Μου μυρίζει καμμενο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτό με τον όγκο.. Λες πιο πάνω ότι "σου το είπε". Ποιος?
    Ο φίλος μου μου το είχε πει

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Ο φίλος μου μου το είχε πει
    Να είχα σχέση και να ήξερε η κοπελα μου ότι περνάω δύσκολα ψυχολογικά και να με φόρτωνε με άλλα θα την χώριζα την ίδια ώρα.. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας δεν ταΐζουν τους φόβους μας αλλά μας βοηθανε να σταθούμε απέναντι τους και να τους νικήσουμε.

Senior Member
    Να είχα σχέση και να ήξερε η κοπελα μου ότι περνάω δύσκολα ψυχολογικά και να με φόρτωνε με άλλα θα την χώριζα την ίδια ώρα.. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μας δεν ταΐζουν τους φόβους μας αλλά μας βοηθανε να σταθούμε απέναντι τους και να τους νικήσουμε.
    Μου το είχε πει παλιά οταν φοβόμουν για όγκο τότε δεν μου μύριζε καμένο τώρα που το έπαθα το θυμήθηκα.

george1520
    Guest
    Μου το είχε πει παλιά οταν φοβόμουν για όγκο τότε δεν μου μύριζε καμένο τώρα που το έπαθα το θυμήθηκα.
    Σηκώνεσαι το πρωί και του λες "Έχω πονοκέφαλο, νομίζω θα πάθω εγκεφαλικό." τι θα σου πει?

Banned
    Αυτό με τον όγκο.. Λες πιο πάνω ότι "σου το είπε". Ποιος?
    Ο φιλος της ο Mr google

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Ο φιλος της ο Mr google
    Αν γενικά την αγχώνει με τα σχόλια του καλύτερα να τον απομακρύνει.. Αλλά ιιιισως να είναι δύο τυχαία περιστατικά.

Senior Member
    εχεις παρατηρησει να εχεις ενα σφιξιμο στο κεφαλι η καποιο πονο πριν η μετα? επισης οπως λες ειναι για 2δευτερολεπτα... ποσο καιρο συμβενει αυτο? και να σε ρωτησω... ειναι εντονη αυτη η μυρωδια καμενου που λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Ο φιλος της ο Mr google
    ειχα και εγω μια φανταστικη φιλη... την Googla μου.... παντα με Αγαπούσε και σεβόταν σε καθε μου ερωτηση......! ομως την χωρισα την π...τανα γιατι με αρωστησε στα αληθεια στο τελος...... χαχαχαχαχαχα

Antonis8
    Guest
    Αντώνη για να σου λέω ότι δεν έχει τέτοιο συμπτωμα σημαίνει ξέρω..

Εμένα με προβληματίζει τα σχόλια του φίλου της.
    Μα δεν έχουν όλοι οι όγκοι τα ίδια συμπτώματα, κάποιοι μπορεί να το αναπτύξουν και αυτό:

https://www.healthline.com/health/sm...cal-conditions

Ναι, τα σχόλια του φιλου της ήταν άκυρα και επίσης το έψαξα και είναι μύθος ότι σχετίζεται με εγκεφαλικό.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Μα δεν έχουν όλοι οι όγκοι τα ίδια συμπτώματα, κάποιοι μπορεί να το αναπτύξουν και αυτό:

https://www.healthline.com/health/sm...cal-conditions

Ναι, τα σχόλια του φιλου της ήταν άκυρα και επίσης το έψαξα και είναι μύθος ότι σχετίζεται με εγκεφαλικό.
    Αντώνη όσα λινκ και να βάλεις εδώ για το θέμα όγκος στον εγκέφαλο, επίτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα. Για όλα τα άλλα οκ αλλά για αυτό είμαι κάθετος.

Senior Member
    Σηκώνεσαι το πρωί και του λες "Έχω πονοκέφαλο, νομίζω θα πάθω εγκεφαλικό." τι θα σου πει?
    Ότι λέω βλακειες και δεν έχω τίποτα

Senior Member
    Γενικά έχω πονοκέφαλο σαν ημικρανία αλλά δεν έχω παρατηρήσει να σχετίζεται με αυτό

Senior Member
    Γενικά έχω πονοκέφαλο σαν ημικρανία αλλά δεν έχω παρατηρήσει να σχετίζεται με αυτό
    η ημικρανια μπορει να φερει αυτο που περιγραφεις παντως......

Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    ειχα και εγω μια φανταστικη φιλη... την Googla μου.... παντα με Αγαπούσε και σεβόταν σε καθε μου ερωτηση......! ομως την χωρισα την π...τανα γιατι με αρωστησε στα αληθεια στο τελος...... χαχαχαχαχαχα
    Kαλα οι μισοι τρελαθηκαν απο τετοιους φιλους εγω τωρα ουτε τις εξετασεις αιματος δεν βλεπω τις παω κατευθειαν στο γιατρο χαχα

Antonis8
    Guest
    Αντώνη για να σου λέω ότι δεν έχει τέτοιο συμπτωμα σημαίνει ξέρω..

Εμένα με προβληματίζει τα σχόλια του φίλου της.
    Αντώνη όσα λινκ και να βάλεις εδώ για το θέμα όγκος στον εγκέφαλο, επίτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό το θέμα. Για όλα τα άλλα οκ αλλά για αυτό είμαι κάθετος.

Ακόμα και προσωπικη εμπειρία να έχεις, ο κάθε άνθρωπος νοσεί διαφορετικά και επίσης υπάρχουν διαφορετικού τύπου όγκοι σε διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου. Τι πάει να πει "όσα λινκ και να βάλεις ξέρω καλύτερα". Λινκ ιατρικής κοινότητας βάζω, προφανώς αυτοί ξέρουν καλύτερα και είτε σου αρέσει είτε όχι,είναι σύμπτωμα σε κάποιους όγκους εγκεφάλου.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast