Results 46 to 50 of 50
Thread: Σκεψεις
-
16-03-2020, 18:14 #46
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 16-03-2020, 18:18 #47
καλησπερα Gtyos, συγνωμη για το οτι γραφω ξεκαρφωτα λογια στο θεμα σου.Βλακεια μου!
Αληθεια, πως εισαι ? σχετικα με το προβλημα σου, οι κακες σκεψεις εχουν απομακρινθει καθολου? η ειναι ακομα εκει τρυγυρο ? Εχεις στο οικογενειακο σου περιβαλον, η στο πολυ κοντινο σου περιβαλον καποια- καποιον οπου θα μπορουσες να του ανηκτεις, να του μιλησεις με πληρεις ευθιτητα για την Ι.Δ.Ψ. σου? το λεω διοτις η συγκεκριμενη κατηγορια που εχεις εσυ, επειδη εχει την σεξουαλικοτητα μεσα μπορει να σε κανει να ντρεπεσαι να πεις λεπτομεριες, κατις πολυ λογικο ,και εγω θα κολαγα να σου πω την αληθεια!εκτως αν ειναι καποιος-καποια πολυ φιλος σου οπου μπορεις και λετε τα παντα εκατεροθεν. Εχεις λοιπον τετοιο ατομο?
16-03-2020, 18:40 #48george1520GuestΓια μένα μιλάω σε κάθε θέμα που σχολιάζω για να βοηθήσω ( προσπαθώ να το κάνω) ή για να βοηθηθω.. Δεν θέλω το κακό κανενός οπότε μην πλαθεις ιστορίες μέσα στο κεφάλι σου και να τις αποτυπώνεις εδώ στο φόρουμ. Θα ήθελα πραγματικά να δουν οι διαχειριστές τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον κάθε θεματοθετη αλλά κι όλους όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη από την δική σου και να πάρουν θέση..
Ο λόγος που είμαι στο φόρουμ είναι για να βοηθήσω ανθρώπους που περνάνε ότι πέρασα εγώ αλλά εγώ δεν είχα κανένα δίπλα μου.
16-03-2020, 18:57 #49
παψε πια να χαλας το θεμα της κοπελας!!! δεν εισαι εσυ το ζητημα σε ολα τα θεματα, ολων των πσιδιων! ημαρτον δλδ.
Μπορεις μειτε να ανοιξεις δικο σου θεμα κι ν γραφεις εκει οτι θες! να μας βριζεις εκει, να γραφεις κι να μας κατηγορεις οσο θες! αφου σε αφηνουν οι του φορουμ να ληδορεις εναντιων μας.Η μπορεις να γραφεις στο "ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ" και στο "ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" εκει δεν εχεις προβλημα, αλλα εδω , κι γενικα οπου υπαχει θεμα σοβαρο κι προσωπικο,οπως της κοπελας προσπαθησαι να το σεβεσαι! Μου αρεσει που λες οτι θες να βοηθας κιολας!
16-03-2020, 19:04 #50