Seroquel XR 50mg(ΓΑΔ) - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Εχω και εγω ανχος και εχω συνεχεια αυτην την απορια να περνω σεροκουελ 25 mg η xanax 0.5
    Το σεροκουελ δεν ειναι εξαρτησιογονο σε αντιθεση με το ζαναξ.....Να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρος σου....50χρ δεν είπες???Ειναι μικρη δοση συνηθεις παρενεργειες ειναι υποταση,αυξηση ορεξης για φαγητο,αυξηση κιλων,καταστολή και άλλα...αλλα η δόση ειναι μικρη

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    Το σεροκουελ δεν ειναι εξαρτησιογονο σε αντιθεση με το ζαναξ.....Να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρος σου....50χρ δεν είπες???Ειναι μικρη δοση συνηθεις παρενεργειες ειναι υποταση,αυξηση ορεξης για φαγητο,αυξηση κιλων,καταστολή και άλλα...αλλα η δόση ειναι μικρη
    παρολαυτα την μικρη δοση προκαλει καταστολη ....... και αυτος ειναι και ο λογος που το δινουν γιατι και καλα βοηθαει στο ανχος..... ομως δεν μπορει να βοηθησει τοσο αποτελεσματικα οπως ενα SSRI.....

MikeStam 3
    Guest
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    παρολαυτα την μικρη δοση προκαλει καταστολη ....... και αυτος ειναι και ο λογος που το δινουν γιατι και καλα βοηθαει στο ανχος..... ομως δεν μπορει να βοηθησει τοσο αποτελεσματικα οπως ενα SSRI.....
    ετσι ειναι οπως τα λεει ο ακης βοηθουν μονο μεσω της αυξησης της καταστολης

Banned
    οταν περνεις αυτο το φαρμακο δεν νιωθεις σαν να χανεις σχεδον μιση μρα απο την ζωη σου? εμενα αυτο μου εφερνε στο μυαλο και επεμενα στο να το κοψω το φαρμακο.Προσωπικα το εκοψα και για λογους δουλειας.Οταν δεν δουλευα το επερνα, αλλα κι παλυς δεν μου αρεσε διοτις ολο κοιμομουνα ρε γαμωτο, κι πολυς υπνιλια! Δεν ξερω, λενε οτι ειναι απο τα φαρμακα οπου εχει αναλωγη δραση στον καθε ενα μας, αλλιως δλδ μπορει να δρασει σε εσενα κι αλλιως σε εμενα.Εσενα μπορει δλδ να σου φερει γαληνη, και να κοιμασαι σε λογικα πλαισια.Εμενα μπορει να μου φερει ανακατοσουρα και πολυ υπνιλια.
    Εαν το δοκιμασες ομως και εισαι ευχαρηστιμνη, μαζι με τον γιατρο σου βεβαια, καισε συνδιασμο με τ αλλα τωτες καλος το παιρνεις. Εμενα παντως δεν μου κανει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12