Παρερμηνεία υφους
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38

Παρερμηνεία υφους

Όταν σε μια σχέση ο ένας παρερμηνεύει το ύφος τη συμπεριφορά και τις λέξεις του άλλου,τι μπορεί να συμβαίνει??ο ένας έχει κατάθλιψη και ο άλλος είναι φυσιολογικός η όντως έχει δίκιο και είναι σωστή ερμηνεία??η μήπως φταίνε και οι δύο???
    Αν ισχύει η πρώτη υπόθεση ,,,σε ποια κατηγορία καταΘλιψης ανήκει??μείζων?πόσο σοβαρό είναι και πως αντιμετωπίζεται??

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Jakavi View Post
    Όταν σε μια σχέση ο ένας παρερμηνεύει το ύφος τη συμπεριφορά και τις λέξεις του άλλου,τι μπορεί να συμβαίνει??ο ένας έχει κατάθλιψη και ο άλλος είναι φυσιολογικός η όντως έχει δίκιο και είναι σωστή ερμηνεία??η μήπως φταίνε και οι δύο???
    Αν ισχύει η πρώτη υπόθεση ,,,σε ποια κατηγορία καταΘλιψης ανήκει??μείζων?πόσο σοβαρό είναι και πως αντιμετωπίζεται??
    Το πως αντιλαμβάνεται κάποιος αυτά που λέει ο άλλος έχει να κάνει θεωρώ και με τα βιώματα του. Αν ένας άνθρωπος έχει πάρει πολύ απόρριψη τότε θα νιώθει σε πολλές συζητήσεις ότι ο άλλος τον απορρίπτει. Ένα ακραίο παράδειγμα.

Δεν έχει να κάνει με τον φυσιολογικό ή μη.. Έχει να κάνει με την αντίληψη. Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συντονιστούν τότε καλύτερα στις μεταξύ τους συζητήσεις να είναι πιο συγκεκριμένοι έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αν θες να ακουστείς γνώμες τότε δώσε παραδείγματα για να καταλάβουμε.

*κάποιος που περνάει κατάθλιψη δεν παύει να είναι φυσιολογικός.. Απλά μάζεψε πάρα πολλά και κάποια στιγμή λύγισε. Νοσεί και ψυχή. Δυστυχώς!

Όταν μπαίνεις στο μαγαζί που δουλεύει η κοπέλα σου,,για να τη δεις χωρίς να την ενοχλήσεις,εκείνη νομίζει ότι την ζηλεύω η την ντροπιαζω ενώ εγώ ούτε καν,

george1520
    Guest
    Όταν μπαίνεις στο μαγαζί που δουλεύει η κοπέλα σου,,για να τη δεις χωρίς να την ενοχλήσεις,εκείνη νομίζει ότι την ζηλεύω η την ντροπιαζω ενώ εγώ ούτε καν,
    Αν γενικά ζηλεύεις.. Τότε λογικό να σκεφτεί ότι πήγες στην δουλειά της για αυτόν τον λόγο.

Τι πηγες να κανεις στην δουλειά της?

Δηλαδή η αντίληψη είναι υποκειμενική των βιωμάτων του καθενός,,αυτό καταλαβαίνω,αλλά θέλω να πιστεύω ότι και τα νέα βιωματα θα αλλάξουν πάλι εκ νέου την αντίληψη,δηλαδή θα θεραπεύσει την καταθλιψη

Για να τη δω για λίγο,,,και να αγορασω ένα ρουχο,,μόνο για αυτό,εκείνη νομίζει ότι ζηλευω

george1520
    Guest
    Δηλαδή η αντίληψη είναι υποκειμενική των βιωμάτων του καθενός,,αυτό καταλαβαίνω,αλλά θέλω να πιστεύω ότι και τα νέα βιωματα θα αλλάξουν πάλι εκ νέου την αντίληψη,δηλαδή θα θεραπεύσει την καταθλιψη
    Ναι ισχύει.. Αλλά κάποια πράγματα τα βλέπουν όλοι με τον ίδιο τρόπο..

Πόσες φορές πηγες στην δουλειά της?

Δύο,την πρώτη χάρηκε λιγάκι,τη δεύτερη θα με σκότωνε από τα νεύρα της,,,μιλάμε για παράνοια,

george1520
    Guest
    Δύο,την πρώτη χάρηκε λιγάκι,τη δεύτερη θα με σκότωνε από τα νεύρα της,,,μιλάμε για παράνοια,
    Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα? Και τις δύο για να αγοράσεις ρούχο?

Ναι,,,,και για να τη δω βασικά,να χαρώ ,από το πάθος μου,,,άλλο με πρόβλημα τιζει όμως

Όλα αυτά τα έκανε μου είπε για να τη χωρίσω,μου τι είπε δύο φορές σε 24 ώρες,τώρα έχουμε χωρίσει 4 μέρες,,,,άρα στο θέμα μας ,από ποια πάθηση μοιάζει να πάσχει??

george1520
    Guest
    Όλα αυτά τα έκανε μου είπε για να τη χωρίσω,μου τι είπε δύο φορές σε 24 ώρες,τώρα έχουμε χωρίσει 4 μέρες,,,,άρα στο θέμα μας ,από ποια πάθηση μοιάζει να πάσχει??
    Σου έκανα όμως μια βασική ερώτηση.. Πήγες λες δύο φορές στην δουλειά της. Μέσα σε πόσο διάστημα πήγες?

Και γιατι να έχει κάποια πάθηση??

Μέσα σε 2 μέρες,,,γιατί είμαστε μακριά , είχα πάει Αθήνα να τη δω,,,για μια βδομαδα

george1520
    Guest
    Μέσα σε 2 μέρες,,,γιατί είμαστε μακριά , είχα πάει Αθήνα να τη δω,,,για μια βδομαδα
    Και δεν ζηλεύεις είπαμε?

Όχι βέβαια,της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη,,τώρα τι να κάνω??δεν θέλει να μου μιλάει με έχει χωρίσει,,έχω τρέλαθει,,,

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread