Results 46 to 60 of 77
Thread: Βοήθεια θέλω την γνώμη σας
-
22-03-2020, 20:45 #46
Δεν το ξέρω αλλά έτσι πιστεύω. .ελπίζω να μην είναι έτσι βέβαια .εσυ πιστεύεις πως άμα περάσεις μια τραυματικη εμπειρια κάποια στιγμή της ζωή σου ότι και να κάνεις δεν θα σου μείνουν τραύματα; ότι και να κάνεις κάποια σημάδια δεν θα σβήσουν ποτέ. Ότι γίνεται δεν ξεγραφεται.
- 22-03-2020, 20:59 #47george1520Guest
Τα σημάδια θα μείνουν.. Η πληγή θα κλείσει. Θα αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου, θα τον προστατεύεις. Αυτό είναι η αρχή για όλα. Όταν πιστεύουμε σε εμάς καμία κακία ανάμνηση δεν μπορεί να μας λυγίσει. Αλλά χρειάζεται υπομονή και πείσμα.
Τωρα όσο δεν είσαι καλά θα σε συμβούλευα να μην μένεις πολύ ώρα στο κρεβάτι. Το κρεβάτι θα το έχεις μόνο για ύπνο (το βράδυ).. Προσπάθησε να γεμιζεις την μέρα σου με ασχολίες έτσι ώστε το μυαλό σου να μην σκέφτεται περισσότερο από όσο πρεπει.
Ποτε θα ψάξεις για ψυχολόγο?
22-03-2020, 21:19 #48
Δεν το ξέρω αλλά έτσι πιστεύω. .ελπίζω να μην είναι έτσι βέβαια .εσυ πιστεύεις πως άμα περάσεις μια τραυματικη εμπειρια κάποια στιγμή της ζωή σου ότι και να κάνεις δεν θα σου μείνουν τραύματα; ότι και να κάνεις κάποια σημάδια δεν θα σβήσουν ποτέ. Ότι γίνεται δεν ξεγραφεται.
22-03-2020, 21:22 #49
22-03-2020, 21:42 #50
22-03-2020, 21:46 #51
22-03-2020, 21:57 #52
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Last edited by Aeon; 23-03-2020 at 16:23.
22-03-2020, 22:24 #53
Τις ευθύνες περί "εσύ φταις για όλο αυτο γιατί το ήθελες καί δεν φταίει ο άλλος τα έκανες όλα υπό την θέληση σου" αυτή τη ΜΑΛΑΚΙΑ μου την είπε πρώτα απ όλα ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ο οποίος πήγα και έκανα την μυνηση και επεισης επειδή δεν ήξερα την πινακιδα του αυτοκινήτου εκείνου του ανθρώπου μου είπε "ρε κοπελια μας κοροιδευεις; είναι δυνατον όσα λες ότι σου έκανε αυτός ο άνθρωπος να υσχιουν και δεν ξέρεις την πινακίδα του αυτοκινήτου του;" από κει μου κοπηκαν τα φτερά γιατί άνοιξα το στόμα μου τα ειπα ώστε να κάνουν κάτι να με βοηθήσουν και ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ. οπότε δεν είχα το θάρρος να το πω σε κανέναν αλλον γιατί νόμιζαν ότι λέω ψεματα και φταίω εγώ για όλο αυτο. Μόνο εγώ ήξερα όμως τι πόνο μου προκάλεσε αυτός ο άνθρωπος. Συμφωνω απόλυτα πως φταίω που δεν τα είπα στους γονείς μου από την αρχή. Και ο λόγος που δεν έχω παει ακόμα σε ψυχολόγο είναι μην νιώσω για ακόμα μια φορά την απόρριψη όπως από τους αστυνομικους. Που ριξαν τις ευθύνες σε ένα 13χρονο. Και επειδή λένε δεν είχα αποδείξεις δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Ο αραβονιαστικος μου τα γνωρίζει αφού χάρη σε αυτόν ξεμπλεξα από αυτόν τον άνθρωπο αλλιώς τώρα η ιστορία δεν θα είχε καν τελειώσει πιστεύω. Απλά του είχα πει πως ότι έγινε έγινε και δεν θέλω να το ξανά ανοίξω αυτό το θέμα. Επίσης δεν του τα είπα ολα με κάθε λεπτομέρεια γιατί ντρεπομουν .όταν πάω ομως σε ψυχολόγο και μιλήσω μετά θα πιάσω και αυτόν να του τα εξηγήσω όλα από την αρχή. Θα πάω και σε ιερά καθώς πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό και θα ήθελα πολύ να μιλήσω με έναν ιερεα αλλα με κάποιον που να με κατανοήσει και να με καταλάβει και να με ακούσει με την ψυχή του και να με ΠΙΣΤΈΨΕΙ.Last edited by Aeon; 23-03-2020 at 16:23.
22-03-2020, 22:27 #54
22-03-2020, 23:26 #55george1520GuestΚαι θα σου πρότεινα να αγνοήσεις ότι και να σου λεει ο giorgos panou. Μπήκε, έκανε διάγνωση, σου έριξε ευθύνες που δεν μίλησες στους γονείς σου (δε σκέφτηκε πως δεν είχες καλές σχέσεις μαζί τους), σου είπε φάρμακα για να πάρεις (δεν είναι γιατρός) αλλά μετά σου είπε ότι πρώτα θα πρέπει να μιλήσεις με τον γιατρό (γιατί στα πρότεινε αφού πρώτα πρέπει να μιλήσεις με γιατρο?). Μετά άρχισε τα γνωστά του για τους ιερείς (ως γνωστό οι ιερείς τα έχουν όλοι τετρακόσια και είναι σε θέση να συμβουλεύουν τους πάντες για τα πάντα και όσοι είναι κοντά στον Θεό έχουν και τη τέλεια ζωή) και τέλος σου έδωσε δώρο ένα αρραβωνιαστικο (ήταν προσφορά του καταστήματος) .
Θα μιλήσεις με ένα ψυχολόγο πρώτα. Από όσο ξέρω μπορουν να γίνουν και μέσω σκαιπ και αν χρειαστεί να πάρεις χάπια (εγώ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί) θα σε στείλει σε ψυχίατρο. Η ψυχοθεραπεία να ξέρεις ότι χρειάζεται χρόνο και υπομονή μέχρι να καταφέρεις να νικήσεις τους φόβους σου.
Τωρα ο πανου θα μου επιτεθεί γιατί σχολιασα αλλά θεώρησα σωστό να μιλήσω και να σε ενημερώσω. Ότι και να πει όμως δεν θα σχολιάσω πίσω...
Ότι άλλο χρειαστείς να ξέρεις ότι είμαι εδώ.
22-03-2020, 23:51 #56
23-03-2020, 00:51 #57
ειναι απιστυτη και τουλαχιστον αντιεπαγγελματικη η συμπεριφορα των αστυνομων απεναντι σου ,τωτες! δλδ , θα επρεπε να θυμασαι αριθμους, κι πινακιδες!! ποσο αχρηστοι ειναι μερικοι ανθρωποι τελικα!!
.Συγνωμη που ρωταω, η επιθεση αυτου του ανωμαλου ηταν μονο λεκτικη ετσι ? Εισαι τυχερη οπου βρηκες αυτον τον ανθρωπο, αυτοον που εκτος απο την αγαπη και τον ερωτα μπορεσαι κι να σε βοηθησει να ξεπερασεις αυτο το πραμα , αυτο το σοκ οπου καθε κοπελα θα της αφηνε μεγαλο προβλημα, αρα μην νιωθεις οτι εισαι εσυ ανισχυρη!.
Μπραβο σου για το οτι προσπαθεις να βρεις λυση,θεραπεια στο προβλημα σου, καλο θα ειναι να το πας σωστα, δλδ πρωτα σε γιατρο κι αυτος να σου πει εαν πρεπει να πας σε ψυχολογο για ψυχοθεραπεια αφου ειναι μεγαλο το κοστος και πολλες οι συνεδριες! Διοτις εαν το προβλημα σου ειναι μονο βιοχημεικο του οργανισμου σου θα μπορει ο γιατρος ,χωρις εξωδα πολλα να λυθει με απλα φαρμακακια,οπου δεν εχουν αρενεργειες, στο λεω εγω οπου δυστυχως εχω περασει σχεδον απο τις πιο πολλες θεραπειες! Παντα βεβαια κατ την γνωμη μου να μιραζεσαι τα οσα σου λενε ,γιατροι η θεραπευτες με τον αραβονιαστικο σου! Οπως και οτι ειναι ευκερια να ενδυναμοσεις τις σχεσεις σου με την οικογενεια σου! ,διοτις νομιζω οτι ψαχνουν ευκερια να σου ζητησουν συγνωμη που σε ειχαν αφησει καπως απροστατευτη τωτες! δωδτους την ευκερια λοιπον!
Οσο για καποιον ιερεα , οπως σωστα λες, καλο ειναι να ψαξεις, μην πας στον πρωτο που θα βρεις, κι οχι γιατι δεν θα ειναι καλος! αλλα επειδη μπορει να μην τεριαζει σε εσενα! και μπορει να τεριαζει σε εμενα! Οτι κι να ειναι ομως, η "ζεστασια" του Θεου και η αγαπη μας προς αυτον να ξερεις βοηθαει παρα πολυ ειδικα σε ζητηματα οπως το δικο σου! Μην ντρεπεσαι να πας, και μια μικρη συμβουλη για το φορουμ, να ξερεις υπαρχουν μερικα μελοι οπως ο ΓΙΩΡΓΟς 1520 οπου λογο δικων τους πεπιθισεων και πιστευων τους χλευαζουν την δικη μας ορθοδωξη χριστιανικη πιστη, δεν θα στο πουν στα ισια πωτες! οπως δε κανουν πωτε αυτοι οι ανθρωποι ουτε εξω, στην ζωη! απλα επειδη εισαι καινουργια στο φορουμ , και επειδη μαλον θα αρχισουν κι σε εσενα να σε "πιροβολλουν" με προσωπικα μηνυματα προσυλιτισμου στο αναφερω να εχεις μια απλη εγρυγορση! δικαιωμα σου βεβαια να πιστευεις και να κανεις οτι θελεις συμφορμιτισα!
Ευχομαι οτι καλητερο, και ευκερια ,τωρα που "μενουμε σπιτι" να δηναμοσουν οι δεσμοι της δικης σου οικογενειας!!
23-03-2020, 00:59 #58george1520Guest
Άλλο είμαι χριστιανός κι άλλο θεοποιω τους παπάδες..
Κι αφού πιστεύεις τόσο πολύ στους ιερείς (και ότι είναι οοοοολοι τους τελειοι), τότε σου προτείνω να αλλάξεις αυτόν που πας τώρα γιατί σου έχει κάνει πολύ ζημιά διοτις έχεις ξεφύγει..
Και είπα να μην σχολιάσω... Καλό βράδυ.
23-03-2020, 01:02 #59WhyAlwaysMe?Guest
23-03-2020, 01:03 #60george1520Guest