Τα πραγματα αρχιζουν να ξεφευγουν - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
    Senior Member
    Ελπίζω όλα καλά να πάνε.

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!! Αύριο η μητέρα μου μπαίνει στη κλινική εκούσια. Εύχομαι τα πράγματα να φτιάξουν από δω και στο εξής και όλα να πάνε καλύτερα για όλους. Όσοι βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις εύχομαι όλα να τελειώσουν γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο...
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by fanh View Post
    Καλησπέρα παιδιά!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!! Αύριο η μητέρα μου μπαίνει στη κλινική εκούσια. Εύχομαι τα πράγματα να φτιάξουν από δω και στο εξής και όλα να πάνε καλύτερα για όλους. Όσοι βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις εύχομαι όλα να τελειώσουν γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρο...
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by fanh View Post
    Καλησπέρα σε ολους. Θα ηθελα τη γνωμη σας κυριως απο ανθρώπους που εχουν στο περιβαλλον τους παρομοιες καταστασεις. Η μητερα μου εχει διαγνωσθει με καταθλιψη και ψυχωσικα στοιχεια. Ετσι μου το εχει πει η γιατρος της. Μετα απο καμποσες αλλαγες φαρμακων βρισκομαστε σημερα οπου πριν περιπου ενα μηνα αλλαξε την αγωγη.

Τα πραγματα ομως αρχιζουν να ξεφευγουν. Σημερα πεταξε απο το μπαλκονι ενα βαζο γιατι λεει ο γειτονας βγηκε εξω και την εβριζε. Γενικα αυτό ειναι κατι που το λεει συνέχεια ομως δεν περιμενα οτι θα αρχισει τετοιες ενεργειες. Ο γείτονας κατα 90% δεν ασχολειται καν ομως δεν ειμαι σπιτι οταν γινονται αυτα.

Ποια ειναι η συμβουλη σας; αυριο θα επικοινωνησω βεβαια και με τη γιατρο της αλλα θα ηθελα. Μια γνωμη σας.

Ευχαριστώ.
    Η γιαγιά μου τα έχει αυτα με τους γείτονες χρόνια.... Νομίζει ότι την παρακολουθούν ότι κάνουν διάφορες ενέργειες εναντίον της ότι της κάνουν μαγια... Επαιρνε αγιασμό κ ραντίζε τη γειτόνισσα ότι Ναναι... Κάθεται όλη μέρα κ παρακολουθεί τη γειτονισσα.. Πολύ δυσκολες καταστάσεις.

ntinti
    Guest
    Βικυ εκτος απο το να απομονωθεις που για εμενα ειναι οτι χειροτερο για ατομα που ειναι στην θεση σου εκανες κατι αλλο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Η γιαγιά μου τα έχει αυτα με τους γείτονες χρόνια.... Νομίζει ότι την παρακολουθούν ότι κάνουν διάφορες ενέργειες εναντίον της ότι της κάνουν μαγια... Επαιρνε αγιασμό κ ραντίζε τη γειτόνισσα ότι Ναναι... Κάθεται όλη μέρα κ παρακολουθεί τη γειτονισσα.. Πολύ δυσκολες καταστάσεις.
    Καλησπερα, εχει διαγνωστει η γιγια σου με καποια. Διαταραχή; η ηταν απλα ο χαρακτηρας της τετοιος;
    Δεν βλέπει κανείς πολύ καλά παρά μονάχα με την καρδιά.Ότι είναι σημαντικό, δεν το βλέπουν τα μάτια.

Page 3 of 3 FirstFirst 123