Σκυλος - σκέψεις - προβλήματα - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 100 of 100
    george1520
    Guest
    Σήμερα κάθισα και είδα καλά τον όγκο και παρατήρησα ότι μεγάλωσε κι άλλο.. Άρα αυτό που έκανα τόσες μέρες να αγνοώ το πρόβλημα και να το αναβάλω δεν βγήκε σε καλό.. Θα πάρω τηλέφωνο αύριο για να κλείσω ραντεβού για την εγχείρηση. Τόσες μέρες ασχολούμαι με άσχετα θέματα ενώ έχω στα πόδια μου ένα τοσο σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να λύσω.. Θα ήθελα να βάλω εδώ φωτογραφία για να δείτε αλλά δεν ξέρω πως ..
    Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην είναι λάθος απόφαση. Θα σας πω αύριο και την μέρα που θα γίνει εγχείρηση.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά!
    Είχα δει πρόσφατα κάπου ένα σκυλάκι που έκανε εγχείρηση και του αφαίρεσαν όγκο από την κοιλιά, μικρό κι αδύναμο, που λίγες μέρες μετά την εγχείρηση έκανε τη βόλτα του.
    Το ζήτημα είναι αν το 90% πιθανότητες που σου είπαν ισχύει με τα σημερινά δεδομένα. Η αφαίρεση όγκου αμα είναι καρκίνος είναι μια παράταση ζωής όπως άλλωστε ισχύει και για τον άνθρωπο εκτός κι αν έχει γεμίσει ο οργανισμός αρκετούς όγκους που όπως και στον άνθρωπο είναι δύσκολα τα πράγματα. Το λεω διότι νομίζω η φύση της ασθένειας αυτής είναι η ίδια τοσο στα ζώα όσο και στον άνθρωπο.
    Πάντως αν δεν γίνει εγχείρηση πρόσφερε της και κάποια φαρμακευτική αγωγή που θα σου πουν οι γιατροί η οποία τουλάχιστον θα απαλύνει τον πόνο ή θα επιβραδύνει ή περιορίζει την εξέλιξη της ασθένειας.
    Εμείς οι φιλόζωοι συνδεόμαστε υπερβολικά με τα ζώα και κάποιος που δεν έχει τέτοια αισθήματα σύνδεσης δύσκολα μπορεί να μας καταλάβει. Μπορεί να συνδεθείς υπερβολικά ακόμα κι αν έχεις φίλους, οικογένεια δλδ άτομα με τα οποία έχεις υψηλό βαθμό ψυχικής σύνδεσης. Ωστόσο τέτοια σύνδεση απαλύνει τον πόνο, έχεις κάπου να τα πεις ή να αλλάξεις παραστάσεις κι έτσι κάπως ξεφεύγεις.
    γιάννης

george1520
    Guest
    Καλημέρα.. Έγινε ή όχι μετάσταση από την στιγμή που ο όγκος μεγαλώνει συνέχεια θεωρώ ότι θα είναι εγωιστικό να μην κανω τίποτα. Την βλέπω ότι ασχολείται άρα την ενοχλεί. Έχω ένα σκύλο ζωηρό, με τόση ενέργεια νομίζω είναι άδικο να φτάσει στο σημείο να μην έχω άλλη επιλογή από την εγχείρηση.

Για μένα ο σκύλος μου είναι πάνω και από τους ανθρώπους που έχω στην ζωή μου. Δεν ξέρω αν ακούγεται σκληρό αλλά είναι μαζί μου 12 ολόκληρα χρόνια, μου δίνει την αγάπη της χωρίς να περιμένει κατι πίσω και με έμαθε να σέβομαι όλες τις ψυχές που υπάρχουν στον πλανήτη.

Senior Member
    Μίλησες με τον γιατρό Γιώργο;

george1520
    Guest
    Δευτέρα η ώρα 8:30.
    Last edited by george1520; 22-04-2020 at 19:10.

george1520
    Guest
    Αύριο είναι η μέρα και το άγχος έχει το όνομα μου. Τρόπους για να το αποβάλλω?

Senior Member
    Υπομονή Γιώργο, όσο αγχώνεσαι αγχώνεται και το σκυλί σου μαζί. Πήγαινέ την καμια βόλτα, παίξτε με τα αγαπημένα της παιχνίδια, μην σκέφτεσαι όλο την επέμβαση. Άντε, μια μέρα έμεινε, θα περάσει κι αυτό.

ntinti
    Guest
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!
    ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ!!!!!

Είπαμε μόνο αισιοδοξία δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο !!!!!

Αύριο τέτοια ώρα θα την έχεις αγκαλιτσα να την περιποιησε!!!!

george1520
    Guest
    Σας ευχαριστω.

Κάνω θετικές σκέψεις αλλά το άγχος είναι άγχος.. Κάναμε μπάνιο και μάλλον θα την κουρέψω, μοιάζει του καρβελα.

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σας ευχαριστω.

Κάνω θετικές σκέψεις αλλά το άγχος είναι άγχος.. Κάναμε μπάνιο και μάλλον θα την κουρέψω, μοιάζει του καρβελα.
    Μην την κάνεις σαν Κατσίκη μόνο την φατσούλα !!!!

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567