Results 16 to 21 of 21
Thread: Τελικά όλα αυτά είναι ΙΔΨ
-
29-02-2020, 23:13 #16
Οι αγχώδεις άνθρωποι γενικά επηρεάζονται και βέβαια όσο αναλύεις κάτι τόσο χειρότερα γίνεσαι. Εσύ περισσότερο απ' τον καθένα ξέρεις τις δυνάμεις και τα όριά σου. Καλά κάνεις που στηρίζεσαι στον εαυτό σου και έχεις πείσμα. Αν επηρεάζεσαι όμως αραίωσε για να μπορείς να σκεφτείς καθαρά.
- 01-03-2020, 00:53 #17
φυσικά και σέβομαι το γεγονός ότι δεν θέλεις να πάρεις αγωγή..... εξάλλου υπάρχουν και εναλλακτικές θεραπειες που έχω πει αρκετές φορες.... δυστυχώς όμως με βάση του κανονισμού του forum δεν μπορώ να αναφέρω... και εγω δεν γουσταρω να περνω φαρμακα και προσπαθω μονος μου πλεον να κοψω το xanax... θα παρει καιρο αλλα θα βρω την ακρη εγω...!!! το θεμα ομως δεν ειμαι εγω...! το θεμα ειναι εσυ ασχετα απο φαρμακα κλπ... γιατι και τα φαρμακα βοηθουν ενα 30% δεν θεραπευουν το προβλημα.... ακριβώς γιαυτο τον λόγο πρέπει να κανεις κάτι και να βρείς ξανά τον ευατό σου και να δίωξεις αυτό το άγχος... αν σε επηρεάζει όπως λες το forum... γιατί ο καθένας εδώ θα πει την άποψη του... κάποιες άποψης μας αρέσουν και κάποιες άλλες όχι... έτσι είναι δυστυχώς...
ίσως θα ήταν μια αρχή να αποχώρησης από το forum αν πραγματικά όπως λες σε κάνει χειρότερα... και να επικεντρωθείς σε αλλα πράγματα στην καθημερινότητα...! πρέπει καθημερινά να κανεις καπια βήματα... αυτά θα στα πει ο/η ψυχολόγος σου
εύχομαι να καταφέρεις χωρίς φάρμακα και μονο με ψυχοθεραπεία να γίνεις καλά...!! μπορείς αν το θέλεις πραγματικά...!!
01-03-2020, 11:25 #18
Καλημερα vickie ευχομαι να τα καταφερεις χωρις αγωγη. Τα ματια σου πως ειναι τωρα? μαλλον καλυτερα φανταζομαι. Καλη επιτυχια να εχεις και κατι αλλο οταν ειπαμε μπορει να παρεις καποια αγωγη γιατι το ειπα και γω αυτο ειναι επειδη δυσκολευεσαι στην καθημερινοτητα σου. Το αν χρειαζεσαι η οχι στην τελικη θα το αποφασισει ο γιατρος σου. Φιλια!!
02-03-2020, 11:45 #19ntintiGuestΕιλικρινά λυπάμαι όταν μπαίνω στο Φόρουμ και βλέπω "διαμαχες" ανάμεσα σε άτομα που διαλέγουν να χαπακωνονται όπως λέτε με ανθρώπους που δεν θέλουν να πάρουν χάπια.....
Και μόνο η λέξη χαπακωνονται είναι κάπως......
Εγώ πάντως είμαι το ίδιο περηφανη όταν διαβάζω μηνύματα από ανθρώπους που κατάφεραν και βγήκαν από την μαυρίλα τους είτε με την βοήθεια των χαπιών είτε όχι.....
Και είμαιάλλο τοσο στεναχωρημενη όταν βλέπω άτομα που πραγματικά έχουν την ανάγκη βοήθειας και την αρνούνται γιατί πιστεύουν στις δικές τους διαγνώσεις και όχι των ειδικών........
Ας κανει ο καθένας το καλύτερο για τον εαυτό του αλλά όταν ανοίγει ένα θέμα να είναι έτοιμος να ακούσει όλες τις απόψεις ....
Και όχι εδώ μέσα δεν είναι όλοι άρρωστοι....
Έχω διαβάσει απόψεις που ούτε οι πιο μορφωμένοι και ψυχικά υγιείς δεν είναι σε θέση όχι απλώς να τις εκφράσουν αλλά ούτε να τις σκεφτούν......
09-03-2020, 09:18 #20
Το προσπαθώ σιγά σιγά με επιμονή, ξαναεπαθα το ίδιο πραγμα που είχα πάθει και πιστεύω ότι είναι από τα ματια, ένιωθα ότι θα πάθω κρίση πανικού και οι σκέψεις κορυφώνονταν κ ξαφνικά άρχισα να μουδιαζω από το κεφάλι σε όλο το σώμα και να τρέμω, ένιωθα σαν αποπραγματοποιηση αλλά η κρίση πανικού όταν με πιάνει είμαι σε εγρήγορση η καρδιά μου χτυπάει τρελά ενώ αυτό όταν με πιάνει δεν είμαι σε εγρήγορση ούτε η καρδιά μου χτυπάει έντονα. Γι αυτό φοβαμαι μήπως είναι κάποιο είδος επιληπτικης κρισης.
11-03-2020, 05:15 #21
λυπαμαι που το λεω...... μα το αφησες το ανχος πολλα χρονια χωρις θεραπεια..... και το μονο που εκανες ειναι να προσπαθεις.......
πλέον η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και σε οποιο ψυχολόγο και να πας αν συνεχίσουν η κρίσης πανικού θα χρειαστείς κάποια αγωγή...... και πρόσεξε με σε αυτό που θα πω..... δεν ενοοώ φάρμακα.. μπορείς να πίνεις καθημερινά ένα τσάι βαλσαμοχορτο..... ειναι εξισου αποτελεσματικο σα να περνεις αντικαταθλιπτικα...
ΠΡΟΣΟΧΗ!
όση παίρνετε αγωγή είναι επικίνδυνο να συνδυάσετε το συγκεκριμένο βότανο...!
ρωτήστε πάντα τον γιατρό σας .!