Βοηθεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19

Thread: Βοηθεια

  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    αθηνα
    Posts
    451
    Γιωργο, εκανες ενα βημα λεγοντας μας ολα αυτα που σε βασανιζουν.Ακου τη συμβουλη μου σε παρακαλω και δες εναν ειδικο.Και μενα οι γονεις μου ηταν απομακροι και η μανα μου με φωναζε ηλιθια και αχρηστη και με κατηγορουσε οτι εγω εφταιγα για τους καυγαδες της με τον πατερα μου-σου λεω ,μου θυμιζεις πολυ εμενα.Μετα απο 2 και κατι χρονια ψυχοθεραπεια εκ των οποιων ο τελευταιος και με φαρμακα, εχω γινει αλλος ανθρωπος.Εχω αρχισει να στεκομαι στα ποδια μου , να ειμαι ζωντανη ,να κανω σχεδια και ειμαι στο δρομο για να διεκδικησω και να πετυχω τα ονειρα μου.Ολα αυτα με πολυ κοπο,πισωγυρισματα-ευτυχως λιγα- και με πολυ βοηθεια απο το γιατρο μου που ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που με στηριζει + δυο καλες φιλες.Πηγαινε σε καποιον ειδικο - μην ξεχνας την ψυχοθεραπεια - και θα δεις οτι θα αποδειξεις στον εαυτο σου οτι αξιζεις για πολυ περισσοτερα απο οσα φανταζεσαι.Θα γινεις δυνατος, θα πιστεψεις στο εαυτο σου και θα τριβουν ολοι τα ματια τους!!Η αγαπη απο μονη της δεν μπορει να σε κανει να ξεχασεις τις παραλογες σκεψεις σου γιατι τωρα εισαι αδυναμος.Ισως στην αρχη να ξεχαστεις αλλαθα επιστρεψουν χειροτερες.Το θεμα ειναι εσυ να τις ξεριζωσεις και να μην επιστρεψουν ποτε.Ακου τη συμβουλη μου, ειναι επιπονο αλλα θα λυτρωθεις..

  2. #17
    Γιώργο μου, διάβασα με δυσκολία το σεντόνι σου, (καμιά αλλαγή παραγράφου που και που κανέναν δεν σκότωσε), και πραγματικά συγκινήθηκα.΄Είσαι ένα μεγάλο θύμα ανθρώπων που ήταν ανίκανοι να γίνουν γονείς και να τώρα τα αποτελέσματα.
    Τα συναισθήματα που βγάζεις για τη μαμά σου, μου δίνουν την ελπίδα πως τίποτα δεν χάθηκε για σένα. Σίγουρα είσαι σε δύσκολη φάση, αλλά όπως και οι άλλοι θα σου πρότεινα και γω να πας σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας που είναι δωρεάν και κει θα σε βοηθήσουν. Είναι κρίμα ένα τόσο ευαίσθητο και καλό παιδί σαν εσένα να ανεβαίνει τέτοιο γολγοθά χωρίς να έχει την παραμικρή ευθύνη.
    Κάντο απο αύριο σε παρακαλώ και περιμένουμε όλοι τα νέα σου....

  3. #18
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    7
    Κατ\'αρχην συγνωμη για το δυσανάγνωστο κειμενο και θα ηθελα να διευκρινισω οτι δυσκολευομαι για την δημιουργια οποιουδηποτε ποστ μου.Θελω να ευχαριστησω προτα απ\'ολα το ιδιο το ιντερνετ,το e-psychology και φυσικα ολους εσας που μου δινετε κουραγιο και ωθηση να βρω καποιον ειδικο.Ισως τελικα μπορω να ζητησω χρηματικη υποστηριξη εστω για την αρχη.
    Εκλιπαρω users θεσσαλονικης να μου υποδειξουν καποιον καλο και αξιοπιστο γιατρο διοτι αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι μηπως πεσω σε λαθος χερια και προκληθει μεγαλυτερη ζημια.
    Επισις αν μπορει να αναφερει καποιος γιατι χρηματικο ποσο μιλαμε.
    Σας ευχαριστω στην υγεια μας.

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    4,999
    Καλησπέρα φίλε μου!
    χαιρομαι που το πηρες αποφαση.
    Σου έστειλα μήνυμα προσωπικό (u2u).
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •