Νομίζω ότι θα μου συμβεί κάτι κακο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Gia66 View Post
    Όταν δεν κοιμάμαι γίνομαι παρανοϊκή γι'αυτό αγχώνομαι...κολλάει το μυαλό μου τελείως...Μα δύο μέρες σερί να μην κοιμάμαι?Είναι φυσιολογικό αυτό;Σας έχει τύχει?
    Δεν κοιμάσαι γιατί πήρες από φόβο κάτι που μόνο καλό θα σου κάνει.. Θέλω αν μπορείς να απαντήσεις τις ερωτήσεις που θα σου κανω έτσι ώστε να σε ηρεμήσει λίγο το θέμα "ψυχολογου".

1. Γιατί αποφάσισες να πας ψυχολογο;
    2. Τι περιμενεις να κερδίσεις από την ψυχοθεραπεία;
    3. Τι σε τρομάζει;
    4. Έχεις κάποιες απορίες όσο αφορά αυτή την "διαδικασία";
    5. Ποια γνώμη έχεις για αυτούς που κάνουν ψυχοθεραπεία;

Senior Member
    Τελικά πήγα παιδιά..μιλησα και με ψυχολόγο και με ψυχίατρο γτ μου έγραψε Ζαναξ για δύο μέρες ίσα ίσα να μπορέσω να κοιμηθώ.Με την ψυχολόγο μου άρεσε η συζήτηση και της είπα τους φόβους μου και με διαβεβαίωσε ότι λύνεται το θεμα.Αυτοι που κάνουν ψυχοθεραπεία καλά κάνουν γιατί όπως κατάλαβα μέσα και από την δική μου περίπτωση ότι όσο δυνατός και να είσαι κάποια στιγμή φτάνεις σε τέλμα.Και κακώς που το άφησα να περάσει τόσος καιρός...
    Dear God i don't know what the future holds but I'm counting on you.

george1520
    Guest
    Τελικά πήγα παιδιά..μιλησα και με ψυχολόγο και με ψυχίατρο γτ μου έγραψε Ζαναξ για δύο μέρες ίσα ίσα να μπορέσω να κοιμηθώ.Με την ψυχολόγο μου άρεσε η συζήτηση και της είπα τους φόβους μου και με διαβεβαίωσε ότι λύνεται το θεμα.Αυτοι που κάνουν ψυχοθεραπεία καλά κάνουν γιατί όπως κατάλαβα μέσα και από την δική μου περίπτωση ότι όσο δυνατός και να είσαι κάποια στιγμή φτάνεις σε τέλμα.Και κακώς που το άφησα να περάσει τόσος καιρός...
    Ηρέμησες καθόλου?

ntinti
    Guest
    Μπράβο είδες μέσα από την συζήτηση μαζί τους νοιώθεις καλύτερα!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ηρέμησες καθόλου?
    Η αλήθεια είναι ότι τώρα νυστάζω του θανατα....μου έρχεται να πέσω στο κρεβάτι και να κάτσω εκεί μια εβδομάδα..Θα περιμένω λίγο ακόμα και μετά θα πάρω μισό Ζαναξ να πέσω να ξεραθω..ευτυχώς έτυχε καλή περίπτωση και της ψυχολόγου και του ψυχιάτρου,πολύ συζητησιμοι και φιλικοί..είχα και ένα άγχος μην έπεφτα σε τίποτα τέρατα που δεν μιλιούνται...Έκλεισα και ραντεβού για έναν πλήρη καρδιολογικό έλεγχο πάλι (αν και μου το απαγόρευσαν γιατί μου είπαν ότι μπαίνω σε φαύλο κύκλο) πιο πολύ για να δω την μιτροειδη μου μην έγινε καμία ζημιά με τόση ταχυκαρδία

Antonis8
    Guest
    Νωρις είναι για να πάρεις τώρα το ζαναξ. Εκτος του οτι αν κοιμηθεις τωρα, θα ξυπνησεις το βραδυ και μετα θα μεινεις παλι αυπνη. Μεινε ξυπνια μεχρι το βραδυ και πεσε γυρω στις δεκα για να φτιαξει ο υπνος σου.

Εμένα όταν πήγαινα σε ψυχολόγο δεν μου είχε απαγορεύσει να πηγαίνω σε γιατρούς. Αλλά όσο έκανα ψυχοθεραπεία είχα μεγάλο θέμα με τον ύπνο,μόλις σταματησα,σταμάτησε και το πρόβλημα και κοιμόμουν κανονικά και χωρίς ζαναξ.

Πόση ταχυκαρδία; Δεν γίνεται τόσο απλά θέμα, εγώ με την ορθοστατική κάνω υπερήχους συχνά και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μέσο όρο παλμών είναι αυτό που μετράει και που αξιολογούν και αυτό φαίνεται σε χολτερ. Εγώ έχω δυο φυσηματα (όχι πρόπτωση,δύο μικρές ανεπάρκειες σε βαλβίδες). Όταν είχα κρυώσει είχα ακόμα και καθιστός 100 παλμούς και μου είπε ο καρδιολόγος μου ότι θα το αξιολογήσει μόνο αν συνεχίζει ασταμάτητα για ένα μήνα. Θέλω να ξαναβάλω χολτερ γιατί φοβάμαι ότι έχει ανέβει ο μέσος όρος μου, αλλά προς το παρόν ψάχνω άλλα πράγματα. Κάνω συχνά καρδιογραφηματα ωστόσο και βγαίνουν πάντα νορμάλ. Τελευταίο υπέρηχο είχα κάνει πριν ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες σκέφτηκα να πάω γιατί έχω συνέχεια κάτι περίεργους κτύπους,όχι έκτακτες, περισσότερο σαν φτερουγίσματα ταχυκαρδίας. Αλλά δεν έχω πάει ακομα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Νωρις είναι για να πάρεις τώρα το ζαναξ. Εκτος του οτι αν κοιμηθεις τωρα, θα ξυπνησεις το βραδυ και μετα θα μεινεις παλι αυπνη. Μεινε ξυπνια μεχρι το βραδυ και πεσε γυρω στις δεκα για να φτιαξει ο υπνος σου.

Εμένα όταν πήγαινα σε ψυχολόγο δεν μου είχε απαγορεύσει να πηγαίνω σε γιατρούς. Αλλά όσο έκανα ψυχοθεραπεία είχα μεγάλο θέμα με τον ύπνο,μόλις σταματησα,σταμάτησε και το πρόβλημα και κοιμόμουν κανονικά και χωρίς ζαναξ.

Πόση ταχυκαρδία; Δεν γίνεται τόσο απλά θέμα, εγώ με την ορθοστατική κάνω υπερήχους συχνά και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Το μέσο όρο παλμών είναι αυτό που μετράει και που αξιολογούν και αυτό φαίνεται σε χολτερ. Εγώ έχω δυο φυσηματα (όχι πρόπτωση,δύο μικρές ανεπάρκειες σε βαλβίδες). Όταν είχα κρυώσει είχα ακόμα και καθιστός 100 παλμούς και μου είπε ο καρδιολόγος μου ότι θα το αξιολογήσει μόνο αν συνεχίζει ασταμάτητα για ένα μήνα. Θέλω να ξαναβάλω χολτερ γιατί φοβάμαι ότι έχει ανέβει ο μέσος όρος μου, αλλά προς το παρόν ψάχνω άλλα πράγματα. Κάνω συχνά καρδιογραφηματα ωστόσο και βγαίνουν πάντα νορμάλ. Τελευταίο υπέρηχο είχα κάνει πριν ένα μήνα. Τις τελευταίες ημέρες σκέφτηκα να πάω γιατί έχω συνέχεια κάτι περίεργους κτύπους,όχι έκτακτες, περισσότερο σαν φτερουγίσματα ταχυκαρδίας. Αλλά δεν έχω πάει ακομα.
    Πολύ ταχυκαρδία Αντώνη, τουλάχιστον 150 χτύπους γτ έχω εξαντληθεί...τώρα ειμαι εντάξει,πέσανε και χωρίς το Ζαναξ..Δεν νομίζω να έπαθα κάτι έστω και με τόσο γτ έχω ήπια ανεπαρκεια και αν γινόταν σοβαρή θα είχα από σήμερα τρεξίματα...πιο πολύ για να μου φύγει η ιδέα...έχω και καούρα υπερβολική και φοβάμαι ότι αυτή είναι η αιτία της ταχυκαρδίας...το simeco τίποτα δεν μου έκανε γαμωτο και έχει γεμίσει η κοιλιά μου αέρα,θέλω να ρευτω και δεν μπορώ χαχαχαχ..Ναι ξέρω τι εννοείς με τα φτερουγισματα είχα και εγώ μπόλικα,παραδόξως έκτακτες έχω πάρα πολύ λίγες...

Senior Member
    Σιμεκο παιρνω κ εγώ δεκαπέντε χρόνια στις πολυ μεγάλες καουρες όμως δε βοηθάει... Πήγαινε περπατά λίγο κανένα εικοσαλεπτο κ μετα κάτσε ξαπλωμένη θα δεις θα σ περασει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Σιμεκο παιρνω κ εγώ δεκαπέντε χρόνια στις πολυ μεγάλες καουρες όμως δε βοηθάει... Πήγαινε περπατά λίγο κανένα εικοσαλεπτο κ μετα κάτσε ξαπλωμένη θα δεις θα σ περασει...
    Όταν κάθομαι ξαπλωμένη εκεί να δεις πανηγυρι...μου ανεβαίνουν όλα τα υγρά πάνω και είναι λες και έχεις ανάψει αναπτήρα και μου τον έχεις βάλει στον λαιμό...η μαστίχα έχω ακούσει ότι κάνει θαύματα σε τέτοιες περιπτώσεις,θα δοκιμασω και θα σας πω

ntinti
    Guest
    Όταν κάθομαι ξαπλωμένη εκεί να δεις πανηγυρι...μου ανεβαίνουν όλα τα υγρά πάνω και είναι λες και έχεις ανάψει αναπτήρα και μου τον έχεις βάλει στον λαιμό...η μαστίχα έχω ακούσει ότι κάνει θαύματα σε τέτοιες περιπτώσεις,θα δοκιμασω και θα σας πω
    Πάρε φυτικά χαπάκια από μαστίχα Χίου ,τα παίρνει η κόρη μου και έχει δει μεγάλη διαφορά!

Antonis8
    Guest
    Έχω και εγώ μεγάλο θέμα με το στομάχι. Εκτός της αγωγής που παίρνω, παίρνω και φυτικά χάπια. Με μαστίχα είχα δοκιμάσει αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικά στο βάρος, αυτά που με βοήθησαν ήταν τα neo bioacid και τα ρεντουφλουξ. Βοηθάνε και στη χώνεψη και στο βάρος και στην παλινδρόμηση. Αλλιώς τσάι δυόσμο.

ntinti
    Guest
    Εγώ τα χάπια για το στομάχι τα παίρνω Μόνο όταν χρειαστεί να πάρω κάποιο αντιφλεγμωνωδες για παυσίπονο....
    Το μόνο που κάνει η μακροχρόνια χρήση τους είναι πολυποδακια γι αυτό και προσέχω παρά πολύ την διατροφή.
    Ξέρω ότι αν θα φάω σοκολάτα ,τηγανιτά και γενικά σάλτσες θα αρχίσουν και οι καουρες και ο πόνος...
    Άσε που τώρα την Άνοιξη είναι ο καιρός του ......

Senior Member
    Πήρα Ζαναξ τώρα το μεσημέρι....δεν με έπιασε τελικά το 0.5...

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εγώ τα χάπια για το στομάχι τα παίρνω Μόνο όταν χρειαστεί να πάρω κάποιο αντιφλεγμωνωδες για παυσίπονο....
    Το μόνο που κάνει η μακροχρόνια χρήση τους είναι πολυποδακια γι αυτό και προσέχω παρά πολύ την διατροφή.
    Ξέρω ότι αν θα φάω σοκολάτα ,τηγανιτά και γενικά σάλτσες θα αρχίσουν και οι καουρες και ο πόνος...
    Άσε που τώρα την Άνοιξη είναι ο καιρός του ......
    Δεν έχουν όλοι τα ίδια θέματα,γιατί δαιμονοποιεις συνέχεια τα χάπια; Προσωπικά έχω ελκη στον οισοφάγο,παίρνω αγωγή από τον Σεπτέμβρη. Οποτε προσπαθησα να τα κόψω ,μου έκανε πάρα πολύ άσχημα συμπτώματα το στομάχι. Περιμένω να δω μήπως μπορέσω να τα κόψω μόλις ξεκινήσω τα αντικαταθλιπτικά. Αλλά μόνο με αντιοξινα χωρίς αναστολείς,δύσκολα τα καταφέρνω για πάνω από δέκα μέρες.

Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Δεν έχουν όλοι τα ίδια θέματα,γιατί δαιμονοποιεις συνέχεια τα χάπια; Προσωπικά έχω ελκη στον οισοφάγο,παίρνω αγωγή από τον Σεπτέμβρη. Οποτε προσπαθησα να τα κόψω ,μου έκανε πάρα πολύ άσχημα συμπτώματα το στομάχι. Περιμένω να δω μήπως μπορέσω να τα κόψω μόλις ξεκινήσω τα αντικαταθλιπτικά. Αλλά μόνο με αντιοξινα χωρίς αναστολείς,δύσκολα τα καταφέρνω για πάνω από δέκα μέρες.
    αντωνη μπορεις να μου στειλεις μηνυμα προσωπικο να σε ρωτησω κατι που θελω για το στομαχι ?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast