Σας αγχώνει ο κορωνοιος;; - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 251
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Layla123 View Post
    28 είμαι ναι.
    Δεν με παραπέμπουν για το τεστ μόνο με δέκατα. Εκτός από δέκατα βέβαια έχω και πόνους στην κοιλιά μου και έχω ένα πρόβλημα με το έντερο τις τελευταίες μέρες.
    Μου είπαν να περιμένω και να δω, ίσως είναι κάποια γαστρεντεριτιδα.
    Απλά φοβάμαι μήπως με χτυπάει αλλού απ ότι συνήθως. Είμαι ψύχραιμη τώρα, αλλά επειδή πέρασα και τη. Γρίπη τον προηγούμενη μήνα και όλο αυτό που σου προκαλεί ο πυρετός, οι κομμαρες και η αδυναμία είναι ο εφιάλτης μου, δεν θα θελα να τα ξαναπεράσω αυτά, ή και χειρότερα ακόμα που λένε κάποιοι ότι περνάνε με τον κορωνοιο. Με φοβίζει και το άγνωστο της υπόθεσης του και ότι κάνεις δνε ξέρει πως εξελίσσεται.
    Καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να περιμενεις με ολα αυτα που γινονται. Απλα δεν ισχυει οτι κανεις δεν ξερεις πως εξελισσεται η νοσος, αν (ειμαμε αν) την εχει καποιος. Στους νεους ολα τα δεδομενα που υπαρχουν ειναι πραγματικα πολυ ενθαρρυντικα.

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 16-03-2020 at 14:03.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Antonis8
    Guest
    Αυτό που λένε ότι αφήνει κουσούρι και ότι ακόμα και άτομα που θεραπεύτηκαν νόσησαν και κατέληξαν νεκροί;

Ισχύει μόνο σε βαριές πνευμονίες το ότι αφήνει κουσούρι;

Banned
    <<<<<<<<<<

Senior Member
    Νιωθω μια περιεργη ζαλαδα.

Senior Member
    Προσυεχομαι ( ναι , οντως ) να μην πεθανουν αλλοι ανθρωποι απο τον παλιιο , περιεργο ε ? κι ομωε το κανω καθε βραδυ , ειναι η απειλη της ανθρωπουητας , οπωε την ξερουμε ......εχω πιστη, μεγαλη ........μπορι να μην πηγαινω εκκλησια , ο Θεος , η ο Δημιουργος μας ξερει τι κανειν.....
    Last edited by Macgyver; 15-03-2020 at 02:09.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Της λες πως όλα αυτά που νιώθει είναι πανικός και στο τέλος λες ότι τα πράγματα στην χώρα σας είναι άσχημα, ότι είστε ανοχυρωτοι και γενικά το σύστημα υγεία σας είναι χειρότερο από της Ιταλίας.

Ένα αισιοοοοοδοξο μήνυμα. Όπως όλα τα μηνύματα σου στο συγκεκριμένο θέμα..
    Είσαι ο άνθρωπος που θα έρθει ο άλλος να σου πει το πρόβλημα του και εσύ θα τον καθησυχάσεις..
    απο το να την πεφτω στα κοριτσακια του φορουμ οπου θα μπορουσαν να ειναι τουλαχιστον κορες σου καλητερα αυτο που κανω εγω!

Banned
    Quote Originally Posted by Layla123 View Post
    28 είμαι ναι.
    Δεν με παραπέμπουν για το τεστ μόνο με δέκατα. Εκτός από δέκατα βέβαια έχω και πόνους στην κοιλιά μου και έχω ένα πρόβλημα με το έντερο τις τελευταίες μέρες.
    Μου είπαν να περιμένω και να δω, ίσως είναι κάποια γαστρεντεριτιδα.
    Απλά φοβάμαι μήπως με χτυπάει αλλού απ ότι συνήθως. Είμαι ψύχραιμη τώρα, αλλά επειδή πέρασα και τη. Γρίπη τον προηγούμενη μήνα και όλο αυτό που σου προκαλεί ο πυρετός, οι κομμαρες και η αδυναμία είναι ο εφιάλτης μου, δεν θα θελα να τα ξαναπεράσω αυτά, ή και χειρότερα ακόμα που λένε κάποιοι ότι περνάνε με τον κορωνοιο. Με φοβίζει και το άγνωστο της υπόθεσης του και ότι κάνεις δνε ξέρει πως εξελίσσεται.
    τα συμπτωματα δεν εχουν σχεση με αυτα που εχεις εσυ! , εσυ δεν εχεις λυμοξεις αναπνευστικου!.Εξαλου μην ξεχνας οτι το ποσωστο παει 67/100 ανδρες! Ακομα και εκει ο Θεος ειναι μαζι σας!
    Ομως στο θεμα αυτου του ιου θα πρεπει να σκεφτομαστε συλογικα και οχι ατομικα!, αρα ακομα και αν εχουμε πανικο καλητερα να σκεφτομαστε οτι αποσολουμε ασκοπα καποιους γιατρους απο το να ειναι σε καποιο πραγματικο περιστατικο.Αυτο -εαν εχεις ακυσει στις ενημερωσεις του υπουργειου υγειας - ειναι κουβεντα οπου κανουν συνεχως.

Banned
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να περιμενεις με ολα αυτα που γινονται. Απλα δεν ισχυει οτι κανεις δεν ξερεις πως εξελισσεται η νοσος, αν (ειμαμε αν) την εχει καποιος. Στους νεους ολα τα δεδομενα που υπαρχουν ειναι πραγματικα πολυ ενθαρρυντικα.

(α και μη δινεις σημασια στον γιωργο πανου. σ' ολους τα ιδια κανει - μισο ποστ γλυκολογα και μισο τοξικοτητα)
    Δεν μπορεις ρε να ακολουθεις τις συμβουλες του φορουμ να μην σχολιαζουμε προσβλιτικα και να μην επιτεθομαστε σε αλλα μελοι??
    εσυ που κανεις τον γιατρο συνεχως και οτι γραφεις ειναι ακυρο δλδ τι να κανω? να καθομαι να ασχολουμε με εσενα? ειναι πιο ασκοπο κι απο την βαρεμαρα να σε διαβαζει καποιος !μην ασχολεισαι με τους αλλους! εκτως αν νιωθεις τοσο αδειος που αναζητας με το να προσβαλεις τους αλλους μπας κι σου ανταπαντησει κανεις και νιωσεις λιγο ως υπαρξη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    φιλε Ακη, περιμενουμε νεα σου.Πηγες σε καποιο μηχνισμο του υπουργειου υγειας? σε καποιο απο τα 4 νοσοκομεια στην Αττικη γιια τον κοροναιο?
    Ακη, εαν εισαι σπιτι, θα πρεπει να ενημερωσεις τους δικους σου να σε εχει καποιος στο νουτου στην φαση που ζεις μονος σου.
    Επισης, -ξερω οτι αυτο που σου ζητω ειναι δυσκολο- αλλα Ακη αν μπορεσεις να θυμηθεις ποιος μπορει να σε κολλησε ,αν μπορεσεις και το αναφερεις ισως περιοριστουν καποια νεα κρουσματα! .Συγνωμη εαν σου ζητω κατις το υπερβολικο, λογικο ειναι να εχεις το μυαλο σου στον εαυτο σου κι οχι στου γυρο.
    καλησπερα φιλε... βρισκομαι στην Αμερικη.. τον κολησα απο μια νοσηλεύτρια που ειχα ερθει σε επαφη... το ειχα αναφερει προφανως δεν θα το ειδες... αυτη την στιγμη ειμαι σπιτι με την κοπελα μου... ειναι και αυτη θετικη στον κοροναιο... και το περναμε σπιτι τωρα... ειμαστε σε καραντινα...... εχουμε παρει μετρα ασφαλειας...! οπως ακριβως μας ειπε γιατρος...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Νιωθω μια περιεργη ζαλαδα.
    εβαλες θερμομετρο? και εγω ζαλιζομαι καθημερινα και πονανε τα κοκαλα μου.... αυτη την στιγμη εχω και πολυ εντονα ριγη...! σα να ανεβαζω πυρετο δεν ξερω... εχω περασει πολυ ταλαιπωρια απο την ημερα που βγηκα θετικoς στον ιο...... δεν λεει με τπτ να γινω καλα... και προφανως και εχω τρελο ανχος.....

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    καλησπερα φιλε... βρισκομαι στην Αμερικη.. τον κολησα απο μια νοσηλεύτρια που ειχα ερθει σε επαφη... το ειχα αναφερει προφανως δεν θα το ειδες... αυτη την στιγμη ειμαι σπιτι με την κοπελα μου... ειναι και αυτη θετικη στον κοροναιο... και το περναμε σπιτι τωρα... ειμαστε σε καραντινα...... εχουμε παρει μετρα ασφαλειας...! οπως ακριβως μας ειπε γιατρος...!
    ευχομαι ταχυαν αναροσι και στους δυο σας! ειστε τυχεροι που εγινε εκει και οχι ελλαδα!
    Οπωτες ευκερεις ,κι συγνωμη που στο ζητω ,εχεις τα δικασου εχεις κι την περιεργια ας! συγνωμη! ,απλα οπωτες θα θελες λκι μπορεις πες μας πως ειναι τα αρχικα συμπτωματα κι ποσες μερες σας πειρε.

Senior Member
    Δεχομαι αυτο το σημειο του πολιτισμου, τον πουμε πολιτισμο , αλλα σενα θρεντ μου ,προ μηνων , λες και με φωτισε ο Θεος , εγραφα οτι το AIDS και ο SARS , δεν θα ηταν η απαρχη των ασθενειων , παντα θα υπαρχουν ασθενειες , μη θεραπαυσιμες . οπρε και εγενετο , προφητης ειμαι ? θαστειοευομουν, αλλα δεν ειναιαστιοναυτος ω ιος .......
    νασαι καλα C.C. ...........................
    αμα δενβαριεσαι , δες τα θρεντ μου , δεν ξεω πως να μεταφερω θρεντς , ...............................αληθεια το πιστετευα ......

Member

εύχομαι να ανααρωσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται μην σε ταλαιπωρήσει άλλο αυτός ο ιός .
    Άκη αν μπορέσεις γιατί νομίζω λίγο πολύ όλοι έχουμε απορίες του τύπου τι συμπτώματα σου κάνε αρχικά άμα σου επιδηνωθηκαν ..
    Α και τι ηλικία έχεις ( άμα το επιτρέπεις)
    Στα ρωτάω γιατί όλοι μαζί ανησυχούμε και ας είμαι 23 χρόνων υγιέστατη χωρίς κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά και πάλι υπάρχει ανχος

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    απο το να την πεφτω στα κοριτσακια του φορουμ οπου θα μπορουσαν να ειναι τουλαχιστον κορες σου καλητερα αυτο που κανω εγω!
    Για πήγαινε στο θέμα "που και πως" να δεις πως μιλάς! Μαρεσει πάντως ο τρόπος που φέρεσαι. Όποιος έχει αντίθετη γνώμη απο σένα είσαι ικανός να του φορτώσεις και τους πολέμους που έγιναν για να βγεις "εντάξει".

Senior Member
    Ε ενταξει σ/κ ειναι και λειπει η διαχειριση ως συνηθως. Θα 'ρθουν μετα να τους τα σβησουν, χωρις ομως πιο δραστικα μετα, και ο κυκλος της... ζωης θα συνεχιστει.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 8 of 17 FirstFirst ... 678910 ... LastLast