ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 113
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 113 of 258 FirstFirst ... 1363103111112113114115123163213 ... LastLast
Results 1,681 to 1,695 of 3862
    ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Έχει δικαίωμα να λέει τις απόψεις του, όπως όλοι εδώ μέσα. Αν προσβάλλει τα μέλη, ας επέμβει η διαχείριση. Το να τον τρέχεις από πίσω σε κάθε θέμα πρώτα απ' όλα χαλάς τα θέματα και δεν σέβεσαι τον θεματοθέτη. (Μιλάω γενικά, μην παρεξηγηθείς).

Όχι δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα που λέει, όπως και με άλλους. Αλλά άλλο διαφωνία κι' άλλο κριτική και να τον τρέχω από πίσω σε κάθε θέμα. Αυτό είναι μπούλινγκ, φίμωση, πώς το λένε. Αν διαφωνείτε πείτε το με ωραίο τρόπο για να γίνει διάλογος.
    φυσικα και δεν παρεξηγουμε εδω διαλογο κανουμε...

οπως προσπαθησα πολλες φορες να κανω διαλογο και να καταλαβω τι ηταν αυτο που τον οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα αλλα εκεινος δεν απανταει ......

Ειπαμε ο γραπτος λογος παρεξηγειται.....
    Παντα εδω μεσα υπαρχει διαθεση για διαλογο ,αν τωρα ο αλλος το λαμβανει σαν κριτική και προτιμα να την σιωπη απο το να κατσει με επιχειρηματα να υποστηριξει την αποψη του δεν φταιει κανενας αλλος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ο Ορέστης όμως τρέχει σε όλα τα θέματα και μιλάει άσχημα για τις γυναίκες. Αυτό δεν πειράζει; Δεν χαλάει αλλά θέματα; Ίσως είναι καλό να δεις όλα όσα λέμε στον Ορέστη κι όχι μόνο ένα περιστατικό και μετά έλα να κρίνεις και να κάνεις υποδείξεις. Ο Ορέστης είναι έξυπνος άνθρωπος και ξέρει να μιλά. Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την μπάλα.
    Υπάρχει διαχείριση λέμε. Αν θες να γίνεις διαχειριστής και να φιμώνεις τα μέλη, κάνε αίτηση.

Senior Member
    Υπάρχει διαχείριση λέμε. Αν θες να γίνεις διαχειριστής και να φιμώνεις τα μέλη, κάνε αίτηση.
    Δεν φιμωνω κανένα. Και σταμάτα αυτή την καραμέλα γιατί σήμερα εσύ το έκανες αυτό. Εγώ σχολιάζω αυτά που γράφει και του δίνω συμβουλές πολλές φορές αλλά έχεις ένα συνήθειο να επιλέγεις που θα σχολιάσεις για να κάνεις υποδείξεις. Αν εσύ θεωρείς πως έτσι τον βοηθάς συνέχισε. Εγώ προτιμάω να κάνω κάτι άλλο. Αν σε ενοχλει αυτό που κάνω μπορείς απλα να κάνεις μια αναφορά και τελείωσε το θέμα. Από την μέρα που έκανα το λάθος και σου είπα ότι η λέξη είναι πέθανε και όχι ψόφησε (γιατι έτσι το λέω εγώ), μόλις με δεις να διαφωνώ με κάποιον εμφανίζεσαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    φυσικα και δεν παρεξηγουμε εδω διαλογο κανουμε...

οπως προσπαθησα πολλες φορες να κανω διαλογο και να καταλαβω τι ηταν αυτο που τον οδηγησε σε αυτο το συμπερασμα αλλα εκεινος δεν απανταει ......

Ειπαμε ο γραπτος λογος παρεξηγειται.....
    Παντα εδω μεσα υπαρχει διαθεση για διαλογο ,αν τωρα ο αλλος το λαμβανει σαν κριτική και προτιμα να την σιωπη απο το να κατσει με επιχειρηματα να υποστηριξει την αποψη του δεν φταιει κανενας αλλος.
    Εσύ συμφωνώ πως τον ρώτησες με ωραίο τρόπο. Εγώ συνήθως δεν απαντάω όταν δεν είμαι καλά, ή όταν πιστεύω πως δεν αξίζει, ή αν θα γίνω χειρότερα. Δεν ξέρω για ποιό λόγο το κάνει ο Ορέστης. Θα έχει τους λόγους του.

Δεν ήξερα πάντως πως απαντάμε αναγκαστικά. Λες κάτι για να βοηθήσεις. Αν ο άλλος δεν απαντήσει, πρόβλημά του. Εσύ το "καθήκον" σου το έκανες. Τι το λέτε και το ξαναλέτε; Αναγνώριση θέλετε και μπράβο για το ενδιαφέρον που δείξατε;

Senior Member
    Δεν φιμωνω κανένα. Και σταμάτα αυτή την καραμέλα γιατί σήμερα εσύ το έκανες αυτό. Εγώ σχολιάζω αυτά που γράφει και του δίνω συμβουλές πολλές φορές αλλά έχεις ένα συνήθειο να επιλέγεις που θα σχολιάσεις για να κάνεις υποδείξεις. Αν εσύ θεωρείς πως έτσι τον βοηθάς συνέχισε. Εγώ προτιμάω να κάνω κάτι άλλο. Αν σε ενοχλει αυτό που κάνω μπορείς απλα να κάνεις μια αναφορά και τελείωσε το θέμα. Από την μέρα που έκανα το λάθος και σου είπα ότι η λέξη είναι πέθανε και όχι ψόφησε (γιατι έτσι το λέω εγώ), μόλις με δεις να διαφωνώ με κάποιον εμφανίζεσαι..
    Προφανώς δεν θα κάνω καμιά αναφορά γιατί είπα ξεκάθαρα τι πιστεύω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τις απόψεις του, όσο "ακραίες" κι' αν είναι. Το πιστεύω ακράδαντα.

Άλλην όρεξη εν είχα ρε Γιώργο που θα σε βουρώ τζιαι που πίσω. Πε μας τα αλλό λίο. Προφανώς έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου

Άμαν θωρώ αδικίες και φιμώσεις, βιδώνει μου, πώς το λεν. Οκ εσύ μπορείς να μεν τα θωρείς έτσι. Και με τον άλλον (για να μεν αναφέρω όνομα) έχω θέμα που το κάμνει. Εν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, έλεος.

Senior Member
    Και τι σημαίνει αυτό; Επειδή τον βαρεθήκατε πρέπει να σταματήσει να εκφράζεται;
    Κουραστηκα να διαβαζω για τις κακες γυναικες που ειναι ετσι κοκορετσι κτλ Δηάδη για ποσα χρονια ακομα θα πρεπει να διαβαζω οτι οι γυναικες ειναι ετσι, οτι οι μικρες ειναι αλλιως κτλ; Ενταξει δεν τις γουσταρει δικαιωμα του, γουστο του και καπελο του, αλλα οκ εχει κολλησει η βελονα. Σημερα βγαλαμε καινουργιο συμπερασμα, γραφουν στο διαδικτυο 50 μαλακες πως το εασμους ειναι οργκασμους το βαφτιζουμε στατιστικό δείγμα και καταληγουμε στο συμπερασμα πως οσοι πανε ερασμους πανε για να πηδηχθουνε. Ελεος πια ας πουμε....

ntinti
    Guest
    Εσύ συμφωνώ πως τον ρώτησες με ωραίο τρόπο. Εγώ συνήθως δεν απαντάω όταν δεν είμαι καλά, ή όταν πιστεύω πως δεν αξίζει, ή αν θα γίνω χειρότερα. Δεν ξέρω για ποιό λόγο το κάνει ο Ορέστης. Θα έχει τους λόγους του.

Δεν ήξερα πάντως πως απαντάμε αναγκαστικά. Λες κάτι για να βοηθήσεις. Αν ο άλλος δεν απαντήσει, πρόβλημά του. Εσύ το "καθήκον" σου το έκανες. Τι το λέτε και το ξαναλέτε; Αναγνώριση θέλετε και μπράβο για το ενδιαφέρον που δείξατε;
    οχι εχει τυχει να του κανω και εγω κρητικη.........

και δεν ζητω αναγνωριση απο κανεναν εδω μεσα ....

αλλα με συγχωρεις θα στο ξαναπω, ο Ορεστης ειναι πανεξυπνος και αυτη την αποψη για τις γυναικες εγω προσωπικα δεν την δεχομαι......
    το εχω ξαναπει οτι οταν βλεπω οτι προσβαλεται ειτε γυναικα ,ειτε παιδι απο ενα νοημων άνθρωπο εμενα θα με βρισκει μπροστα του ...

και οπως ειπες υπαρχει διαχειρηση και ας κρινει εκεινη που και σε ποιον πρέπει να παρεμβει....

Senior Member
    Προφανώς δεν θα κάνω καμιά αναφορά γιατί είπα ξεκάθαρα τι πιστεύω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει τις απόψεις του, όσο "ακραίες" κι' αν είναι. Το πιστεύω ακράδαντα.

Άλλην όρεξη εν είχα ρε Γιώργο που θα σε βουρώ τζιαι που πίσω. Πε μας τα αλλό λίο. Προφανώς έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου [emoji14]

Άμαν θωρώ αδικίες και φιμώσεις, βιδώνει μου, πώς το λεν. Οκ εσύ μπορείς να μεν τα θωρείς έτσι. Και με τον άλλον (για να μεν αναφέρω όνομα) έχω θέμα που το κάμνει. Εν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, έλεος.
    Αφού άμα θωρείς αδικίες αντιδράς τότε να μεν μου μασιεσε όταν εγώ αντιδρώ που βλέπω τον Ορέστη τζαι τον κάθε Ορέστη να υποτιμά τους πάντες. Οξα έχεις κριτήρια που ε να καμεις τον μάγκα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Κουραστηκα να διαβαζω για τις κακες γυναικες που ειναι ετσι κοκορετσι κτλ Δηάδη για ποσα χρονια ακομα θα πρεπει να διαβαζω οτι οι γυναικες ειναι ετσι, οτι οι μικρες ειναι αλλιως κτλ; Ενταξει δεν τις γουσταρει δικαιωμα του, γουστο του και καπελο του, αλλα οκ εχει κολλησει η βελονα. Σημερα βγαλαμε καινουργιο συμπερασμα, γραφουν στο διαδικτυο 50 μαλακες πως το εασμους ειναι οργκασμους το βαφτιζουμε στατιστικό δείγμα και καταληγουμε στο συμπερασμα πως οσοι πανε ερασμους πανε για να πηδηχθουνε. Ελεος πια ας πουμε....
    Και ΞΑΝΑΛΕΩ. Βαρέθηκες. Βαρεθήκατε. Αυτό γιατί να αφορά τον Ορέστη; Δεν έχει δικαίωμα να εκφράζεται;

Και σε ένα άλλο θέμα είδα την έκφραση "να ησυχάσουμε". Να ησυχάσει από τι; Λες και σας αναγκάζει κάποιος να διαβάζετε και να απαντάτε. "Έλεος πια ας πούμε...."

Senior Member
    Και ναι ρε φιλε πηγα ερασμους και δεν πηδηχθηκα σορρι που χαλαω το στατιστικο δειγμα γιατί απλώς γούσταρα να παω Ισπανία

Senior Member
    Αφού άμα θωρείς αδικίες αντιδράς τότε να μεν μου μασιεσε όταν εγώ αντιδρώ που βλέπω τον Ορέστη τζαι τον κάθε Ορέστη να υποτιμά τους πάντες. Οξα έχεις κριτήρια που ε να καμεις τον μάγκα;
    Δεν σου μάχουμαι. Αντιδρώ τζιαι εγώ με τον τρόπο που θέλω.
    Εσυμφώνησα σε ένα ποστ που είδα θυμούμενη ταυτόχρονα την φράση που έβαλα και έκατσες να πεις πως δεν απάντησα στον Ορέστη και δεν ενδιαφέρτηκα. Λες και θα έπρεπε να σε ρωτήσω.

Τελοσπάντων. Μην το κουράζουμε.

Senior Member
    Και ΞΑΝΑΛΕΩ. Βαρέθηκες. Βαρεθήκατε. Αυτό γιατί να αφορά τον Ορέστη; Δεν έχει δικαίωμα να εκφράζεται;

Και σε ένα άλλο θέμα είδα την έκφραση "να ησυχάσουμε". Να ησυχάσει από τι; Λες και σας αναγκάζει κάποιος να διαβάζετε και να απαντάτε. "Έλεος πια ας πούμε...."
    Οκ εχεις δικιο ας εκφραστω και εγω λοιπον όσοι εχουν να πηδηξουν απο την εποχη του Νωε τους έχει χτυπησει η μαλακια κατακουτελα..

Senior Member
    Εσενα που το πρόβλημα σου αν σχολιάζει ο Γιώργος; εγώ δεν τον βλέπω να φιμωνει κανέναν
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Δεν σου μάχουμαι. Αντιδρώ τζιαι εγώ με τον τρόπο που θέλω.
    Εσυμφώνησα σε ένα ποστ που είδα θυμούμενη ταυτόχρονα την φράση που έβαλα και έκατσες να πεις πως δεν απάντησα στον Ορέστη και δεν ενδιαφέρτηκα. Λες και θα έπρεπε να σε ρωτήσω.

Τελοσπάντων. Μην το κουράζουμε.
    Μα εμέ κόφτει αν του μίλησες.. Εγώ ότι έχω να του πω λαλώ το δαμε δημόσια.. Εν μιλώ μαζί του με προσωπικά μηνύματα, ενε μίλησα ποτέ. Αα ερκεσαι και σχολιάζεις μόνο άμα δεις κάτι αρνητικο, άμα δεις κάτι θετικό εν λαλεις τίποτε. Εγώ όπου βλέπω αδικία (στα δικά μου τα μαθκια) θα μιλώ. Αν δεις και εν σου αρέσκουν τούτα που λαλώ να ερκεσαι να μου μασιεσαι.
    Ατε κουττουναιτ.

Senior Member
    Μα εμέ κόφτει αν του μίλησες.. Εγώ ότι έχω να του πω λαλώ το δαμε δημόσια.. Εν μιλώ μαζί του με προσωπικά μηνύματα, ενε μίλησα ποτέ. Αα ερκεσαι και σχολιάζεις μόνο άμα δεις κάτι αρνητικο, άμα δεις κάτι θετικό εν λαλεις τίποτε. Εγώ όπου βλέπω αδικία (στα δικά μου τα μαθκια) θα μιλώ. Αν δεις και εν σου αρέσκουν τούτα που λαλώ να ερκεσαι να μου μασιεσαι.
    Ατε κουττουναιτ.
    "Εμένα μου κάνει εντύπωση που εδώ και δύο μήνες ο Ορέστης έχει υποτιμήσει τις γυναίκες στο φουλ και δεν μπήκατε καν στην διαδικασία να πείτε την άποψή σας."

Αυτό είναι καθαρά ΔΙΚΟ ΣΟΥ συμπέρασμα. Που και έτσι να ήταν, ξαναλέω, ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις πότε και αν πρέπει να δώσω την άποψή μου στον Ορέστη;

Στο άλλο θέμα αν θυμάσαι ο Ορέστης σε ένα-δυο ποστ μίλησε σωστότατα. (Και σ' αυτό το πόστ όχι μόνο δεν υποτίμησε τις γυναίκες, αλλά τις υπερασπίστηκε). Εσείς επικεντρωθήκατε στα αρνητικά και μου λες εμένα πως σχολιάζω μόνο αν δω κάτι αρνητικό;

Ναι οκ. Καληνύχτα και σε σένα