Μοναξιά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Μοναξιά

Senior Member
    Nai , ειμαι μοναχικος , αλλα μοναξια δεν αισθανομαι .......εκτος αν βρω τον -ην καταλληλο συντροφο , που δεν υπαρχει , συμφωνα με μελετη , ο ερωτας κρατα κατα Μ.Ο. 30 μηνες , μετα τα κεφαλια μεσα .........
    μπορει και να μην ειναι ετσι, αλλα τοχω βιωσει, ο ερωτας των 30 μηνων .......και δεν θελω ναχω οπως τωρα υποχρεωσεις και δεσμευσεις , σε τιποτα κολοπαιδα , οπως βλεπω αυτα που βριζουν τους γονεις τους , κανω οτι θελω με τα αρκετα λεφτα μου .......ευτυχως ειμαι ελευθερος ........
    χαιρομαι που δεν ειμαι παντρεμενος , ( ακομη ) ............................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Nai , ειμαι μοναχικος , αλλα μοναξια δεν αισθανομαι .......εκτος αν βρω τον -ην καταλληλο συντροφο , που δεν υπαρχει , συμφωνα με μελετη , ο ερωτας κρατα κατα Μ.Ο. 30 μηνες , μετα τα κεφαλια μεσα .........
    μπορει και να μην ειναι ετσι, αλλα τοχω βιωσει, ο ερωτας των 30 μηνων .......και δεν θελω ναχω οπως τωρα υποχρεωσεις και δεσμευσεις , σε τιποτα κολοπαιδα , οπως βλεπω αυτα που βριζουν τους γονεις τους , κανω οτι θελω με τα αρκετα λεφτα μου .......ευτυχως ειμαι ελευθερος ........
    χαιρομαι που δεν ειμαι παντρεμενος , ( ακομη ) ............................
    Συμφωνώ..Την καλύτερη επιλογή έχεις κάνει.. Άργησα να το καταλάβω αλλά τελικά ένας άνθρωπος χωρίς γάμο είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Συμφωνώ..Την καλύτερη επιλογή έχεις κάνει.. Άργησα να το καταλάβω αλλά τελικά ένας άνθρωπος χωρίς γάμο είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος..

Συνηθως ......................................

Senior Member
    Τι μπορείς να κάνεις;
    Το μόνο που περνάει είναι από το χέρι μου είναι να μη κάθομαι κλεισμένος και να συναναστρέφομαι με κόσμο.
    Εφτασα όμως σε σημείο να μη πολύ θέλω να βγω και να το κάνω μόνο και μονο μπας και κάνω καμιά γνωριμία..
    Quote Originally Posted by Najiamou View Post
    Παθούσα κι εγώ. Σιγουρα τα ψυχοσωματικα οφειλονται εκει. Το περασα κι εγω αυτο. Τι πιστευεις οτι φταιει; Εχεις αναρωτηθει ποτε; Αν ναι,και εχεις βρει την αιτια,εκανες κατι για να αλλαξει ολο αυτο;
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Page 2 of 2 FirstFirst 12