Αστρολογοι.. Τι λετε? Γινετε? Η τελευταια λυση..??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    davidh
    Guest

Αστρολογοι.. Τι λετε? Γινετε? Η τελευταια λυση..??

Αστρολογοι.. Τι λετε? Γινετε? Η τελευταια λυση..??Η κοροιδια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by davidh View Post
    Αστρολογοι.. Τι λετε? Γινετε? Η τελευταια λυση..??Η κοροιδια?
    λύση σε πιο προβλημα?

MPOYRDOLOGIA=ASTOLOGIA

Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    MPOYRDOLOGIA=ASTOLOGIA
    Χα χα χα χα..."Πήγα σε μάγισσες σε καφετζούδες"

Η επιστήμη τους βασίζεται στη θεωρία της παλίρροιας και της αμπώτιδας, φαινόμενα τα οποία εξαρτώνται από τη φάση της σελίνης. Κι επειδή ο εγκέφαλος του ανθρώπου αποτελείται από υγρό, με βάση τις κινήσεις των αστερων του φεγγαριού και των πλανητών βγάζουν προβλέψεις για το μέλλον, μάλλον για τη συμπεριφορά του ατόμου, κι οι προβλέψεις που βγάζουν αν τις δεις προσεκτικά θα μπορούσαν να ταιριάζουν στον οποιοδήποτε, λολ. Από τη θεωρία τους αυτη μάλλον βγήκε το ότι άμα έχει πανσέληνο βγαίνουν έξω οι τρελοί ή ότι τρελλαίνεται ο άνθρωπος διότι προφανώς η πανσέληνος προκαλεί παλιρροια και κάτι ανάλογο συμβαίνει όπως πιστεύουν και στο μυαλό του ανθρώπου.

Αλλά μείνετε μέχρι τους αστρολόγους! Μην πάτε πιο πέρα, πιο βαθιά, σε καταστασεις που κρίνονται σκοτεινές όπως ταρώ και μέντιουμ διότι κινδυνεύεται να χάσετε τη ζαχαρένια σας ή να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα σας ακόμη περισσότερο. Κάποιος πνευματικός μου είπε ότι μέντιουμ σημαίνει μεσολαβητής, μεταξύ σου και του εξ απ' οδώ. Όπως μου είπε, το μέντιουμ θα σου πει πχ θα πάθεις δυστύχημα. Ο εξ απ οδώ θα πάει να βρει κάποιον (προφανώς δικό του) θα τον προκαλέσει κι αυτός θα σου κάνει δυστύχημα, οπότε θα λες το μέντιουμ βγήκε αληθινό. Άμα γράφω "δικό του" εννοώ ότι όπως λέμε για κάποιον αυτός είναι άγιος, είναι άνθρωπος του Θεού, προφανώς ισχύει το ίδιο και για τον εξ απ οδώ. Ο εξ απ οδώ δεν διαβάζει τη σκέψη μας ενω ο Θεός τη διαβάζει. Ένας άλλος πνευματικός, μου είπε αυτά που σκεφτόμαστε να κάνουμε είναι καλύτερο να μην τα λέμε.

Και το καλύτερο τραγουδάκι για το θέμα μας για να χαλαρώσουμε....

https://www.youtube.com/watch?v=wvmUCQhp9XM
    γιάννης

Senior Member
    Εμένα μου είπε μια κυρία τον καφέ μια μέρα και ενώ τα λέγαμε και είχε μπει στη κυριολεξία μέσα στο μυαλό μου και έπεφτε μέσα ας πούμε για το τι γνώμη είχα για τον αδερφό μου, για τους γονείς μου, για τους φίλους μου, κάποια στιγμή κοκκάλωσε, τι ρώτησα αν συμβαίνει κάτι και αφηρημένη σαν χαμένη είπε όχι δεν συμβαίνει τίποτα και σηκώθηκε και έφυγε τρομαγμένη. ήταν η μοναδική μου εμπειρία σε τέτοια φάση

ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ειναι ηλιθιοι απαταιωνες-αλιμονο σκοτεινoi κ βρισκουν αφελεις(εμεις ψυχωτικοι ειμαστε οχι αφελεις) π τους ταραζουν στην μπουρδα κ γινονται ζαμπλουτοι.εγω πιστευω ακραδαντα οτι ειναι τα αποβρασματα της κοινωνειας κ απορω πως το κρατος τους επιτρεπει να υπαρχουν...
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 27-03-2020 at 12:03.