Results 31 to 45 of 113
Thread: Πως να διαχειριστω την αδιαφορια
-
25-02-2020, 13:58 #31
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 25-02-2020, 16:21 #32
Είναι το αποτέλεσμα ότι κάνατε και κάνετε λάθη όλοι σας. Κατ' αρχάς γιατί της ζήτησες την άδεια να μπορείς να βλέπεις τον γιο σου που και που? Μεγα σφάλμα για κάτι το αυτονόητο.
Γενικώς δεν θα σταθώ πουθενά αλλού, από την στιγμή που δεν θέλει να έρχεται ο άντρας της σε επαφή με τους γονείς του είναι απλά απαράδεκτη. Για να μην πω τι είναι που δεν πήγε καν να δει τη μάνα της στο χειρουργείο. Απορώ δηλαδή αυτά δε τα διάβασαν οι άλλοι εδώ μέσα? Όχι ότι ο γιος σου είναι ο αθώος, σου είπα κύλισε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι.
Αγριευτηκα με αυτά που διάβασα επηρεασμένος και από το θέμα μιας κοπέλας που η σχέση της λέει δεν της επιτρέπει να βλέπει τους δικούς της μια φορά τον μήνα ξέρω γω και ρωτάει τι να κάνει αν την αγαπάει και μάλλον τα κάνει επειδή είναι οριακος, αντί να ανοίξει τη πόρτα και να του δώσει μια κλωτσιά να φύγει.
Αυτά που λες αλλά... εσύ δεν έχεις καμία δουλειά να επεμβεις ούτε και να στοχοποιήσεις τη νύφη, υπάρχει και ο γιος σου που ευθύνεται. Οπότε θελήσουν και οοοοοταν ποτέ τα βρουν μεταξύ τους, θα έρθουν και να σας δουν.
25-02-2020, 18:25 #33
Η απαντηση σας περιεχει λογικη κ ευγενεια κ σας ευχαριστω.
Το τι ειπα,τι δεν ειπε,τι εκανα κ τι δεν εκανε ,ειναι πολλα.Συμπερασματα ολοι βγαζουμε ευκολα,τα γραπτα παροδηγουν.
Δεν εχω την απαιτηση να βρητε δικαιολογητικα αλλα γραφτηκαν κατεβατα με παραποιημενα τα λογια μου κ χειμαρρο κατηγοριων.
Υπαρχουν χαρακτηρες πολλοι.Ολοι οι γονεις με λογια κ πραξεις προσπαθουν να διδαξουν τα παιδια τους.Αδυνατω να δεχθω τα γραφομενα απο μια προλαλησασα πως τα παιδια γινονται γαιδουρια αν τα εχουμε μεγαλωσει σαν γαιδουρια.
Αυτο ηταν προσβλητικο αλλα το προσπερνω.
Υπαρχουν πολλα επιχειρηματα αλλα δεν θελω να επεκταθω.
Κ οι δυο τους οπως ειπατε κ.Γιωργο ειναι ιδιοι.Αυτο μου το ειπε καποτε κ η μητερα της.
Εξ ολων διαβασα κατεληξα στο συμπερασμα πως αιτια ολων ειμαστε εμεις οι γονεις.Ας ειναι ετσι.
Για μενα πια το θεμα εχει κλεισει.Θα μπουν ορια μη πω κ συνορα.Τερμα η εκμεταλλευση κ ο εμπαιγμος.Οποιος θελει να ερθει ας ερθει.Οποιος θελει να παρει τηλεφωνο ,ας παρει.Εγινα χαλακι να με πατουν,οχι για να κερδισω κατι αλλα νομιζα πως ετσι πρεπει να κανουν οι καλοι γονεις κ οι καλες πεθερες.
Οι περισσοτεροι φιλοι που μας ξερουν αυτο λενε,μακαρι ολοι να ειχαν τετοια πεθερικα.
Θα περασει κι αυτο,τι να κανουμε,ισως οπως ειπωθηκε εμμεσως ή κ ευθεως,εισρατουμε αυτο που μας αξιζει.
25-02-2020, 18:47 #34
Συγνωμη για την παρεμβαση,δεν ειμαι δικηγορος της Ελισαβετ αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αντιμετωπισατε μια διαφορετικη αποψη ως κατηγορια η προσβολη.Ηταν η αποψη της,γραφετε σε ενα δημοσιο φορουμ και δεν σας αρεσε η αποψη της,καλως.Απο κει και περα,προσωπικα
δεν ειδα κανενα χειμαρο κατηγοριων,ουτε καποια προσβολη και δεν καταλαβαινω γιατι το εισπραξατε ετσι.
25-02-2020, 20:12 #35
Η Ελισάβετ θεωρεί και όχι άδικα ότι το προκάλεσε και κυρια εδω. Ότι δεν είναι δηλαδή τόσο γαϊδούρα η νυφη αλλά κάτι είδε. Θα συμφωνούσα αλλά τώρα δεν μπορώ, διότι είναι όντως μεγάλη γαϊδούρα που δεν πήγε να δει τη μάνα της στο νοσοκομείο, δείχνει ωμή κακία και τίποτε άλλο. Μετά από αυτό η γυναίκα απλά μισεί τους πάντες. Τώρα τι ψυχολογικά κρύβονται από πίσω και τι και πώς δε με απασχολεί και δεν θα πρέπει να απασχολεί κανέναν, εκτός από ειδικούς.
Για να κατανοήσεις τι λέω, εάν κάποια σχέση μου μου πει δεν πάω να δω τη μάνα μου στο νοσοκομείο, θα είναι και η τελευταία φορά που θα με δει και δεν με ενδιαφέρει ο λόγος.
25-02-2020, 20:40 #36
απ οτι καταλαβα, η εξαφανισμενη επικοινωνια, ειναι επισκεψεις τουλαχιστον μια φορα τον μηνα.
το αν αυτο ειναι λιγο η πολυ αφορα τον καθενα προσωπικα.
εμενα μου φαινεται μια χαρα συχνοτητα για επισκεψη στα πεθερικα μου το μια φορα τον μηνα, και μαλιστα συχνη μπορω να πω...
αν η δικη σας αναγκη ειναι για καθε μερα η καθε βδομαδα, ειναι κατι προσωπικο. δεν σημαινει οτι μια φορα τον μηνα ειναι "εξαφανιση" και "αδιαφορια".
απο εκει και περα, αλλο το ζευγαρι μαζι και η νυφη με τα πεθερικα κι αλλο το παιδι με τον γονιο. αν το παιδι θελει να δει τους γονεις του, μπορει να παει και μονο του να τους δει. γιατι πρεπει να ειναι πακετο; σιαμαιοι ειναι;
γιατι δεν αναρωτιεστε γιατι δεν ερχεται συχνοτερα το παιδι σας να σας δει, χωρις την γυναικα του; και σ αυτο εκεινη φταιει; θεωρειτε πως του το απαγορευει;
γιατι εγω θεωρω οτι δεν θελει εκεινος και δεν ερχεται...
πολυ καλα θα κανετε αν σταματησετε τις παροχες αν δεν τις κανετε με την καρδια σας. αυτα δεν ειναι ανταποδοτικα, ουτε εκβιαστικά, οπως σας ειπα. ουτε εσεις πρεπει να δινετε για να τους κρατατε κοντα σας, ουτε εκεινοι να χρειαζονται "καλουδια" για να ερθουν να σας επισκευθουν.
ο,τι χρειαζονται ας το φιαχνουν/αγοραζουν μονοι τους.
αλλα επιμενω κι επαναλαμβανω, οτι την συχνοτητα επισκεψεων του παιδιου σας, πρεπει να την συζητατε και να την περιμενετε απο το παιδι σας και οχι να το καταλογιζετε στην νυφη σας.
25-02-2020, 20:57 #37
Καταλαβα πολυ καλα τι εννοει η Ελισαβετ και εθεσε πολυ ωραια τις αποψεις της.Δεν χρειαζεται να κατανοησω τι λες,βγαινουμε εκτος θεματος.Δεν ξερω τι σχεση εχει η κοπελα με τους γονεις της για να την κρινω,δεν ειναι θεση μου.Αν ανοιξει θεμα η νυφη τοτε ,να της πουμε την γνωμη μας αλλα δεν ανοιξε.Στην θεματοθετρια μπορουμε να πουμε την γνωμη μας ομως κι αν δεν της αρεσει ...καλως... οπως ειπα και παραπανω,αλλα προσβολη εγω απο την Ελισαβετ δεν ειδα πουθενα.
25-02-2020, 21:00 #38
Μα μου το δηλωσε ο γιος πως χωρις τη γυναικα του δεν προκειται ναρθει.Αν δεν μπορει εκεινη απλα δεν θα ερχονται.
Μαλιστα αργα το καταλαβα πως οταν τυχει να μιλαμε στο τηλεφωνο εχει ανοιχτη ακροαση.
Ουτε μια φορα δεν σηκωσε εκεινη το τηλεφωνο.
Κλεινω τη συζητηση,δεν βγαινει ακρη.Τα παιδια πρεπει να εχουν μεγαλο προβλημα μεταξυ τους.
Εως οτου το λυσουν θα ζουμε αυτη τη νοσηρη κατασταση.
Κ η μιση ωρα καθε μηνα ας γινει μιση καθε τρεις μηνες.Καιρος να δουμε τους εαυτους μας.
Ευχαριστω ολους.
25-02-2020, 21:42 #39
Remedy δεν είναι θέμα συχνότητας, είναι ότι και μια φορά τον μηνα να πανε θα το κανει τελειως σαν αγγαρεια μονο και μονο επειδη ειναι πεθερα. Η γυναικα αυτή δεν δίνει του Άγγελου της νερό στο υπογράφω. Μη παρεξηγηθώ κιόλας, και όποιος άντρας δείξει αρνητική στάση χωρίς σοβαρο λόγο προς τους γονείς της γυναίκας του, ειναι αχρηστος και απολιτιστος.
25-02-2020, 22:28 #40
Θα σου πω κ.Γιωργο σχετικα με αυτο που εγραψες.
Εκανα φυσιοθεραπειες κοντα στο σπιτι τους.Η νυφη ειχε αδεια αρκετες μερες.Ηξερε πως περνουσα μπροστα απο το σπιτι τους.Μια μερα της ειπα πως μετα τη θεραπεια θα περασω να τη δω.Κοντεψε να πνιγει.
Ο ανδρας μου με αφησε κ εφυγε.Δεν θελει να παταει εκει.Εκατσα μαζι της 1.5 ωρα.Της ζητησα ενα ποτηρι νερο κ με αυτο πορευτηκα.
Θα μου πεις πεινουσες?Μα κ να πεινουσα δεν θα τολμουσα να ζητησω κατι.
Κ πολλα αλλα που μονο ντροπη φερνουν.
Μεσα ομως απο ολα τα μηνυματα που ελαβα καταλαβα πολλα.Δεν φταινε βρε παιδια παντα οι πεθερες.Καποια ειπε πως ανταγωνιζομαι τη νυφη.Ελεος ,δεν ειμαι ανισορροπη.
Στη ζωη μας πρεπει να εκτιμουμε μερικα πραγματα.
25-02-2020, 22:46 #41
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
25-02-2020, 22:49 #42
Συγγνώμη ρε Γιώργο εσύ αυτό που το είδες? Που αναφέρθηκε πως η νύφη δεν αφήνει τον άντρας της να βλέπει τους δικούς του; Αυτό είναι απλά μια υπόθεση της θεματοθέτριας που επειδή είναι μάνα...φυσικά και θα υποθέσει αυτό αντί να κάτσει να σκεφτεί γιατί το παιδί της την έχει γραμμένη.
Αλλά εγώ να σου πω πως είναι έτσι. Ας κάνουμε αυτή την υπόθεση εργασίας. Θα ερχόταν δηλαδή εσένα μια γυναίκα και θα σου λέγε ότι δεν σου επιτρέπω να βλέπεις τους δικούς σου και συ θα λεγες "α ναι οτι πεις αγαπη μου" ???? Πάμε καλά δηλαδή;;;; Το κάνει αυτό φυσιολογικός άνθρωπος που έχει νορμαλ σχέσεις με τους δικούς του; Εμένα αν ερχόταν ο σύντροφος μου και το λεγε αυτό θα του λεγα να παει να δει αν ερχομαι. ΑΝ λοιπόν ένας άντρας έχει φτάσει σε αυτό το σημείο εξάρτησης από την γυναίκα του....ΑΝ λέμε, τότε κάποιος τον έκανε εξαρτημένο. Ποιος λες να τον έκανε εσυ;;;;
Επίσης το γιατί δεν πήγε να δει τους γονείς της...είναι άλλο θέμα και δεν ξέρουμε σε τι συνθήκες μεγάλωσε, τι σχέση έχει με τους δικούς της...δεν ξέρουμε τίποτα. Ξέρεις εσύ ρε Γιώργο αν δεν την βιάζε ο πατέρας της πχ κ η μάνα της τον κάλυπτε;; Θα έφταιγε και σε αυτή την περίπτωση η κοπέλα αν δεν πήγαινε να τους δει; Ή μήπως το ξέρει η θεματοθέτρια;
25-02-2020, 23:02 #43
Λυπάμαι που η άποψη μου σου φάνηκε προσβλητική. Ο σκοπός μου δεν ήταν να προσβάλλω αλλά να σου δείξω μια άλλη οπτική μήπως και μπορέσεις και δεις δικές σου ευθύνες εκεί που δεν βλέπεις τίποτα. Μπήκες εδώ και ζήτησες γνώμες. Η γνώμη μου λοιπόν είναι πως τα παιδιά όντως δεν γίνονται γαιδούρια από μόνα τους. Κάποιος τα κάνει γαιδούρια.
Επίσης εξακολουθώ να πιστεύω πως βλέπεις ανταγωνιστικά την νύφη, την ανταγωνίζεσαι ακόμα και στα κιλά. Μπορεί να μην το κάνεις συνειδητά, αλλά το κάνεις.
Καταλαβαίνω πως δεν σου είναι ευχάριστη η άποψη μου, αλλά αυτή είναι. Αν μπορείς να κρατήσεις κάτι που θα σε βοηθήσει στην σχέση σου με τον γιο σου, κάντο, αλλιώς ξέχνα την. Η άποψη μιας άγνωστης στο ιντερνετ είναι, δεν τρέχει τίποτα.
25-02-2020, 23:06 #44
Δεν είναι ανισόρροπη όποια ανταγωνίζεται την νύφη της. Είναι πιο συνηθισμένο από οτι νομίζεις. Ακόμα και μανάδες ανταγωνίζονται τις κόρες τους. Δεν τις κάνει κακούς ανθρώπους. Ανθρώπους με άλυτα δικά τους θέματα τις κάνει που προσπαθούν ματαίως να κερδίσουν αγάπη και ενδιαφέρον.
25-02-2020, 23:06 #45
Εδω πρεπει να γελασω κ Ελισαβετ
Γραφετε με μεγαλο παθος,καλα κανετε.
Ο πατερας της ειναι ο λακες της μανας της.Σουζα στεκεται ο ερμος.Διδαχτηκε την τεχνη η νυφη μου.
Αν βεβαια ο πατερας της την βιαζε κι η μανα της τον καλυπτε,τι να πω.Σηκωνω ψηλα τα χερια.Αλλωστε τοτε θα ειχαμε περισσοτερα κοινα κ θα την αγαπουσα περισσοτερο.
Κ δεν μπορω να καταλαβω πως βγηκα χειριστικη μανα κ δεν ξερω τι αλλο.
Φυσικα απο την εποχη μας εχουν εκλειψει οι πονηροι,οι ψευτες,οι εκμεταλλευτες.Για ολα φταινε οι μαναδες κ οι πεθερες.
Εχω σκαρτο γιο κ τσιγκουνα νυφη.
Ουτε εμεις τον καναμε σκαρτο,ουτε εκεινη αφιλοξενη κ τσιγκουνα οι γονεις της.
Καληνυχτα σας κ ας κλεισει το θεμα.