ΔΥΣΠΝΟΙΑ!!!!HELP - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Quote Originally Posted by Panthiraki View Post
    ξεκαθαρα ψυχοσωματικο ειναι αυτο...μα απο τη στιγμη που γινονται εξετασεις και δε βρισκεται κατι παθολογικο, και ειμαστε ανθρωποι που ζουμε με στρες, καλο θα ηταν να σταματαμε να ψαχνομαστε μετα ...πολυ δυσκολο, αλλα καταστρεφουμε την ζωη μας με αυτες τις αρρωστημενες σκεψεις καθε μερα. Σαν να θελουμε να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει,..
    ΠΕΣ το ψεμματα!Το έχω σκεφτεί τόσες φορές για τον εαυτό μου..ότι τα δημιουργω ολα γιατι δεν έχω μάθει αλλιώς..πάντα κάτι πρέπει να με απασχολεί,πάντα κάπου να πονάω πάντα από κάτι να υποφέρω.
    Αναρωτιέμαι ειλικρινά πως θα ήταν η ζωή μου αν μια μέρα ξυπνουσα κι έλεγα ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΊΠΟΤΑ.
    Σιγουρα μετά από λίγο κάτι θα έβρισκα

[QUOTE=Joker86;1096365]ΠΕΣ το ψεμματα!Το έχω σκεφτεί τόσες φορές για τον εαυτό μου..ότι τα δημιουργω ολα γιατι δεν έχω μάθει αλλιώς..πάντα κάτι πρέπει να με απασχολεί,πάντα κάπου να πονάω πάντα από κάτι να υποφέρω.
    Αναρωτιέμαι ειλικρινά πως θα ήταν η ζωή μου αν μια μέρα ξυπνουσα κι έλεγα ΕΊΜΑΙ ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΈΧΩ ΤΊΠΟΤΑ.
    Σιγουρα μετά από λίγο κάτι θα έβρισκα!
    Έτσι είμαστε εμείς οι αυτοκαταστροφικοι τύποι!

Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Γιώργο, μη σπέρνεις πανικό ρε φίλε..Πες κάτι να ηρεμήσει ο άλλος και όχι να πανικοβληθεί..
    ΠΕΣ τα ρε παιδί μου!Αν και δεν τα παίρνω πολύ σοβαρά αυτά..

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Joker86 View Post
    Με την ψυχή το παλευουμε καθημερινά..Η μάλλον με το μυαλό που στην ουσία βέβαια είναι το ίδιο..Πόσο άτιμο και δύσκολο να το κουμανταρεις..
    Δεν είναι δύσκολο.. Πρέπει να δίνεις λιγότερη αξία σε ένα πρόβλημα.. Υπαρκτό ή φανταστικό.. Αν το κάνεις τότε έχεις κανει και το πρώτο βήμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joker86 View Post
    ΠΕΣ τα ρε παιδί μου!Αν και δεν τα παίρνω πολύ σοβαρά αυτά..
    Καλά εγώ κυκλοφορώ το ίδιο με πριν..Δεν πανικοβαλλομαι εύκολα. Ότι είναι να γίνει ας γίνει..Αλλά καλό είναι να σεβόμαστε το ότι είμαστε σε φόρουμ ψυχολογίας και υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    οι απαντησεις των εξετασεων ποιες ηταν? πηγες σε αλλους γιατρους για γνωματευση και για να στις "διαβασουν?¨" Αποψη μου ειναι εαν ευκερεις να πας σε πανω απο εναν καθε ιδικοτητας ωστε να εχεις καλητερη αποψη.
    Ειναι στανταρ, αν κι δεν ειμαι κανενας γιατρος, ομως ειναι γνωστο οτι μπορει να ειναι εξολοκληρου προερομενο απο ψυχικη αιτια.
    Ενα ειναι στανταρ συμφορμητισσα και στο λεω , να εχεις απολυτος το νουσου διοτις ο κοροναιος ειναι πολυ θανατηφορος για οσους εχουν αναπνευστικα προβληματα. Μαλιστα ειναι οι ομαδες του πλυθησμου ,μαζι με διαβητικους και ηλικιομενους οπου αυτος ο ιος πειρε τοσο μεγαλη δημοσιοτητα.
    Τώρα σοβαρά ήρθες και έγραψες αυτό??

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τώρα σοβαρά ήρθες και έγραψες αυτό??
    Εντάξει εάν έχεις λίγο άγχος παραπάνω, όπως οι περισσότεροι εδώ, μπορεί να σε στείλει ο άνθρωπος...!!

Banned
    Γιώργο, μη σπέρνεις πανικό ρε φίλε..Πες κάτι να ηρεμήσει ο άλλος και όχι να πανικοβληθεί..
    και τι θες να της πω της κοπελιτσας ρε φιλε??? ψεματα?? οτι ολα ειναι καλα!! Μα αν εξαντλησει ολες τις πιθανοτητες του να εχει κατις παθολογικο, δλδ καποιο προβλημα με το αναπνευστικο της συστημα, σαν δλδ μαθει οτι δεν εχει κατις θα της κανει καλο διοτις θα ξενιασει, θα ηρεμησει αρα και ψυχοσωματικο να ειναι ετσι θα μειωθει!!
    Ας υποθεταμε οτι η κοπελα δεν ειχε οικογενεια, ας υποθεσουμε μια στο εκατομυριο οτι τυχαινε να ακουσει τις συμβουλες μας!! ποια θα ηταν η πιο οριμη? η πιο σωστη για αυτην? η δικη σου? του να γελαει, και να πιστευει οτι δεν εχει τυποτα? μπορει να ειναι συντριπτικες οι δικες σου οι πυθανιτητες αλλα το πιο σωστο και το πιο υγειες ειναι να κοιταξει την υγεια της απο την στιγμη που νιωθει καποιο προβλημα, που εχει ανησιχια!
    Τελευταια στο φορουμ εχουν μπει μερικα ατομα οπου δεν εχουν καποιο προβλημα και ειναι κατι σαν εθελωντες! προσπαθουν δλδ να βοηθησουν τον κοσμο με θετικη σκεψη, με κουβεντα ,κ.α.Η φιλοσοφια ειναι να ασχοληθεις με το ατομο και οχι με την αρρωστια του. Αυτη η μοδα υπαρχει σε ολη την δυση , κι ηρθε και εδω! δεν ειναι κακο, προσωπικα συμφωνω αλλα αυτοι που το κανουν δεν το κανουν απο την καρεκλα το σπιτιου τους, πανε στα νοσοκομεια με καρκινοπθεις! επισης δεν κανουν τους γιατρος οπως μερικοι απο εσας εδω μεσα!! Αν λοιπον θελετε να βοηθησετε, θελετε εθελοντησμο κατις το οποιο προσωπικα το θαυμαζω! και τι επικροτω μπορειτε να γραφειτε εκει και να σας στελνουν σε ανθρωπους οπου οντωε εχουν αναγκη απο λιγη αρεουλα, απο ανθρωπους που γνωριζουν οτι σε λιγο θα παιθανουν! Σε αυτους τους ανθρωπους πρεπει οντως ναεισαι θετικος, να τους τα λες λιγο παραμυθενια! Οχι εδω μεσα!! εδω πρεπει να ειμαστε σοβαροι και ρεαλιστες, δεν πρεπει να το κανουμε παραμυθακι.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ΖΜΕ View Post
    Εντάξει εάν έχεις λίγο άγχος παραπάνω, όπως οι περισσότεροι εδώ, μπορεί να σε στείλει ο άνθρωπος...!!
    Μα να ανοίγει καποιος θέμα.. Να δείχνει αγχωμένος.. Ότι δεν αντέχει αυτό που ζει.. Και να έρχεται ο άλλος και να λέει "Όσοι έχουν θέμα δυσπνοιας αν κολλήσουν τον ιό θα πεθάνουν". Μα τι ωραίο μήνυμα.. Το μόνο που έμεινε να γράψει στο τέλος "γραφείο τελετών.. Το γρήγορο φτυάρι".

george1520
    Guest
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση..
    Κατ' αρχήν δεν έχω μπει εδώ για εθελοντισμό αλλά για δικά μου θέματα που δυστυχώς είναι πολλά...Και σε νοσοκομείο έχω πάει, και αλλού έχω πάει..Και όχι ούτε έχω πει και ούτε θα πω ποτέ σε κάποιον ότι θα πεθάνει..Δεν κάνω τον γιατρό από την καρέκλα του σπιτιού μου..Όπως πολύ ωραία λες σε άλλα ποστ σου εδώ μέσα μπορούμε όλοι να εκφράσουμε την γνώμη μας..Και σε όποιον δεν αρέσει, λυπάμαι αλλά δεν θα την αλλάξω..
    Και επειδή όπως επίσης λες,πρέπει να είμαστε ρεαλιστές..Γίνε λοιπόν ρεαλιστής και μην πετάς κοτσάνες για τον ιό σε θέμα άλλου γιατί απλά προκαλείς πανικό..Αυτό που λες μόνο ρεαλιστικό δεν είναι..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κατ' αρχήν δεν έχω μπει εδώ για εθελοντισμό αλλά για δικά μου θέματα που δυστυχώς είναι πολλά...Και σε νοσοκομείο έχω πάει, και αλλού έχω πάει..Και όχι ούτε έχω πει και ούτε θα πω ποτέ σε κάποιον ότι θα πεθάνει..Δεν κάνω τον γιατρό από την καρέκλα του σπιτιού μου..Όπως πολύ ωραία λες σε άλλα ποστ σου εδώ μέσα μπορούμε όλοι να εκφράσουμε την γνώμη μας..Και σε όποιον δεν αρέσει, λυπάμαι αλλά δεν θα την αλλάξω..
    Και επειδή όπως επίσης λες,πρέπει να είμαστε ρεαλιστές..Γίνε λοιπόν ρεαλιστής και μην πετάς κοτσάνες για τον ιό σε θέμα άλλου γιατί απλά προκαλείς πανικό..Αυτό που λες μόνο ρεαλιστικό δεν είναι..
    Νομίζεις είναι η μόνη κοτσάνα που έχει πετάξει?

Έχει πει και πολύ χειρότερα,διαφόρων θεματολογιών...

Banned
    ki αμα νευριασεις δλδ τι θα γινει?george1520 ?ε ? Οταν κρινεις και χλευαζεις τα δικα μου μηνυματα ειναι ολα καλα? ενω εσενα δεν εχει δικαιωμα κανεις να σε κρινει?
    Πολυ τηλεωραση βλεπεις ,"ακου ονοματα να πεις "χαχαχα καλοοο. Το φορουμ δεν ειναι δικο σου φιλε, κι εχει πολυ πλακα οταν ατομακια σαν εσενα που το πεζετε κοινωνικοι και προοδευτικοι , εχετε πλακα οταν νευριαζετε που βγαινει ο αληθινος σας εαυτος και ποσο πουριτανικες και φσηστικες λεξεις γραφετε! διοτι τωτε βγαινει ο πραγματικος εαυτος !!
    Θα το ξανα πω λοιπον,αποψη μου ειναι πως ειναι λαθος να προσπαθεις κοροιδευωντας, και λεγωντας ομολογουμενος ψεματα με μορφη παραμυθιου να συμφωνεις με καποιον θεματοθετη ,κανωντας του τον καλο! αλλα μη βοηθωντας τον με την πραγματικοτητα! Μπορει να καταφερνετε αυτο που λετε, να κερδιζετε την συμπαθεια του! αλλα ειναι κριμας !! καλητερα να εισαι αληθεινος κα
    μη συμπαθεις προς καποιον, με σκοπο την βοηθεια του! και κανωντας να δει την πραγματικοτητα παρα αυτο που λετε εσεις.

george1520
    Guest
    ki αμα νευριασεις δλδ τι θα γινει?george1520 ?ε ? Οταν κρινεις και χλευαζεις τα δικα μου μηνυματα ειναι ολα καλα? ενω εσενα δεν εχει δικαιωμα κανεις να σε κρινει?
    Πολυ τηλεωραση βλεπεις ,"ακου ονοματα να πεις "χαχαχα καλοοο. Το φορουμ δεν ειναι δικο σου φιλε, κι εχει πολυ πλακα οταν ατομακια σαν εσενα που το πεζετε κοινωνικοι και προοδευτικοι , εχετε πλακα οταν νευριαζετε που βγαινει ο αληθινος σας εαυτος και ποσο πουριτανικες και φσηστικες λεξεις γραφετε! διοτι τωτε βγαινει ο πραγματικος εαυτος !!
    Θα το ξανα πω λοιπον,αποψη μου ειναι πως ειναι λαθος να προσπαθεις κοροιδευωντας, και λεγωντας ομολογουμενος ψεματα με μορφη παραμυθιου να συμφωνεις με καποιον θεματοθετη ,κανωντας του τον καλο! αλλα μη βοηθωντας τον με την πραγματικοτητα! Μπορει να καταφερνετε αυτο που λετε, να κερδιζετε την συμπαθεια του! αλλα ειναι κριμας !! καλητερα να εισαι αληθεινος κα
    μη συμπαθεις προς καποιον, με σκοπο την βοηθεια του! και κανωντας να δει την πραγματικοτητα παρα αυτο που λετε εσεις.
    Δεν θα απαντήσω.. Απλά μια συμβουλή.. Είσαι σε ένα φόρουμ όπου μιλάς με τόσα άτομα.. Αν δεν μπορείς να σεβαστείς τον καθένα ξεχωριστά.. Καλύτερα να κάνεις αποσύνδεση και να μην γράφεις... Και δεν λέω μόνο για τα σημερινά σχόλια..
    Καληνύχτα.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση, απαγορεύονται οι online διαγνώσεις!
    Last edited by Aeon; 03-03-2020 at 12:16.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast