ΔΥΣΠΝΟΙΑ!!!!HELP - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Banned
    εχεις φαει κολημα να δινεις εντολες! και να αποφασιζεις τι θα κανω εγω η οποιος αλλος.
    Μαλον εχεις μαθει να λες κατις και να γινετε εκει που ζεις! . Οσο και να το λες δεν υπαρχει περιπτωση να "εκτελεσω εντολες" , αναρωτιεμαι για ποιο λογο επιμενεις? δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενεις να γινει ? τρομαζω στην ιδεα του σε τι κοινωνικο περιβαλον ζεις!! δινετε εντολες μεταξυ σας ο ενας στον αλλον? Που ζεις ρε φιλε? σε στρατοπεδο?

george1520
    Guest
    Φίλε πανου.. Δεν ξέρω τι έπαθες τελευταία. Αν φταίνε τα ναρκωτικά.. Αν κύλησες πάλι..
    Ομολογώ ότι δεν διάβασα μέχρι το τελος τα δύο τελευταία σου μηνύματα.. Δεν θέλω να νευριασω κι άλλο. Είχα ακούσει διάφορα για σένα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα πίστεψα μέχρι που τα είδα μπροστά μου. Άνθρωπος που βαραει γυναίκες και παροτρύνει κι άλλους άντρες να το κάνουν δεν έχουν θέση στο φόρουμ. Το τι κάνω εγώ δεν έχει σημασία. Μπορεί να είμαι ένας κλόουν που περιπλανιεται. Δεν ενοχλώ.. Έχω ακούσει κι άλλα. Πιο σοβαρα από αυτα. Και δυστυχώς από διάφορα άτομα.. Δεν θα μπω στο τρυπακι να κάνω συζήτηση μαζί σου γιατί είναι σαν και ρίχνω αυγά στον τοίχο... Αλλά να ξέρεις ότι κάθε φορά που θα σχολιάζεις και θα τρομάζεις κόσμο ή θα συμβουλεύεις αντρες να φέρονται άσχημα σε γυναίκες εγώ εκεί θα είμαι. Πίσω σου να σχολιάζω.

Καλη σου νύχτα.
    Last edited by Aeon; 03-03-2020 at 12:16.

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ για την διάγνωση γιατρέ μου!

Δεν είπα ποτέ την λέξη ΛΆΘΟΣ..Αλλά ναι ΕΓΏ δεν συμφωνώ μαζί σου..ΕΓΏ δεν σπερνω πανικό!
    ΕΓΩ θα πω την άποψή μου..ΕΓΏ δεν ήρθα εδώ για να βγάλω διάγνωση σε 3 άτομα μαζί..ΕΣΎ τα κάνεις αυτά..ΕΣΎ που είσαι ο διαφορετικός μην ασχολείσαι άλλο λοιπόν μαζί μου...
    Είναι η τελευταία φορά που απαντάω, για το μόνο λόγο ότι εδώ χαλάμε το θέμα του ανθρώπου ο οποίος προφανώς δεν το άνοιξε για να λύσεις εσύ την κομπλεξικοτητα σου..
    Last edited by Aeon; 03-03-2020 at 12:17.
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    προς το παρον το μονο που κανεις ειναι να δινεις διαταγες! σαν να εισαι σε στρατοπεδο συγκεντροσης - που μαλον θα γουσταρες πολυ κατα βαθος, διοτις κατι τετοια μυαλα , εχουν ως την απολυτη φαντασιωση αυτο το πραγμα! ,αν σου ελεγα κιολας οτι ειμαι εβραιος θα εσπαγες τον υπολογιστη σου! - δεν μπορεις να με ιαταξεις ν κανω κατις, μονο να με κερδισεις με την πειθω της λογικης και της ευγενειας. Την λογικη δεν την εχεις αφου εισαι πουριτανος και αυταρχικος ενω εγω ειμαι αναρχικος. Την ευγενεια , αυτο κανει μπαμ οτι δεν το εχεις.Αρα δεν.
    Το ανανδρο πεχνιδι σου να λες ψεματα οτι δερνω γυναικες κι αλλα, η το οτι εχεις ακουσει για μενα κουβεντες. χαχα , αυτο εχει και πλακα! λες και ειμαστε σχολειο κανεις. που να ακουσεις ρε? αφου δεν με ξερεις και δεν με ξερουν εδω μεσα! Μονο καποιες κοπελες με ξερουν οπου βρεθηκαμε απο κοντα και μακαρι να σου πουν την αποψη τους για μενα , το πως ειμαι και το πως τος φερθηκα! Εγω δεν προκεται να πω τα ονοματα τους διοτις τις σεβομι κι εξαλου δεν εχω σοβαρο λογο να το κανω, εστικα την γνωμη σου για μενα, κι την γνωμη των αλλων για εμενα! με ενδιαφερει η γνωμη αυτων που αξιζουν και αυτων που ξεφτιζουν!
    Εαν ειναι αληθεια αυτα που λες ,που σου παν σε προκαλω να τα "αναιβασεις ,εδω. Εαν δεν το κανεις ειναι αλλη μια ανανδρη συκοφαντια σου ολα αυτα.
    Υ.Γ. οσο για το οτι κοροιδευεις το προβλημα υγειας μου με τις ουσιες, μπορω να πω οτι το περιμενα να το γραψεις, οπως το κανουν σαν τελευταιο τους "οπλο" τα ατομα σαν εσενα ,εδω μεσα που ενοχλουντε απο την γνωμη μου.Δεν με πειρζει που ξανα το κανετε, που με κοροδευετε για τον αγωνα μου που κανω να απεξαρτηθω- αποτοξινοθω! απεναντιας μου δινει δυναμη. εω μαθει οτι οι ανθρωποι τετοιας κατηγορις, σαν εσενα δλδ. χτυπανε οσο πιο υπουλα μπορουν! δεν με ενοχλει να λες για την υγεια μου και το προβλημα μου με τα ναρκωντικα! αληθεια! υπαρχει απλετος κοινωνικος ρατσισμος εκει εξω για καθε ειδους ψυχικη ασθενεια και μη! καλο κανεις ,νατα βλεπουν και τα νεα ατομα του φορουμ ωστε να καταλαβουν οτι το προβλημα ψυχικης υγειας που εχουν θα ειναι παντα "οπλο" για να τους χτυπουν οι γυρο τους σε καποια διαμαχη που θα εχουν.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    προς το παρον το μονο που κανεις ειναι να δινεις διαταγες! σαν να εισαι σε στρατοπεδο συγκεντροσης - που μαλον θα γουσταρες πολυ κατα βαθος, διοτις κατι τετοια μυαλα , εχουν ως την απολυτη φαντασιωση αυτο το πραγμα! ,αν σου ελεγα κιολας οτι ειμαι εβραιος θα εσπαγες τον υπολογιστη σου! - δεν μπορεις να με ιαταξεις ν κανω κατις, μονο να με κερδισεις με την πειθω της λογικης και της ευγενειας. Την λογικη δεν την εχεις αφου εισαι πουριτανος και αυταρχικος ενω εγω ειμαι αναρχικος. Την ευγενεια , αυτο κανει μπαμ οτι δεν το εχεις.Αρα δεν.
    Το ανανδρο πεχνιδι σου να λες ψεματα οτι δερνω γυναικες κι αλλα, η το οτι εχεις ακουσει για μενα κουβεντες. χαχα , αυτο εχει και πλακα! λες και ειμαστε σχολειο κανεις. που να ακουσεις ρε? αφου δεν με ξερεις και δεν με ξερουν εδω μεσα! Μονο καποιες κοπελες με ξερουν οπου βρεθηκαμε απο κοντα και μακαρι να σου πουν την αποψη τους για μενα , το πως ειμαι και το πως τος φερθηκα! Εγω δεν προκεται να πω τα ονοματα τους διοτις τις σεβομι κι εξαλου δεν εχω σοβαρο λογο να το κανω, εστικα την γνωμη σου για μενα, κι την γνωμη των αλλων για εμενα! με ενδιαφερει η γνωμη αυτων που αξιζουν και αυτων που ξεφτιζουν!
    Εαν ειναι αληθεια αυτα που λες ,που σου παν σε προκαλω να τα "αναιβασεις ,εδω. Εαν δεν το κανεις ειναι αλλη μια ανανδρη συκοφαντια σου ολα αυτα.
    Υ.Γ. οσο για το οτι κοροιδευεις το προβλημα υγειας μου με τις ουσιες, μπορω να πω οτι το περιμενα να το γραψεις, οπως το κανουν σαν τελευταιο τους "οπλο" τα ατομα σαν εσενα ,εδω μεσα που ενοχλουντε απο την γνωμη μου.Δεν με πειρζει που ξανα το κανετε, που με κοροδευετε για τον αγωνα μου που κανω να απεξαρτηθω- αποτοξινοθω! απεναντιας μου δινει δυναμη. εω μαθει οτι οι ανθρωποι τετοιας κατηγορις, σαν εσενα δλδ. χτυπανε οσο πιο υπουλα μπορουν! δεν με ενοχλει να λες για την υγεια μου και το προβλημα μου με τα ναρκωντικα! αληθεια! υπαρχει απλετος κοινωνικος ρατσισμος εκει εξω για καθε ειδους ψυχικη ασθενεια και μη! καλο κανεις ,νατα βλεπουν και τα νεα ατομα του φορουμ ωστε να καταλαβουν οτι το προβλημα ψυχικης υγειας που εχουν θα ειναι παντα "οπλο" για να τους χτυπουν οι γυρο τους σε καποια διαμαχη που θα εχουν.
    Δεν κοροιδεψα τον αγώνα που κάνεις. Αν θυμηθείς και τα θεματα που έχεις γράψει για τον αγώνα σου εκεί ήμουν και σχολίαζα.. Θυμήσου και τι έλεγα και τι όχι. Διαφώνησα μαζί σου σε ένα ποστ και από εκείνη την ώρα περπατάς και γράφεις δεξιά κι αριστερά για μένα και για τον τρόπο που μιλάω στο φόρουμ.. Μετά βρήκες άλλο μέλος να κάνεις την διάγνωση σου κτλ..
    Σχολιασα μόνο αυτά που λες στα θέματα..

Δεν θα συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου γιατί έχω αλλά προβλήματα στο κεφάλι μου.

Banned
    george1520 ΘΑ μας τρελανεις ρε??? καθεσαι και γραφεις για μενα οτι βαραω τις κοπελες που ειχα σχεση!, σαν γυναικουλα κουτσομπολα μηλας! σου ειπανε, που τους ειπανε ,,,,και,,,, γραφεις σαν κατινα της γειτωνιας για μενα , με ψεματα κι βλακειες!! αφου δεν με ξερουν εδω μεσα που , κι ποιος να στα ειπε? ε? αλλα ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος να λασπολογεις και να προσπαθεις με υπουλα και ψεματα να κανεις οτι μπορεις για να δειξεις οτι ειμαι κανενας αγρικος , κανενας βαρβαρος!
    Εχεις μπερδευτει ομως! διοτις δεν ψαχνω για γκομενα εδω μεσα!!Υπαρχουν εξιδικευμενα σαιτ για αυτο το πραγμα, με φοτογραφιες! και με αναφορα μονο σε αυτο! οχι απο εδω, με "πλαγιο" τροπο οπως προσπαθειτε μερικοι να πιασετε καμια κοπελα γκομενα εδω μεσα!! Κατις τελειως ελεινο! διοτις εδω, μπορει να εκμεταλευτειτε την αδυναμια καποιας κοπελιτσας που εχει καποιο προβλημα,η που βρισκεται σε συνχηση και της την πεφτετε μπας κι την πιασετε γκομενα! τοσο επικυνδινα ατομα ειστε!!! Και μαλον μονο με αυτον τον τροπο μπορειτε να βρειτε γυναικια συντροφια!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    george1520 ΘΑ μας τρελανεις ρε??? καθεσαι και γραφεις για μενα οτι βαραω τις κοπελες που ειχα σχεση!, σαν γυναικουλα κουτσομπολα μηλας! σου ειπανε, που τους ειπανε ,,,,και,,,, γραφεις σαν κατινα της γειτωνιας για μενα , με ψεματα κι βλακειες!! αφου δεν με ξερουν εδω μεσα που , κι ποιος να στα ειπε? ε? αλλα ειναι ο χαρακτηρας σου τετοιος να λασπολογεις και να προσπαθεις με υπουλα και ψεματα να κανεις οτι μπορεις για να δειξεις οτι ειμαι κανενας αγρικος , κανενας βαρβαρος!
    Εχεις μπερδευτει ομως! διοτις δεν ψαχνω για γκομενα εδω μεσα!!Υπαρχουν εξιδικευμενα σαιτ για αυτο το πραγμα, με φοτογραφιες! και με αναφορα μονο σε αυτο! οχι απο εδω, με "πλαγιο" τροπο οπως προσπαθειτε μερικοι να πιασετε καμια κοπελα γκομενα εδω μεσα!! Κατις τελειως ελεινο! διοτις εδω, μπορει να εκμεταλευτειτε την αδυναμια καποιας κοπελιτσας που εχει καποιο προβλημα,η που βρισκεται σε συνχηση και της την πεφτετε μπας κι την πιασετε γκομενα! τοσο επικυνδινα ατομα ειστε!!! Και μαλον μονο με αυτον τον τροπο μπορειτε να βρειτε γυναικια συντροφια!
    Δεν μου έχουν πει ότι βαράς γυναίκες.. Σε έχω δει να λες σε κάποιον άλλον άντρα ότι καλά κάνει που το κάνει.. Ειχε μπει όμως ο διαχειριστής και έσβησε τα σχόλια αλλά μάλλον ποινή δεν πήρες.. Μου έχουν πει όμως κάτι πολύ ακραίο για σένα.. Το οποίο το είχα ξανά ακούσει.. Απο αλλού. Δεν το ανάφερα εδώ γιατί δεν το έχω δει με τα μάτια μου άρα δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό..

Το τι έγινε σε αυτό το θεμα το ξέρεις πολύ καλά.. Δεν ξέρω γιατί μπαίνω στην διαδικασία και σου απαντάω ακόμη.. Μην συνεχισεις την συζήτηση γιατί κουράστηκα.
    Last edited by george1520; 29-02-2020 at 20:08.

Banned
    Αυτο που γραφεις δειχνουν ξεκαθαρα οτι δυστυχως εχω δικιο!! καθεσε κι με κατηγορεις για πραγματα που δεν ξερεις, Ποιοι ειναι αυτοι που ξερουν τι εχω κανει εγω? και τι ειναι αυτο το ακραιο?
    Η αληθεια ειναι μια κι μοναδικη! τα μονα βιαια ακραια που εχω κανει στο πολυ μακρινο παρελθον τα εκανα σε ανδρες! και τα εχω πληρωσει ακριβα! Αυτσ ομως δεν μπορει να τα γνωριζεις οτε εσυ ουτε κανενας-καμια φιλη σου απο το φορουμ.
    Προσωπικα, ζητω -εαν το διαβαζουν, διοτις ειναι χρονια που ειμασταν μαζι - ζητω απο τις 2-3 κοπελες που εχω γνωρισει απο κοντα μεσα απο το φορουμ - Δεν προκειτε να τις ονοματισω διοτις κραταω τον λογο μου, εξαλου δεν μπαινουν πλεον - αν ομως τυχη καποια κι το δει θα ηθελα πολυ να πει την αληθεια για εμενα!!!! να πει αν ειμουν βιαιος, αν ειχαπωτες μου φερθει προσβλλιτικα η με αγενια!!
    Μαλιστα η γνωριμια μας προεκιψε οχι απο "πεσιμο" δικο μου , οπως κανουν μερικοι, απεναντιας το ενδιαφερον τους ηταν για συγκενικο τους προσωπο που ειχε προβλημα με ναρκωντικα!, τα ειπαμε σε προσωπικα μυνηματα. Μετα απο σκαιπ και υστερα βγηκαμε και τα λοιπα.Το ιδιο εγινεκαι στις 3 η 2 φασεις.ΠΩΤΕΣ ομως δεν τις πιεσα, ουτες ειχαν προσωπικο ψυχειατρικο προβλημα οπου να το εκμεταλλευτω! Ετυχε ομως ολες τους να ηταν υπεβολικα ομορφες ,με υπεροχα κορμια ! ,οπως λοιπον καθε ανδρας στη θεση μου ετσι κι εγω θελησα να υπαρξη πιο κοντινη επαφη, οπου κι εγινε! οπως κι ο καθε ενας στη θεσημου ,ετσι κι εγω επιδιωξα να κανω κατι με αυτες τις αξιολογεςσυμφορμητισσες, οπου ολα αυτα εγινα πριν απο περιπου 10 χρονια, εως πριν 4 χρονια περιπου. Ομολογω οτι δεν περιμενα για κανενα λογο να υπαρχουυν τοσο ομορφες κοπελες στο φορουμ!!χαχα.
    Λοιπον , εαν σου εχει πει καποιος κατις για εμενα,μονο αυτες με γνωριζουν πολυ καλα, μονο αυτες μπορει να σουειπαν κατις. Εαν λοιπον με διαβαζουν οπου χλωμο το κοβω, τις παρακαλω να γραψουν το τι ανθρωπος ειμουν.

Senior Member

: }

...

Βελτιωση αναμενεται απο αυριο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 3 of 3 FirstFirst 123