Results 121 to 135 of 216
Thread: Κορονοιος -Ψυχραιμια....
-
11-03-2020, 11:52 #121Antonis8Guest
Δεν θα το ελεγα, ο καθένας μπαινει και λέει τη βλακεία του. Προσωπικα έχω ξαναδιαβασει τις απόψεις του Μακ, ίσως καποιοι δεν εχουν καλή παρατηρητικότητα και δεν μπορουν να εντρυφησουν σε χαρακτήρες μέσω γραπτων.
Το ότι είμαι άθεος πχ, το έχω αναφέρει και σε άλλο θέμα κλπ. Δεν βλεπω καινούργιες πληροφορίες στο παρον θέμα εκτός του παραληρηματος του giorgospanou που προσωπικα δεν τον έχω πετυχει σε άλλο θέμα γιατί γράφω κυρίως σε άλλη ενότητα.
- 11-03-2020, 12:26 #122
Το αν εσύ συναναστρέφεσαι με "υποτιθέμενους οικογενειάρχες που είναι η χειρότερη φάρα" αυτο δεν σου επιτρέπει να κάνεις γενικεύσεις..
Αν έχουν μύξες μην τα κοιτάς και αν κάνουν θόρυβο μην τα ακούς..
Προσωπικά αν κάποιος μου μίλαγε έτσι για τα δικά μου τα παιδιά θα τον ειχε πάρει και θα τον είχε σηκώσει..Δεν πήρα την άδεια κανενός για να κάνω τα παιδιά μου..
Μία φορά έτυχε να είμαι σε ενα μέρος με κόσμο..Μια "κυρία" μου είπε να μαζέψω το παιδί μου γιατί έκανε θόρυβο και ενοχλήθηκε.. Της απάντησα: "Κυρία μου εδώ είναι ένα μέρος που συχνάζουν οικογένειες με παιδιά.. Ηρεμία έχει μόνο στο νεκροταφείο" ...
Αυτά Αντώνη..Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
11-03-2020, 12:32 #123Πες το μου και αυτόGuestΗ κατάσταση με τα παιδιά εχει όντως ξεφύγει. Δουλεύω σε μαγαζί που βλέπω πολλες οικογένειες καθε μέρα και όλα τα χρόνια στην δουλειά μου το παρατηρώ.. Έρχονται οι γονεις να πιουνε τον καφέ τους και τα παρατάνε με ενα ταμπλέτ η τα αφήνουν να γυρνανε δεξιά και αριστερά ενοχλώντας τους πάντες και πολλες φορές καταστρεφοντας και την περιουσία του αλλου λέγοντας "ε παιδιά είναι θα κάνουν ζημιές". Ναι να κάνουν στο σπιτι ΣΟΥ που τα πληρώνεις εσύ, όχι στην περιουσία του άλλου.. Έχουν πυρετό και ιώσεις και τα βγάζουν εξω μαζι τους για βόλτα. Ναι έχει ξεφύγει η κατάσταση συμφωνώ..πάει ο άλλος να φάει, να πιει καφε, να κάνει μπάνιο στην θάλασσα και πρέπει να ανεχεται τα πάντα επειδή ειναι παιδιά και μικρά. Και οι γονείς αραχτοι πίνουν καφέδες!!
11-03-2020, 12:39 #124george1520GuestΡε δεν πάτε καλά εδώ μέσα..
Ο ένας λέει ότι δεν μεταδίδεται ο ιός με την θεία κοινωνία (έχω εγώ τον ιό αφήνω τα σάλια μου εκεί και έρχεταιο αλλος αμέσως μετά αλλά δεν κόλλα), ο άλλος λέει ότι τον ιό τον φοβούνται μονο όσοι φοβούνται τις αρρώστιες. Εντωμεταξύ τα γραφει σε σε ένα φόρουμ οπου υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν για να φύγουν από αυτή την κόλαση... Συν όλα τα άλλα που έγραψε..Προφανώς δεν έχει ιδέα πόσο δύσκολο είναι.
Ο άλλος έρχεται και λέει "Δεν καταλαβαινω ποιο είναι το θέμα σας. Ναι, τα περισσότερα παιδια μου είναι ενοχλητικά ,ουρλιαζουν,έχουν άσχημη συμπεριφορα και είναι γεμάτα μυξες" επειδή φοβάται τον ιο, συν ότι δεν τον νοιάζει αν τα πράγματα γίνουν χειρότερα και εύχεται να κολλήσουν οι άνθρωποι που μισεί..
Κι ενας ο άλλος μας λέει όλη μερα ότι κόλλησε τον ιό αλλά η ιδέα και μόνο να γίνουν τα πράγματα χειρότερα του αρεσει. Ο. Κ.
11-03-2020, 12:40 #125
Αν και ειμαι εναντιον του πανικου, δυο σοβαροι επιστημονες που ακουσα, λενε οτι πιθανον να ειναι ασχημα τα πραγματα με αυτο τον ιο. Οι Κορεατες καταφεραν να τον περιορισουν με αυστηρα μετρα κοινωνικης απομονωσης. Μαλιστα εχουν και μια εφαρμογη στο κινητο που σου δειχνει αν βρεθηκες κοντα σε φορεα. Επικινδυνη τεχνολογια αλλα την καλοδεχτηκε ο κοσμος.
Ενας ειναι αυτος: https://www.youtube.com/watch?v=E3UR...ature=youtu.be
11-03-2020, 12:46 #126
Στην Κινα δινουν αμοιβη για να καρφωσεις οποιον δε φοραει μασκα
Νομιζω δεν ειναι σωστο αυτο. Στο σχολειο κολλανε το ενα το αλλο, και μετα κολλανε τα μελη της οικογενειας τους, και τ α μελη της οικογενειας τους κολλανε τους υπολοιπους.
Η μανα μου χτες ελεγε οτι ηθελε να παει στην αγορα. Της ειπα οτι θα την κλειδωσω εξω απ το σπιτι, χαχαχα : D Δε συνεννοουμαστε αλλιως.
11-03-2020, 12:51 #127
Δεν ειπα οτι μου αρεσει ακριβως, αλλα οτι η ιδεα καποιας ολικης καταστροφης μου δημιουργει καποιο θετικο συναισθημα που δε μπορω να προσδιορισω. Νομιζω οτι με κανει να αισθανομαι πιο κοντα στους αλλους, ισως γιατι ειναι κατι που θα αντιμετωπιζαμε μαζι, ενω οταν ολα πηγαινουν καλα με κρινουν με κριτηρια στα οποια αποτυγχανω. Σας εχω πει για τα κουσουρια μου.
Αντωνη αμα οι αρρωστοι γινουν ζομπι, να ερθω στο νησι σου να τους εξολοθρευσουμε παρεα; :)
11-03-2020, 12:56 #128Antonis8Guest
Δεν ευχήθηκα να κολλήσουν οι άνθρωποι που μισώ, απάντησα στο προφανώς χαλαρό σχόλιο του Ορέστη σε στυλ επίσης χαλαρό. Έχω πιο σοβαρά προβλήματα από το να κάθομαι να εύχομαι να κολλήσουν κορωνοιό οι εχθροί μου. Αλλά επειδή δεν τους κόβει και ιδιαίτερα, προβλέπω ότι θα το κολλήσουν στην ανάσταση του θεανθρώπου που θα πάνε να τηρήσουν τα ήθη και έθιμα της ανηθικότητάς τους.
Ναι, δεν είμαι ο ο Δρακουμέλ, είπα απλώς ότι τα παιδιά μου είναι ενοχλητικά και ναι, είναι γεγονός και επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι είναι πιο εύκολα να ματαδώσουν μικρόβια και ιούς, τι να κάνουμε τώρα.
11-03-2020, 12:58 #129Antonis8Guest
Δεν έκανα καμία γενίκευση, προφανώς δεν γνωρίζω όλα τα παιδιά του κόσμου, ούτε κι εσύ άλλωστε, αρα και η δική σου άποψη θα ήταν γενίικευση.
Θεωρώ ότι οι γονείς θα πρέπει να πηγαίνουν σε καφετέριες με παιδότοπους , οι υπόλοιποι δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν θα εκφραζόμουν ποτέ μπροστά σε παιδι άσχημα και ούτε θα είχα την οποιαδήποτε διάθεση να εμπλακω σε διένεξη αν δεν υπήρχε λόγος.
11-03-2020, 13:01 #130george1520GuestΟρέστη υπάρχουν και ευχάριστα πράγματα για να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά.. Αυτό είναι λίγο δύσκολο αλλά μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Αντώνη αυτή η τοποθέτηση σου είναι καλύτερη από την άλλη. Όπως το έγραψες το διάβασα διαφορετικά. Δεν θα συμφωνήσω αλλά ούτε θα διαφωνήσω όσο αφορά αυτό που είπες για τα παιδιά.. Θεωρώ μόνο ότι είναι ευθύνη των γονιών.
11-03-2020, 13:01 #131Antonis8Guest
Ακριβώς. Εμείς έχουμε ξενοδοχείο, έχω δεχτεί άπειρα παραπάπονα από πελάτες που δεν άντεχαν την φασαρία των παιδιών. Και οι γονείς τους απλώς κάθονται αμέριμνοι. Δεν φταίνε τα παιδιά επί της ουσίας, οι γονείς φταίνε. Υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που τις χαίρεσαι και είναι πολύ ήσυχα τα παιδιά. Κι εγώ ήσυχος ήμουν ως παιδί. Έτσι πρέπει να τα μαθαίνουν οι γονείς σε δημόσιους χώρους. Θυμάμαι κάτι Ιταλοί είχαν αναστατώσει το ξενοδοχείο μια χρονιά, τα παιδιά τους έπαιζαν κυνηγητό στη ρεσεψιόν και εκείνοι άραζαν στον καναπέ ανενόχλητοι ενώ οι υπόλοιποι πελάτες δυσανασχετούσαν.
Ναι, παιδιά είναι, μπορεί να κάνουν περιστασιακά φασαρία, αλλά βλέπεις από τη συμπεριφορά των γονιών αν αυτό είναι συχνό φαινόμενο ή αν τυχαίνει. Μπορώ να δείξω κατανόηση αν βλέπω ότι υπάρχει αντίληψη απο τη μεριά των γονιών. Αν είναι πέρα βρέχει, σόρυ, δεν είναι οι υπόλοιποι υποχρεωμένοι να ανέχονται την οικογενειακή σου κόλαση δημόσια.
11-03-2020, 13:04 #132Antonis8GuestΠροτείνω να διαβάσετε τον Άρχοντα των Μυγών, ένα εξαιρετικό βιβλίο που αναλύει παραστατικά την παιδική ψυχολογία.
11-03-2020, 13:17 #133
Θα πάμε σε καφετέριες με παιδότοπους ναι..
ΑΛΛΆ θα πάω και στην παραλία, και στα ξενοδοχεία, και σε δημόσιους χώρους..
Είναι ένα πράγμα οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους ανεξέλεγκτα..Και άλλο πράγμα να ενοχλούνται οι διπλανοί μου επειδή υπάρχουν παιδιά..Παιδιά υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα..Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
11-03-2020, 13:29 #134Antonis8GuestΔεν νομίζω να υπάρχουν άτομα που ενοχλούνται απλώς με την παρουσία παιδιών. Προσωπικά έχω δεχτεί παράπονα μονο όταν τα παιδιά κάποιου πελάτη δρουν και φωνάζουν ανεξέλεγκτα. Σε αρκετά ξενοδοχεία πάντως κλείνουν την επιλογή να δεχτούν κρατήσεις από οικογένειες στο μπούκινγκ κάποιους μήνες που έρχονται κυρίως ηλικιωμένοι ή μεσήλικες που θέλουν ησυχία.
11-03-2020, 13:51 #135
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία