Results 76 to 90 of 216
Thread: Κορονοιος -Ψυχραιμια....
-
07-03-2020, 18:12 #76
- Join Date
- Oct 2019
- Posts
- 714
Εντάξει, ένα κρυωματακι είναι. Κάτσε μέσα δύο μέρες, πιες ζεστά και Όλα οκ. Ο πυρετός φτάνει στο υψηλότερο σημείο 4-6 το απόγευμα. Αν δεν έχεις τώρα, Όλα οκ! Εγώ αντίθετα νιώθω εδώ και μέρες κάτι ελαφρύ σε μύτη και λαιμό χωρίς συνάχι όμως. Υποθέτω ότι είναι ερεθισμός από τα πολλά διάφορα αντισηπτικά και αντιμικροβιακά σε σπίτι και δουλειά. Και στη δουλειά πλέον απολυμαίνουν συνεχώς και βρωμάει νοσοκομείο. Κουράστηκα.....
- 08-03-2020, 11:45 #77
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
Εγινε θεμα το αν ειναι σωστο να υπαρξει η θεια κοινωνια η οχι! λογο του κοροναιου! Ημαρτον!!Τοσες χιλιαδες χρονια υπαρχει αυτο το μυστηριο, εχει συναντησει τοσες θανατηφορες ασθενεις! τοσους λοιμους και ιους! σε εποχες πολυ πιο δυσκολες και δεν το σταματησαν! ,
Εξαλου ακομα και επιστημονικα αν το παρουμε το θεμα ,Aκουσα με τα δικα μου τα αυτια τον πατερ Φιλιππο στην Αχαρνων , να αναφεει οτι το υλικο απο το οποιο ειναι φτιαγμενο το κουταλακι αλλα και το δοχειο οπου υπαρχει μεσα η κοινωνια ειναι απο κραμα μεταλου οπου εχει μυκητοκτονο δυνατοτητες! επισης το κρασι ειναι αρκετους βαθμους αλκοολης ,αρα κι απο εκει υπαρχει προστασια αφου οπως ξερουμε το αλκοολ προστατευει καπως τον οργανισμο μας απο τον ιο. Ξεκαθαρισαι ομως οτι δεν ειναι οτι σταματαν καθε πυθανοτητα ,αλλα οτι μενουν πολυ λιγες πλεον. Γιια αυτο κι συμπληρωσαι πως εχει δωθει εντολη στις εκκλησειες να προσπαθουν οσο μπορουν οι ιερεις νσ μην ακουμπουν οσο μπορουν την πετσετσ μετσ.
Ακομα και οι πιο λεπτομερεις και σχολαστικοι ομως θα καθισηχασουν νομιζω αφου οΕΟΔΥ λεει πως δεν υπαρχει προβλημα κατα το μυστηριο.
08-03-2020, 13:51 #78
- Join Date
- Oct 2019
- Posts
- 714
Αφού ακόμα και ο ΕΟΔΥ καθησυχάζει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης από τη Θεία Κοινωνία αλίμονο μας. Να υπενθυμίσω ότι το μεσαίωνα το 1/3 του πληθυσμού στην Ευρώπη πέθανε από την πανώλη επειδή ο μοναδικός τόπος συγχρωτισμου τότε ήταν οι ναοί και όλοι έτρεχαν έντρομοι να προσευχηθούν και να κοινωνήσουν για σωθούν.
08-03-2020, 14:39 #79ntintiGuestΌλα τα λύσαμε η Θεία Κοινωνία έμεινε ....
Δεν σε υποχρεώνει κάνεις να πας να μεταλαβεις άλλωστε όταν το κάνεις πρέπει να το κάνεις από την καρδιά σου και με καθαρή ψυχη.
Είναι αμαρτία και μόνο που το σκέφτεσαι,απλά βρήκαν έδαφος τώρα να σπείρουν κι άλλο τα ζιζάνια τους...
08-03-2020, 19:07 #80
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Ειπα στη μανα μου να μην πηγαινει στην εκκλησια.
09-03-2020, 00:42 #81
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Ηπια νερο απο μπουκαλι εμφιαλωμενο που εφερε ο αδελφος μου. Με επιασε βηχας με φλεμμα ενω ημουν μια χαρα. Οποιοσδηποτε μπορουσε να το εχει αγγιξει,
09-03-2020, 01:00 #82
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 1,741
09-03-2020, 01:05 #83
- Join Date
- Sep 2016
- Posts
- 1,741
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι μεταδίδεται ο κορονοϊός μέσω της Θείας Κοινωνίας και κατηγόρησε τον ΕΟΔΥ.
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και χαρακτήρισε επικίνδυνη την Θεία Κοινωνία, ως προς την εξάπλωση του κορονοϊού. Μάλιστα, κατηγόρησε ανοιχτά τους ιερείς που ισχυρίζονται πως ο ιός δεν μεταδίδεται μέσω της Θείας Κοινωνίας. Ακόμη, μίλησε για λάθος του ΕΟΔΥ για το κρούσμα στην Αμαλιάδα.
Επιπλέον, επισήμανε τα κρούσματα κορονοϊού στην Αμαλιάδα πως «40 συνάδελφοι είναι σε καραντίνα. Μπορεί να έχουμε πάρα πολλά κρούσματα στην Ελλάδα, πρέπει να θωρακίσει χθες η κυβέρνηση το υγειονομικό μας σύστημα. Εκτός από τον κίνδυνο να μειωθεί το προσωπικό στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού, οι 100 κλίνες ΜΕΘ παραμένουν κλειστές, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό».
Μάλιστα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας, ότι «θα πρέπει να υπάρχει περισσότερος έλεγχος στα νησιά, γιατί αν βρεθεί κρούσμα στη Μόρια, θα πρέπει να τεθεί όλο το νησί σε καραντίνα».
09-03-2020, 11:17 #84
- Join Date
- Aug 2009
- Location
- Terabithia Nova
- Posts
- 3,299
Δυστυχως ακομη και καθηγητικα υποκειμενα, υποτιθεται σχετικα με αντικειμενα, βγηκαν και βγαλαν την θεια κοινωνια θαυματουργη. Σε αλλη χωρα, θα ειχαν ηδη κινηθει διαδικασιες για καταργηση μονιμοτητας/tenure των αλλα ενταξει, μην ξεχναμε και ποιος εδωσε στον κοσμο το φως της γνωσης-
μωρε το μυαλο τους και μια λιρα... Μην αρχισω καλυτερα δεκατιανατικα."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
09-03-2020, 13:44 #85
- Join Date
- Mar 2018
- Posts
- 2,666
Χαλασε και ο καιρος. Αυτο ευνοει τον ιο.
09-03-2020, 18:59 #86
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
δεν υπαρχει ουτε ενας επισημος κρατικος επιστημονας η φορεας οπου να λεει με αποδηξεις η εστω με ενδηξεις οτι η θεια κοινωνια ειναι φοβος μεταδωσης του ιου! Εδω η υπευθυνη και μια απο τις πιο αναγνωρισμενες ανοσιολογος επιστημονας της χωρας ειπε πως θα παει και η ιδια και οτι εν εχεις πιστη ο κινδυνος φευγει! Κατις που εχει αποδηξει η ιστορια οτι ειναι ετσι!
Προσωπικα δεν θα κοινωνισω διοτις δεν προλαβαινω! αλλα θα ελεγα να πανε , οποιος θελει κι πιστευει ειναι ελευθερς να κανει οτι θελει! διοτις η δυναμη της πιστης ειναι πανω απο ιους και απο καρκινους! , εχουν γινει πολλες φορες θαυματα, ανθρωποι με καρκινο σε τελευταιο σταδιο κι γιατρευτικαν θαυματουργα! αρα??
Οποιος θελει παει οποιος δεν θελει δεν παει! Δεν καταλαβαινω το μενος αυτων που δεν θελουν ,να πανε, που νομιζουν οτι υπαρχει φοβος! τι τους ενδιαφερει το τι θα κανουν οι αλλοι? ελευθερια δεν εχουμε?
09-03-2020, 19:18 #87george1520GuestΌπου αγγίζουν τα χέρια μας, το στόμα μας αφήνουμε μικρόβια.. Ας σταματήσει η καραμέλα με την θεία κοινωνία. Πριν λίγες μέρες άκουσα στην τηλεόραση ένα ιερέα να λέει ότι όσοι πιστεύουν στον Θεό δεν θα κολλήσουν τον ιό.. Τέτοια ακούω και νευριάζω..
Ας μιλάμε με λογική και όχι με ότι μας έρθει στο κεφάλι.
09-03-2020, 19:41 #88
- Join Date
- Jan 2020
- Posts
- 1,116
Αχ πες εσυ για μενα μην ριξω καμμια καντηλα τωρα!
09-03-2020, 19:54 #89
- Join Date
- Apr 2011
- Location
- athens
- Posts
- 4,129
νομιζω οτι η γυναικα οπου ειναι βραβευμενη ως απο τις καλητερες επιστημωνες σε μεταδιδομενες ασθενειες και ιους ειναι καλητερη απο εμας! ,αυτης την κουβεντα αναφερα! τυποτα δικο μου!
Αλλα δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα οσων δεν θελουν η οσων ειναι αντι στον χριστο? εξαλου αυτοι πωτες δεν θα κοινωνουσαν!! μην βρηκαν ευκρει να χτυπησουν την ορθωδοξια? "πατερ,Γεωργιος "
09-03-2020, 19:58 #90george1520GuestΔεν είπα πουθενά αν πιστεύω ή όχι. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο.. Να μιλάμε με λογική και όχι να τραβάμε κάτι από τα μαλλιά..
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία