Αισθημα πνιγμου - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Εφόσον ξέρεις την πηγή που σου προκαλεί όλη αυτή την κατάσταση Είναι πολύ πιο διαχειρίσιμο όλο αυτό....
    Δεν περνάς και λίγα ,πιέζεται αρκετά ....
    Βρες τρόπους να ξεφεύγει το μυαλό ,μην κάθεσαι σπίτι όλη μέρα και τα σκέφτεσαι γιατί όλη αυτή η κατάσταση θα σε ρίξει ακομα περισσότερο......
    Προσπαθω να κανω πράγματα..ας πουμε οταν ειναι εδω ο ανδρας μου κ βγαινουνε κ κανουμε πραγματα ειμαι μια χαρα..σημερα που θα ειμαο.μονη μου ολη μερα με επιασαν αυτα..

Senior Member
    Άνοιξε τη τηλ κάνε δουλειές στο σπίτι βγες μια βόλτα ασχολήσου με. Τα παιδιά σ.. Κάνε τα όλα με το ζόρι να μη νιώσεις την ωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Δεν εννοουσα ότι δν ειναι σοβαρά τα προβληματα σ.. Συγγνώμη αν φάνηκε έτσι εννοουσα ότι υπάρχουν κ άλλοι κ μάλιστα ακριβώς τα ίδια για να δεις ότι δν είσαι μόνη σ.. Όπως το είπες μέρες μαυρες.... Κ είναι κ μέρες καλές.. Πάρε μια βαθιά ανάσα κ προσπάθησε απλά να καλυτετευσεις τη καθημερινότητα μν αφήσεις όλα αυτά να σε ριυφηξουν..
    Δν χρειαζεται να ζητας συγνωμη καταλαβα απολθτα αυτο που ειπες κ σε ευχαριστω που μοιραστηκες κ τα δικα σου θεματα μαζι μου..πολλες φορες βλεποντας τα χεοροτερα γυρω μου νιωθω κ λιγο αχάριστη που εγω ειμαι ετσι..μακαρι να ηταν απλα.μια κακη μερα σημερα κ απο αυριο να είμαι καλυτερα

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Afroula View Post
    Προσπαθω να κανω πράγματα..ας πουμε οταν ειναι εδω ο ανδρας μου κ βγαινουνε κ κανουμε πραγματα ειμαι μια χαρα..σημερα που θα ειμαο.μονη μου ολη μερα με επιασαν αυτα..
    Αν υπάρχει δυνατότητα να βγαίνεις καθημερινά για ένα περπάτημα ή μόνη σου ή με τα παιδιά ,θα σου κάνει πολύ καλό και μόνο που θα είσαι έξω .
    Δεν ξέρω τι ηλικίες έχουν τα μικρουλια σου αλλά μπορείς μαζί τους να δεις μια ταινία να κάνετε χειροτεχνίες και πολλα αλλά προκειμένου το μυαλό σου να ξεφύγει από όλο αυτό.
    Είναι διαχειρίσιμο μην το βάλεις κάτι ,είμαι σιγουρη πως αν κανείς ενα ημερήσιο προγραμα με δραστηριότητες μέσα και έξω από το σπίτι και κρατάς Συνέχεια το μυαλό σου απασχολημένο ότι σε λίγο καιρό θα μας γράφει πόσο καλά είσαι!

Και μια συμβουλή μην ψάχνεις στο ίντερνετ για συμπτώματα που έχεις στην κυριολεξία θα τρελλαθεις.....

Senior Member
    Άνοιξε τη τηλ κάνε δουλειές στο σπίτι βγες μια βόλτα ασχολήσου με. Τα παιδιά σ.. Κάνε τα όλα με το ζόρι να μη νιώσεις την ωρα
    Αυτο κανω εδω κ ωρα..προσπαθω να ασχολουμε με κατι για να ξεχαστω κ βασικα αυτο καμω ολο αυτο το καιρο που νιωθω παλι ετσι απλα επειδη αυτο με το πνιγμο δν το ειψα ξαναπαιθει δν ηξερα πως να το διαχειριστή κ με επιασε πανικος..

Senior Member
    Αν υπάρχει δυνατότητα να βγαίνεις καθημερινά για ένα περπάτημα ή μόνη σου ή με τα παιδιά ,θα σου κάνει πολύ καλό και μόνο που θα είσαι έξω .
    Δεν ξέρω τι ηλικίες έχουν τα μικρουλια σου αλλά μπορείς μαζί τους να δεις μια ταινία να κάνετε χειροτεχνίες και πολλα αλλά προκειμένου το μυαλό σου να ξεφύγει από όλο αυτό.
    Είναι διαχειρίσιμο μην το βάλεις κάτι ,είμαι σιγουρη πως αν κανείς ενα ημερήσιο προγραμα με δραστηριότητες μέσα και έξω από το σπίτι και κρατάς Συνέχεια το μυαλό σου απασχολημένο ότι σε λίγο καιρό θα μας γράφει πόσο καλά είσαι!

Και μια συμβουλή μην ψάχνεις στο ίντερνετ για συμπτώματα που έχεις στην κυριολεξία θα τρελλαθεις.....
    Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου..αυτα προσπαυω να κανω καθε μερα κ για μενα αλλα.κ για να ειναι χαρουμενα τα μικρα μου..απλα.σημερα ισως ηταν μια πιο ασχημη μερα..οσο για το ιντερνετ το εχω δυστυχως αυτο το ελάττωμα κ οντως εχεις δικιο.μπορει να σε τρελανει..

Senior Member
    Να το διαχειριστείς με ανάσα κάτσε κάτω σε κρυο πλακάκι κ παρε ανάσες ηρεμες το κρυο βοηθάει πολυ...

Senior Member
    Ενοεις αυτο με το πνιγμο κ το βηχα?

Senior Member
    Ναι ναι κατέβα σε χαμηλό υψος κάτσε κάτω στο πάτωμα κ σε κρυο στο πλακακι κ παρε ανάσες από τη μυτη μη οπανικοβαλεσαι ήρεμα κάτω κ θα δεις

Senior Member
    Ναι ναι κατέβα σε χαμηλό υψος κάτσε κάτω στο πάτωμα κ σε κρυο στο πλακακι κ παρε ανάσες από τη μυτη μη οπανικοβαλεσαι ήρεμα κάτω κ θα δεις
    Σε ευχαριστβ πολυ γιαβτις συμβουλες..ελπιζω να μν χρειαστει να τιςνεφαρμοσω κ.απλα να μεινουν εδω οι κρισεις 1������������������

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Afroula View Post
    Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου..αυτα προσπαυω να κανω καθε μερα κ για μενα αλλα.κ για να ειναι χαρουμενα τα μικρα μου..απλα.σημερα ισως ηταν μια πιο ασχημη μερα..οσο για το ιντερνετ το εχω δυστυχως αυτο το ελάττωμα κ οντως εχεις δικιο.μπορει να σε τρελανει..
    Σίγουρα τώρα στην αρχή θα εχεις άσχημες μέρες και πολλές φορές θα είναι πιο πολλές από τις καλές ....
    Σιγά σιγά θα δεις με το καιρό και όσο καθησυχαζεις τον εαυτό σου ότι δεν έχεις τίποτα και κανείς πράγματα οι κακές μέρες θα γίνουν παρελθόν!

Εγώ ξέρεις τι έκανα όταν ήμουν σπίτι με τα παιδιά ?
    Άρχισα να βλέπω βιντεάκια με οργάνωση σπιτιού....
    Με είχε πιάσει αυτή η μανία ,κάθε μέρα είχα βάλει σαν στόχο να οργανώσω και ένα μέρος του σπιτιού...
    Είχα βάλει στο τριπάκι και τα παιδί και βοηθούσαν...
    Δεν ξέρω αλλά το αποτέλεσμα μετά άρχισε να μου δίνει χαρά και ηρεμία .....
    Έτσι κατάφερα και πέρασαν πάνω κάτω 5 Χρόνια σχεδόν που έκατσα μαζί με τα παιδιά στο σπίτι καταφέρνοντας να ξεπερναω τις κρίσεις χωρίς φαρμακευτική αγωγή....
    Και αν δεν τύχαινε ένα χειρουργείο που δεν μου επετρεπε ολα αυτα πιστεύω ότι θα τα ξεπερνουσα ακόμα και σήμερα χωρίς αγωγή .....
    γιατί κακά τα ψέματα όλα είναι στο μυαλό μας και όσο καθόμαστε σε ενα καναπέ ή ένα κρεβάτι δεν μπορείς να του αλλάξεις τρόπο σκέψεις......

Senior Member
    Στο Ευχομαι.. Κ αν θες να γκουγκλάρεις κάτι γκουγκλαρε απλά τεχνικές π θα σε βοηθήσουν σε δυσκολες ώρες ΤΠΤ ΑΛΛΟ

Senior Member
    Πόσο δίκαιο έχεις ntinti αλλά όπως το είπες ο αγχωδης είναι αγχωδης

Senior Member
    Σίγουρα τώρα στην αρχή θα εχεις άσχημες μέρες και πολλές φορές θα είναι πιο πολλές από τις καλές ....
    Σιγά σιγά θα δεις με το καιρό και όσο καθησυχαζεις τον εαυτό σου ότι δεν έχεις τίποτα και κανείς πράγματα οι κακές μέρες θα γίνουν παρελθόν!

Εγώ ξέρεις τι έκανα όταν ήμουν σπίτι με τα παιδιά ?
    Άρχισα να βλέπω βιντεάκια με οργάνωση σπιτιού....
    Με είχε πιάσει αυτή η μανία ,κάθε μέρα είχα βάλει σαν στόχο να οργανώσω και ένα μέρος του σπιτιού...
    Είχα βάλει στο τριπάκι και τα παιδί και βοηθούσαν...
    Δεν ξέρω αλλά το αποτέλεσμα μετά άρχισε να μου δίνει χαρά και ηρεμία .....
    Έτσι κατάφερα και πέρασαν πάνω κάτω 5 Χρόνια σχεδόν που έκατσα μαζί με τα παιδιά στο σπίτι καταφέρνοντας να ξεπερναω τις κρίσεις χωρίς φαρμακευτική αγωγή....
    Και αν δεν τύχαινε ένα χειρουργείο που δεν μου επετρεπε ολα αυτα πιστεύω ότι θα τα ξεπερνουσα ακόμα και σήμερα χωρίς αγωγή .....
    γιατί κακά τα ψέματα όλα είναι στο μυαλό μας και όσο καθόμαστε σε ενα καναπέ ή ένα κρεβάτι δεν μπορείς να του αλλάξεις τρόπο σκέψεις......
    Πολυ καλη ιδεα..ισως το λανω κ εγω..εμεις τωρα φτιαχνουμε χαρτινα σπιτακια για να ξεχαστουμε..

Senior Member
    Στο Ευχομαι.. Κ αν θες να γκουγκλάρεις κάτι γκουγκλαρε απλά τεχνικές π θα σε βοηθήσουν σε δυσκολες ώρες ΤΠΤ ΑΛΛΟ
    Ναι εχεις δικιο..οσο πιοβπολλα διαβαζω τοσο πιο πολυ αγχωνομαι..οππτε στοπ το ιντερνετ

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast