Μου μυρίζει καμμενο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Senior Member

Μου μυρίζει καμμενο

Παιδιά έχει καιρό που ώρες ώρες μου μυρίζει καμένο ο φίλος μου μου λέει ότι αυτό είναι σημάδι εγκεφαλικού είναι δυνατόν;;;; πρώτη φορά το ακούω

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by vickie_victoria View Post
    Παιδιά έχει καιρό που ώρες ώρες μου μυρίζει καμένο ο φίλος μου μου λέει ότι αυτό είναι σημάδι εγκεφαλικού είναι δυνατόν;;;; πρώτη φορά το ακούω
    Να ρωτήσω.. Κάθε φορά που έχεις κάτι ή πονάς κάτι ο φίλος σου τι λέει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να ρωτήσω.. Κάθε φορά που έχεις κάτι ή πονάς κάτι ο φίλος σου τι λέει?
    Μου λέει δεν έχεις τίποτα δεν είναι τίποτα αλλά κάποιες φορές με τρομοκρατεί μου λέει αυτό είναι πολύ σοβαρό και τετοια

george1520
    Guest
    Μέσα σε ένα μήνα περίπου πονεσες σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος σου?

Antonis8
    Guest
    Μήπως ξεχάσατε το φαί στον φούρνο;

Εγώ ξέρω για όγκο στο κεφάλι, όχι για εγκεφαλικό. Υπάρχει μία λογική, με την έννοια ότι υπάρχουν κάποιες αισθητήριες ανωμαλίες του εγκεφάλου, αλλά αν δεν έχεις σύνοδα συμπτώματα, δεν βλέπω πώς μπορεί να είναι από μόνο του σύμπτωμα. Αν έχεις ελεγχθεί νευρολογικά, τότε δεν ξέρω γιατί να ασχοληθείς.

Αυτό που κάνει ο φίλος σου ωστόσο, δεν είναι και πολύ βοηθητικό. Αν δλδ το κάνει για να σε φοβίσει. Αν είχατε απλώς μία εγκυκλοπαιδική συζήτηση ή θεωρεί πως όντως είναι ένα πολύ σοβαρό σύμπτωμα που πρέπει να κοιτάξεις, οκ.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Μήπως ξεχάσατε το φαί στον φούρνο;

Εγώ ξέρω για όγκο στο κεφάλι, όχι για εγκεφαλικό. Υπάρχει μία λογική, με την έννοια ότι υπάρχουν κάποιες αισθητήριες ανωμαλίες του εγκεφάλου, αλλά αν δεν έχεις σύνοδα συμπτώματα, δεν βλέπω πώς μπορεί να είναι από μόνο του σύμπτωμα. Αν έχεις ελεγχθεί νευρολογικά, τότε δεν ξέρω γιατί να ασχοληθείς.

Αυτό που κάνει ο φίλος σου ωστόσο, δεν είναι και πολύ βοηθητικό. Αν δλδ το κάνει για να σε φοβίσει. Αν είχατε απλώς μία εγκυκλοπαιδική συζήτηση ή θεωρεί πως όντως είναι ένα πολύ σοβαρό σύμπτωμα που πρέπει να κοιτάξεις, οκ.
    Ο όγκος στον εγκέφαλο δεν έχει αυτό το σύμπτωμα.. Μην της βάζεις άλλη ιδέα τώρα

Antonis8
    Guest
    Ένας όγκος δεν έχει μεμονωμένα συμπτώματα, μπορεί να έχει διάφορα αισθητήρια συμπτώματα, ανάλογα με τη θέση του. Δεν της βάζω κάποια ιδέα, της λέω ότι εφόσον δεν υπάρχουν σύνοδα συμπτώματα, είναι κάτι που δεν είναι σοβαρό για να ασχοληθεί.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Ένας όγκος δεν έχει μεμονωμένα συμπτώματα, μπορεί να έχει διάφορα αισθητήρια συμπτώματα, ανάλογα με τη θέση του. Δεν της βάζω κάποια ιδέα, της λέω ότι εφόσον δεν υπάρχουν σύνοδα συμπτώματα, είναι κάτι που δεν είναι σοβαρό για να ασχοληθεί.
    Αντώνη για να σου λέω ότι δεν έχει τέτοιο συμπτωμα σημαίνει ξέρω..

Εμένα με προβληματίζει τα σχόλια του φίλου της.

Senior Member
    Μέσα σε ένα μήνα περίπου πονεσες σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος σου?
    Όχι ευτυχως

george1520
    Guest
    Καρκίνος στον οισοφάγο... Πονοκέφαλος πριν να κοιμηθείς. Πριν περίπου 10 μέρες. Να δω κι άλλα θέματα ή θες να τα πεις μαζεμένα εσύ?

Senior Member
    Κι αυτό με τον όγκο μου το είπε όχι δεν έχω ελεγχθεί νευρολογικά. Μου μυρίζει καμένο σε άσχετες στιγμές για 2 δευτερόλεπτα κ μετά φεύγει.

Senior Member
    Καρκίνος στον οισοφάγο... Πονοκέφαλος πριν να κοιμηθείς. Πριν περίπου 10 μέρες. Να δω κι άλλα θέματα ή θες να τα πεις μαζεμένα εσύ?
    Είχα γράψει για επιληψία για καρκίνο στον οισοφάγο αυτά νομίζω. Επειδή μ έπιανε κάτι σαν επιληψια

george1520
    Guest
    Κι αυτό με τον όγκο μου το είπε όχι δεν έχω ελεγχθεί νευρολογικά. Μου μυρίζει καμένο σε άσχετες στιγμές για 2 δευτερόλεπτα κ μετά φεύγει.
    Ποιος σου το είπε? Ο φίλος σου?

Senior Member
    Ποιος σου το είπε? Ο φίλος σου?
    Όχι εγώ το ένιωσα έτσι επειδή άρχισα να τρεμω και να νιώθω ότι χάνω τη συνείδηση μου

george1520
    Guest
    Όχι εγώ το ένιωσα έτσι επειδή άρχισα να τρεμω και να νιώθω ότι χάνω τη συνείδηση μου
    Αυτό με τον όγκο.. Λες πιο πάνω ότι "σου το είπε". Ποιος?

Page 1 of 4 123 ... LastLast