Results 31 to 45 of 100
Thread: Σκυλος - σκέψεις - προβλήματα
-
21-03-2020, 12:25 #31george1520Guest
Δεν μπορωωωωω.. Δεν ξέρω γιατί. Νιώθω ότι την βασανίζω και δεν μπορώ. Το έβαλα μια φορά και έγινε αυτό που έγραψα στο άλλο θέμα και μετά ξανά προσπάθησα και είχε σφιχτά το στόμα να μην το ανοίξω.. Με έχει πεθάνει αυτός ο σκύλος. Ενώ πεινάει δεν τρώει και γενικά τώρα ούτε να με πλησιασει.
Του το είχα πει ότι χάπια δεν μπορώ να της δώσω γιατί είναι επιλεκτική με το φαγητό και μου είπε ότι πρέπει να τα πάρει. Θα προτιμούσα ενέσιμη αντιβίωση, να την βάζω και να τελειώνει η ιστορία.
- 21-03-2020, 12:54 #32
Βασικά σε τέτοιες περιπτώσεις, ανοίγεις το στόμα του σκυλιού, του χώνεις βαθιά στο λαιμό το χάπι και το καταπίνει θέλει δεν θέλει. Αρκεί να το βάλεις βαθιά και να έχει νερό αν νοιώσει ότι πνίγεται, θα πιεί και θα πάει και το χάπι κάτω πιο εύκολα. Βάρβαρη μέθοδος αλλά λειτουργεί.
21-03-2020, 13:06 #33george1520GuestΈκανα το χάπι σκόνη και της το έδωσα με την σύριγγα (έβαλα τη σκόνη στο νερό) . Πίστευα ότι δεν θα το καταπιεί αλλα τα καταφέραμε. Μου το πρότειναν δύο παιδιά στο "τι σκέφτεστε" και τους ευχαριστώ. Το βράδυ πάλι.
Μια απορια. Αν κάνουμε την εγχείρηση και πάνε ολα καλα μετά θα πρέπει πάρει κάποια χάπια? Πείτε μου όχι.
21-03-2020, 13:18 #34
Λογικά ναι, πιθανόν κάτι σε παυσίπονο και κάτι σε αντιφλεγμονώδες αν μη τι άλλο. Αλλά ρώτα τον κτηνίατρο καλύτερα.
21-03-2020, 13:27 #35george1520GuestΑααα τελεια. Και να πονάει κιόλας θα μαλωνουμε συνέχεια για να πάρει τα χάπια.
Αν δω πάντως ότι πετυχαίνει αυτό με την σύριγγα θα με βοηθήσει και για μετά την εγχείρηση.
Με τον πρώτο γιατρό κάναμε ακτινογραφιες και υπέρηχο καρδιάς. Για να πάω στον δεύτερο κτηνίατρο έπρεπε να ζητήσω να μου στείλει τις ακτινογραφιες ο πρώτος. Το έκανα και μέχρι να τις στείλουν πήρα 2 φορές τηλέφωνο. Τώρα θέλει να δει και τον υπέρηχο καρδιας για να δούμε ότι όντως το φυσημα είναι στο αρχικό στάδιο και μετά να προχωρήσουμε. Εγώ Τρίτη θα την πάρω κτηνίατρο και πρέπει να τον έχω. Πήρα τηλέφωνο και τον ζήτησα και έχει περάσει μια βδομάδα και δεν τον έστειλαν αρα πρέπει να ξαναπάρω. Αλλά για ένα περίεργο λόγο κολλάω να πάρω πάλι. Ξέρω πως θα καταλάβουν ότι το θέλω για να τα δει άλλος γιατρός.
Ενώ ξέρω πως όλα αυτά που κάνω είναι για το καλό του σκύλου μου, ότι ζητάω δεύτερη γνώμη για να την βοηθήσω έχω τέτοια κολλήματα. Κανονικά πρέπει κάθε εξέταση που κάνουμε να μας τα δίνουν την ίδια ώρα, αυτός όμως δεν το έκανε. Νιώθω πως αν ξανά πάρω τηλέφωνο θα είναι σαν και του λέω "εσύ δεν είσαι καλός γιατρός και θα την πάρω αλλού" και κολλάω. Θέλω όμως τον υπέρηχο.. Μπαίνω σε κάτι τρυπακια (χαζά) και βασανιζομαι μόνος μου.
21-03-2020, 13:38 #36
Να του πεις πως ένας φίλος φίλου σου που μιλήσατε είναι κτηνίατρος και θέλει και εκείνος να τον δει. Και πως θες να πάίρνεις διάφορες γνώμες γιατί είσαι μπερδεμένος. Δεν σε αφορά αν παρεξηγήσει. Μπορεί να μην πεις και τίποτα. Δεν είσαι υποχρεωμένος.
Πάντως και εγώ πιστεύω πως όσο το καθυστερείς είναι χειρότερα. Και για τους 2 σας.
Για το χάπι κάνε ξανά αυτό που είπε η Ελισάβετ. Δεν σημαίνει πως πάντα θα κάνει εμετό. Θα συνηθίσει. Πίεσε την λίγο (αναγκάζεσαι να το κάνεις για το καλό της), μετά δώσε της μπισκότο ή κάτι που της αρέσει και μια - δυο φορές θα το συνηθίσει και δεν θα ξανακάνει εμετό.
Ενέσιμη αντιβίωση που λες δεν υπάρχει; Αν όχι τότε πρέπει να το πιει και θα τα καταφέρεις. Μην την λυπάσαι. Χειρότερο κακό της κάνεις αν δεν πιεστείτε.
Edit: τώρα είδα πως της το έδωσες τελικά. Διάβαζα 2 θέματα ταυτόχρονα. Μπράβο!
21-03-2020, 13:39 #37ntintiGuestΓιώργο εγώ την άποψη μου στην και την υποστηρίζω ακόμα ,θα κάνεις το καλύτερο για το σκυλακι σου είμαι σίγουρη!!!!
Τελικά εσύ από θηλυκό το βρήκες χαχα!
21-03-2020, 14:12 #38george1520GuestΚανονικά δεν θα έπρεπε να έχω τέτοια κολλήματα. Και άνθρωπος να ήταν μια 2η-3η γνώμη θα την ήθελα. Είναι λογικό αυτό. Αλλά κάθομαι και σκέφτομαι αυτές τις βλακειες. Έχει ενέσιμη εννοείται αλλά Τρίτη θα την πάω οπότε θα την πιέσω. Πήρε ήδη αρκετές μέρες χάπια και ξαφνικά μετά την βροχή άρχισαν και τα προβλήματα. Τώρα πχ είναι ξαπλωμένη δίπλα μου και κάθε φορά που αναστενάζει (πρέπει να σκέφτεται τον γκομενο από το καλοκαίρι) ακούω ότι έχει φλεγματα. Σκέφτομαι μήπως είναι μετάσταση και όχι κρυολόγημα.
Παντα από γυναίκα. Με βρηκαν μικρό, ευαισθητουλη και κουκλάκι και με βασανίζουν.
21-03-2020, 14:33 #39ntintiGuestΖωγραφιστό κουκλάκι το ξέχασες χαχα!
Πως την βλέπεις τώρα που περνάει αντιβίωση μειώθηκαν τα συμπτώματα ?
21-03-2020, 14:40 #40george1520GuestΧάχαχα..
Έχει ακόμη φλεγματα.. Το θετικό είναι ότι έκλεισε ο όγκος και γενικά είναι σε καλή κατάσταση. Απλά άρχισε πάλι να τον γλύφει. Δίνω αντιβίωση για τα φλεγματα και για τον όγκο που είχε ανοίξει.
Η σχέση μας περνάει κρίση. 12 χρόνια δεν πήρε ποτέ χάπι και τώρα μαλωνουμε για να πάρει. Εγώ νευριάζω και στεναχωριέμαι και αυτή κάνει μούτρα.
21-03-2020, 15:19 #41ntintiGuestΔεν πειράζει είναι για το καλό της, ας σου κάνει μούτρα....
Ένα θα σου πω, εγώ κάθε φορά που έδινα στον γιο μου αντιβίωση όταν ήταν μικρός μου την έκανε εμετό και μου έλεγε ότι δεν τον αγαπάω γιατί του δίνω αυτό το πικρό πράγμα....
Όταν τελείωνε μετά από λίγες μέρες τα ξεχνούσε όλα, οπότε υπομονή και θα περάσει και αυτό και μετα θα ξανααγαπηθειτε.
21-03-2020, 15:26 #42george1520Guest
21-03-2020, 16:02 #43ntintiGuest
21-03-2020, 16:51 #44
21-03-2020, 16:54 #45george1520Guest