κρισεις πανικου και πως εφυγαν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Junior Member

κρισεις πανικου και πως εφυγαν

αγαπητοι φιλοι θα ηθελα να μοιραστω την εμπειρια μου
    μαζι σας γιατι πιστευω οτι εστω και ενας να κερδισει κατι ειναι κατι καλο .

πριν απο δυο χρονια και μετα απο 5χρονια στο τιμονι

καταφερα με ενα δανειο να αγορασω μισο ταχι δικο μου

μετα απο 2 μηνες εμφανιστηκε ενας καρκινος στην μητερα μου , η γυναικα μου εμεινε ανεργη

και ολο το πακετο το πηρα εγω παραμασχαλα

ξεκιναγα 6 την πρωτη δουλεια και μετα ταχι και μετα νοσοκομειο .............

λοιπον τωρα αρχιζουν τα οργανα : ενα πρωι ειμαι στην κατεχακη μποτιλιαρισμα φουλ με 2 πελατες μεσα

αρχισε μια ταχυκαρδια ,, με λιγο δυσπνοια και λιγο

ζαλαδα ........................και ενα πνιξιμο που δεν ειχα νιωσει ποτε , αρχιζε να ειναι ολο και πιο εντονο

για να μην τα πολυλεω την αλλη μερα εξετασεις και τα λοιπα .......τιποτα ολα καλα οι κρισεις ομως ολο και πιο δυνατες σε σημειο να μην μπορω να δουλεψω , και οποτε τραβαγα ζορι κριση στο φουλ ..............

μετα απο τον ψυχιατρο ζαναξ και λατοζ

λιγο καλυτερα αλλα ασπιρινη στον πονοδοντο τιποτα
    παραπανω

εφτασα να περνω 3 ζαναχ 1 λατοζ και 2 λεξ για να μπορω να δουλευω και να μπορω να τα βγαζω περα

ειχα φτασει σε κατασταση φυτουλα ειμουνα σαν ζωο

μια μερα μου την βιδωνει και ξεκινω για δουλεια

χωρις να παρω τιποτα .........λεω μεσα μου η θα δουλεψεις και θα αρχιζεις να εισαι παλι μαχητης

οτι και γινει το πολυ πολυ να πεθανεις ετσι και αλλιως

σαν νεκρος ημουνα .

τιποτα φυγαν ολα το ελιωσα

ετσι πιστευω οτι ολοι μας αν μας την βιδωσει μπορουμε να κανουμε τα παντα

Member
    Μακαρι να ηταν τοσο απλο σε ολους τους ανθρωπους.

Καποια πραγματα ειναι πιο εντονα και πιο ανθεκτικα εξαρταται τον ανθρωπο.

Αλλα η φιλοσοφια ειναι παρομοια.

Συγχαρητηρια φιλε μου.

Junior Member
    αγαπητε φιλε τα ειπα πολυ γρηγορα .........................ειχα φτασει να μην μπορω να παω ουτε 100 μετρα με το

αμαξι ,,,,,,πνιγομουν νιωθω τυχερος αλλα για να ειμαι απολυτα αληθηνος

νιωθω οτι τερας απλα κοιμαται ................ισως ξυπνησει καποια στιγμη

το μονο που μου εμεινε δεν παω πουθενα χωρις ζαναξ

κριση ομως δεν ξαναχα ..............................

Member
    Τουλαχιστον την επομενη φορα ξερεις τι να κανεις για να το ξανακοιμησεις.

Το Xanax ειναι πραγματικα πολυ καλο αγχολυτικο και πολλες φορες εχω μπει στον πειρασμο να το παρω αλλα ο γιατρος μου ολο μου λεει οτι καλυτερα θα ειναι να ξεπερασω κατι μονος μου.

Εσενα ολα ξεκινησαν με διαδοχικες αναποδιες, εγω το επαθα στην καλυτερη περιοδο της ζωης μου.

Δε βαριεσαι... Γινομαστε πιο σοφοι τουλαχιστον.

Senior Member
    μακαρι να ηταν ολα τοσο ευκολα και για μενα...

Senior Member
    Μην το λες αυτο κατατονια κ ο Πανος οταν ηταν μεσα στην κατασταση δε μπορουσε να φανταστει τι θα επακολουθησει.Κ υποθετω πως κ γι\'αυτον δεν ηταν καθολου ευκολα.Ο ανθρωπος ειναι ενεξερευνητος κ κρυβει πολλες δυναμεις μεσα του που μπορει να ερθουν στην επιφανεια καποιες στιγμες στη ζωη του.Δυναμη πιστης-θελησης που εγραψα καπου αλλου.Δεν το πιστευεις?

Senior Member
    μπραβο σου και στα δικα μας.εγω φπβαμαι χωρις φαρμακα.το ζαναξ το πηρα ενα μηνα σε πολυ μικρη δοσω και το εκοψα εντελως αλλα τα φλουοξετιν η λαντος οπως λεγεται εινε\\αι πολυ καλα κια δεν θελω να τα κοψω τωρα π νιωθω τοσο καλα.2 μηνες ειμε εντελως καλα.

Member

μια απο τα ιδια

πάνο καταρχάς καλές γιορτές και μπράβο σου που τα κατάφερες!περνάω και εγώ τα ακριβώς τα ίδια δυσκολευομαι να οδηγήσω,να πάω στην δουλειά μου γενικά να ζήσω σαν κανονικός άνθρωπος!xanax-zoloft και έχω πάρει αρκετή χημεία γενικά αλλά αυτά είναι περιστασιακά για εκείνη την στιγμή που σε πιάνει η κρίση!
    έχω κάνει ολόκληρα ταξίδεια μόνος για να το αντιμετωπίσω αλλά είναι πολύ επώδυνο,σαν να πεθαίνεις!βασικά εξαρτάται απο και το πόσο ευαίσθητος είσαι γενικός!εγώ μέχρι τώρα δεν τα έχω καταφέρει και η ζωή μου είναι ένα μάτσο χάλια!
    το μόνο που μπορώ να πώ είναι μπράβο και σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Senior Member
    Συγχαρητηρια και ευχομαι σε ολους μας καποια στιγμη να το ξεπερασουμε τελειως...

Member
    καλησπερα κ χρονια πολλα σε ολους!ειμαι καινουρια στο φορουμ κ υποφερω κ εγω απο διαταραχη πανικου εδο κ 2 χρονια...το εχω κοντρολαρει με ψυχοθεραπεια κ μονο με το χαπι χαναχ αλλα αδυνατω να τα κοψω..εχω εξαρτηθει απο αυτο το χαπι κ εκανα μια προσπαθεια να το κοψω αλλα τα συμπτωματα επανηλθαν κ ενιωσα τη στερηση απο αυτην τηυν ουσια.αναρωτιεμαι γιατι με το χαπι ειμαι απολυτως καλα κ χωρις αυτο παρα πολυ χαλια.παιρνω πολυ μικη δοση ενα χαπι 0,5 την ημεραδεν ειμαι καθολου καλα μαυτηυν την εξαρτηση που εχω κ δεν μπορω χωρις το χαναχ...σε λιγω μου φεναιτε απο τις κρισεις πανικου θα παω σε καταθλιψη μονο κ μονο επειδη δε μπορω να το κοψω...

Senior Member
    Μα πως εινε δυνατον να αφησες τον εαυτο σου να παθει εξαρτηση φεσκανα?Δεν το ηξερες οτι προκαλει εξαρτηση?Και γω πηρα για ενα μηνα περιπου απο μισο των 0.50 για 2 εβδομαδεσ και μετα μισο των 0.25 μεχρι π το εκοψα.δυσκολευτικα μεν αλλα απο την αρχη π ηξερα για το χαπι αυτο δεν το η8ελα και βιαζουμουν να το κοψω και το εκοψα.Εδω αν γινοταν κ ηταν δυνατον και το αντικαταθλιπτικο θα εκοβα αλλα δεν μπορω ακομα.Καπου ρε παιδια διαβασα οτι οσοι πασχουν απο διαταραχη πανικου με συνοδο καταθλυψη εχουν τριπλασιες πιθανοτητες αργοτερα να παθουν εφραγμα κ επισης οτι ζουνε πιο λιγα χρονια.Ολες οι στεναχωριες και το αγχος παει κατευθιαν στην καρδια μας.

Member
    maria καλημερα σου!το χαναχ ο γιατρος ο τελαιυτεος πυ με παρακολουθει μου ειπε πως δεν προκαλει εξαρτηση κ οτι αφοβα μπορω να το παιρνω κ χρονια ακομα...μου ειπε οτι προκαλειτε εξαρτηση μονο οτν αυξανοντε οι δοσεις κι λαμβανεται ανεγξελεκτα δηλ πολλα χαπια την μερα.ετσι μου ειπε κ γιαυτο την εμπιστευτηκα...τωρα δεν ξερω η ιδεα μου ειναι η οντως εχω εξαρτηθει..παντως προσπαθησα να το κοψω αποτομα κ δεν αντεξα παραπανω απο μια μερα.για το εμφραγμα κ για τα προβληματα στην καρδια μαρια μου δεν τα πιστευω γιατι κατι απο αυτα θα τα παθαιναμε ολοι εδω μεσα κ δεν διαβασα καπιος να επαθε κατι.πιστευω παντως πως οσοι πασχουν απο κρισες πανικου εχουν φοβια μαυτες τις αρωστιες κ φοβουντε μη τις παθουν γενικως αλλα κ σε μια κριση πανικου.πιστευω οτι οσο φοβομαστε να ερθει μια κριση πανικου τοτε ερχαιτε αν πουμε πως δεν φοβομαστε μεσα μας αλα να το πιστευουμε δεν θα παθουμε.ολα παιζοντε στον φοβο που εχουμε για τον θανατο

Senior Member
    αγαπητή feskana, καλημέρα, ο δικός μου γιατρός μου είπε ότι προκαλεί εξάρτηση, στους 3 μήνες πρέπει να κοπεί....απ\'όσο έχω διαβάσει όντως προκαλεί εξάρτηση...

Senior Member
    αν διαβάσεις για τις βενζοδιαζεπίνες θα δεις ότι προκαλούν εξάρτηση..ηπιότερης μορφής βέβαια απο άλλα παρόμοιας δράσης σκευάσματα...αλλά προκαλούν...

Member
    καλημερα και σε σενα!ναι το διαβασα μεσα κιολας στο χαρτι που το γραφει ολοκαθαρα οτι προκαλει εξαρτηση η γιατρος ομως επιμενει πως ολα αυτα ετσι τα λενε κ δεν προκαλει...μηπως με κοροιδευει?το παιρνω εδω κ ενα χρονο αλλα ειδα τεραστια βελτιωση.θεραπευτηκα ειμαι πανευτηχης αλλα φοβαμαι να το0 κοψω...

Page 1 of 3 123 LastLast