Forum Υποστήριξης

Να πάω στο γυμναστήριο του παλαιοημερολογίτη ή όχι??

Θέμα: Να πάω στο γυμναστήριο του παλαιοημερολογίτη ή όχι??

1. δελφίνι said:

Να πάω στο γυμναστήριο του παλαιοημερολογίτη ή όχι??

Ένας παλαιοημερολογίτης έχει ένα πολύ καλό γυμναστήριο στην γειτονιά μου και θέλω να πάω σε κείνο. Να πάω τι λες ή όχι? Το θέμα είναι ότι είχα γίνει ρεζίλι παλιότερα στο παλιό . Τώρα πάω εκεί στην εκκλησία με το παλιό και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα. Είπα σε αυτόν που έχει το γυμναστήριο ότι θέλω να πάω και μου είπε ότι με περιμένουν. ΤΙ να κάνω???

2. Nikolas73 said:
    Τί σχέση έχει το θρήσκευμα του ιδιοκτήτη με το τί επαγγέλλεται?
    Εγώ θα κοίταζα αν ο χώρος έχει επαρκή εξαερισμό και δεν βρωμάει ποδαρίλα και ιδρώτα, να είναι καθαρά τα όργανα γυμναστικής, τα στρώματα, να είναι πεντακάθαρα τα αποδυτήρια, να μην πιάσω τίποτα μύκητες στα πόδια στο ντους.
    Το σε ποιά εκκλησία πάει ο ιδιοκτήτης ή δεν πάει μου είναι παντελώς αδιάφορο.

3. YokoChoco said:
    Άμα δεν είναι Μασώνος, Μάρτυρας του Ιεχωβά ή Αντίχριστος να πάς ...ρε πλάκα κάνουμε;; τι δουλειά έχει η θρησκεία με το επάγγελμα;;

4. δελφίνι said:
    Δεν το λέω ρατσιστικά άλλωστε και εγώ παλαιοημερολογητισσα είμαι! Άλλο είναι το θέμα μας . Εγώ σε κεινη την εκκλησία έγινα ρεζίλι γιατί είχα τρελαθεί και τους έβριζα όλους

5. δελφίνι said:
    Ντρέπομαι να πάω

6. pavlosla said:
    ειχεσ ψυχωτικο επισοδειο εκκλησια?

7. george1520 said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από δελφίνι Εμφάνιση Μηνύματος
    Ντρέπομαι να πάω
    Να πας.. Δεν θα αφήνεις ποτέ μια άσχημη εμπειρία να γίνεται κακία ανάμνηση. Να πας και ας πιουν ξύδι (όσοι και αν σχολιάσουν).

Θες να μιλήσεις για την σκηνή εκείνη την μέρα? Ίσως σε βοηθησει να ακούσεις γνώμες.

8. Sonia said:
    Θα πας γυμναστήριο γιατί θες να γυμναστείς υποθέτω. Αν είναι καλό, να πας και να μην κοιτάς τα γύρω γύρω και να είσαι επικεντρωμένη στον λόγο για τον οποίο πήγες.

9. δελφίνι said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από pavlosla Εμφάνιση Μηνύματος
    ειχεσ ψυχωτικο επισοδειο εκκλησια?
    ΝΑΙ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙ ΈΝΑ ΨΥΧΩΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

10. Nikolas73 said:
    αφού ο ιδιοκτήτης σου είπε οτι σε περιμένουν και εσύ βλέπεις οτι είναι πολύ καλό σαν γυμναστήριο να πας....