Εχουν πάρει ότι μπορούσαν από εμένα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Banned

Εχουν πάρει ότι μπορούσαν από εμένα...

Γεια και χαρά σε όλους σας, ελπίζω να είστε όλοι σας καλά.

(...)
    Last edited by mirmigi; 16-03-2020 at 20:09.

george1520
    Guest
    Αποφασίζεις να γράψεις σε ένα φόρουμ ψυχολογίας για κατι που σε απασχολεί και αρχίζεις το μήνυμα σου με εξηγήσεις για να μην σκεφτουμε το οτιδήποτε για σένα. Φαντάζομαι είναι κάτι που κάνεις γενικά στην ζωή σου για να προλάβεις την κριτικη - απόρριψη? Στο τέλος λες "απαίσιο" το κείμενο σου ..
    Οι γονείς σου τι λένε για αυτό που περνάς?

Banned
    καλησπερα! Πρωτα απο ολα κανεις δεν θα σε πει κλασικη φοιτητρια που ζει με λεφτα γωνιων της! διοτις δεν ειναι κακο, και ειναι δικαιωμα σου!Αυτο που ζεις και αυτο που σε πικρενει κοπελια, μαλον δεν ειναι εξολοκληρου το ζητημα οπου αναφερεις, θελω να πω οτι δεν νομιζω να νιωθεις πως δεν σε αγαπουν οι γονεις σου Ε? η κανω λαθος?
    Μπορει τα προβληματα σου να φανταζουν απλα, κι ευκολα σε σχεση με αλλα, πολυ πιο σοβαρα εδω μεσα! αλλα δεν παυει να σε κανει να κλαις, αρα ειναι πολυ σοβαρο! κι για εμενα ειναι παρα πολυ σοβαρο οταν ενα νεο κορητσι 25 χρονων κλαιει κι ειναι τοσο πικραμενο! Αρα αυτο που σου συμβαινει πρεπει να αλλαξει! Απλα δεν ξερω γιατι , αλλα νομιζω οτι υπαρχουν κι αλλα θεματα τργυρο.
    Οσον αφορα την εισαγωγη σου στην επιθιμιτη σου σχολη θα σου αναφερω κατις οπου μου ελεγαν συνεχως καποιοι συναδελφοι μου Ινδοι.Οταν ενα προβλημα προκειπτει κι εξαρτατε εντελως απο εξωγενεις σε εσενα ρολους ,οταν εν ολιγις δεν μπορεις εσυ να το αλλαξεις, να το ελενξεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!, αν εφταιγες εσυ που δεν μπηκες τωτες να το λεγαμε, οταν ομως ειναι η καταλυψη κι αλλα τετοια τι να εκανες βρε κοπελα μου?να αλλαζες τον χρονο στην υποτροφια? Δεν μπορεις να τα αλλαξεις εσυ, αρα για ποιο λογο να τα βαζεις με τον εαυτο σου? ε? πες μου αυτο σε παρακαλω!
    Αυτους που σου απαντα, ειναι ενας τυπος οπου απο εξολοκληρου δικα του λαθοι, εχει χασει παρα πολλες ευκεριες στην ζωη του! ακομα και την ιδια του την ζωη κοντευψε να χασει!, εχω αποτυχει οχι μονο μια αλλα πολλες φορες! Στα 14 χρονια παραπανω ζωης απο εσενα καταλαβα οτι ειναι τελειως χασημο χρονου να πικρενεσαι για λογους οπου θα μπορουσες να τους ειχες δεχτεις με αλλην προοπτικη, εννοειτε και δεν θα μπορουσες να πετας απο την χαρα σου, θελω να πω οτι ειναι λογικο να εχεις στεναχωρηθει για την κβαση των γεγονωτων αλλα αυτο θα επρεπε να κρατησει οσο μια στιγμη, οσο δλδ η αντιλιψη της δεδομενης στιγμης και τερμα! Πως ανεχεσαι λοιπον, ενας πολυ πιο κατω απο εσενα μορφοτικα, κοινωνικα κι,α, να τα αντιλαμβανετε τα πραγματα πιο καλα για αυτον απο εσενα, κι λεω για εμενα! Λοιπον, η ζωη ειναι πολυ ομορφη και δεν κραταει πολυ! σε ολο αυτο το ταξιδι της εαν ο σκοπος μας ειναι να μαζευουμαι οσο πιο πολλες χαρουμενες στιγμες και οσο πιο λιγες πικρες στιγμες θα σου ελεγα οτι τις πρωτες πρεπει εσυ να τις κυνηγας! οσο για τις δευτερες , επειδη οτι κι να κανεις θα ερθουν καπου καπου ,δεν εχει νοημα λοιπον να τις κυνηγας κιολας! κι εσυ αυτο κανεις ενμερη! κι εν προκειμενου οσον αφορα την σχολη σου!
    Νομιζω οτι θα πρεπει να εστιασεις στο οικογνειακο σου ζητημα, φοβαμαι οτι εκει εχεις καποιο θεματακι, καποιο παραπονο,ισως σου ειπαν καποια κουβεντα παραπανω οι γονεις σου, βεβαια θα σου πω αυτο που το ξερεις , αλλα δεν πειραζει να στο πει κι ενας ξενος, οσο σε λατρευει η μανουλα σου κι ο πατερουλης σου δεν θα βρεις στον κοσμο ολον!!! ακομα κι ο ερωτας σου, που θα σε αγαπαει κι αυτος! τοσο πολυ οσο η μανουλα δεν θα βρεις! για αυτο μην την κατηγορεις εαν της φευγει καμια κουβεντα! οπου ειναι λαθος της βεβαια, και κακος το λεει η το κανει αυτο που σε ποναει και να της το λες! Ομως να σκεφτεσαι ενα πραμα, οτι καποια μερα - συγνωμη για την πικρη σκεψη που σου φερνω - καποια στιγμη οπου φυσικο ειναι να τους χασουμε , τωτες θα λες αχ , να μπορουσα να της εδινα αλλη μια αγκαλιτσα ακομη θεεμου! αχ, γιατι τωτες της κραταγα μουτρα? αρα κανε τα παντα για να μηδενησεις οσο μπορεις αυτες τις σκεψεις εκεινη τν στιγμη!
    Υ.Γ. σε περασα!! χαχα, εγω εγραψα πιο πολλα, εαν θες πες μας την σχολη σου, μην φοβασαι, πως θα φανερωθεις βρε κοπελα μου???χαχαχαχ, ειναι λιγο περιεργο αυτο που λες! ειναι τοσα χιλιαδες ατομα, ειναι τοσα ατομα οπου σπουδαζουν και δουλευουν, ειναι αλλα τοσα ατομα που τους εχουν φαει λεφτα οι εργωδοτες τους!! αρα?? στο ζηταω , για να μπορεσουμε να εχουμε μια πιο ολοκληρομενη εικονα του προφιλ σου.

Banned
    george1520 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση...ανέκαθεν είχα ένα θέμα με το ότι με κρίνουν άσχημα οι άλλοι, απο το σχολέιο. Δεν πάω σε ψυχολόγο/ψυχιατρό γιατι προφανώς δεν έχω τόσα χρήματα να διαθέσω, και ξέρω οτι καταβάθως δεν θα με βοηθήσουν...
    Οι γονείς μου με αντιμετοποίηζουν σαν τρελή και οτι λέω ανούσια πράματα. Δεν τους κατηγορώ, τους έχω κουράσει

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by mirmigi View Post
    george1520 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση...ανέκαθεν είχα ένα θέμα με το ότι με κρίνουν άσχημα οι άλλοι, απο το σχολέιο. Δεν πάω σε ψυχολόγο/ψυχιατρό γιατι προφανώς δεν έχω τόσα χρήματα να διαθέσω, και ξέρω οτι καταβάθως δεν θα με βοηθήσουν...
    Οι γονείς μου με αντιμετοποίηζουν σαν τρελή και οτι λέω ανούσια πράματα. Δεν τους κατηγορώ, τους έχω κουράσει
    Ναι αλλά ίσως οι γονείς ευθύνονται για το φόβο που έχεις για την κριτικη??
    Ένιωσες ποτέ ότι κάποιος σε έχει κρίνει άσχημα ή σε έχει απορρίψει? Οποιοδήποτε.

Banned
    giorgos panou Σε ευχαριστω! Απο τα πιο ομορφα και σοφά που μου εχουν πει τον τελυταιο καιρό! Θα προσπαθήσω να ηρεμίσω και να σκεφτώ διαφορετικά

Banned
    giorgos panou Σε ευχαριστω! Απο τα πιο ομορφα και σοφά που μου εχουν πει τον τελυταιο καιρό! Θα προσπαθήσω να ηρεμίσω και να σκεφτώ διαφορετικά
    σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Η δυναμη οπου υπαρχει μεσα σου ειναι ανεξερευνιτη περιοχη! κανε μια "βαρκαδα στην λιμνουλα της φαντασια σου" και θα ξετρελαθεις με την δροσια που θα παρεις!
    Οσο για το καθε αυτου προβλημα, της σχολης εννοω, αν δεν κανω λαθος το επομενω εξαμηνο αρχιζει μετα το καλοκαιρι? ε? για πιο λογο δεν βαζεις εμπρος για τωτες? ε?
    Οσο για τα δεδουλευμενα σου, κανε καταγγελια! μην του την χαριζεις!!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!! Η δυναμη οπου υπαρχει μεσα σου ειναι ανεξερευνιτη περιοχη! κανε μια "βαρκαδα στην λιμνουλα της φαντασια σου" και θα ξετρελαθεις με την δροσια που θα παρεις!
    Οσο για το καθε αυτου προβλημα, της σχολης εννοω, αν δεν κανω λαθος το επομενω εξαμηνο αρχιζει μετα το καλοκαιρι? ε? για πιο λογο δεν βαζεις εμπρος για τωτες? ε?
    Οσο για τα δεδουλευμενα σου, κανε καταγγελια! μην του την χαριζεις!!
    Εντάξει σήμερα το τερμάτισες ρε Γιώργο.. Διδάσκεις.. Όσο περνάει ο καιρός τρομάζω πραγματικά με σένα. Τι μέσα χρησιμοποιείς για να πετύχεις κάτι που θες. Σε υποτίμησα και ζητώ συγνώμη για αυτό.

Banned
    Γεια και χαρά σε όλους σας, ελπίζω να είστε όλοι σας καλά.

(...)
    τι επαθες και τα εσβησες? αληθεια φοβσαι μην αποκαληφθεις? μην καταλαβουν ποιο προσωπο εισαι? Ξερεις πως ειναι υπερβολικο αυτο ε? Προσωπικο σου θεμα φυσηκα και απολυτα δεχτω!
    Μπορει και να τρομαξες με ολους αυτους εδω μεσα ε?

Senior Member
    τι επαθες και τα εσβησες? αληθεια φοβσαι μην αποκαληφθεις? μην καταλαβουν ποιο προσωπο εισαι? Ξερεις πως ειναι υπερβολικο αυτο ε? Προσωπικο σου θεμα φυσηκα και απολυτα δεχτω!
    Μπορει και να τρομαξες με ολους αυτους εδω μεσα ε?
    Νομίζω η κοπέλα μετά το δικό σου γράμμα, άλλαξε γνώμη για το πρόβλημά της και μας ευχαριστεί όλους και φεύγει. Δεν χρειάζεται άλλο τα παιδιά του φόρουμ προς το παρόν. Η κοπέλα βοηθήθηκε!

Banned
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Νομίζω η κοπέλα μετά το δικό σου γράμμα, άλλαξε γνώμη για το πρόβλημά της και μας ευχαριστεί όλους και φεύγει. Δεν χρειάζεται άλλο τα παιδιά του φόρουμ προς το παρόν. Η κοπέλα βοηθήθηκε!
    κανω θαυματα τελικα!! μαλον πρεπει να το σκεφτω πιο επαγγελματικα το θεμα! ειναι κριμας τετοια δυναμικη, τετοιο ταλεντο να το χαραμιζω εδω μεσα! αντι να ειναι σε ενα γραφειο το ταλεντο αυτο! να βγαζει λεφτα!, σε καποιο γραφειο στην Β.Σοφιας, το εχω εδω μεσα!

Senior Member
    κανω θαυματα τελικα!! μαλον πρεπει να το σκεφτω πιο επαγγελματικα το θεμα! ειναι κριμας τετοια δυναμικη, τετοιο ταλεντο να το χαραμιζω εδω μεσα! αντι να ειναι σε ενα γραφειο το ταλεντο αυτο! να βγαζει λεφτα!, σε καποιο γραφειο στην Β.Σοφιας, το εχω εδω μεσα!
    Μη σε πιάνει απληστία!

Banned
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Μη σε πιάνει απληστία!
    απελπισια με πιανει!