flouxotine τι να κανω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

flouxotine τι να κανω?

Εδω και 5 μηνες π περνω αυτο το φαρμακο μονο τους 2 πρωτους μηνες ενιωθα καλα.τους ιπολοιπους μια ετσι κ μια γιουβετσι ειμαι.τι να κανω σκευτομαι παλυ η να τα αλλαξω η να τα κοψω σιγα σιγα.

Senior Member
    καλημέρα και καλό Σ.Κ....
    καλό θα ήταν να μην κάνεις τίποτα από μόνη σου.για εμένα καλύτερα πρώτα να το συζητήσεις με τον ειδικό που σου το χορήγησε να του εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το φάρμακο και πως επιδρά σε εσένα και να σου πει τι ακριβώς να κάνεις...

και κάτι άλλο άσχετο......δεν έχω διαβάσει πουθενά να παίρνει κάποιος τα φάρμακα που παίρνω και εγώ ενώ υπάρχουν πολλά κοινά φάρμακα μεταξύ πολλών στο φόρουμ.
    εκτόν βέβαια από το ζάναξ που είναι πασίγνωστο από ότι έχω καταλάβει.....τι να πω ίσως ο κάθε γιατρός έχει την δική του μέθοδο....

Senior Member
    litsa πια φαρμακα περνεις?το ζαναξ και γω το περνω π και που.και φυσικα οτι κανω το κανω με συμβουλη γιατρου και παλι ουτε γιατρο εμπιστευομαι.ειδικα οποτε περνω ζαναξ νομιζω οτι θα πεθανω μετα.

Senior Member
    Παιδια....Κοψτε τα φαρμακα...δεν δινουν λυση....απλα κατευναζουν προσωρινα το πονο(ψυχοσωματικο)Η λυση ειναι μια....Αρχηστε να κανετε αυτα που σας φοβιζουν σιγα σιγα,,,Βημα βημα...Τα φαρμακα δεν ειναι λυση.......
    Αυτη βεβαια ειναι η προσωπικη μου αποψη

Senior Member
    nitni τα φαρμακα εινε λυση γιαυτους π εχουν βαριας μορφης κρισεων πανικου.και γω ειχα τετια περιπτωση.μακαρι να γνοταν να μην τα περνω.τα σιχενωμε αλλα γιατι να ποναω αν υπαρχει λση εστω κ προσωρινη?επισης βοηθαω κ τον εαυτο μ με χιλιους τροπους.και γω στην αρχη ειμουν κατα ων φαρμακων αλλαδεν μπορουσα να ανταπεξελθω στο σπιτι κ στις υποχρεωσεις μου.Ειμαι και μανα κιολας.αυτα.

Senior Member
    Να μην το βαζεις κατω κουκλα μου..Ολα σε αυτη τη ζωη ειναι περαστικα..Οι κρισεις ειναι θειο δωρο κατ εμε..μαθαινουμε να ελεγχουμε καλυτερα απο ολους τον εαυτο μας..Και εγω την αντιμετωπιζω 1,5 χρονο τωρα...Κλειστηκα στο σπιτι,αλλα οχι πλεον...Η΄ αυτο ή εγω....Ετσι να το δεις......Χρησιμοποιεισαι και την τεχνικη χαλαρωσης με αναπνοες......Αν οχι για εσενα καντο για τα παιδακια σου...Τους αξιζει το καλυτερο..Σου ευχομαι οτι καλυτερο και να ξερεις δεν στα λεω σαν ξερολας,αλλα σε συμβουλευω γιατι βιωνω το ιδιο.....

Senior Member
    Originally posted by maria...
    litsa πια φαρμακα περνεις?το ζαναξ και γω το περνω π και που.και φυσικα οτι κανω το κανω με συμβουλη γιατρου και παλι ουτε γιατρο εμπιστευομαι.ειδικα οποτε περνω ζαναξ νομιζω οτι θα πεθανω μετα.
    τώρα παίρνω λαμικτάλ αμπιλιφάι και συμπάλτα.στην αρχή έπαιρνα και άλλα όμως μου τα σταμάτησε ο γιατρός μου σιγά σιγά...

μακάρι ntini να ήταν στο χέρι μας και να μην παίρναμε αυτά τα φάρμακα όταν όμως είναι μονόδρομος τι άλλο να κάνεις;πόσο μάλλον όταν βλέπεις πως σε βοηθούν πάρα πολύ..

Senior Member
    ειναι πολυ δυσαρεστο πραγμα αυτο.εγω 8 μηνες υποφερω απο αυτο το διαολο καιδ εν φευγει κ ευκολα.ειναι κ κληρωνομικο κ ο πατερας μ στην ιδια ηλικια 28-29 με μενα τα ιδια αντημετωπιζε αλλα τωρα ειναι μι χαρα εκτο οτι εχει συνεχεια νευροπονους κ γρινιαζει.αλλα σε μενα ειναι πιο εντονο το προβλημα και ουτε αναπνοες ουτε τπτ με βοηθαει εκεινη την ωρα.νιωθω οτι χανομαι ,μου ρχετε να τρεξω να το βαλω στα ποδια και νιωθω οτι θα παθω εφραγμα.οποτε ακουω στις .ειδησεις οτι καποιος πεθανε απο καπια αρρωστεια νομιζω οτι το ιδιο θα παθω και γω λολ.σευχαρηστω για το κουραγιο π μου δινεις.ειναι πολυ σιμαντικο αυτο.το καλο ειναι οτι ακουω οτι πολοι ανθρωποι το περνανε αυτοκ γνωστοι μου.δεν ειμαστε μονοι μας.

Senior Member
    Originally posted by λίτσα

μακάρι ntini να ήταν στο χέρι μας και να μην παίρναμε αυτά τα φάρμακα όταν όμως είναι μονόδρομος τι άλλο να κάνεις;πόσο μάλλον όταν βλέπεις πως σε βοηθούν πάρα πολύ..
    συμφωνώ και επαυξάνω.
    κανείς από μας δεν θέλει να παίρνει φάρμακα.
    όμως μερικές φορές(όχι πάντα) είναι αναγκαίο κακό.

Senior Member
    απο το να σερνομαστε και να μην μπορουμε να κανουμε τπτκαλα ειναι και αυτα τα ριμαδια.αν και εχω αλλαξει πολλα και κανενα δεν ειχε τα επιθημιτα αποτελεσματα.ομως απο πρωτα ειμαιπολυ καλυτερα τωρα π κανω φαρμ θεραπεια.λιτσα τοσα πολα περνεις γιατι?εγω ενα καθε πρωοι περνω και οταν ειμαι σε περιοδο εντασης περνω για μερικες μερες το βραδι μισο ζαναξ των 0.50 μιλιγραμ.δεν τα θελω τα ριμαδια με μιση καρδια τα περνω χεχε

Senior Member
    δυστυχώς στην περίπτωσή μου δεν γίνεται διαφορετικά...
    ευελπιστώ όμως πως κάποια στιγμή θα το κόβω όλα,τουλάχιστον αυτό μου λέει ο γιατρός....

Senior Member
    exeis edones kriseis kai sy ?ego k katal8lipsh alla xoris agorafobia k edones fobies.padou pao k ola ta kano lol

Senior Member
    Μαρακι μου και εμενα το ειχε η μητερα μου...Μου εξηγησε και ο γιατρος πως ειναι κληρονομικο αυτο...Αλλα και ο γιατρος και η μητερα μου,μου ειπαν πως περναει μετα απο 1,5 χρονο περιπου.Στο γιατρο ξαναπηγα για να του πω πως τα εκοψα και μου εκανε το εξης τεστ για να δει πως ειμαι(μου το ειχε κανει και στις αρχες οταν διαπιστωσε πως εχω κρισεις πανικου)με εβαλε ορθια και να ανασαινω πολυ γρηγορα..οσο πιο γρηγορα μπορουσα..κοφτες και γρηγορες ανασες..Οταν το ειχαμε προτοκανει με επιασε ζαλαδα στα 10 δευτερα...Τωρα που ξαναπηγα αργισε παρα πολυ να με πιασει κατι τετοιο και ο γιατρος εκανε το σταυρο του..Μου πε πως ,η προσπαθεια μου να το νικησω με το να κανω αυτα που με τρελαινουν οχι απλα φοβηζουν σιγα σιγα αποδιδει και πως ειμαι σε καλο δρομο..στο δρομο της ιασεις.Μαρακι μου αλλα και γενικοτερα οσοι εχετε τετοια προβληματα ενα να ξερετε..πως χρειαζεται συμπαρασταση αυτο ειτε μεσω net απο ομοιοπαθεις ειτε απο οικογενεια......Ο δρομος ειναι δυσκολος δεν λεω αλλα πιος δρομος δεν ειναι δυσκολος?

Senior Member
    εχω κοσμο π μου σιμπαραστεκεται παντος.δλδ σε εβαζε να προκαλεσεις επιτοπυ πανικο?το εχω ξανακουσει αυτο.φιλακια ¨)

Senior Member
    Ναι..Ειναι η πιο απλη μεθοδος για να προκαλεσω κρισεις πανικου....Ετσι οταν τις προκαλεις βλεπεις πως εν τελει δεν γινεται τιποτα και μετα απο ενα σημειο ηρεμεις..Μια φιλη μου δε που ειναι ψυχολογος μου ελεγε το εξης οταν πηγαινα καπου και με επιανε κριση και ηθελα να φυγω(και εν τελει τοτε εφευγα)..επρεπε να κατσεις να δεις πως ειναι 10 γαμωλεπτα μονο αντε και λιγο παραπανω και μετα ηρεμεις απολυτα...Και οπως ειπε και εκεινη..Κατα μετοπων επιθεση.....

Page 1 of 2 12 LastLast