στις άλλες ενότητες του φόρουμ.

................................
    Last edited by Aeon; 22-05-2020 at 16:16.

Senior Member
    Σε αποδεχομαι οπως εισαι Αντωνη.

Senior Member
    εχ παρει υποδειξην δυνταγη γιατρων,ας τουε πουμε γιατρους , αποτο 2004 , 40.000 χαναξ, να καλα διαβασατε , ισωςεχω κι το πανευρωραιπακο ρεκορ στην ληψη ζαναξ , παντα υπο τιε ευλογιες των γιατρων , , ας τους συγχωρσει ο Θεος, ειναι εγληματιες, ολοσδιολου ............ εχω κατεβασει τα χαναξ στα 2-3 , ο Θεος να με βοηθησει ........να τα μηδενισω , οποιος ξερει , δεν ακουμπα τα κολοχαπα αυτα , περαν πων 4 μηνων.......βλ.συστημα Αγγλιας , εδβ ειμαστε πολη του χαναξ , βλεπε η γκουκγλαρε ζαναξ, lifo.gr , η η πολη του ζαναξ, ντροπη μας , ............................................ξεφ τιλες γιατροι .......το 50αρικο ας οψεται ........αλλα και οι γιατροι, οχι ολοι, δεν συνηγορουν στον εθισμο αυτον .........αντε να πεσεις στον σωστο ομως .........

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    .......
    Ωραία, σε ευχαριστώ! Μου άρεσε αρκετά το πρώτο, έχει κάπως μπλουζ ρυθμό.
    Last edited by Aeon; 22-05-2020 at 16:14.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    εχ παρει υποδειξην δυνταγη γιατρων,ας τουε πουμε γιατρους , αποτο 2004 , 40.000 χαναξ, να καλα διαβασατε , ισωςεχω κι το πανευρωραιπακο ρεκορ στην ληψη ζαναξ , παντα υπο τιε ευλογιες των γιατρων , , ας τους συγχωρσει ο Θεος, ειναι εγληματιες, ολοσδιολου ............ εχω κατεβασει τα χαναξ στα 2-3 , ο Θεος να με βοηθησει ........να τα μηδενισω , οποιος ξερει , δεν ακουμπα τα κολοχαπα αυτα , περαν πων 4 μηνων.......βλ.συστημα Αγγλιας , εδβ ειμαστε πολη του χαναξ , βλεπε η γκουκγλαρε ζαναξ, lifo.gr , η η πολη του ζαναξ, ντροπη μας , ............................................ξεφ τιλες γιατροι .......το 50αρικο ας οψεται ........αλλα και οι γιατροι, οχι ολοι, δεν συνηγορουν στον εθισμο αυτον .........αντε να πεσεις στον σωστο ομως .........
    δεν είσαι ο μονος....... είχα φτάσει να περνώ κάθε 4 ώρες xanax των 2mg για χρονια...... πλέον κάθε μέρα περνώ 1mg και σπανια 0.5 μονο την ημερα........ δεν μπορώ να το σταματήσω ακόμα με τίποτα.......

απο την αλλη το xanax περα απο τον εθισμο που κανει ειναι πιο ασφαλες φαρμακο σε σχεση με καποια αλλα...... αλλα η μακροχρονια χρηση προκαλει πολλα προβληματα περιεργα....... που ουτε η γιατροι δεν μπορουν να καταλαβουν τι συμβενει με το νευρικο συστημα.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by akis1 View Post

απο την αλλη το xanax περα απο τον εθισμο που κανει ειναι πιο ασφαλες φαρμακο σε σχεση με καποια αλλα...... αλλα η μακροχρονια χρηση προκαλει πολλα προβληματα περιεργα....... που ουτε η γιατροι δεν μπορουν να καταλαβουν τι συμβενει με το νευρικο συστημα.......
    Εμενα , αγαπητε Ακι, δεν μου προκλεσε τιποτα ο μακροχρονιος εθισμος , ουτε καν απωλεια μνημης .......που λενε , εχω αριστη μνημη, και καμμια παρενεργεια , αμα τα μειωσεις φυσικα , που δεν ειναι ευκολο.....νομιζω οτι το νουμερο που ανεφερα ειναι σοκαριστικο, των ποσως εχωπαρει , αλλα να , τιποτα ......θεμα αποφασης ειναι ......να πα να πνιγουν οι κολοψυχιατροι, που τα γραφουν με την σεσουλα .......σαμππως ηξερα με τι εμπλεκα με το ζαναξ ? οχι βεβαια , αλλα εδω στοι ΕλλΑς τα γραφουν με την οκα , αν και τωρα με την ηλεκτρονικη συνταγροφαση ......

Member
    Εμενα , αγαπητε Ακι, δεν μου προκλεσε τιποτα ο μακροχρονιος εθισμος , ουτε καν απωλεια μνημης .......που λενε , εχω αριστη μνημη, και καμμια παρενεργεια , αμα τα μειωσεις φυσικα , που δεν ειναι ευκολο.....νομιζω οτι το νουμερο που ανεφερα ειναι σοκαριστικο, των ποσως εχωπαρει , αλλα να , τιποτα ......θεμα αποφασης ειναι ......να πα να πνιγουν οι κολοψυχιατροι, που τα γραφουν με την σεσουλα .......σαμππως ηξερα με τι εμπλεκα με το ζαναξ ? οχι βεβαια , αλλα εδω στοι ΕλλΑς τα γραφουν με την οκα , αν και τωρα με την ηλεκτρονικη συνταγροφαση ......
    Αυτοι τα γραφουνε αλλά και εσύ ο ίδιος φταις μην το ρίχνεις όλο το φταίξιμο στους γιατρούς τώρα στα ποσά ζαναξ είσαι ; Το ξέρω είναι πολύ δύσκολο εγώ με δίμηνη κατάχρηση ζαναξ και υπνωτικών έκανα Βαρβάρα στεριτικα φαντάσου....
    Τώρα εχω κάνα μήνα που τα χω κόψει και δεν θέλω να τα βάλω καν στο στόμα μου .....

Senior Member
    εγω ξεχναω παρα πολυ.... αλλα ο γιατρος λεει προφανως θα ειναι απο το hashimoto που εχω...... απο το xanax ξεχνας ελαχιστα μου ειπε.... απωλεια μνημης ειναι αλλο πραγμα... το προκαλει σε πολυ μεγαλες δοσεις... και οχι σε ολους.....! μην τα βαζεις ομως με τους ψυχιατρους...... γιατι η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο φαρμακο μου αλλαξε την ζωη περα απο τον εθισμο...!!! κανενα αλλο ηρεμηστικο δεν με χαλαρωνει οπως το xanax..... ενας ψυχιατρος μου ειχε πει οτι ειναι πιο ασφαλες η βενζοδιαζεπινες σε σχεση με αλλα φαρμακα...!! απλα τα στερητικα που προκαλουν κατα την διακοπη τους ειναι τα χειροτερα..... ομως αν πας σε ενα φαρμακειο και ζητησεις να σου φτιαξουν το xanax σε σταγονες εκει θα καταφερεις να το κοψεις σταδιακα....!!! αυτο δεν ξερω βεβαια ποσα φαρμακεια στην Ελλαδα μπορουν να το κανουν..........

Αντωνη? ποσο χρονων εισαι?

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345