Results 16 to 30 of 116
Thread: Τελικα χωρισα
-
22-02-2009, 11:55 #16
Originally posted by krino
απο εξυπναδες επισης ειναι γεματος ο τοπος....
Μεινετε με τον εαυτο σας λοιπον αφου ειναι τοσο ομορφος....
Τελος στα παιχνιδια της ζωης, χανουν οσοι μετεχουν, το ποσοστο αλλαζει μονο.
Δλδ θα μένουμε με κάποιον απλά για να μην είμαστε μόνοι?
Ή αν ο εαυτός μας είναι όμορφος δεν έχουμε ανάγκη κανέναν?
Ή η συμμετοχή στη ζωή είναι να ρίχνουμε τον εαυτό μας κ να ανεχόμαστε καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα κ μας υποβιβάζουν?
Το περάσαμε κ αυτό....μετείχαμε,πάθαμε κ μάθαμε......
- 22-02-2009, 12:34 #17
μαράκι καλημέρα....
μην σκας γιατί όπως λέει και ο λαός μας υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.....
είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί ο κατάλληλος που θα σταθεί πλάι σου.μόνο μην βιάζεσαι και μην κάνεις απελπιστικές κινήσεις.
να είσαι καλά τώρα και για πάντα...
22-02-2009, 12:49 #18
ενοειτε οτι υπαρχον κ αλλου πορτοκαλιες/σιγαμην κατσω να σκασω.
22-02-2009, 12:58 #19
όχι βέβαια, από ότι φαίνεται δεν σου άξιζε ένας τέτοιος άνθρωπος.
κοίτα λίγο την πάρτη σου και το παιδάκι σου και όλα θα φτιάξουν....
άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είτε καλοί είτε σκάρτοι αξίζουμε το καλύτερο και για αυτό θα προσπαθούμε όσο μας επιτρέπεται να είμαστε σε αυτή την ζωή...
22-02-2009, 15:18 #20
Originally posted by λίτσα
άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είτε καλοί είτε σκάρτοι αξίζουμε το καλύτερο και για αυτό θα προσπαθούμε όσο μας επιτρέπεται να είμαστε σε αυτή την ζωή...
22-02-2009, 16:10 #21
με πηρε τηλ να βρεθουμε λολ.και του ειπα να με φησει υσιχια
23-02-2009, 11:14 #22
Originally posted by Θεοφανία
Originally posted by λίτσα
να είσαι καλά τώρα και για πάντα..
23-02-2009, 13:02 #23
τα ξαναβρηκα μαζι του κ ευχομαι να παμε καλα στο εξης.Ενταξη φοβηθηκε με αυτο π ειδε ειμαι κ καταπιεστικια κιολας που το ξανασκευτικε να ειναι μαζι μου.μου ειπε να ηρεμησω και παμε μπροστα κ οπου μας βγαλει.
23-02-2009, 17:10 #24
Μαρακι χωρις παρεξηγηση αλλα νομιζω πως κανεις εγαλο λαθος..Βεβαια ποια ειμαι εγω που θα σου πω τι να κανεις....Απλα λεω την αποψη μου.,,,το ξαναζεσταμενο φαγητακι εχει αλλιωμνη γευση πολλες φορες...Μην παλαβωνεις με την καλη ενοια για κανεναν ανθρωπο..Να εισαι χαλαρη και οταν βρεις αυτον που αξιζει τοτε δωστα ολα χωρις φραγμους και ορια..Απο οτι καταλαβα εχεις και παιδακια...Για αυτα λοιπον να σκεφτεσαι καλυτερα τι κανεις και με ποιον το κανεις...Οχι τιποτα αλλο δλδ αλλα να ξερεις πως τα παιδια καταλαβαινουν....Δεν χρειαζεται να πεις κατι...Ξερουν την μανα τους....
Απο την αλλη δεν μπορεις να λες για εναν ανθρωπο πως μπορει να σε κολλησε τιποτις αφροδισιο(πραγμα που δειχνει ελλειψη παντελους εμπιστοσυνης)και απο την αλλη πως θα στε μαζι και ολα μια χαρα...Κατα την ταπεινη μου αποψη,ισως φοβασαι του να εισαι μονη και κυνηγας την προσωπικη σου πλειροτητα μεσα απο σχεσεις αμφηβολες και μη......
Τεσπα,ευχομαι το καλυτερο για εσενα
23-02-2009, 19:39 #25
Originally posted by ntini
Μαρακι χωρις παρεξηγηση αλλα νομιζω πως κανεις εγαλο λαθος..Βεβαια ποια ειμαι εγω που θα σου πω τι να κανεις....Απλα λεω την αποψη μου.,,,το ξαναζεσταμενο φαγητακι εχει αλλιωμνη γευση πολλες φορες...Μην παλαβωνεις με την καλη ενοια για κανεναν ανθρωπο..Να εισαι χαλαρη και οταν βρεις αυτον που αξιζει τοτε δωστα ολα χωρις φραγμους και ορια..Απο οτι καταλαβα εχεις και παιδακια...Για αυτα λοιπον να σκεφτεσαι καλυτερα τι κανεις και με ποιον το κανεις...Οχι τιποτα αλλο δλδ αλλα να ξερεις πως τα παιδια καταλαβαινουν....Δεν χρειαζεται να πεις κατι...Ξερουν την μανα τους....
Απο την αλλη δεν μπορεις να λες για εναν ανθρωπο πως μπορει να σε κολλησε τιποτις αφροδισιο(πραγμα που δειχνει ελλειψη παντελους εμπιστοσυνης)και απο την αλλη πως θα στε μαζι και ολα μια χαρα...Κατα την ταπεινη μου αποψη,ισως φοβασαι του να εισαι μονη και κυνηγας την προσωπικη σου πλειροτητα μεσα απο σχεσεις αμφηβολες και μη......
Τεσπα,ευχομαι το καλυτερο για εσενα
ερω.θα τον κανω σιγα σιγα να δει πια πραγματικα ειμαι κ οτι δεν διαφερω απο αυτην την κοπελα π γνωρισε αρχικα.αν με αγαπησει καλος αν οχι σκασιλα μας μεγαλη.εγω θα προσπαθησω παντως.οσο για τις αρρωστειες ειναι πολοι αντρες π δεν θελουν προφυλακτικο.πηγα στον γιατρο μ καναν εξετασεις κ μου γραψε ενα χαπι να παρω σημερα για να μην μεινω εγυος αν κ δεν το καταλαβενω.
το καταφ
23-02-2009, 20:13 #26
χαπι για να μην μεινεις εγγυος?σε αυτο τι δεν καταλαβαινεις βρε?τεσπα,παντως καλα εκανες και πηγες στο γιατρο..Με την υγεια δεν παιζουμε
23-02-2009, 20:16 #27
δεν καταλαβενω τον λογο π μου γραψανε τετιο χαπι για να μην μεινω εγυος μεχρι αυριο.επειδη καναμε ερωτα χθες χωρις πρ.
23-02-2009, 20:18 #28
Αυτο λεγεται χαπι της επομενης ημερας..Το παιρνουν συνηθως οι γυναικες οταν εχουν συνουσια και εχουν την υποψια πως καποιο μερος του σπερματος περασε στο κολπο τους....Βρε συ,πριν παιρνεις κατι ρωτα το γιατρο σου...
23-02-2009, 21:02 #29
Originally posted by maria...
δεν καταλαβενω τον λογο π μου γραψανε τετιο χαπι για να μην μεινω εγυος μεχρι αυριο.επειδη καναμε ερωτα χθες χωρις πρ.
ίσως να ακούγομαι σαν αρχαιομνήμων συντηρητικόλαλος, αλλά επιμένω πως έχοντας δικαίωμα στη ζωή , μπορούμε όλοι μας να βάλουμε πάνω απ\' τις αισθήσεις μας, τις δικές μας προτεραιότητες, λέγοντας όχι στον κάθε μπούφο που δεν έχει την ωριμότητα να ελέγξει το \"πουλί\" του..έχε στη τσάντα σου πάντα ένα προφυλακτικό - και που να πάρει ο διάολος τώρα τελευταία κυκλοφορούν και με εξωτικές γεύσεις..
Χωρίς διάθεση να σε στενοχωρήσω.....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
23-02-2009, 21:14 #30
καλα τα λες βρε Σαββα αλλα δεν ξερεις οτι εγω για να ειμαι κοντα στο παιδι μου (ενα εχω) ειχα να ερθω σε επαφη με αντρα καπου 4 χρονια.Ανθρωπινες αδυναμιες ειναι αυτες δεν αντεξα.4 χρονια ειχα να κανω ερωτα καταλαβενεις πως ενιωσα οταν ενας γλυκιτατος ρυφερος και ομορφος αντρας μου ενδιξε ενδιαφερον.Δεν αντεξα στον πειρασμο.εχεις δικιο οτι ειμαστε πολυ λιγο καιρο μαζι στην ουσια 2 μηνες αλλα τωρα εγινε η μλκια τι να κανω,θνητη ειμαι δεν ειμαι θεος να τα κανω ολα τελεια.μου γινε μαθημα ομως κ θα προσεχω στο εξης.ευχομαι την τριτη π θα ειναι ετημες οι εξετασεις να ειναι καλες.
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία