Παρερμηνεία υφους - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Jakavi View Post
    Όχι βέβαια,της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη,,τώρα τι να κάνω??δεν θέλει να μου μιλάει με έχει χωρίσει,,έχω τρέλαθει,,,
    Αυτό έδειξες προφανώς..

Τι σου είπε πριν χωρίσετε? Ποιος είναι ο λόγος? Νιώθεις ότι φταις?

Senior Member
    Όχι βέβαια,της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη,,τώρα τι να κάνω??δεν θέλει να μου μιλάει με έχει χωρίσει,,έχω τρέλαθει,,,
    Σε χώρισε γι αυτό? Επειδή πήγες στην δουλειά της?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Εχθές μίλησα με την κολλητή της,,της είπα αναγνωρίζω τα λάθη στη συμπεριφορά μου,,,επειδή εγώ ναι μεν έχω κάνει επανηλημενα αυτά που την ενοχλουσαν εκείνη επειδή έχει ευαισθησία,,,,τα θεωρεί σοβαρά για αυτό χωρίσαμε,,,,Δευτέρα πάω σε ψυχολόγο να μου δώσει οδηγίες για το πώς να την προσεγγίσω ξανά,,,

Εχθές ήταν πιο ήρεμη στα μηνύματα,μου είπε να είμαι καλά,εγώ της είπα θα σ' αγαπώ για πάντα και ας είμαστε χώρια,,,,επόμενο βήμα από Δευτέρα,,,τι λέτε αν με αγάπησε θα γυρίσει??

george1520
    Guest
    Εχθές μίλησα με την κολλητή της,,της είπα αναγνωρίζω τα λάθη στη συμπεριφορά μου,,,επειδή εγώ ναι μεν έχω κάνει επανηλημενα αυτά που την ενοχλουσαν εκείνη επειδή έχει ευαισθησία,,,,τα θεωρεί σοβαρά για αυτό χωρίσαμε,,,,Δευτέρα πάω σε ψυχολόγο να μου δώσει οδηγίες για το πώς να την προσεγγίσω ξανά,,,
    Έκανες αυτά που την ενοχλούν.. Αλλα επειδή είναι ευαίσθητη τα θεώρησε σοβαρά? Διαβάζεις τι γράφεις φαντάζομαι..

Senior Member
    Έκανες επανειλημμένα αυτά που την ενοχλούν..
    Άρα δεν χωρίσατε επειδή πήγες στην δουλειά της..Αλλού είναι η αιτία..Και το πρόβλημα εδώ είναι ότι ενώ αναγνωρίζεις τα λάθη σου..Δεν λες θα πας σε ψυχολόγο να δεις τι σε κάνει να κάνεις αυτά τα λάθη..Αλλά θα πας να σου δώσει οδηγίες για το πως να την προσεγγίσεις ξανά..
    Μα δεν θα κάνεις ξανά τα ίδια?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Όχι,θα προσπαθήσω να μην τα ξανακανω,,,και αφού γίνω καλύτερος,,,,θα πρέπει να κάνει κι εκείνη το ίδιο,να βελτιώσει τον εαυτό της,,,αλλιώς δεν μπορούμε να είμαστε μαζι

george1520
    Guest
    Όχι,θα προσπαθήσω να μην τα ξανακανω,,,και αφού γίνω καλύτερος,,,,θα πρέπει να κάνει κι εκείνη το ίδιο,να βελτιώσει τον εαυτό της,,,αλλιώς δεν μπορούμε να είμαστε μαζι
    Και θα πας ψυχολόγο για να σου βρει τρόπους να την πλησιάζεις-να την καταφέρεις?

Εκείνη έχει πιεστεί και με το παιδί που έχει ο πατέρας του,της λειπει

george1520
    Guest
    Εκείνη έχει πιεστεί και με το παιδί που έχει ο πατέρας του,της λειπει
    Ξανά γράψε τι θες να πεις.

Να μου πει αν μπορεί να γίνει κάτι με μας και αν πως,,,αλλιώς τέρμα,,,δεν ξανασχολουμαι,,,,ούτε πρόκειται να την πίεση για κάτι εξάλλου,,,θα συνεχίσω τη ζωή μου

george1520
    Guest
    Να μου πει αν μπορεί να γίνει κάτι με μας και αν πως,,,αλλιώς τέρμα,,,δεν ξανασχολουμαι,,,,ούτε πρόκειται να την πίεση για κάτι εξάλλου,,,θα συνεχίσω τη ζωή μου
    Ξαφνικά άνετος.. Αν ισχύει τότε είσαι σε καλό δρόμο. Δεν θα σε συμβουλεψω για το πως θα την φέρεις πίσω.. Απλά καλό είναι με τον ψυχολόγο να συζητήσεις τους λόγους που έκανες συνέχεια αυτά που ήξερες ότι την ενοχλουσαν. Οταν θέλουμε κάποιον στην ζωή μας τότε πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και κυρίως να μην τους θεωρούμε δεδομένου. Κανενας δεν είναι δεδομένος και κανένας δεν αντέχει τα πάντα.

Έχει παιδί από τον πρώην γάμο της,,εννοώ και το πήρε ο πατέρας πριν 2 μήνες είναι κι αυτός βασικός λόγος που είναι χαλία και θέλει να μείνει μόνη,,,δεν αντέχει πίεση μου είπε,,

Οκ,φταιξαμε κι δύο, το παραδέχεται,τώρα τι κάνουμε??δεν θέλει να την ενοχλώ,,,

Να περιμένω να κάνει αυτή κίνηση πρώτη??

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread