Σκεψεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50

Thread: Σκεψεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Γελοίο? Να σου πω τι σκεφτόμουν οτα είχα κατάθλιψη και το φοβόμουν θα μείνεις με ανοιχτό στόμα. Οπότε ότι και να πεις δεν είναι γελοίο. Εγώ προσωπικά μπορώ να καταλάβω
    Ωραια. Μιλαω με ενα ατομο που γνωρισα λιγο καιρο τωρα και σκεφτομαι οτι πρεπει να σταματησω να μιλαω μαζι του γτ θα χειροτερεψω που ηδη ειμαι χαλια και οτι σαν να κανω κακο στην εμμονη μου και κατα καποιο τροπο να την αποδεχομαι. Το ξερω δεν υπαρχει προφανης λογος αλλα αν δεν το κανω θα γινω χειροτερα.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Gtyos View Post
    Ωραια. Μιλαω με ενα ατομο που γνωρισα λιγο καιρο τωρα και σκεφτομαι οτι πρεπει να σταματησω να μιλαω μαζι του γτ θα χειροτερεψω που ηδη ειμαι χαλια και οτι σαν να κανω κακο στην εμμονη μου και κατα καποιο τροπο να την αποδεχομαι. Το ξερω δεν υπαρχει προφανης λογος αλλα αν δεν το κανω θα γινω χειροτερα.
    Αυτό με την Δευτέρα δεν κατάλαβα.

Όταν μιλάς με αυτό το άτομο πως νιώθεις? Περνάς καλά? Σε χαλαρώνει?

Banned
    για ποιο λογο πρεπει να σταματησεις βρε κουκλα μου? εισαι 22 χρονων! , εισαι αδεσμευτη - λογικα, κι ανυπαντρη - και θες να αποφυγεις μια νεα σχεση με ενα νεο αγορι?
    Το υγεις κι το φυσιολογικο θα ηταν να βρεθεις με αυτον! , εαν ειναι σωστος απεναντι σου να αφεθεις τελειως ελευθερη, να περασεις οσο πιο καλα μπορεις! χωρις αγχος! , να διασκεδασετε! , να κανετε κι σεξ αν ειναι ενταξι ο τυπος! κι αν εισαι πουριανων λογικων η θεολογικων! την επομενη ημερα που θα ξυπνησεις να εχεις τυψεις!
    Κι πολυ απλα ζητας μια συγχωρεση διοτις αμαρτησες κι τελος καλα ολ καλα! εξαλου για να νιωσεις την χαρα της μετανοιας πρεπει πρωτα να αμαρτησεις!! χαχα!!
    περνα καλα!! ,,διασκεδασε την ζωη σου!! ειναι πολυ λιγη η ζωη, και πιο λιγες ακομα οι ανεμελες ημερες αυτης! και εσυ εισαι τυχερη διοτις τις ζεις τωρα!, ασε λοιπον την αυτοκτωνια για αργοτερα!!

Banned
    Εχεις κανει συνεδριες ωστε να βρεις τουλαχιστον πανω σε τι εισαι ΙΔΨ? Το εντωνο σου στρες να ξερεις πως δικαιολογιτε , για ολα τα ατομα οπου πασχουν με ΙΔΨ ,ειδικα αυτον τον καιρο αφου οι περισσοτεροι εχουν θεμα με τα μικροβια, αρα λογο του κορονοβαριος εχετε οι πιο πολλοι μεγαλη εξαρση στην ασθενεια σας αυτον τον καιρο.
    Ευχομαι αυτο να το εχεις συνιδιτοποιησεις ωστε να υπαρξει μια ενδομηχη δικαιολογηση των υτοκτωνικων σου ιδεασμων .

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    για ποιο λογο πρεπει να σταματησεις βρε κουκλα μου? εισαι 22 χρονων! , εισαι αδεσμευτη - λογικα, κι ανυπαντρη - και θες να αποφυγεις μια νεα σχεση με ενα νεο αγορι?
    Το υγεις κι το φυσιολογικο θα ηταν να βρεθεις με αυτον! , εαν ειναι σωστος απεναντι σου να αφεθεις τελειως ελευθερη, να περασεις οσο πιο καλα μπορεις! χωρις αγχος! , να διασκεδασετε! , να κανετε κι σεξ αν ειναι ενταξι ο τυπος! κι αν εισαι πουριανων λογικων η θεολογικων! την επομενη ημερα που θα ξυπνησεις να εχεις τυψεις!
    Κι πολυ απλα ζητας μια συγχωρεση διοτις αμαρτησες κι τελος καλα ολ καλα! εξαλου για να νιωσεις την χαρα της μετανοιας πρεπει πρωτα να αμαρτησεις!! χαχα!!
    περνα καλα!! ,,διασκεδασε την ζωη σου!! ειναι πολυ λιγη η ζωη, και πιο λιγες ακομα οι ανεμελες ημερες αυτης! και εσυ εισαι τυχερη διοτις τις ζεις τωρα!, ασε λοιπον την αυτοκτωνια για αργοτερα!!
    Μου θυμίζεις κάτι τυπους που φέρονται άσχημα και μετά ζητάνε συγχώρεση από τον Θεό και νιώθουν καλά μετά. Οι κατι άλλους τύπους που πάνε εκκλησία και νομίζουν πως ότι αμαρτίες και να κάνουν το γεγονός ότι βρίσκονται εκεί τους κάνει καλούς χριστιανούς..

Senior Member
    Αυτό με την Δευτέρα δεν κατάλαβα.

Όταν μιλάς με αυτό το άτομο πως νιώθεις? Περνάς καλά? Σε χαλαρώνει?
    Απλα ειναι λογω της ιδψ μια διορια καποιων ημερων που δινει στον ευατο μου αλλιως τα πραγματα δεν αλλαζουν. Καλα αλλα απο τοτε που μου μπηκε η ιδεα οχι ιδιαιτερα

Senior Member
    Ωραια αυτα που λες αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι δεν θελω να επεκταθω . Τυψεις λοιπον. Εχω τρομερο θεμα με αυτες με διαχειριζονται πλεον αντι εγω αυτες. Εχω τυψεις με το παραμικρο σε σημειο τρελας

Senior Member
    Εχεις κανει συνεδριες ωστε να βρεις τουλαχιστον πανω σε τι εισαι ΙΔΨ? Το εντωνο σου στρες να ξερεις πως δικαιολογιτε , για ολα τα ατομα οπου πασχουν με ΙΔΨ ,ειδικα αυτον τον καιρο αφου οι περισσοτεροι εχουν θεμα με τα μικροβια, αρα λογο του κορονοβαριος εχετε οι πιο πολλοι μεγαλη εξαρση στην ασθενεια σας αυτον τον καιρο.
    Ευχομαι αυτο να το εχεις συνιδιτοποιησεις ωστε να υπαρξει μια ενδομηχη δικαιολογηση των υτοκτωνικων σου ιδεασμων .
    Οχι δεν εχει να κανει με την καθαριοτητα. Εχω sexual incest intrusive thoughts ,χωρις να τις θελω μου ερχονται , αισθανομαι απαισια , βρισκομαι σε αναζητηση, αλλα εχω κανει συνεδρειες στο παρελθον

Banned
    Οχι δεν εχει να κανει με την καθαριοτητα. Εχω sexual incest intrusive thoughts ,χωρις να τις θελω μου ερχονται , αισθανομαι απαισια , βρισκομαι σε αναζητηση, αλλα εχω κανει συνεδρειες στο παρελθον
    ωχ!! φανταζομαι ποσο ενοχλητικο θα ειναι! εχεις δικιο, ποσο μαλον για μια νεαρη κοπελα!,αληθεια δεν το εχω συναντησει πολλες φορες πρεπει να ειναι καπως σπανια ε?
    Η θεραπεια, και η φαρμακολογια ειναι η ακριβως ιδια με τις αλλες ΙΔΨ?
    Αν καταλαβα καλα εχεις γιατρο, θεραπευτη ? που πας , και οπου γνωριζει λεπτομερος το προβλημα σου?
    Τελς, αληθεια, αυτο εει να κανει με την αφορμη οπου θες να βαλεις τελος στην ζωουλα σου?

Senior Member
    ωχ!! φανταζομαι ποσο ενοχλητικο θα ειναι! εχεις δικιο, ποσο μαλον για μια νεαρη κοπελα!,αληθεια δεν το εχω συναντησει πολλες φορες πρεπει να ειναι καπως σπανια ε?
    Η θεραπεια, και η φαρμακολογια ειναι η ακριβως ιδια με τις αλλες ΙΔΨ?
    Αν καταλαβα καλα εχεις γιατρο, θεραπευτη ? που πας , και οπου γνωριζει λεπτομερος το προβλημα σου?
    Τελς, αληθεια, αυτο εει να κανει με την αφορμη οπου θες να βαλεις τελος στην ζωουλα σου?
    Ναι ιδια ειναι. Οχι δεν εχω τωρα αλλα ψαχνω ασε που φοβαμαι και να ανοιχτω .Ναι αυτο κατα τα αλλα η ζωη μου πριν ηταν μια χαρα, εστω με καποιες κρισεις πανικου και ηπιας μορφη καταθλιψη

Banned
    Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 16-03-2020 at 14:01.

Banned
    Ναι ιδια ειναι. Οχι δεν εχω τωρα αλλα ψαχνω ασε που φοβαμαι και να ανοιχτω .Ναι αυτο κατα τα αλλα η ζωη μου πριν ηταν μια χαρα, εστω με καποιες κρισεις πανικου και ηπιας μορφη καταθλιψη
    Παντος ανεξαρτητα απο την εξιδικευση του προβληματος σε καθε ανθρωπο οπου εχει ιδψ, αυτο που λεγετε ειναι οτι σε περιπτωσεις γενικευμενου αγχους -οπως τωρα, με την πανδιμια - δυστυχως το αγχος οξυνει την παθηση.
    Ειναι λογικο ν νιωθεις ετσι, ομως θα πρεπει χωρις να νιωθεις ντροπη και χωρις κανενα ενδιασμο! - ακομα και οικονομικο προβλημα να εχει καποιος, ας πουμε οτι παω σε ιδιοτη θεραπευτη ,κι τον καιρο αυτον δεν μου περισεβουν χρηματα για επισκεψη, ο θεραπευτης δεν υπαρχει περιπτωση να απετησει απο εμενα τα χρηματα ! ουτε καν να το αναφερει εαν για μια φορα χρειαστω να παω! και ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κτασταση!! - Ανεξαρτητα λοιπον απο οποιο ενδιασμο μπορει να εχεις θα σου ελεγα με το που νιωθεις, με το που περναει εστω κι στο πισω μερος το μυαλου σου τετοιες ασχημες σκεψεις καλο ειναι κα επισκευτεις πρωτα τον θεραπευτη.
    Πιστεψεμε, εαν αρχησουν αυτες οι σκεψεις, το να περασουν στα επομενα σταδια, δεν θα καταλαβεις πωτες θα φτασεις στο σταδιο της σχεδιασης της αυτοκτωνιας! Στο λεω διοτις δυστυχως εχω κανει αυτην την βλακεια κι αναρωτιεμαι ακομα πσο ασκοπα θα εχανα τις τοσες μερες απο τωτες, τις τοσες ομορφες στιγμες ,αλλα κι ασχημες φυσικα. Διοτις ετσι ειναι η ζζωη! φοι στιγμες χαρας , ευτυχιας ειναι τα δυαληματα στην συνεχομενη κι μονοτονη πολλες φορες καθημερινοτητα!

george1520
    Guest
    παλυ ασχολεισαι μαζι μου ? Απο το να αρχισεις παλυ να την πεφτεις στις νεες κοπελιτσες του φορουμ καλητερα βεβαια, οπου με το ζορι ειναι κορες σου! αλλα εδω θα αργησει να συμπληρωσει τα μηνυματα για να της στειλεις προσωπικο μηνυμα! χαχα, για αυτο στελνεις παλυ μικρα ,μικρα μηνυματα ε.? χαχαχ
    Μια λες ότι σου έστειλα μήνυμα και κατηγόρησα μέλη του φόρουμ τώρα λες ότι την πέφτω στις νέες κοπελίτσες? Και λες ότι είμαι και μεγάλος ενώ παίζει να έχω και την μισή σου ηλικία.

Επειδή δεν θέλω να χαλασω το θέμα θα σου πω ξανά κάτι.. Κάθε φορά που θα βλέπω ότι λες σε κάποιον αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, εκεί θα είμαι πίσω σου! Στο έχω ξαναπεί.. Είναι καιρός να αρχίσεις να βάζεις την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις γιατί έχεις να κάνεις με ανθρώπους που περνάνε δύσκολα..

ntinti
    Guest
    Μια λες ότι σου έστειλα μήνυμα και κατηγόρησα μέλη του φόρουμ τώρα λες ότι την πέφτω στις νέες κοπελίτσες? Και λες ότι είμαι και μεγάλος ενώ παίζει να έχω και την μισή σου ηλικία.

Επειδή δεν θέλω να χαλασω το θέμα θα σου πω ξανά κάτι.. Κάθε φορά που θα βλέπω ότι λες σε κάποιον αυτά που έχεις στο κεφάλι σου, εκεί θα είμαι πίσω σου! Στο έχω ξαναπεί.. Είναι καιρός να αρχίσεις να βάζεις την γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου πριν μιλήσεις γιατί έχεις να κάνεις με ανθρώπους που περνάνε δύσκολα..
    Μαλιστα κ.Γιωργο συνομήλικος και μου το παίζεις τζοβενο χαχαχ!!!!

Σορυ άσχετο με το ποστ..συνεχίστε !!!!!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Μαλιστα κ.Γιωργο συνομήλικος και μου το παίζεις τζοβενο χαχαχ!!!!

Σορυ άσχετο με το ποστ..συνεχίστε !!!!!
    Σήμερα συγκεκριμένα έγινα 77 χρόνων και ψάχνω μικρουλες μπας και ανανεωθω..

Ελπίζω να μην συνεχίσει γιατί βαριέμαι να μαλωνω μαζί του.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast