Results 121 to 135 of 295
Thread: Θέλω παραπανω προσοχή
-
14-03-2020, 16:55 #121
Καλοπροαίρετο όχι..Αλλά τραγικό δεν είναι..Δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο..Δηλαδή δεν είναι ή καλοπροαίρετο ή τραγικό... Αλλά όπως σου είπα, αυτό αν μου το έλεγε κάποιος θα έμπαινα σε σκέψεις (αν έμπαινα) για να βρώ το γιατί..Τι είδε σε μένα και το είπε..Και σίγουρα δεν εξαρτάται από τα λόγια κάποιου το αν θα βρώ αγόρι ή όχι..Εξαρτάται από μένα..
Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...
- 14-03-2020, 17:59 #122
14-03-2020, 18:04 #123
Το είπε γιατί με ρώτησε για εκατοστή φορά σε ένα διάστημα 6 μηνών και μέσα στην αδιακρισια αν έχω γκόμενο και είπα όχι.
Έχω ξανακάνει φάση ξενερωμενη, ακόμα και με άτομα που δεν μου άρεσαν καν
Οπότε μου βγήκε , δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα
είναι και η ελπίδα μήπως κάνω λάθος
14-03-2020, 18:20 #124
λεμον, απο το λουκι που ειχες τραβηξει μικρη ως ασχημουλα, εχεις φτασει σε ασχημα ακρα.
εχεις χωρισει τους ανθρωπους σε ασχημους και ομορφους χωρις να εχει σημασια για σενα καμια αλλη ποιοτητα.
δλδ αν στο ελεγε μια ομορφοτερη απο εσενα, τοτε θα δεχοσουν οτι ακτι θελει να σου πει, ενω επειδη στο ειπε υπερβαρη ηταν αποτελεσμα κομπλεξ;
ακομα κι αν εισαι ομορφη, δεν αρκει αυτο για να εχεις μια σχεση με αξιολογο ανδρα.
με το κολλημα που εχιες να αποκτησεις πασει θυσια εμπειρια για να μπεις στο ματι των πρωην φιλεναδων σου και το κολλημα με τα κιλα που εχασες, δειχνεις τελειως κενη απο ενδιαφεροντα κι αποε νδιαφερον ως γυναικα.
δεν ξερω πως αλλιως να στο πω... ακομα και η υπερβαρη, μαλλον αυτο εννοουσε, οχι οτι δεν εισαι ομορφη.
οτι εχεις τοσο ρηχα ενδιαφεροντα και σπασμωδικη συμπεριφορα (πχ να φασωνεσαι χωρις να γουσταρεις καν λες και κολλας βαρεα και ανθυγιεινα) που δεν ασχολουνται σοβαρα μαζι σου.
14-03-2020, 22:32 #125
15-03-2020, 00:50 #126Miliva21GuestΔεν με πείθεις και πολύ ότι είσαι καλοπροαίρετη και μη ανταγωνιστική προς τις υπόλοιπες γυναίκες....οσο και να θες να το περάσεις.
Οι γυναίκες που είναι άνετες και σίγουρες για τον εαυτό τους βλέπουν με συμπάθεια και δεν κρίνουν αλλες γυναίκες συνήθως
Εσύ γίνεσαι επικριτική με τις γυναίκες με παραπανω κιλά τις υποβιβάζεις και τις θεωρείς δεύτερη κατηγορία....
Φυσικά και αυτό γίνεται ασυνείδητα γτ έχεις την ανάγκη να μειώσεις κάποιον για να νιώσεις ανώτερη........αλλιώς θα τις έβλεπες με επιείκεια και δεν θα τους έκανες και μπουλινγκ χαρακτηρίζοντας τους ως "άσχημες και χοντρές" ....κρίμα είναι....άνθρωποι είμαστε έχουμε τόσα χαρακτηριστικά.....κρίμα να μας κολλάνε τα αρνητικά μας σαν ταμπέλα
Δεν είσαι η μόνη που το κάνει αυτό και που έχει την ανάγκη να μειώσει για να νιώσει καλύτερα....όμως σίγουρα μια γυναίκα με αυτό το σκεπτικό και με αυτή τη στάση αποκλείεται να νιώθει άνετη και να μη ζηλεύει το καλύτερο από αυτήν .......
Ψάξε καλύτερα τον εαυτό σου....νιώθεις ασχημα γιατί προσπαθείς να μιμηθεις και να περάσεις στους άλλους κάτι που δεν είσαι....από εκεί ξεκινάει όλο το μπέρδεμα
Από τη μια θες να παινευεσαι ότι είσαι η κακια μπιτς .....χωρίς φραγμούς και όρια.....ομως αυτή η εικόνα που βγάζεις με αυτή τη στάση σε ολους είναι μιας γυναίκας που ζηλεύει τις άλλες γυναίκες και τις ανταγωνίζεται και είναι attention seeker....αλλα άμα στο πουμε αυτό ....θυμώνεις και προσβαλεσαι και πρόσπαθεις να δείξεις ότι έχεις "χρυσή καρδιά κατά βάθος" και "κορίτσι μαλαμα"
Και αυτό επειδή έχεις γαλουχηθεί καταβαθος με αξιες που σε κάνουν να αναγνωρίζεις ότι είσαι ανώτερη ποιοτικά όταν δεν κραζεις και όταν δεν προκαλείς
Αλλά τον εαυτό σου δεν τον ήθελες ποτέ.... δεν ένιωσες άνετα μαζί του .....τον θεωρείς θυμα και θες να γίνεις η πολυπόθητη μπιτς.......
Η μπιτς μπορεί να κερδίσει τη προσοχή και φαινομενικα να δείχνει κουλ αλλα δεν θα εκτιμηθεί ποτε για τον ακέραιο χαρακτήρα της ούτε για τη χρυσή καρδιά της ......
Βλέπεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα
Αν θες να σε βλέπουν σαν διαμάντι τοτε να φέρεσαι με ανωτερότητα σε όλους τους τομείς και να είσαι προσγειωμένη
Να είσαι ο εαυτός σου όλοι οι αλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι
15-03-2020, 01:07 #127Miliva21GuestΚαι αφού λες ότι οι γυναίκες δεν είναι καλές φίλες και πετάς καρφιά για τις "χοντρές και άσχημες" που ζηλεύουν τις ωραίες εσύ γιατί δεν κάνεις φίλες πιο ωραίες από σένα να μην έχεις τέτοιο θέμα;;
Μήπως επειδή μετά θα τις ζηλεύεις εσύ;
15-03-2020, 21:53 #128
Επειδή είμαι χρόνια σε τσατ να με συγχωρείς αλλα καθόλου έτσι δεν είναι.το ποσοστό με τα χυδαία ειναι 1 στα 20 μη λεω κ πολλα.Με όλους εχω κανει πολυ καλές συζητήσεις και ηδη βγαινω με κάποιον από σαιτ που δεν μου εχει πιασει ούτε το χέρι και έχουμε βρεθεί δυο φορες ήδη και η δεύτερη σπίτι μου...ειναι τι βγαζεις στον καθενα.δεν ειναι καθόλου χαζοι οι αντρες
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
15-03-2020, 22:02 #129
16-03-2020, 00:34 #130Miliva21GuestΜα και εγώ έχω μιλήσει και με πολύ κομπλέ άτομα διαδικτυακά και έχω κάνει ωραίες συζητήσεις ...οποιος δεν μου κάνει δεν ασχολούμαι ....
Εξάλλου το "προκλητικό" για τον καθένα η το "προχωρημένο" είναι υποκειμενικό......κάθε γυναίκα θέλει και άλλου είδους προσέγγιση
Για σένα πχ κομπλέ μπορεί να είναι να είσαι σεξουαλικά εκδηλωτικη και σε εγρήγορση και να το βγάζεις και αυτό στην εικόνα σου κ να σου μιλάνε ανάλογα και να το θεωρείς για τα γούστα σου "κομπλέ ...επιθυμητό...μη ενοχλητικό" και είναι οκει... ενώ αντίθετα για την θέματοθετρια να μην είναι
( εξάλλου σε αυτήν αναφέρομαι και για αυτό λέω ότι καλύτερα θα είναι να μην έχει πολλές απαιτήσεις από τις διαδικτυακές γνωριμίες.. και οτι δεν θα βρει ευκολα αυτο που θελει απο εκει ....εφοσον έχει περιγραψει τι προσέγγιση θέλει !!
Βέβαια στη περίπτωση της θεματοθετριας το πρόβλημα δεν είναι το ίντερνετ αλλά η στάση της που απλά βγαίνει για να βγαίνει ....Δεν ξέρει τι θέλει
16-03-2020, 01:08 #131
16-03-2020, 10:55 #132
Με τα δυο τελευταία άτομα που βγήκα μιλούσαμε μια χαρά μέσω ίντερνετ και όταν βγήκαμε στην αρχή
Μετα το πρώτο φιλί άρχισαν να μου την πέφτουν για σεξ, χωρίς να λέμε τιποτα άλλο
16-03-2020, 11:14 #133Miliva21GuestΔεν εννοώ να σου μιλούν προκλητικά πράγματι λίγοι το κάνουν μέσω διαδικτύου όπως σου λέει και η θέματοθετρια η κουβέντα είναι κομπλέ τις περισσότερες φορές....
Αυτό που λέει και λέω ειναι ότι συνήθως οι καταστάσεις οι περισσότερες είναι πιο χαλαρές....Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις....
Αλλά όσες σχέσεις ξέρω από γνωστούς και φίλους ....οι πιο μακροχρόνιες και πιο ποιοτικές σχέσεις δημιουργήθηκαν από γνωριμια των δύο μέσα από δραστηριότητες,από κοινή παρέα κτλ.
(Φυσικά και έχουν προκύψει μακροχρόνιες σχέσεις ακόμη και γάμο ή μέσα από το ίντερνετ αλλά δεν μιλάω γι αυτό το μικρό ποσοστό.....)
Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη θεματοθετρια......έχει άλλες ανάγκες αυτή και αλλα θέλω........εκείνη δεν έχει ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις όπως έχει πει και θέλει κάποιον που να μη τη πιέσει και να δείχνει ενδιαφέρον και υπομονή...θέλει λίγο παραπάνω προσοχή γιατί αυτόν θα θυμάται κατά πάσα πιθανότητα ως πρώτη της εμπειρία και θα επηρεάσει τις επόμενες σχέσεις της
(Όχι ότι αυτό είναι απόλυτο βέβαια)
Γι αυτό της λέω να στοχεύσει εκεί που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πετύχει αυτό που θέλει
16-03-2020, 20:09 #134
Τελικά έστειλα σε κάποιον που φλερταραμε λίγο από κοντά πριν 1,5 χρόνο στο γυμναστήριο
Στο μεταξύ αυτός είχε σχέση αλλά μάλλον χώρισε (δεν έχει φωτό με την κοπέλα, εκείνη όμως έχει φωτό προφίλ μαζί του)
Έστειλα ένα απλό τι κάνεις, που βρίσκεσαι
Και εκείνος άρχισε πέσιμο
Άρα μάλλον όντως χώρισε? Δεν ρώτησα ευθέως
Μου πρότεινε να βρεθούμε σπίτι του
Αλλά εγώ αρνήθηκα, είπα όχι ακόμα
Τέλος πάντων είπαμε να πάμε κάπου έξω βόλτα
Εκείνος μου στέλνει και μου ζητάει βιντεοκλήσεις αλλά λέω ότι είμαι και καλά με τους δικούς μου
Επίσης μου ζητάει φωτό
Και στέλνει και δικές του περιαυτολογωντας
Κοιτάξτε, είναι ωραίο και καλό παιδί και από ότι έβλεπα από τσεκ ιν με την κοπελα του φαίνεται περιποιητικος που δεν τσιγκουνευεται τα κοπλιμεντα ( ήδη με λέει κοπελαρα μου, κούκλα μου και τέτοια) κάτι που εμένα μου αρέσει πολύ
Τα αρνητικά του είναι ότι έχει πολλή αυτοπεποίθηση, είναι λιγάκι ψώνιο και μιλάει πολύ , πράγματα που με απωθούν αρκετά στο άλλο φύλο :/
Δηλαδή από τη μια μου κάνει για αυτό που έχω στο μυαλό μου, από την άλλη μερικές φορές με κάνει να γελάω μαζί του(με την κακή έννοια)
Θα βγω για να επιβεβαιωθω, σίγουρα
Όμως δεν με γοητεύει αρκετά.
Το είπα σε ένα κοντινο μου πρόσωπο και επέμενε να βγω μαζί του , με ενθουσιασμό...
Κι αυτό με ενοχλεί ! Σαν να λέει ότι τον έχω και αναγκη
Θέλω να βρω κάποιον που να μου αρέσει.
Ο τελευταίος (αυτός που πήγα σπίτι του) μου άρεσε τόσο πολύ από την κουβεντα αλλά τα σκατωσε μετά
Γιατί ρε γαμώτο ??
16-03-2020, 20:11 #135george1520Guest