Σκεψεις - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50

Thread: Σκεψεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δυστυχως οι διαχηρηστες του φορουμ δεν εφκερουν οπως καπωτες ωστε να σας τονιζουν τους ορους χρησης του φορουμ.Θα σου πρωτεινα να τους διαβασεις, ειναι στην αρχη.
    Εγω θα προτεινα στους διαχειριστες να διαβασουν τους ορους χρησης του φορουμ, ωστε να μην χρειαζεται να τους διαβασει ο γιωργος πανου, αφου πλεον δεν θα χρειαζεται να τον διαβαζουμε εμεις.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Banned
    καλησπερα Gtyos, συγνωμη για το οτι γραφω ξεκαρφωτα λογια στο θεμα σου.Βλακεια μου!
    Αληθεια, πως εισαι ? σχετικα με το προβλημα σου, οι κακες σκεψεις εχουν απομακρινθει καθολου? η ειναι ακομα εκει τρυγυρο ? Εχεις στο οικογενειακο σου περιβαλον, η στο πολυ κοντινο σου περιβαλον καποια- καποιον οπου θα μπορουσες να του ανηκτεις, να του μιλησεις με πληρεις ευθιτητα για την Ι.Δ.Ψ. σου? το λεω διοτις η συγκεκριμενη κατηγορια που εχεις εσυ, επειδη εχει την σεξουαλικοτητα μεσα μπορει να σε κανει να ντρεπεσαι να πεις λεπτομεριες, κατις πολυ λογικο ,και εγω θα κολαγα να σου πω την αληθεια!εκτως αν ειναι καποιος-καποια πολυ φιλος σου οπου μπορεις και λετε τα παντα εκατεροθεν. Εχεις λοιπον τετοιο ατομο?

george1520
    Guest
    προσπαθησε να σεβεσαι τα αρθρα του θεματοθετη ,ποσο μαλον οταν ειναι σοβαρα οπως το συγκεκριμενο.
    Δυστυχως οι διαχηρηστες του φορουμ δεν εφκερουν οπως καπωτες ωστε να σας τονιζουν τους ορους χρησης του φορουμ.Θα σου πρωτεινα να τους διαβασεις, ειναι στην αρχη.Υπαρχουν αρκετα φορουμ οπου μπορει καποιος να κανει γνωριμιες η να γραφει και να σχολιαζει τους αλλους χωωρις να τον ενδιαφερει εαν θα κανει κακο στον-στους αλλους.
    Το συγκεκριμενο φορουμ ομως επειδη απευθυνετε και εχει σχεση με ανθρωπους οπου εχουμε ψυχικες ασθενειες η ψυχολογικες διαταρχες μπορει καποια σχολια οπου για σενα μπορει να ειναι χαβαλες για αλλους εδω μεσ μπορει να προκυψει προβλημα! και δε στο λεω για εμενα οπου θα ηταν χαρα σου να παθω επιπλοκη θεραπειας ,το λεω για αλλα μελοι οπου ειτε επειδη ειναι νεα ειτε επειδη ειναι πολυ ευαισθητα δεν εχουν μαθει να προστατευωντε απο ατομα σαν εσας! Αν λοιον οντως σε ενδιαφερει η υγεια των αλλων οπως λες προσπαθησαι να μην προσβαλεις τον κοσμο και να μην γραφεις με προσωπικο χαρακτηρα στα μηνυματα σου!
    Αληθεια, εσυ για ποιο λογο εισαι στο φορουμ? αφου δεν εισαι σε καποια θεραπεια, δεν εχεις καποιο σοβαρο ψυχολογικο προβλημα? Δεν εχεις πωτες σου αναφερεις προσωπικο σου προβλημα η την δικη σου θεραπευτικη διαδικασια οπως κανουμε σχεδον ολοι εδω μεσα! Οι υπολλοιποι οπου δεν εχουν προβλημα υγειας, σκοπο εχουν την προσφορα βοηθειας , την συμπαρασταση δλδ. οπως δλδ συνταση και το φορουμ! Εαν δεν ανικεις και στην δευτερη κατηγορια τωτες θα μπορουσες να εισουν στην τριτη κατηγορια, στους θεραπευτες ,στους γιατρους.Αλλα μαλον ουτες εκει συντασεσαι ε?
    Τωτες, εκτως αν κανω λαθος κι ανηκεις σε καποιους απο τους παραπανω, για ποιο λογο εισαι στο φορουμ αυτο?
    Για μένα μιλάω σε κάθε θέμα που σχολιάζω για να βοηθήσω ( προσπαθώ να το κάνω) ή για να βοηθηθω.. Δεν θέλω το κακό κανενός οπότε μην πλαθεις ιστορίες μέσα στο κεφάλι σου και να τις αποτυπώνεις εδώ στο φόρουμ. Θα ήθελα πραγματικά να δουν οι διαχειριστές τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον κάθε θεματοθετη αλλά κι όλους όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη από την δική σου και να πάρουν θέση..
    Ο λόγος που είμαι στο φόρουμ είναι για να βοηθήσω ανθρώπους που περνάνε ότι πέρασα εγώ αλλά εγώ δεν είχα κανένα δίπλα μου.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Για μένα μιλάω σε κάθε θέμα που σχολιάζω για να βοηθήσω ( προσπαθώ να το κάνω) ή για να βοηθηθω.. Δεν θέλω το κακό κανενός οπότε μην πλαθεις ιστορίες μέσα στο κεφάλι σου και να τις αποτυπώνεις εδώ στο φόρουμ. Θα ήθελα πραγματικά να δουν οι διαχειριστές τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον κάθε θεματοθετη αλλά κι όλους όσους εκφράζουν αντίθετη άποψη από την δική σου και να πάρουν θέση..
    Ο λόγος που είμαι στο φόρουμ είναι για να βοηθήσω ανθρώπους που περνάνε ότι πέρασα εγώ αλλά εγώ δεν είχα κανένα δίπλα μου.
    παψε πια να χαλας το θεμα της κοπελας!!! δεν εισαι εσυ το ζητημα σε ολα τα θεματα, ολων των πσιδιων! ημαρτον δλδ.
    Μπορεις μειτε να ανοιξεις δικο σου θεμα κι ν γραφεις εκει οτι θες! να μας βριζεις εκει, να γραφεις κι να μας κατηγορεις οσο θες! αφου σε αφηνουν οι του φορουμ να ληδορεις εναντιων μας.Η μπορεις να γραφεις στο "ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ" και στο "ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" εκει δεν εχεις προβλημα, αλλα εδω , κι γενικα οπου υπαχει θεμα σοβαρο κι προσωπικο,οπως της κοπελας προσπαθησαι να το σεβεσαι! Μου αρεσει που λες οτι θες να βοηθας κιολας!

george1520
    Guest
    παψε πια να χαλας το θεμα της κοπελας!!! δεν εισαι εσυ το ζητημα σε ολα τα θεματα, ολων των πσιδιων! ημαρτον δλδ.
    Μπορεις μειτε να ανοιξεις δικο σου θεμα κι ν γραφεις εκει οτι θες! να μας βριζεις εκει, να γραφεις κι να μας κατηγορεις οσο θες! αφου σε αφηνουν οι του φορουμ να ληδορεις εναντιων μας.Η μπορεις να γραφεις στο "ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ" και στο "ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ" εκει δεν εχεις προβλημα, αλλα εδω , κι γενικα οπου υπαχει θεμα σοβαρο κι προσωπικο,οπως της κοπελας προσπαθησαι να το σεβεσαι! Μου αρεσει που λες οτι θες να βοηθας κιολας!
    Γιατί μιλάς στον πληθυντικό?? Είσαστε πολλοί?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234