Καλημέρα. Κακό ξεκίνημα σαρακοστης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Καλημέρα. Κακό ξεκίνημα σαρακοστης

Καλημέρα σε όλους. Ξεκίνησε στραβά η μέρα με αρρυθμίες και σαν επακόλουθο του φόβου ταχυκαρδιες. Ούτε διάθεση ούτε κέφι τίποτα. Βγήκαμε βόλτα με τα παιδιά και έχω πάρει 0.25 ζαναξ. Έσκασα από τη στεναχώρια μου πάλι

Senior Member
    Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα στη λεξη ΞΕΚΙΝΗΜΑ. νομιζω ολα αυτα τα " πρωτη του χρονου,πρωτη του μηνα, δευτερα απο σημερα θα σταματησω να..., Πρωτη μερα γυμναστηριο, πρωτη μερα σχολειο " και αλλα πολλα πολλα τοσα,δημιουργουν απο μονα τους τις βασεις για αγχωδη μερα ηδη απο την προηγουμενη.
    Ηταν μια κακη μερα, δεν σηματοδοτει οτι ολη η σαρακοστη θα παει ετσι,και ηταν μια κακη μερα γιατι ειχες αγχος για αυτη τη μερα. Και αν ηταν μια καλη μερα, δεν θα πηγενε επισης ολη η σαρακοστη ετσι.
    Να μεινω στο πολυ θετικο και να σου πω μπραβο γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι να κανεις εστω κ την παραμικρη δραστηριοτητα μια κακη μερα,ακομη και αν κανοντας το δεν εισαι εκει ψυχη τε και σωματι.και να σου πω,πως με ταχυκαρδια και αγχος ,το οτι πηγες βολτα με τα παιδια και δεν εμεινες στο κρεβατι ολη μερα ειναι Καλο ξεκινημα σαρακοστης!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Layla123 View Post
    Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα στη λεξη ΞΕΚΙΝΗΜΑ. νομιζω ολα αυτα τα " πρωτη του χρονου,πρωτη του μηνα, δευτερα απο σημερα θα σταματησω να..., Πρωτη μερα γυμναστηριο, πρωτη μερα σχολειο " και αλλα πολλα πολλα τοσα,δημιουργουν απο μονα τους τις βασεις για αγχωδη μερα ηδη απο την προηγουμενη.
    Ηταν μια κακη μερα, δεν σηματοδοτει οτι ολη η σαρακοστη θα παει ετσι,και ηταν μια κακη μερα γιατι ειχες αγχος για αυτη τη μερα. Και αν ηταν μια καλη μερα, δεν θα πηγενε επισης ολη η σαρακοστη ετσι.
    Να μεινω στο πολυ θετικο και να σου πω μπραβο γιατι ξερω ποσο δυσκολο ειναι να κανεις εστω κ την παραμικρη δραστηριοτητα μια κακη μερα,ακομη και αν κανοντας το δεν εισαι εκει ψυχη τε και σωματι.και να σου πω,πως με ταχυκαρδια και αγχος ,το οτι πηγες βολτα με τα παιδια και δεν εμεινες στο κρεβατι ολη μερα ειναι Καλο ξεκινημα σαρακοστης!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
    Ναι πήγα. Βγήκαμε αλλά πριν με βαριά καρδιά πήρα και ένα ζαναξ 0.25.Βεβαια είμαι σίγουρη ότι δεν είναι αυτό που βοήθησε και ηρέμησα. Απλά σταμάτησαν οι αρρυθμίες και σιγά σιγά επανήλθα πειθοντας τον εαυτό μου πως τα έχω περάσει τόσες φορές, θα περάσει και αυτό. Πίστεψε με πως αν δεν είχα τα παιδιά θα ήμουν σίγουρα χωμενη στο κρεβάτι και θα έκλαιγα την μοίρα μου

Senior Member
    Με ποναει πολυ το ποδι μου γιατι το λαμογιο πωλητης μου αλλαξε το δεξι παπουτσι βαζωντας το ελαττωματικο εκθεσιακο. Σε καθε βημα νιωθω σουβλια στον αστραγαλο και ποναει πολυ ο αχιλλειος τενωντας. Σαν να μην εφτανε αυτο, η μανα μου εριξε νερα στο διαδρομο και πηγα να σκοτωθω, τρανταχτηκε το κεφαλι μου και με ποναει τωρα ολη η αριστερη πλευρα του κεφαλιου. Επισης ποναει εδω και μηνες ο λαιμος μου και η γιατρος αντι να με θεραπευσει μου τραυματισε τη γλωσσα και τωρα δυσκολευομαι να πω το σιγμα. Πως σου φαινονται ολα αυτα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Με ποναει πολυ το ποδι μου γιατι το λαμογιο πωλητης μου αλλαξε το δεξι παπουτσι βαζωντας το ελαττωματικο εκθεσιακο. Σε καθε βημα νιωθω σουβλια στον αστραγαλο και ποναει πολυ ο αχιλλειος τενωντας. Σαν να μην εφτανε αυτο, η μανα μου εριξε νερα στο διαδρομο και πηγα να σκοτωθω, τρανταχτηκε το κεφαλι μου και με ποναει τωρα ολη η αριστερη πλευρα του κεφαλιου. Επισης ποναει εδω και μηνες ο λαιμος μου και η γιατρος αντι να με θεραπευσει μου τραυματισε τη γλωσσα και τωρα δυσκολευομαι να πω το σιγμα. Πως σου φαινονται ολα αυτα;
    Αν με ειρωνεύεσαι δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τον λόγο που το κανεις

Elenia781
    Guest
    Καλησπερα ΖΜΕ . Καποια βραδυα μεσα στον υπνο ξυπναω απο ταχυκαρδια χωρις να ειμαι αγχωμενη απο κατι. Δεν ξερω πως προκυπτουν αλλα καταλαβαινω απολυτα την κατασταση. Νομιζω το παθαινω γιατι ειμαι εσωστρεφης και καπου πρεπει να ξεσπασει η ενεργεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΖΜΕ View Post
    Αν με ειρωνεύεσαι δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τον λόγο που το κανεις
    Γιατι να σε ειρωνευτω; Συμπασχω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Γιατι να σε ειρωνευτω; Συμπασχω.
    Σου ζητώ συγνώμη! Στην αρχή ειλικρινά νόμιζα ότι με τρολαρες. Τι να πω γαμωτο με τα ψυχοσωματικα. Δεν υπάρχει αυτή η ταλαιπωρία. Εύχομαι να ηρεμήσεις γρήγορα από όλα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elenia781 View Post
    Καλησπερα ΖΜΕ . Καποια βραδυα μεσα στον υπνο ξυπναω απο ταχυκαρδια χωρις να ειμαι αγχωμενη απο κατι. Δεν ξερω πως προκυπτουν αλλα καταλαβαινω απολυτα την κατασταση. Νομιζω το παθαινω γιατι ειμαι εσωστρεφης και καπου πρεπει να ξεσπασει η ενεργεια
    Ακριβώς. Κάπου πρέπει να ξεσπασει όλο αυτό και ξεσπάει στο σώμα!! Πόσα να αντέξει και αυτό!?

Ακριβώς. Κάπου πρέπει να ξεσπασει όλο αυτό και ξεσπάει στο σώμα!! Πόσα να αντέξει και αυτό!?
    Πως πέρασε η μέρα σου; σήμερα πως είσαι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kate9090 View Post
    Πως πέρασε η μέρα σου; σήμερα πως είσαι;
    Καλησπερα. Είμαι καλύτερα. Όμως αυτό που περιέγραψα δυστυχώς είναι πλέον σχεδόν στην καθημερινότητα μου. Όσο υπάρχουν οι αρρυθμίες που δυστυχώς είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που τις νιώθουν για τα καλά, δεν θα αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Αυτό με λυπεί και με φοβίζει αφάνταστα

Καλησπερα. Είμαι καλύτερα. Όμως αυτό που περιέγραψα δυστυχώς είναι πλέον σχεδόν στην
    καθημερινότητα μου. Όσο υπάρχουν οι αρρυθμίες που δυστυχώς είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που τις νιώθουν για τα καλά, δεν θα αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Αυτό με λυπεί και με φοβίζει αφάνταστα
    Δες το λίγο αλλιώς... Αν δεν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης και ζωής σου δεν θα πάψουν οι αρρυθμίες. Παίρνεις ζαναξ είδα. Τα παίρνεις καιρό; παίρνεις και κάτι άλλο μαζί; έχεις επισκεφθεί κάποιον ειδικό; συγγνώμη αν έχεις κάνει κάποιο άλλο ποστ που τα εξηγείς. Είμαι καινούρια και δεν έχω συγκρατήσει κάτι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Kate9090 View Post
    Δες το λίγο αλλιώς... Αν δεν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης και ζωής σου δεν θα πάψουν οι αρρυθμίες. Παίρνεις ζαναξ είδα. Τα παίρνεις καιρό; παίρνεις και κάτι άλλο μαζί; έχεις επισκεφθεί κάποιον ειδικό; συγγνώμη αν έχεις κάνει κάποιο άλλο ποστ που τα εξηγείς. Είμαι καινούρια και δεν έχω συγκρατήσει κάτι!
    Ευχαριστώ πολύ καταρχήν για το ενδιαφέρον. Έχεις απόλυτο δίκιο για τον τρόπο σκέψης. Παίρνω ζαναξ σπάνια. 0.25.Δεν με παρακολουθεί γιατρός θα έπρεπε. Αυτό με τις αρρυθμίες έγινε αφόρητο από τον θάνατο της γιαγιάς μου και έπειτα. Αυτοκτόνησε και πέρα από την απεραντη θλίψη που μου προκάλεσε, έχω να διαχειριστώ και την κατάθλιψη της μητέρας μου. Είναι πολλά δυστυχως

Ευχαριστώ πολύ καταρχήν για το ενδιαφέρον. Έχεις απόλυτο δίκιο για τον τρόπο σκέψης. Παίρνω ζαναξ σπάνια. 0.25.Δεν με παρακολουθεί γιατρός θα έπρεπε. Αυτό με τις αρρυθμίες έγινε αφόρητο από τον θάνατο της γιαγιάς μου και έπειτα. Αυτοκτόνησε και πέρα από την απεραντη θλίψη που μου προκάλεσε, έχω να διαχειριστώ και την κατάθλιψη της μητέρας μου. Είναι πολλά δυστυχως
    Ζεις μια κατάσταση πένθους. Έχεις να διαχειριστές εσένα την μαμά σου τα παιδιά σου τον άντρα σου... Ήδη είναι πολλά! Πιστεύω πως πρέπει άμεσα να πάρεις βοήθεια ώστε να κόψεις τα ζαναξ και να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!