Results 1 to 15 of 64
Thread: Μεθυση , χαπια και ερωτας
-
13-02-2009, 13:14 #1
Μεθυση , χαπια και ερωτας
Οπως καταλαβατε χ8ες εγινα λιωμα στο μεθησι.ο λογος οτι μολις ερωτευτω καποιον του τα δινω ολα και στο τελος με κλανουνε.ιπια τσικουδια στησ 8 χτες και μεχρι σημερα ειμαι σκατα.εκανα κ εμετο αλλα φοβαμε μηπως δεν εφυγε το αλκοολ ακομα απο το αιμα μου γιατι το πρωι πηρα το καθημερινο μ χαπι.αχ δεν μπορω να καταλαβω τους αντρες.οταν τους φτυνεις κολανε οταν τους τα δινεις ολα σε φτυνουν.ελεος πια!!ειπα μετα απο 4 χρονια να ερωτευτω και επα8α χειροτερη ζιμια απο την διαταραχη πανικου π πασχω!!!!!νιωθω απελπισια σκευτομαι να αρχησω να τον γραφω μπας κ ενδιαφερ8ει.τον 8ελω τρελλα!ειναι κουκλος ειναι τελειος στο κρεβατι φερεται ομορφα στο παιδι κ γω τα κανα σκατα!μεχρι κ 200 τηλ τον πηρα χθες κ δεν το σηκωνε.τον τρελανα
- 13-02-2009, 13:20 #2
κάτσε τώρα...το πρόβλημα μαράκι είναι που ηπιες και πήρες σήμερα το χάπι ή που τα έκανες σκατά όπως λές με τον κούκλο?
13-02-2009, 13:22 #3
και τα 2.γιατι φοβαμαι μην παθω κατι.νιωθω απαισια και π ιπια και που γιναμε κωλος με τον καλο μου.δεν τροω τπτ ολη μερα ειμαι χαλια.
13-02-2009, 13:30 #4
για στάσου λίγο.
ο κούκλος,κούκλος και η ζωή μας,ζωή μας...
δεν αξίζει κανένας κούκλος. όσο για το φάρμακο και το ποτό δεν νομίζω να πάθεις τίποτα.δεν είμαι σίγουρη βέβαια γιατί δεν ξέρω τι χάπι είναι αυτό για να ηρεμήσεις λίγο όμως θα σου πω το εξής:
κάποτε για κάποιον και όχι κούκλο κατέβασα 1 κουτί ακινετόν και μισό μπουκάλι κονιάκ.
οι δικοί μου πάθανε την πλάκα της ζωής τους.δόξα τω θεό δεν έπαθα τίποτα.το μόνο που έγινε ήταν ότι πρήστικαν τα δάχτυλα των χεριών μου.οπότε κατά εμέ μην φοβάσαι.
μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω περισσότερο γιατί πίστεψέ με σε νιώθω όσο δεν μπορείς να φανταστείς.
δεν μας αξίζει κανένας που να μας φτάνει στα όριά μας και σε ακραίες καταστάσεις.
αξίζουμε πολλά περισσότερα.......
13-02-2009, 13:32 #5
φαντάσου ότι μια γυναίκα βάρους 55 κιλών θα χρειαστεί περίπου 2,5 ώρες για να μεταβολίσει 1 ποτό με 10γρ. αλκοόλ...
το ουζο έχει περίπου 42% vol αρα νομίζω πως κάπου τόσο πρέπει να έχει και η τσικουδιά( μα και συ βρε πουλάκι μου τσικουδιά?)...λογικά μετά απο πόσες? 12 ώρες δεν έχουν περάσει?...ε δεν νομίζω πως έχεις πρόβλημα με το αλκοολ το βραδυνό και το χάπι το σημερινο...έτσι που νοιώθεις είναι πολύ λογικό αφου ντιρλιασες χθες...και το χάπι να μην έπαιρνες πάλι χάλια θα ήσουν...
13-02-2009, 13:32 #6
ναι αλλα θελω να τον κερδησω δεν ειναι κακο παιδι.απλα φοβηθηκε με την υπερβολικη αντιδεαση μου.
13-02-2009, 13:34 #7
Originally posted by maria...
και τα 2.γιατι φοβαμαι μην παθω κατι.νιωθω απαισια και π ιπια και που γιναμε κωλος με τον καλο μου.δεν τροω τπτ ολη μερα ειμαι χαλια.
θες να μας πεις τι έγινε και γίνατε πωπόςμε τον καλό σου?
13-02-2009, 13:39 #8
ναι συνεχως εγω τον περιμενω μετα την δουλεια να βρεθουμε και ολη την βδομαδα πνιγοτανε στην δουλεια.κατσε δλδ ακομα ειμαστε στην αρχη στα μελια μας θα επρεπε να επιδιωκει να με βλεπει κιας ειναι κουρασμενος.οταν ηταν να με γνωρισει και να με ριξει ομως δεν ηταν κουρασμενος.το ατομο εχει πορωση με την δουλεια δουλευει σαν σκιλι κλπ.τεσπα εγω μετα απο 5 μερες π ειχα να τον δω,χ8ες τον περιμενα σαν αγριμι να σχολασει κ να με παρει να κανονισουμε να βρε8ουμε.αυτος οταν δουλευει δεν το σηκωνει το τηλ.κατα της 7 π ξερω οτι ειχε σχολασει αρχισα να τον περνω τηλ κ να μην το σηκωνει.απο εκει κ περα στραβωσα ασχημα κ τον καλουσα καθε ενα δευτερολεπτο αχαχαχ και μ στειελ μνμ οτι δεν του αρεσει η πιεση κ οτι αν τον θελω να παω συμφωνα με τους ρυ8μους του κιας βενουμε την 1 εβδομαδα 1 φορα η την αλλη 2 η 3ς φορες.και οτι μ το ξεκαθαρισε εξαρχης οτι η δουλεια τ ειναι πανω απο ολα.αυτο μαρεσει ομως μεν γιατι ο πρωιν μ ηταν κοπροσκυλο κ τεμπελοσκυλο αλλα αυτος εινε αντελως το αντιθετο.
13-02-2009, 13:41 #9
όταν θέλουμε κάποιον δεν φοβόμαστε παρά στεκόμαστε δίπλα του όταν καταλαβαίνουμε ότι τραβάει ζόρια....
13-02-2009, 13:44 #10
ρε συ μαράκι..θα τον πνίξεις τον άνθρωπο!!
γιατί δεν προσπαθείς κι εσυ να κάνεις λίγο υπομονη...δεν είναι κάτι τραγικο...θέλει λίγο χαλαρά...αν χαλαρώσεις κι εσύ θα δεις ότι θα είναι πολύ καλύτερα έτσι...όσο για το άλλο μπορείς να του ζητήσεις ένα συγνώμη και ότι φέρθηκες υπερβολικά, απλά σου είχε λείψει πολύ και τα σχετικά γυναικεία που κάνουμε...ξέρεις..
xanax δεν παίρνεις? θυμάμαι καλά? δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με το φάρμακο...φάε κάτι, πιές και καμιά πορτοκαλαδίτσα...απο το ποτο είσαι έτσι σκατά..
13-02-2009, 13:44 #11
από τη μία είναι καλό που έχει ξεκαθαρίσει την θέση του απέναντί σου αλλά από την άλλη δεν πρέπει να καταλάβει και εσένα;πως έχεις ανάγκη από περισσότερη επαφή...
13-02-2009, 13:47 #12
εντιτ...εγω μαρακι μου παντως αν ημουν στην θέση του για να σου πω και την αλήθεια μου...θα το είχα ρίξει στην τουαλέτα το κινητό και θα είχα τραβήξει και το καζανακι...τον μουρλανες παιδι μου με τα τόσα τηλέφωνα....αν σου το έκανε εκείνος πως θα αντιδρούσες...λογικό μου φαίνεται...χαλάρωσε και απόλαυσε το...μην μπαίνεις σε πρόγραμμα...άφησε τον εαυτό σου να χαρεί, μην το χαλάς αφου λες ότι φαινεται πολύ καλός,ΧΑΛΑΡΑ!!!
13-02-2009, 13:57 #13
δεν μπορεί να χαλαρώσει την καταλαβαίνω απόλυτα.θέλει κάθε λεπτό και στιγμή να το περνάει μαζί του να ξέρει τι κάνει με ποιον είναι με ποιον μιλάει.
είναι σαν μια οργανική ανάγκη που δεν μπορείς να την ορίσεις.πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι στην αρχή ίσως αργότερα ξεθωριάζουν λίγο τα πράγματα και βλέπεις πιο ξεκάθαρα αλλά τώρα δεν μπορείς να δεις τίποτα πέραν από το πρόσωπό του.
13-02-2009, 13:59 #14
Originally posted by Δοδις
εντιτ...εγω μαρακι μου παντως αν ημουν στην θέση του για να σου πω και την αλήθεια μου...θα το είχα ρίξει στην τουαλέτα το κινητό και θα είχα τραβήξει και το καζανακι...τον μουρλανες παιδι μου με τα τόσα τηλέφωνα....αν σου το έκανε εκείνος πως θα αντιδρούσες...λογικό μου φαίνεται...χαλάρωσε και απόλαυσε το...μην μπαίνεις σε πρόγραμμα...άφησε τον εαυτό σου να χαρεί, μην το χαλάς αφου λες ότι φαινεται πολύ καλός,ΧΑΛΑΡΑ!!!
αυτο μ ζητησε ο ανθρωπος να ηρεμησω κ ολα θα πανε καλα.αλλα δεν θα πανε.ξενερωσε μαζι μου μαλλλον.αλλα ρε κοριτσια οταν εινεαι μαζι μου μονο π δεν με τρωει αππο την λαχταρα του για μενα.
13-02-2009, 14:04 #15
αυτό δεν σε ανεβάζει λίγο;δεν σε κάνει να νιώθεις καλά;
τότε γιατί τέτοια απαισιοδοξία επειδή βρέθηκες σε μια στιγμή αδυναμίας και έκανες μια απερισκεψία;είσαι άνθρωπος και έχεις δικαίωμα να κάνεις και λάθη.
ουδείς άσφαλτος όπως λέει και η λαίδη....
μην σκέφτεσαι πως δεν θα πάνε καλά τα πράγματα σκέψου θετικά και θα δεις που όλα καλώς θα έχουν....
και στο εύχομαι ολόψυχα....
ζήσε το λοιπόν όπως εσύ νομίζεις αφέσου και ζήσε το......
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία