Τελικα χωρισα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 116
    Senior Member
    Originally posted by krino
    απο εξυπναδες επισης ειναι γεματος ο τοπος....
    Μεινετε με τον εαυτο σας λοιπον αφου ειναι τοσο ομορφος....

Τελος στα παιχνιδια της ζωης, χανουν οσοι μετεχουν, το ποσοστο αλλαζει μονο.
    K εσύ καλή εξυπνάδα είπες krino!!!
    Δλδ θα μένουμε με κάποιον απλά για να μην είμαστε μόνοι?
    Ή αν ο εαυτός μας είναι όμορφος δεν έχουμε ανάγκη κανέναν?
    Ή η συμμετοχή στη ζωή είναι να ρίχνουμε τον εαυτό μας κ να ανεχόμαστε καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα κ μας υποβιβάζουν?
    Το περάσαμε κ αυτό....μετείχαμε,πάθαμε κ μάθαμε......

Senior Member
    μαράκι καλημέρα....
    μην σκας γιατί όπως λέει και ο λαός μας υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.....
    είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί ο κατάλληλος που θα σταθεί πλάι σου.μόνο μην βιάζεσαι και μην κάνεις απελπιστικές κινήσεις.
    να είσαι καλά τώρα και για πάντα...

Senior Member
    ενοειτε οτι υπαρχον κ αλλου πορτοκαλιες/σιγαμην κατσω να σκασω.

Senior Member
    όχι βέβαια, από ότι φαίνεται δεν σου άξιζε ένας τέτοιος άνθρωπος.
    κοίτα λίγο την πάρτη σου και το παιδάκι σου και όλα θα φτιάξουν....
    άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είτε καλοί είτε σκάρτοι αξίζουμε το καλύτερο και για αυτό θα προσπαθούμε όσο μας επιτρέπεται να είμαστε σε αυτή την ζωή...

Originally posted by λίτσα
    άλλωστε όλοι οι άνθρωποι είτε καλοί είτε σκάρτοι αξίζουμε το καλύτερο και για αυτό θα προσπαθούμε όσο μας επιτρέπεται να είμαστε σε αυτή την ζωή...
    Λίτσα...καλό θα είναι όταν θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιον να του λέμε την αλήθεια. Αν θέλουμε με το ζόρι να γίνουμε αρεστοί ας του την πούμε με ευγένεια. Η μαρία ήξερε απ\' την αρχή πως έκανε λάθος και το καλύτερο θα είναι να μάθει από αυτή την ιστορία, παρά να το ρίξει εύκολα πάνω του και να κάνει τα ίδια στην επόμενη σχέση της...

Senior Member
    με πηρε τηλ να βρεθουμε λολ.και του ειπα να με φησει υσιχια

Senior Member
    Originally posted by Θεοφανία
    Originally posted by λίτσα
    Λίτσα...καλό θα είναι όταν θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιον να του λέμε την αλήθεια. Αν θέλουμε με το ζόρι να γίνουμε αρεστοί ας του την πούμε με ευγένεια. Η μαρία ήξερε απ\' την αρχή πως έκανε λάθος και το καλύτερο θα είναι να μάθει από αυτή την ιστορία, παρά να το ρίξει εύκολα πάνω του και να κάνει τα ίδια στην επόμενη σχέση της...
    αν διάβασες όλα τα μηνύματά μου θα είδες πως της λέω να μην κάνει απελπιστικές κινήσεις.δεν προσπαθώ να γίνω αρεστή με το ζόρι γιατί δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.και η αλήθεια είναι κάτι υποκειμενικό,ο κάθε άνθρωπος την βλέπει με τα δικά του μάτια..
    να είσαι καλά τώρα και για πάντα..

Senior Member
    τα ξαναβρηκα μαζι του κ ευχομαι να παμε καλα στο εξης.Ενταξη φοβηθηκε με αυτο π ειδε ειμαι κ καταπιεστικια κιολας που το ξανασκευτικε να ειναι μαζι μου.μου ειπε να ηρεμησω και παμε μπροστα κ οπου μας βγαλει.

Senior Member
    Μαρακι χωρις παρεξηγηση αλλα νομιζω πως κανεις εγαλο λαθος..Βεβαια ποια ειμαι εγω που θα σου πω τι να κανεις....Απλα λεω την αποψη μου.,,,το ξαναζεσταμενο φαγητακι εχει αλλιωμνη γευση πολλες φορες...Μην παλαβωνεις με την καλη ενοια για κανεναν ανθρωπο..Να εισαι χαλαρη και οταν βρεις αυτον που αξιζει τοτε δωστα ολα χωρις φραγμους και ορια..Απο οτι καταλαβα εχεις και παιδακια...Για αυτα λοιπον να σκεφτεσαι καλυτερα τι κανεις και με ποιον το κανεις...Οχι τιποτα αλλο δλδ αλλα να ξερεις πως τα παιδια καταλαβαινουν....Δεν χρειαζεται να πεις κατι...Ξερουν την μανα τους....
    Απο την αλλη δεν μπορεις να λες για εναν ανθρωπο πως μπορει να σε κολλησε τιποτις αφροδισιο(πραγμα που δειχνει ελλειψη παντελους εμπιστοσυνης)και απο την αλλη πως θα στε μαζι και ολα μια χαρα...Κατα την ταπεινη μου αποψη,ισως φοβασαι του να εισαι μονη και κυνηγας την προσωπικη σου πλειροτητα μεσα απο σχεσεις αμφηβολες και μη......
    Τεσπα,ευχομαι το καλυτερο για εσενα

Senior Member
    Originally posted by ntini
    Μαρακι χωρις παρεξηγηση αλλα νομιζω πως κανεις εγαλο λαθος..Βεβαια ποια ειμαι εγω που θα σου πω τι να κανεις....Απλα λεω την αποψη μου.,,,το ξαναζεσταμενο φαγητακι εχει αλλιωμνη γευση πολλες φορες...Μην παλαβωνεις με την καλη ενοια για κανεναν ανθρωπο..Να εισαι χαλαρη και οταν βρεις αυτον που αξιζει τοτε δωστα ολα χωρις φραγμους και ορια..Απο οτι καταλαβα εχεις και παιδακια...Για αυτα λοιπον να σκεφτεσαι καλυτερα τι κανεις και με ποιον το κανεις...Οχι τιποτα αλλο δλδ αλλα να ξερεις πως τα παιδια καταλαβαινουν....Δεν χρειαζεται να πεις κατι...Ξερουν την μανα τους....
    Απο την αλλη δεν μπορεις να λες για εναν ανθρωπο πως μπορει να σε κολλησε τιποτις αφροδισιο(πραγμα που δειχνει ελλειψη παντελους εμπιστοσυνης)και απο την αλλη πως θα στε μαζι και ολα μια χαρα...Κατα την ταπεινη μου αποψη,ισως φοβασαι του να εισαι μονη και κυνηγας την προσωπικη σου πλειροτητα μεσα απο σχεσεις αμφηβολες και μη......
    Τεσπα,ευχομαι το καλυτερο για εσενα
    κοιτα πρεπει πρωτα να του δειξω οτι δεν ειμαι η ανωρημη και οξηθημη π του εδειξα οταν μεθησα και θα
    ερω.θα τον κανω σιγα σιγα να δει πια πραγματικα ειμαι κ οτι δεν διαφερω απο αυτην την κοπελα π γνωρισε αρχικα.αν με αγαπησει καλος αν οχι σκασιλα μας μεγαλη.εγω θα προσπαθησω παντως.οσο για τις αρρωστειες ειναι πολοι αντρες π δεν θελουν προφυλακτικο.πηγα στον γιατρο μ καναν εξετασεις κ μου γραψε ενα χαπι να παρω σημερα για να μην μεινω εγυος αν κ δεν το καταλαβενω.

το καταφ

Senior Member
    χαπι για να μην μεινεις εγγυος?σε αυτο τι δεν καταλαβαινεις βρε?τεσπα,παντως καλα εκανες και πηγες στο γιατρο..Με την υγεια δεν παιζουμε

Senior Member
    δεν καταλαβενω τον λογο π μου γραψανε τετιο χαπι για να μην μεινω εγυος μεχρι αυριο.επειδη καναμε ερωτα χθες χωρις πρ.

Senior Member
    Αυτο λεγεται χαπι της επομενης ημερας..Το παιρνουν συνηθως οι γυναικες οταν εχουν συνουσια και εχουν την υποψια πως καποιο μερος του σπερματος περασε στο κολπο τους....Βρε συ,πριν παιρνεις κατι ρωτα το γιατρο σου...

Senior Member
    Originally posted by maria...
    δεν καταλαβενω τον λογο π μου γραψανε τετιο χαπι για να μην μεινω εγυος μεχρι αυριο.επειδη καναμε ερωτα χθες χωρις πρ.
    Αν η μόνη σου έννοια είναι να μη μείνεις έγκυος, σε μια εποχή που η χωρίς προστασία σεξουαλική επαφή μπορεί να οδηγήσει σε μύρια προβλήματα υγείας , προεξέχοντος εκείνου του οροθετικού στον HIV, ιδίως σε μια σχέση που η αλληλοσεβασμός και η εμπιστοσύνη μεταξύ σας..χάνει λάδια, λυπάμαι αλλά είναι μία αντίληψη ανώριμη και στο λέω ωμά μ\'όλη την αίσθηση ευθύνης που έχει μια τέτοια τοποθέτηση. Αν ο φίλος σου είναι μαζί σου πάνω από 2 χρόνια, έχει αποδείξει πως η σεξουαλική του ζωή περιορίζεται μόνο στη μεταξύ σας σχέση και το κυριότερο έχει αποδείξει με τη στάση του πως είναι υπεύθυνο άτομο, τότε ναι - θα μπορούσες να κάνεις έρωτα χωρίς προφυλάξεις..Συντρέχουν αυτοί οι λόγοι ? Αν ναι, τότε αγνόησε αυτό το πόστ...Αν όμως δεν συντρέχουν, ό,τι κάνεις,κάντο έχοντας υπ\' όψη σου πως έχεις υπ\' ευθύνη σου τη ζωή ενός παιδιού (..ή μήπως είναι δύο ?) κι όχι μόνο του εαυτού σου...

ίσως να ακούγομαι σαν αρχαιομνήμων συντηρητικόλαλος, αλλά επιμένω πως έχοντας δικαίωμα στη ζωή , μπορούμε όλοι μας να βάλουμε πάνω απ\' τις αισθήσεις μας, τις δικές μας προτεραιότητες, λέγοντας όχι στον κάθε μπούφο που δεν έχει την ωριμότητα να ελέγξει το \"πουλί\" του..έχε στη τσάντα σου πάντα ένα προφυλακτικό - και που να πάρει ο διάολος τώρα τελευταία κυκλοφορούν και με εξωτικές γεύσεις..

Χωρίς διάθεση να σε στενοχωρήσω.....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    καλα τα λες βρε Σαββα αλλα δεν ξερεις οτι εγω για να ειμαι κοντα στο παιδι μου (ενα εχω) ειχα να ερθω σε επαφη με αντρα καπου 4 χρονια.Ανθρωπινες αδυναμιες ειναι αυτες δεν αντεξα.4 χρονια ειχα να κανω ερωτα καταλαβενεις πως ενιωσα οταν ενας γλυκιτατος ρυφερος και ομορφος αντρας μου ενδιξε ενδιαφερον.Δεν αντεξα στον πειρασμο.εχεις δικιο οτι ειμαστε πολυ λιγο καιρο μαζι στην ουσια 2 μηνες αλλα τωρα εγινε η μλκια τι να κανω,θνητη ειμαι δεν ειμαι θεος να τα κανω ολα τελεια.μου γινε μαθημα ομως κ θα προσεχω στο εξης.ευχομαι την τριτη π θα ειναι ετημες οι εξετασεις να ειναι καλες.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast