Καλησπέρα.. Γενικά σε όλη μ την ζωή έχω κάτι σαν έκτη αίσθηση ότι όνειρο έχω δει την επόμενη μέρα έχουν βγει ακριβώς τ ίδιο γενικά προβλέψεις... Τώρα εδώ κ 2 μέρες είδα τ ίδιο όνειρο 7 η ώρα τ πρωί και πετάχτηκα ουρλιαζωντας κ είχα όλη μέρα deja vu λεγωντας κάτι θ γίνει κάτι θ γίνει και πριν λίγο έμαθα ότι η μητέρα μιας χρόνια φίλης που μεγαλώσαμε μαζί παιθαινει από καρκίνο.. Ο παππούς μ επίσης δεν έχει πολύ χρόνο ζωής γενικά όλα αυτά τ αισθάνομαι πριν συμβούν και με όλα αυτά τ γενικά π γίνονται με τον ιό που κάποιοι μπορεί ν τ κοροϊδεύεται και ν μην τ περνετε στα σοβαρά αλλά τι είναι η ζωή ρε παιδιά δεν πρέπει ν παίζουμε με αυτή ούτε Ν κοροϊδεύουμε.. Τπτ δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο και να είμαστε ευγνώμων γ την κάθε μας ημέρα όχι ν περιμένουμε ν συμβεί κάτι άσχημο για ν τα αντιληφθούμε όλα αυτα...πραγματικά μέχρι σήμερα νόμιζα ότι είχα μεγαλώσει άσχημα και ότι η ζωή μ φέρθηκε άδικα αλλά ευλογημένη είμαι που έχω την υγεία μ και κάθομαι κ βλαπτω τον εαυτό μ είτε με αλκοόλ είτε με φαγητό είτε επειδή έχω δερματιλομανια βλαπτω μόνη μ τον εαυτό μου εγώ π ειμ 100 υγιής και η μητέρα της φίλης μ π ειν 44 με καρκίνο στην καρδιά από το πουθενά από πάντα πρόσεχε τον εαυτό της... Πρέπει ν εκτιμάμε τον εαυτό μας τα πάντα γύρω μας ότι έχουμε γράφω πράγματα π ειν δεδομένα απλα ήθελα ν τ πω γτ αυτό αισθάνομαι βλέπω μεγάλη πληθώρα ανθρώπων τις τελευταίες μέρες στις καφετέριες χάχα χουχου και αχαχα να γελάνε με τον ίδιο τον θάνατο και κλα δεν έχουν σχολείο ας βγουν έξω ν διασκεδάσουν γτ όταν έχουμε την υγεία μας είναι όλα κλα κ γελάμε όταν γίνει στραβή εκεί προσευχομαστε.. Όπως είπα τ όνειρα μ ποτέ δεν έχουν πέσει έξω έτσι κ τώρα τ προβλέπω σκούρα τ πράγματα!!!