Νομίζω ότι θα μου συμβεί κάτι κακο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 32 of 32
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Δεν έχουν όλοι τα ίδια θέματα,γιατί δαιμονοποιεις συνέχεια τα χάπια; Προσωπικά έχω ελκη στον οισοφάγο,παίρνω αγωγή από τον Σεπτέμβρη. Οποτε προσπαθησα να τα κόψω ,μου έκανε πάρα πολύ άσχημα συμπτώματα το στομάχι. Περιμένω να δω μήπως μπορέσω να τα κόψω μόλις ξεκινήσω τα αντικαταθλιπτικά. Αλλά μόνο με αντιοξινα χωρίς αναστολείς,δύσκολα τα καταφέρνω για πάνω από δέκα μέρες.
    Πότε δαιμονοπιησα άλλη φορά τα χάπια?
    Και φυσικά όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες....
    Και ο άντρας μου είχε 2 ελκοι έκανε θεραπεία με χάπια αντιβιωσεις ότι μπορείς να φανταστείς γιατί έκανε και γαστροραγια αλλά για 3 μήνες ,μετά Τέλος γιατί επανήλθε..
    Τώρα αν το στομάχι είναι από το άγχος πάλι τα παίρνεις το πολύ 3 μήνες και μετά τα σταματάς και προσεχείς με την διατροφή σου ..
    Τη μακροχρόνια χρήση δεν την συνιστούν ούτε οι γιατροί μετά πας σε ψυχοφάρμακα.

Quote Originally Posted by Gia66 View Post
    Πολύ ταχυκαρδία Αντώνη, τουλάχιστον 150 χτύπους γτ έχω εξαντληθεί...τώρα ειμαι εντάξει,πέσανε και χωρίς το Ζαναξ..Δεν νομίζω να έπαθα κάτι έστω και με τόσο γτ έχω ήπια ανεπαρκεια και αν γινόταν σοβαρή θα είχα από σήμερα τρεξίματα...πιο πολύ για να μου φύγει η ιδέα...έχω και καούρα υπερβολική και φοβάμαι ότι αυτή είναι η αιτία της ταχυκαρδίας...το simeco τίποτα δεν μου έκανε γαμωτο και έχει γεμίσει η κοιλιά μου αέρα,θέλω να ρευτω και δεν μπορώ χαχαχαχ..Ναι ξέρω τι εννοείς με τα φτερουγισματα είχα και εγώ μπόλικα,παραδόξως έκτακτες έχω πάρα πολύ λίγες...
    Tο ξερεις οτι η ταχυκαρδια μπορει να ειναι απο το στομαχι αμα εχεις φουσκωμα κτλΠ?

Page 3 of 3 FirstFirst 123