Results 1 to 7 of 7
-
18-02-2009, 21:59 #1
οικογενειακη μοναξια μεσηλικων η μελαγχολια
Γεια σας ,, σε όποιον με διαβάσει
πρωτη μου φορα που λαμβανω μέρος σε φορουμ. νοιοθω την αναγκη να μιλήσω σε κάποιον που να με ακούσει. έχω παραφράσει το τραγούδι του .... (χάνω συχνά προς στιγμή τη μνήμη μου ) και συγοτραγουδάω ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ Ν ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ.
Γράφω για να με διαβάσω και για να μιλήσω σε κάποιον. Σκέφτηκα να επισκεφθώ έναν ειδικό αλλά και πάλι σκέφτομαι ... να πληρώσω για να μιλήσω, για με ακούσουν. Είναι δυνατόν....
Υπάρχει και το οικονομικό στη μέση.
Νοιόθω χάλια, μελαγχολικά όταν είμαι σπίτι. Μου έρχεται να ανοίξω την πόρτα και να φύγω που να πάω όμως και έτσι κάθομαι στο computer και στο ιντερνετ πλήτοντας περισσότερο ακόμα. Ο σύζυγος στην τηλεόραση του έχω πολλά χρεωμένα.....
Ενώ έξω όλοι, φίλοι, συνάδελφοι, παιδιά (δεν ζουν μαζί μου) πιστεύουν ότι είμαι μια χαρά. έλα ντε ....
Γυρνάω στο σπίτι μετά τη δουλειά και με περιμένει ένας σύζυγος κατα τα άλλα καλός ... αλλά πλήτω θανάσιμα...
Να σταματήσω εδώ..... Βλέπουμε αργότερα..
Να συστηθώ γιαγιά56 από Θεσσαλονίκη.
Ποιος με διαβάζει ? με ποιον θα μιλήσω άραγε ........
- 18-02-2009, 22:26 #2
Καλως ήρθες . Θα σου έλεγα κοιτα τα θετικα. Εχεις συζηγο, παιδια, φιλους και συναδελφους οπως λες. Ξερω ατομα που ειναι μεσηλικες και πραγματικα μονοι. Πιστευω εισαι σε καλυτερη θεση απο αυτους μην τα βλεπεις ολα μαυρα.
18-02-2009, 22:29 #3
Μα τι στο καλό μεσήλικας και πράσινα άλογα ? Τι θα πει γιαγιά56 ? Το 1956 γεννημένη ή 56 χρονών? Ότι από τα δύο νάναι, που το \'δες το μεσηλίκι ? Είμαι 48 και έχω μια ζωή μπροστά μου, έτσι νοιώθω κι έτσι είναι....
Γιατί τόση μαυρίλα ?.....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
18-02-2009, 22:31 #4
..α και κάτι άλλο...
Άνοιξες 3 θρεντ με το ίδιο θέμα....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
18-02-2009, 22:41 #5
γεια σας
οντως ανοιξα τρια πως τα λες δεν γνωριζω τα τεχνικα των φορουμ
οντως ειμαι και συχνα νοιωθω νεα εχω και οτι πολλοι θα θελαν αλλα οι ωρες στο σπιτι ειναι πολλες και ο συζυγος θεωρει οτι ειναι φυσιολογικο να νοιωθω χαλια γιατι κουραζομαι οχι δεν ειναι αυτο... γ...
θελω και γω δεν ξερω τι......
18-02-2009, 22:47 #6
Πολλές φορές το να νιώθεις μόνος όταν είσαι μαζί με άλλους είναι χειρότερο από όταν είσαι πραγματικά μόνος..
Έχεις μιλήσει με το σύζυγό σου γι\' αυτά που νιώθεις?...όσο περνάνε τα χρόνια οι άνθρωποι επαναπαύονται στις σχέσεις τους, τους παρασύρει η ρουτίνα της καθημερινότητας..κάνε μία προσπάθεια να τον ταρακουνήσεις!
Εσύ εκτός από δουλειά και σπίτι έχεις άλλα ενδιαφέροντα?λέγοντας ότι πλήττεις θανάσιμα μου δίνεις την εντύπωση ότι διψάς να κάνεις πράγματα...έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς με ένα χόμπυ?θα σου κάνει καλό να κάνεις κάτι δημιουργικό εκτός σπιτιού, που να σου προσφέρει ευχαρίστηση!
και κάτι άλλο: είσαι νέα για να αποκαλείσαι γιαγιά! η δική μου γιαγιά αμφιβάλω αν γνωρίζει την ύπαρξη του internet!!!
18-02-2009, 23:17 #7
Οντως ειμαι νεα οντως ειμαι γιαγια εκανα την κορη μου στα 22 ευτυχως αυτη απεκτησε παιδι στα 34 !
Οντως ολα καλα απο βιτρινα αλλά μέσα τι γίνεται
Τα hobby dear δεν μπορεις να τα κανεις πάντα μόνη και ειδικά όταν νοιωθεις down !
και τι που δουλεύω και τι που διαβάσω με ποιον να μοιραστώ τα συναισθηματα τις ημέρας
με ποιον να πάω σινεμα άντε μια μέρα με την τάδε την άλλη με την δίνα, δεν μπορούν να βγαίνουν πάντα χωρίς τους άνδρες τους- με τον δδικό μου μόνο ταβέρνα ή στα παιδιά - με ποιον να παω να δω το μαχαιρίτσα που ήρθε στη θεσσαλονίκη - με ποιον να πάω στα τσιγγάνικα βιολια που θα έρθουν το σαββατοκύριακο στο μεγαρο μουσική
έχω μιλήσει στον άνδρα μου καλά μου λέει άμα θες πάμε...... ευχαριστώ τη μια - ευχαριστώ την΄άλλη - δεν θέλω χάρες θέλω μοιρασιά συναισθημάτων θέλω σύμπνοια ....
αυτά μόνο
After all tomorrow is another day... και ισως να ξερεις γαλλικά tout les matins du monde sont sans retour : όλα τα πρωινά του κόσμου είναι δίχως γυρισμό (ανεπανάληπτα)!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....